26.10.2019

Bette Box lokakuu 2019

Kovasti anteeksi tätä pitkää paussia, joka viime postauksesta ehti kulumaan. Kiireitä riittää niin töissä kuin kotonakin ja yksi viikon reissukin mahtui tähän väliin. Vähän hassua kirjoitella näin myöhään lokakuun Bettestä, mutta ei aikomustakaan jättää tätä välistä. 


Bette-laatikko oli tällä kertaa ainakin painava, joten se tietää aina suurella todennäköisyydellä suurta, täysikokoista tuotetta. Sellainenhan sieltä sitten löytyikin ja olin kyllä oikein tyytyväinen tämän kuun boxiin. Boxeissahan oli vähän vaihtelua ja olin nimenomaan tyytyväinen tähän omaan saamaani versioon, kerrankin kävi tuuri.


Mainittakoon, että tällä kertaa en esittele varastojani, mutta jatkan kyllä silläkin linjalla satunnaisesti myöhempien laatikoiden kohdalla vielä ainakin jonkin aikaa.


Sweety Signature Aloe Vera & Appelsiini Kasvovesi
Tältä samalta uudelta kotimaiselta merkiltä tuli elokuisessa boxissa sivellin, jota kröhöm, en ole vieläkään testannut. Tässä laatikossa tuli virkistävä kasvosuihke, joka sitten taas pääsee ihan taatusti käyttöön. Veden pitäisi olla rauhoittava sekä kosteuttava ja tuoksua aloe veralle ja appelsiinikukalle. Luultavimmin käyttelen tämän nimenomaan ihon puhdistamiseen (enkä niinkään virkistämiseen) ja kosteuttavuutensa vuoksi ehkäpä yritän päästä tämän kimppuun jo tänä talvena. 


Herbina Silmänympärysvoide
Uutuus sy-voide, joka sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa, kurkku-uutetta ja kofeiinia. Voide auttaa vähentämään ihon punoitusta, mustia silmänalusia sekä nesteen kertymistä. Vinkkinä kerrotaan, että ekstra virkistyksen saamiseksi voiteen voi laittaa hetkeksi jääkaappiin ennen käyttöä. Aivan mahtavaa saada silmänympärysvoide, jotka kuluvat omalla kohdalla superhitaasti, mutta sitä tulee käytettyä kuitenkin aamuin illoin. 


RFSU Intim Daily Wash
Intiimipesuneste, joka on jo ainakin kertaalleen boxissa nähty aikaisemminkin. Vilkaisin äkkiseltään, että samainen tuote on tullut joulukuun 2016 Livboxista, jos ei sitten jopa useammin. Tuleehan tämä tottakai käytettyä, mutta oli ehkä vähän plaah-tuote.


Love Beauty And Planet Blooming Colour Shampoo
Erityisesti värjätyille hiuksille (minulla on) suunnattu vegaaninen shampoo, jonka pitäisi antaa hiuksille eloisuutta, kosteutta ja kiiltoa sekä jättää jälkeensä ihastuttava tuoksu. Olen erittäin onnellinen, että laatikostani löytyi tämä vaihtoehtoinen tuote, koska aiemmin testaamani Love Beauty And Planetin shampoo ja hoitoaine olivat aivan loistavia (tulivat elokuun 2018 Bette Boxista). Uhkailin jopa ostavani ne uudestaan, mutta vielä en ole ehtinyt. Nyt on muutamia shampoita jonossa, joten vähän kestää ennen kuin tämä pääsee käyttöön, mutta odotan sitä kyllä innolla.


Schwarzkopf Oil Ultime Marula Finishing Oil
Tämä on kuulemma brändin myydyin hiuksiin jätettävä hiusöljytuote. Lappusen mukaan tämä hellii ja tehostaa hiusten kiiltoa ja pehmeyttä. Tämä tuli sopivasti laatikosta ennen reissuamme eli pienen kokonsa (5 ml) vuoksi tämä pääsi sinne mukaan. Tämä on kyllä oikeasti aivan loistava tuote ja antoi oikeasti tuota kiiltoa ja pehmeyttä, hiukseni näyttivät aivan mahtavilta. Tämä ei myöskään lähmännyt niitä ollenkaan ja pieni määrä riitti pitkälle. Tämä pienen pieni purkki tulee riittämään pitkään.


Givenchy L'Interdit EdT
Hurmaavan tuoksuinen hajuvesinäyte, jonka olen jo melkein käyttänyt. Tuoksu on ihanan ylellinen ja se kestää ihollani pitkään.

Four Reasons Nature Moisture Shampoo & Conditioner
Nämä shampoo- ja hoitoainenäytteet käyttelin myös jo reissussa pois ja olivat aivan ihanat. Nämä tekivät hiuksista aivan suunnattoman pehmeät, että pakko yrittää pitää nämäkin mielessä. Iso plussa tietenkin näiden kohdalla myös ekologisuudesta. 

Hiusdonitsi jatkoi jo matkaansa tyttärelle, joka otti sen ilomielin vastaan. Laatikostani löytyi myös Fazerin lakritsipötkö, joka hävisi ennen kuvien ottoa alta aikayksikön tottuneesti jonkun muun suuhun. En edes ehtinyt tarkistaa, sattuiko olemaan gluteenitonta, mutta tuskinpa. Lisäksi boxista olisi vielä pitänyt löytyä Ziajan vartalovoidenäyte, mutta sitäpä en saanutkaan. Betteltä otettiin omatoimisesti yhteyttä tähän liittyen ja se ilmeisesti toimitetaan sitten ensi boxissa tai sitten tulee jokin toinen näyte. Enpä nyt muista viestiä tarkalleen, koska matkatäpinät olivat tuohon aikaan isosti päällä. 


Vaikka muiden laatikoiden tilauksia olen tässä pikku hiljaa lopetellut ihan pakon sanelemanakin (Jolie), niin en kyllä ole vähään aikaan Bettestä luopumassa, vaikka sekin on muutaman hassun epäonnistuneen laatikon kohdalla käynyt joskus totta puhuen mielessä. Täältä tulee kuitenkin yleensä käytännöllisiä tuotteita, eikä tarvitse aina olla kaikkea antamassa eteenpäin ja lisäksi, jos tykästyy, niin oletettavasti ovat helposti saatavilla uudestaankin. Lokakuun boxistakin tykkäsin siis paljon. Mahtavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti