7.6.2019

13 By Halloween Rolling Project Pan - Intro

Ohimennen mainitsin viime postauksessani, että aloittaisin vielä yhden projektin tälle vuodelle. Minulla on nyt niin momentum päällä, haluan käytellä tuotteita pois ja paras tapa siihen, on ottaa ne jonkinlaiseen projektiin mukaan. Jotenkin tuntuu, että ne vanhemmat tuotteet usein jämähtävät laatikoihin, koska innostun aina vain niistä uusimmista. Joten, kun törmäsin nyt monien kanavalla pyörivään Graveyard-projektiin, ajattelin vähän soveltaa ja tehdä siitä itselleni vähän enemmän sopivamman version. Yhdistin tuohon toisen, 13 By Halloween -projektin, jota myös on ainakin aikoinaan paljon harrastettu. 

Tässä 13 By Halloween Rolling Project Pan -projektissa käyttelen viittä tuotetta kerrallaan niin kauan, kunnes joko 13 tuotetta on tullut käytettyä tai sitten lopetan projektin viimeistään Halloweenina. Eli kun yksi tuote loppuu, otan seuraavan tilalle. 

Tuotteet, mitkä olen projetiin valinnut tai tulen valitsemaan ovat kaikki joko vanhoja jämiä tai jostain toisesta projektista jääneitä tuotteita, joita en ole sen aikana saanut käytettyä. Näillä viidellä lähdetään liikenteeseen:


HD Brows High definition Beauty Contour And Colour Pro Palette
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid -1 Heleys
Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide
Absolution La Brume Systématique Biphased Moisturizing Mist 
GlamGlow Supercleanse Daily Treatment Cleanser

HD Brows -paletista yritän käyttää loppuun vasemman yläkulman puuterijämää, jota käyttelin juuri esittelemässäni kalenterikuukausiprojektissani. Hyvä puuteri, eikä paljoa jäljellä, mutta minulla on muissa projekteissa kolme muutakin puuteria käytössä. Tämä kuitenkin loppuu nopeasti, kun alan tähän satsaamaan. Aion pressata tuon nyt ensimmäisenä, että on helpompi käytellä.

Lumenen huulikiilto oli mukana viime vuoden kesäkuun Lumene-kuukausiprojektissani, mutta on myös vanha jämä. Tämä on tullut 01/2018 Bette Boxista. Todella nopeasti pääsin siinä projektissa tuohon puoleen väliin, joten tämänkään kanssa ei pitäisi mennä kauaa. Tämä on aivan ihana tuote ja sävy, joten luultavimmin käyttelen nyt heti kesällä tämän pois. 

Tämä Blistex on oikea murheenkryyni. Huono pakkaus ja onkin tippunut näpeistäni varmaan sata kertaa. Tämän on myös todella hankala levitettävä. Itse tuotekin on vain ihan ok. Pieni jämä tuota on enää jäljellä ja pakotan itseni nyt tämän projektin myötä käyttämään sen loppuun. Tämä on tullut 09/2017 Bette Boxista.

Absolutionin Moisturizing Mist on myös eräänlainen murheenkryyni, mutta eipä sitä enää paljon onneksi ole jäljellä. Yleensä rakastan Absolutionin tuotteita, mutta tämä on rasvaiselle iholleni liian tujua. Jättää ihmeellisen pinnan iholle, vaikka yrittää pestä pois. Kasvoveden tavoin olen tätä siis käytellyt ja puhdistaa kyllä hyvin, mutta ei sovellu ihotyypilleni. Tämä on tullut 09/2017 Jolie Lux Boxista.

Tämän GlamGlow'n putsarin ostin Keskisiltä joulukuussa 2016. Kyllä, siis 2,5 vuotta sitten. Eihän tässä mitään vikaa ole. Tuotetta on niin pirun paljon, ettei tätä saa loppumaan millään. Talvella tätä en voisi edes käyttää, koska tämä kuivattaa ihoa jonkin verran. Siksipä tämä onkin ihanteellinen nyt kesäksi ja tämän saan kyllä varmasti piankin loppumaan. Ei pitäisi olla enää paljoa jäljellä, koska purkki vaikuttaa aika kevyeltä. Minulla vain näitä putsari-ihanuuksia on laatikossa nyt muutamakin, jotka kuumottaa vähän liikaakin, joten tämä on vain nyt käytettävä ensin alta pois.

Vaikuttaa siis helpolta, mutta minulla on toisissa projekteissa samojen kategorioiden tuotteita mukana, joten tuskinpa nämä ihan heti loppuvat. Tai tietenkin loppuu, jos käyttelen näitä ensin, mutta menen fiiliksen mukaan. Katsotaan, miten päivitysten kanssa etenen. Luultavimmin palaan asiaan, kun saan muutaman loppumaan, niin tulen esittelemään, mitä olen ottanut tilalle. Mahtavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen projekti ja voi Blistex raukkaa, on kokenut kovia :D
    Veikkaisin, että puuteri loppuu ensin tai Blistex!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, on kyllä kieltämättä saanut vähän iskua ;) Mutta kestävä pakkaus, täytyy sanoa, ehjänä on pysynyt!
      Näistä olen nyt Blistexiä ja Glamglow'ta jo vähän käytellyt, mutta silti voisin itsekin veikata tuota puuteria, koska pressasin sen uudestaan eikä siinä ole juuri tuotetta jäljellä kuin ehkä viikoksi :)

      Poista