18.7.2019

Bette- ja Jolie Box heinäkuu 2019

Esittelen tässä pikaisesti kaksi heinäkuun kotimaista boxia (no eipä itselleni tällä hetkellä muita tulekaan kuin nämä kaksi kotimaista). Olemme huomenna lähdössä reissuun ja varsinkin pakata pitäisi vielä ehtiä kaiken muun touhun lisäksi. Tämän vuoksi en nyt esittele varastojani näiden boxien ohella, mutta ehkäpä jatkan sitä touhua sitten ensi kuussa.

Bette Box:




Bette boxi tuntui olevan täynnä vähän sitä sun tätä. Viestinä tilaajille kerrottiin kuumimpien kelien olevan vielä edessä päin ja kyllä kait näistä ainakin osa on etenkin kesäpäiville erittäin sopivia tuotteita.



Ziaja Goat's Milk Energising & Smoothing Serum
Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tarkoitettu vuohenmaitoseerumi, jonka pitäisi sopia kaikille ihotyypeille ja myös meikinpohjustustuotteeksi. Seerumin pitäisi tehdä ihosta hehkuvan ja terveen näköisen. Joskus käyttelin Betteltä tulleen Ziajan vuohenmaitovoiteen ja tuoksu oli jopa omaan nenääni melkoisen voimakas. Tässä tuoksu vaikuttaa samalta, joten totuttelua tarvitaan. Tämä tulee kuitenkin ehdottomasti käytettyä.



Cougar Pure Minerals 5 In 1 Foundation - Natural Light
Tämä on tehotuote, joka toimii peitevoiteena, sävyn korjaajana, bronzerina ja meikkipohjana. Lisäksi tuotteesta löytyy aurinkosuoja. Testailin tätä kämmenselälle ja ehkä tämä voisi juuri ja juuri bronzerina omalla kohdalla mennä. Muihin käyttötarkoituksiin ei ymmärrystä löydy. Täytyy jossain vaiheessa testata ihan kasvoillekin. 


Korres Ginger Lime Body Milk
Olen viime kuukausien aikana innostunut inkiväärin tuoksusta melkoisesti, joten tämä oli erittäin mieluisa yllätys boxista. Tätä jo tämän viikkoisella minireissullamme testailinkin ja oli aivan ihana tuote. Levittyi helpolla, imeytyi nopeasti ja tuoksu oli hurmaava. 



Cutrin Vieno Sensitive Volumizing Mousse
Hajusteeton volyymivaahto, jonka pitäisi antaa hiuksile luonnollista ryhtiä, volyymia ja elastista tukea. Minulla on se oma HG-muotovaahtoni (Herbina), mutta muitakin tuotteita on tietenkin aina kiva testailla. Tämäkin oli jo reissulla mukana ja ajoi asiansa oikein hyvin. Antoi kyllä pienen pientä volyymia ja ryhtiä, mutta oli selkeästi vähän vetisempi kuin se luotto-Herbinani. Tätä ei voi ihan niin ronskilla kädellä sitten käyttääkään. Tykkäsin tästä kyllä ja käytettyä tulee.


Mavala Nail Color Cream - 182 Fresh Melow
Pirtsakan värinen kynsilakka, enkä samaa sävyä taida entuudestaan omistaakaan. Tämä tuote on lähetetty ainoastaan pitkäaikaistilaajille ja melkoinen sävyvalikoima tuntuu olevan liikkeellä. Mavalan lakkoja en ole enää ostellut, koska jotenkin saan ne aina jämähtämään kiinni enkä millään ilveellä omin voimin saa enää auki. Onneksi omistamme ruuvipenkin.


Police Shock-In-Scent EdP For Woman
Tämä on ehkä kolmas Policen tuoksu, mikä Bettestä tulee ja aikaisemmat ovat olleet oikein kivoja, joten luottoa löytyy. Tulee ehdottomasti käytettyä, en ole vielä testannut.

Lotus Sensitive Clean Kostea WC-paperi & Compeed Rakkolaastari
WC-paperit olivat kova sana Metallican toissapäiväisellä keikalla ja rakkolaastarilla on ihan taatusti käyttöä jossain vaiheessa. Nämä olivat kivat lisät laatikkoon.


Lumene-näytteitä, joista tuo isoin Glow Reveal Peeling Mask on tullut joskus Betteltä näytetuubissa ja se on edelleenkin tällä hetkellä puoliksi kaapissa käytettynä. Olen päättänyt käyttää sen lähiaikoina loppuun vaikka ei oikein tunnu tekevän yhtään mitään. Nämä kaikki kolme näytettä tulevat kuitenkin käytettyä tavalla tai toisella.

Jolie Box:




Jolie nyt ei ihan tuotteilla pursunnut, mutta ne muutamat olivatkin sitten toinen toistaan ihanampia juttuja.



Tilk! Rejuvenate Me Bio Body Oil
Raikas appelsiinin tuoksuinen vartaloöljy, jonka pitäisi ravita ja kosteuttaa ihoa. Tilk! käyttää luonnonkosmetiikkatuotteissaan käsinpoimittuja yrttejä Saarenmaalta, joten melkoista luksusta. Vinkkinä vielä kerrotaan, että parhaan tuloksen saavuttaa, kun levittää öljyn kostealle iholle. Aivan mahtavaa saada tämä boxista. 


