30.10.2019

Glossybox maalis-, touko-, elo-, syys- ja lokakuu 2019

Nyt esitellään sitten melkoisen monta Glossyboxia samassa setissä, joten pidän tarinoinnit mahdollisimman lyhyinä. Syy, että esittelen näin monta samalla iskulla on se, että elokuisen laatikon tilatessani sain toukokuisen kaupan päälle ja sen toukokuisen saapumista sain odotella pienen iäisyyden. Glossylta tuota pitkää toimitusta jo pahoiteltiinkin. Siispä postaus venyi ja venyi, koska halusin ne muka ihan välttämättä samaan kirjoitukseen. Lisäksi menin ostamaan vielä maaliskuisen alennettuun hintaan jokunen aika sitten. Menen aikajärjestyksessä ja jätän tuotteista otetut yksittäiset kuvat nyt pois, koska kaikki ovat nämä boxit sisältöineen jo varmasti nähneet.

Maaliskuu 2019 - Girl Boss:



Tämän tilasin siis erikseen, koska mielestäni kaikki tuotteet olivat sellaisia, jotka pääsevät käyttöön ennemmin tai myöhemmin. Eniten näistä viidestä vaikutti ostospäätökseen kuitenkin tuo Steve Laurantin huulikiilto sekä Ole Henriksenin kasvovoide. Muistaakseni hinta oli noin 10 €, joten ei ollenkaan paha näistä kaikista.

Amika Perk Up Dry Shampoo
Tyrnimarjaa sisältävä kuivashampoo, jonka testaamista odottelen kovasti. Yritän vähentää kuivashampoon käyttöä, mutta kokonaan ilman sitä en pysty olemaan.

Steve Laurant Lip Gloss - Nude Pop
Tämä oli juuri niin ihana kuin kuvittelinkin ja sävy on ihan täydellinen. Kosteuttaa ja pysyy hyvin paikallaan. Vähän jännitti ennen laatikon saapumista, että saanko tämän Nude Pop -sävyn, kuten kaikki muut, koska esittelylappusessa puhutaan sävystä Red Dress. Onneksi sain.

Beautaniq Beauty Blush Serum Lip & Cheek Cream Color
Tämä pääsi kevyen pakkauksensa ansiosta ulkomaan reissulle mukaan ja käytin tätä poskillani ihan joka päivä. En enää pärjää ilman voidemaista poskipunaa. Pienen pieni pikkuriikkinen määrä voidetta riitti ja poskista tuli oikein hehkeät ja terveen näköiset. Sävy on roosan pinkki.

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer
Tätä kallista kasvovoidetta olen käyttänyt aikaisemminkin ja tykkäsin kovasti. Sopii erittäin hyvin meikin alle, joten aivan vastustamaton tarjous tuo n. 10 € tästä boxista, jota ei voinut jättää käyttämättä.

Luxie Beauty Medium Fan Brush - 560
Tätä sivellintä käyttelisin lähinnä highlighterin kanssa, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan. Luxien siveltimet ovat kuitenkin vanhasta kokemuksesta aivan huippuja.

Toukokuu 2019 - Pink Spring:



Tämän laatikon sai siis kaupan päälle, kun teki tilauksen elokuiseen synttärilaatikkoon. Jotenkin näin se meni.. Olin jo toukokuussa katsellut tätä vähän sillä silmällä, että olisi ollut mahtava saada. Ainoastaan nuo ripsientaivuttimet olivat jokseenkin turhat.

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask
Tämä kosteuttava yönaamio oli ehkä se laatikon kiinnostavin tuote. Parasta aikaa minulla on käytössä saman merkin sy-voide, joka on aivan huippu. Kiva päästä tätäkin kokeilemaan.

Pick N Pinch Eye Lash Curler
Näitä löytyy meidän huushollista jokaiselta naisihmiseltä tätä nykyä jo paritkin kappaleet, joten ei olisi ollut tarvetta. Omalla kohdalla käytän muutenkin tällaisia erittäin harvoin. Ovathan nuo toki tyylikkään väriset.

Ciaté London Nail Polish - Iced Frappe
Ciatén lakkoja en ole aikaisemmin kokeillut, enkä ole tätäkään kappaletta vielä testannut, mutta taidanpa tehdä sen seuraavalla kerralla, kun kynnet lakkaan. Sävy on tuollainen tyylikkään vaalea pastelli nude. 

Trind Hand Repair
Käsivoidetta kuluu tasaiseen tahtiin eli pääsee käyttöön todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin. Pieni tuubi, joten luultavimmin joutunee käsilaukkuun. Tuoksu tässä on ihan perus.

Youthlab Daily Sunscreen Cream Spf 50 
Tästäkin tuotteesta olin innoissani, koska reissu aurinkoon oli vielä edessä päin, joten mukaanhan tämä tottakai lähti. Olin tästä niin positiivisesti yllättynyt kuin olla ja voi. Käytin tätä kasvoilla ja kaulalla enkä palanut vaan sain jopa vähän rusketusta. Lisäksi vaikka auringossa oleilu venyi joskus huiman pitkäksi, iho tuntui pysyvän todella mattana. Sävykin oli täydellinen. Tämä ei ole vielä loppunut, joten katsotaan käyttelenkö pois ennen ensi kesää vai odottelenko sinne asti.

