5.6.2019

Kalenterituotekuukausiprojekti

Kuten aakkosprojektipostauksessa mainitsin, olin suunnitellut toukokuulle ihan omaa projektia ja päätös piti, vaikka menin sen toisenkin aloittamaan. Viime vuoden toukokuussa pidin minituotekuukauden ja nyt ajattelin pitää kalenterituotekuukauden. Tavoitteena oli toukokuun ajan käytellä mahdollisimman monia joulukalentereista tulleita tuotteita ja saada osa ehkä jopa kokonaankin käytettyä. Nämä uudet projektit ovat paljon kaivattuja taukoja 20 By Year 2020 -projektiini.

Tämmöinen kasa laatikoistani ja kaapeistani löytyi viime vuosien kalentereista tulleita tuotteita:


Näitä on yhteensä 38 kappaletta, joista yksi on vuoden 2016 L'Occitanen kalenterista, viisi on vuoden 2017 The Body Shopin ja Biothermin kalentereista ja loput vuoden 2018 Asoksen ja Look Fantasticin kalentereista. 

Vain nämä seitsemän tuotetta olivat ennestään olleet vähän ahkerammassa käytössä tuosta koko pinosta:














Erityisen innoissani olin päästä käyttelemään näitä kahta tuotetta:




HD Brows High definition Beauty Contour And Colour Pro Palette
Illamasqua Beoynd Powder Highlighter - Deity

Nämä kaksi olivatkin ehkä se toiseksi suurin syy tälle projektille, koska on harmittanut seisottaa näitä laatikossa vuoden kestävän projektini vuoksi.

No miten tässä projektissa sitten kävi. Aloitetaan nyt noista kahdesta jo mainitusta, tältä ne näyttivät kuukauden ahkeran käytön jälkeen:







Tästä paletista vähintään testasin kaikkia muita paitsi keskimmäisiä sävyjä. Vasenta yläkulmaa käyttelin puuterina ja oli todella hyvä. Otankin tuon nyt heti seuraavaan projektiini.. kyllä sellainen on tulossa. Myös oikean alakulman poskipunaa käyttelin ahkeraan, mutta se ei valitettavasti pysynyt poskilla ihan koko päivää. Sävy oli kuitenkin ihana, eikä ollut liian pigmenttinen. Tummempaa ruskeaa käyttelin tuplaleukaani muutamaan otteeseen ja vaaleampaa bronzerina ja oli ihan kiva. Summa summarum voisi sanoa, että enemmän tykkäsin tästä kuin en tykännyt, joten käyttöä tulee olemaan.


Tätä käytin myös ahkeraan, mutta eipä sitä juurikaan erota. Erittäin laadukas highlighter, josta tuli ihanan maltillinen hohto poskipäille. Tämä tuote tulee kestämään ikuisuuden.

Voisin erikseen mainita myös huulipunat:



Lipstick Queen - Frog Prince
Asos Lipstick - Steely

Tykkäsin kummastakin aivan valtavasti. Molempia käytin paljon, jompaa kumpaa laitoin varmasti ihan joka päivä, mutta ei näy missään. Erittäin laadukkaita punia. Tuo Frog Prince muuttuu huulillani vähän räikeämmän pinkiksi, mutta ihan sopivan, ei liikaa ja tuo toinen oli ihan täydellinen nude.

Nämä kaikki 26 tuotetta pääsivät enemmän tai vähemmän käyttöön kuukauden aikana:






Vain 12 odottelee enää korkkaamista:

Näistäkin vain tuo alarivin INC.redible You Glow Girl on tuote, joka varmasti jää pyörimään laatikoihini ikuisuuksia, jos en keksi sille jotain hyvää käyttöä. Luultavimmin sekoittelen sen jossain vaiheessa kroppavoiteeseen. Suurin osa muista on varmasti ihan huipputuotteita, enkä malttaisi odottaa käyttöönottoa.

Suurin osa testaamistani oli täyttä luksusta tai edes ihan hyviä, paitsi tuoksunsa puolesta tuo alarivin Grow Gorgeous Thickening Hair & Scalp Maskin tuoksu on niin karsea, että en voi ymmärtää, jos joku tuosta tykkää. Itse tuote on kuitenkin ihan pätevä ja hoitaa tehtävänsä. Ainoa suoranainen pettymys oli Eyeko Black Magic Mascara, mistä ei oikeasti ollut yhtään mitään iloa. Tuota ei voinut käyttää yksistään, ripset jäivät aivan liian pliisuiksi.

Tässä kuvassa taas ei näy yhtään suoranaista pettymystä, joista nyt tässä on helpompi kirjoitella, koska niitä huippuja oli niin paljon. Jos jotain täytyy keksiä, niin BOD Mermaid Shimmer Sorbettia käyttelin vartalovoiteeseen sekoitettuna kyynärvarsilleni ja voi sitä glitteriä ja kimalletta. Jos oli mustat vaatteet, niin nekin kiilsivät. Tuota täytyy osata käyttää maltillisesti. Espa Natura Beauty Overnight Hydration Therapy on sanoisinko todella tahmaista voidetta, joka tekee ihmeitä kasvoille ja on ihanan tuoksuinen, mutta ei ole kiva, kun tuota kasvoilla naama koskettaa tyynyyn.

Loppuneita tuotteita tuli kuukauden aikana yhteensä vain viisi kappaletta:


111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask
Biotherm Aquasource Everplump Plumping Smoothing Moisturizing Treatment
Sand & Sky Australian Pink Clay Porefining Face Mask 
Caudalie Vinoperfect Radiance Serum
First Aid Beauty Skin Rescue Deep Cleanser With Red Clay

Nämä kaikkia käytteli ihan mielellään, aivan ihania juttuja. First Aid Beautysta täytyy mainita, että tämä pieni tuubi kesti täsmälleen koko kuukauden ja luulenpa, että käyttelin sitä jopa vähän liian reilullakin kädellä. Joku säästeliäämpi saisi tämän kestämään pienen ikuisuuden.


Tällaisten parissa vietin siis toukokuun. Tästä oli tietenkin tarkoitus tehdä erikseen alku- ja loppupostaus, mutta menihän tämä näinkin. Moneen tuotteeseen tuli nyt buustia ja näin saan sitten paremmalla omallatunnolla ostella niitä kalentereita, ehkä, taas vuoden lopussa. Mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Holika Holikan Soothing gel on oikein kiva tuote esim. hiuksiin :) Mie en kotona käydessäni jaksa ottaa mukaan selvityssuihketta, niin viimeksi nappasin tuon ja sujui oikein hyvin! Ja teitenkin samalla käy vartalolle ja kasvoillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, todella hyvä vinkki, että tuo Holika Holika sopisi hiuksillekin, kiitos! :) Olen yrittänyt miettiä, miten tuota käyttelisin, joten en ole vielä uskaltanut korkata. Tietenkin olin ajatellut vain kasvoja ja kroppaa, mutta niihin kun niitä tuotteita on jonossa ;)

      Poista
    2. Joo, se on aikamoinen monitoimituote :D Varmaan käy jääkaappikylmänä myös viilennykseen iholle, ainakin Tony Molyn vastaava oli myös siihen tarkoitukseen.

      Poista
    3. Ja taas niin hyvä vinkki! Kiitos! Jos tämä kesä on yhtään niin kuuma kuin viime kesä, niin tämähän meneekin jääkaappiin! ;)

      Poista