Per Purr Intense Moisture Shampoo & Conditioner 
Nämä tuotteet ovat ravitsevia ja syväkosteuttavia sekä sopivat hyvin normaaleille, kuiville ja kemikaaleilla käsitellyille hiuksille. Näistä shampoo pääsi jo testiin ja siinä oli aivan taivaallinen tuoksu. Se myös pesi hyvin. Yleensä olen krantumpi hoitoaineen suhteen, mutta seuraavalla reissulla testataan sitten senkin tehot.


Patyka Hydra-Booster Sérum
Siis kyllä nyt taas hemmoteltiin! Aivan täyttä luksusta saada Patykan seerumi! Tämän pitäisi sopiva kaikille ihotyypeille ja olla täydellisen kosteuttava ja kirkastava tuote, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Tämä sisältää kaikenlaisia hienoja ainesosia ja aiemmalla kokemuksella Patykan seerumeista en malttaisi odottaa tämän korkkaamista. On kuitenkin pakko malttaa, koska näiden seerumeiden kohdalla pitää pitää edes jonkinasteinen järjestys.


Whamisa Organic Flowers Water Cream
Tämän pitäisi olla todella kosteuttava, mutta kuitenkin koostumukseltaan kevyt kasvovoide. Kuulostaa heti siltä, että voisi omalla kohdalla toimiakin, joten tulee ehdottomasti jossain vaiheessa testattua. 

Whamisa Organic Seeds Hair Treatment
Viimeisenä vielä näytepussukka vegaanisesta hoitoaineesta, jonka pitäisi tehdä hiuksista terveet ja kiiltävät. Tuotteen pitäisi ehkäistä kaksihaaraisia, hiuslatvojen kuivumista ja haurastumista. Kiva päästä tätäkin testaamaan.



Tykkäsin kyllä molemmista laatikoista melkoisesti eikä oikeastaan ollut näillä näkymin varsinaisista tuotteista yhtään muuta hutia kuin Cougarin monitoimituote. Sekin voi kuitenkin yllättää, kun sen kanssa vauhtiin pääsee. Olemme siis huomenna lähdössä vajaan viikon mittaiselle reissulle ja näistä tuotteista lähtee muutamakin matkalle mukaan, joten siinäkin mielessä oli melkoisesti molemmista boxeista iloa ja hyötyä. Katsotaan, ehdinkö ajastaa yhden postauksen vielä illemmalla, mutta jos en ehdi niin helteisiä kesäpäiviä!

2 kommenttia:

  1. Olipas kivoja bokseja molemmat :) Teen jo hidasta luopumista Jolie Boxista, onneksi tulee vielä kaksi perusboksia :) Bette oli täynnä kaikkea mulle tarpeellista kivaa, siksikin tykkäsin kovasti jopa vessapaperista ja rakkolaastarista (hyvät Oulun Suomipop tuiskeessa):D Mun Mavalan kynsilakka oli kyllä kovin jouluisen värinen, punainen, jos jostain pitää natista. Sun väri oli ihan nappivalinta mun mielestä, näyttää varmasti kauniilta ruskettuneissa käsissä. Ja onneksi teillä on ruuvipenkki!!!! XD Mä ihastuin täysin Tilkin öljyyn ja Patykan seerumi aiheutti jo kovia riemunkiljahduksia. Jolie Box pitää laatunsa korkealla näemmä loppuun asti :) Pitää sanoa asian vierestä, että olin hieman kateellinen teijän Metallican konsertista. Missasin täysin sen sekä Rammsteinin, joka harmittaa vielä enemmän. Nyt ei enää kehdannut ostaa lisäkonserttiin lippuja, kun oli jo Suomipoppia, risteilyjä, Turun reissua jne, 4 viikon lomalla ei viitsisi millään olla kiireisempi kuin arkena työssä käyvänä :D Mutta mukavaa reissua ja lomaa, nauttikaahan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat boxit olivat kyllä kivoja heinäkuussa! Ja pianhan tulee jo seuraavat.. Jolie pitää kyllä laadun korkealla loppuun asti, oli aivan huippu boxi! Toivottavasti se uudistus ja tulevat boxit jatkavat samaa rataa. Voi olla, että täytyy sitten kuitenkin tilata tuon Jolien tilalle joku uusi, jos ei niin säännöllisesti enää ilmesty.. ehkä se on Glossy.. En tiedä, pärjäisikö enää yhdellä ylläriboxilla, kun välillä niitä on tullut 4-5 yhtäaikaa... ;)
      Metallica oli aivan loistava ja unohtumaton! :) Rammsteinkin olisi ollut mahtava, mutta jostain on karsittava.. Se on yleensä aina kuitenkin ei pelkästään keikka, mutta myös hotelli.. Piti oikein googlata tuo Suomipop ja siellähän on olleet tyyliin kaikki bändit!! Oli taatusti huippukokemus sekin :)
      Kiitos paljon, meidän reissu meni oikein mukavasti! :) Loma omalla kohdalla kestää enää pari päivää, joten arki on ihan kulman takana. Oikein mahtavaa kesäloman jatkoa, jos vielä itse olet lomalla! <3 Ja toivottavasti reissut ovat menneet nappiin, ainakin kelit ovat taas hemmotelleet!

      Poista