Elokuu 2019 - Happy Birthday!:




Tästä boxista lähti nyt sitten virallinen tilaus uudestaan käyntiin ja katsotaan, kuinka pitkään tämä nyt tällä kertaa kestää.

Ted Baker Ted's Sweet Treats - Polly
Tyttömäinen ja karkkimainen tuoksu söpössä pikku pullossa, josta tykkään kyllä vaikka yleensä en tämän tuoksuisia ostele.

Luxie Tapered Blending Eye Brush - 702
Taas Luxien sivellin, jota en muistaakseni ole vielä testannut, mutta kuten jo mainitsin, tämä merkki on huippulaatua.

Trifle Cosmetics Praline Palette
Tämän paletin "oudot" sävyt eivät natsanneet ollenkaan, joten tämän lahjoitin jo eteenpäin tyttärelleni.

John Frieda Weightless Wonder Shampoo & Conditioner
Nämä olen jo käyttänyt ja tykkäsin molemmista aivan suunnattomasti. Tekivät juuri sen, mitä tällaisilta tuotteilta saattaisi odottaa. Olen John Friedalta joskus sitä blondeille hiuksille suunnattua versiota käytellyt, eikä toiminut omassa tukassa, joten en ole sen jälkeen tältä merkiltä mitään enää ostanut. Nämä nyt kuitenkin muutti mielen sitten ihan taas päinvastaiseen.

Medusa's Make-Up Metal AF Lip Gloss - Bad Medicine
Tässä huulikiillossa on sellaista metallin hohtoa, josta en yleensä välitä, mutta tämän kohdalla tykkäsin kyllä. Sävy oli oikein passeli, joten pysyy siis omassa käytössä.

Syyskuu 2019 - Beauty School:



Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer
Aivan suoraansanottuna sairaan kallis mattapintaiseksi ihon jättävä meikinalusseerumi. Mahtava saada boxista näinkin tyyris tuote ja suurella mielenkiinnolla käytän tämän, mutta toivottavasti en tykästy liikaa.

Pixi By Petra LipLift Max - Honey Sheen
Tämän huulikiillon nappasin etelän reissulle mukaan, koska nopealla testauksella oli tuntunut lupaavalta. Tämähän oikeasti olikin aivan huippu. Mintun makuinen, joka pistää huulet vähän kihelmöimään ja tuntuu hoitavalta. Sävykin on täydellinen. Pieni putilo, joten kiilto on jo melkein käytetty.

Depend 7 Day Hybrid Polish - Nr. 7143
Dependin lakkoja olen käytellyt ennenkin ja kokemukset ovat pelkästään positiivisia. Tällaista ihanaa taivaansinistä sävyä minulla ei kokoelmassani edes ole, joten lakka oli oikein tervetullut.

N.A.E. Freschezza Refreshing Shower Gel
Vegaaninen suihkugeeli, jossa tuoksu on melko kamala. Suihkaria kuitenkin kuluu, joten eiköhän tämäkin tule käytettyä vaikka suihkuhetkistä tuskin luksusta tämän kanssa tulee.

Purple Tree Promegranate Miracle Balm
Monitoimivoide aivan kertakaikkisen ihanalla tuoksulla, joka pääsee ehdottomasti käyttöön. 

Lokakuu 2019 - Day Vs Night:




Manna Kadar Bloom Mascara
Tuntuu, että aina kun saa yhden maskaran käytettyä, niin johan tulee ylläriboxista jo uusi. Mutta en tämän enempää valita, koska kiva kuitenkin päästä tätä testaamaan.

3Ina The 24H Pen Eyeliner
Vedenkestävä vegaaninen silmänrajauskynä, josta en nyt niin innoissani ollut. Näitä on itsellä jonoksi ja todella harvoin käytän, mutta jospa tämä toimisikin hyvin ylävesirajassa. Täytyypä testata.

Context Hydrating Toner
Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi todella pienessä pullossa, joten käytän tämän varmasti seuraavaksi pois kuljeksimasta. Kasvo- tai misellivettä käytän joka päivä, joten oikein mielelläni tämän testaan.

Love Beauty And Planet Blooming Radiance Sheet Mask
Mahtavaa saada pitkästä aikaa tällainen maski boxista ja vielä tältä merkiltä, jonka hiustuotteista tykkään. Käyttelen maskeja kylmillä ilmoilla jotakuinkin säännöllisesti, joten näitä kuluu. Olen jo oikeastaan alkanut kesän jälkeen näihinkin enemmän ja enemmän tarttumaan.

This Works In Transit Camera Close-Up
Tämä on myös erittäin mielenkiintoinen tuote, koska tässä hyaluronihappoa sisältävässä voiteessa on naamio, kosteusvoide ja pohjustaja samassa paketissa. Katsotaan, missä muodossa tulee loppujen lopuksi käytettyä. 

Yhteensä näissä viidessä boxissa oli 26 tuotetta, joista ainoastaan yksi (luomiväripaletti) lähti eteenpäin. Ainoastaan muutama tuote (ripsientaivuttimet, N.A.E. ja silmänrajauskynä) antoivat ennemminkin negatiivisia kuin positiivisia fiiliksiä ja nämäkin tulee kyllä jäämään omaan käyttöön, joten sanoisin, että aika hyvällä prosentilla mennään. Minusta Glossybox on parantanut huimasti ja vielä aion tilausta ehdottomasti jatkaa. Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti