13.8.2019

Bette Box elokuu 2019

Kun niitä boxeja ei tällä hetkellä itselleni tule kuin tasan kaksi (Bette ja Jolie), niitä odottaa enemmän kuin kieli pitkällä. Ehdottomasti kuukauden kohokohtia. Mutta mutta.. paljastettakoon, että tässä kuussa pitäisi tulla kyllä myös Glossybox, koska tartuin tarjoukseen, jossa toukokuun boxin sai kaupan päälle.

Aluksi tulin vähän katumapäälle tuosta tilauksesta, mutta toisaalta, kun tarkemmin ajattelee, ei harmita enää ollenkaan. Tämä elokuinen Bette Box oli aikamoinen pettymys, joten toivottavasti Glossy pelastaa tilanteen. Jolie sen nyt kyllä suurella todennäköisyydellä ainakin tekee. 


Ensimmäisenä laatikosta pisti silmään tuo hiusharja ja se sai jo hieman karvat ja tuntosarvet pystyyn. Tarkempi katselmus selkeästi vain lisäsi ahdistusta.



Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen
Nämä on jo kaikki käytetty sekoittamalla aamupalan joukkoon, mutta ei tunnu eikä näy missään. Eihän nyt toki tällaisen pienen satsin pitäisikään tuntua, joten siinä mielessä vähän turhat tuossa laatikossa. Tosin on varmasti ihmisiä, jotka eivät ole tällaisista tienneet ja tätä myöten nyt innostuvat tilaamaan lisääkin. Boxissa tuli siis viisi annosta kollageenijauhetta, joka vaikuttaa sisältäpäin ja jonka pitäisi auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja tasoittamaan sekä enneltaehkäisemään juonteita kahdeksassa viikossa. Jauheen luvataan myös vähentävän selluliittia ja sen muodostumista. Plussaa siitä, että jauhe ei maistunut aamurahkan seassa ollenkaan, mutta minua eivät tällaiset tuotteet oikein innosta, joten olivat täysin turhia.


Sweety Signature Eye Shader Brush, L
Tämä on ihan kivan näköinen sivellin, varsi on tuollainen metallinpunainen, joten on tyylikäs. Tarkistin Sweetyn sivuilta, että tämä saamani sivellin taitaa olla luomivärisivellin, jonka arvo on 12,90 €. Synteettinen harjaosa vaikuttaa kuitenkin melko jäykältä, joten en osaa arvata, kuinka toimiva tämä on. Tämä jää kuitenkin näillä näkymin omaan käyttöön, ainakin aion tämän testata. 


Replay Tank Custom EdT for Her
Tuoksunäyte uutuustuoksusta, jonka pitäisi sisältää mm. omenasorbettia, hunajaa, kieloa. jasmiinia, ja vaniljaa. Tätä olen nyt käytellyt jo parina päivänä ja tämä on oikein kiva. Tuoksu myös pysyy ihollani pitkään. Jos jotain miinusta, niin minusta on tullut niin mukavuudenhaluinen, että toivoisin näiden tuoksunäytteiden olevan suihkepullossa. 


Cien Liquid Eyeliner - 10 Black
Jos nyt eyeliner piti saada, niin olisin nyt saanut edes Cienin rajauskynän, mikä on osalle tullut. Jos joskus käytän eyelineria, niin se on kynä, eikä tällainen nestemäinen tuote. Tämän kanssa mentiin ihan metsään ja lähtee eteenpäin. 


Looks By Cailap Hiusharja
Tämä on tiheäpiikkinen yleisharja taipuisilla piikeillä. Käyttöön tämä pääsee, mutta olisin voinut elää ilmankin. JA saada jonkin meikki- tai ihonhoitotuotteen tämän tilalla. Tämä oli osoitettu yli 35-vuotiaille, sitä nuoremmat saivat peitepuikon. 


Biozell Professional Super Strong Hairspray 
Tämäkin oli ilmeisesti suunnattu yli 35-vuotiaille ja tässä välissä voisin mainita, että vaikka en tästäkään tuotteesta ole kovin innoissani, niin mieluummin otin tämän ja hiusharjan kuin sitä peitepuikkoa. Sekään ei oikein säväyttänyt. Olen Biozellin hiuskiinteitä joskus testaillut ennenkin, edullisia kun ovat, mutta eivät toimi omassa tukassani. Eikä toimi oikein tämäkään, tekee hiuksista kuivan näköiset sekä sen näköiset, että niissä on lakkaa. Luottotuotteeni Osis ei niin tee. Tämä tulee kyllä kuitenkin käytettyä. 


Vaikka nyt tuotteita jää käyttöön ja kehuinkin sivellintä ja tuoksua, niin eipä niissä nyt hurraamista ole. Tällä kertaa nyt näin ja voisi kuvitella, että tästä ainoa tie on ylöspäin. Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ei kyllä oikein kumpikaan versio olisi itseäni sykähdyttänyt :D
    Joillakin oli siveltimet kahdessa osassa ja toisilla taas se peiteaine pilaantunut.

    Sivellin olisi varmasti jäänyt omaan käyttöön, riippuen toki siitä mikä se olisi ollut. Muut aika meh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni kyllä aika lailla metsään molempien versioiden osalta nyt elokuussa! Näin noita sivellinrikkoja, mutta omani vaikuttaa olevan kunnossa.. Harmillista, että peitevoidekin on pilaantunut! :( Et kyllä menettänyt yhtään mitään tämän laatikon kohdalla ;)

      Poista
  2. Täällä toinen mukavuudenhaluinen hei :) Mäkin haluun, et mun tuoksunäytteet on suihkepullossa :D Mä harvoin sanon "pahaa" ylläribokseista, koska yhä edelleen se yllärimomentti joka tekee höpötitiä, on aivoissa olemassa ja tykkään siitä fiiliksestä :D Mutta olihan tän kuun boksi laimea. Mulla kans nousi tuntosarvet pystyyn ku näin hiusharjan! XD Uskon kuitenkin, et ensi kuun boksi on taas ihana. Tän kuun Jolie todellakin oli kuin myös varsinkin LF:n Beauty Box <3 Kiva kuulla et olit sortunut Glossyyn, oon tykännyt siitäkin kuukaudesta toiseen, paitsi ehkä ihan ekasta boksista. Ja piti käydä muistelemassa mitä toukokuun boksi sisälsikään... :D Kivaa ja toivottavasti lämmintä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon vähän miettinyt samaa, että ei pitäisi ainakaan liian kovaa haukkua.. Ihan vapaasti saisin kuitenkin lopettaa tilauksen koska vain.. Ja onhan se aina kuitenkin kiva yllärimomentti, totta, kun sen avaa :) Muuttta.. ehkä tänne blogiin pitää kuitenkin ainakin yrittää olla täysin rehellinen ;)
      Voi Jolie Jolie.. hain sen eilen ja oli supermahtava! <3 LF boxikin vaikutti upealta, mutta yritän nyt niin kovasti olla siihen sortumatta.. :D Sorruin tosiaan Glossyyn ja sitä nyt kovasti odottelen! Kivoja boxeja on sieltäkin tullut tähän asti paitsi tosiaan se ensimmäinen oli pettymys minullekin.
      Kiitos samoin, oikein kivaa viikon jatkoa sinullekin! <3

      Poista