12.11.2019

Bette Box marraskuu 2019

Sain marraskuun Betten tänään, joten ehdin taas kerran jo kurkkia muutamasta blogista, mitä minunkin laatikkoni voisi mahdollisesti pitää sisällään. Vaikutti ihan mukiinmenevältä, sellaiselta, jonka kaikki tuotteet tulevat ainakin käytettyä itse.


Teemana oli "Let's get cozy" ja laatikkoon oli valittu tuotteita, joilla vuoden pimeimmästä ajasta saataisiin kaikki irti. No näitä teemojahan nyt täytyy aina kehitellä ja keksiä. 


Ainakin laatikko oli pullollaan tavaraa, taas kerran vähän joka lähtöön. 


Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray
Ensimmäisenä pisti tietenkin silmään tämä laatikon suurin tuote eli hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke. Ja sepäs sattui, koska sellaisen halvemman version metsästys on parasta aikaa meneillään. Tämän pitäisi ravita tehokkaasti kuivia ja rasittuineita hiuksia tehden niistä helposti kammattavat. Lisäksi tämän pitäisi tehdä hiuksista kimmoisan tuntuiset ja kiiltävät. Toivottavasti tämä toimii, koska hinta on vain 3 €. Nämä suihkeet käytän melko nopeasti loppuun, joten loppuneissa tuotteissa tämä nähdään jonkin ajan sisällä ja kerron, toimiko omaan tukkaan. 

Biozell Professional Silver Dry Shampoo
Toinen hiustuote tästä laatikosta, mikä onkin vanha suosikkini. Näitä olen käyttänyt varmaan kymmenen pulloa ja muutama on varastossakin vielä, mutta olen päättänyt, että kun loppuvat, en enää osta. Tämähän on loistava, mutta olen löytänyt hiuspohjaystävällisemmän tuotteen, jonka olen todennut sopivan itselleni kuitenkin paremmin. Tämä kuivashampoo tuuheuttaa sekä taittaa selkeästi keltaisuutta eli mikäs sen mukavampaa, joten käytettyä tämäkin pikkupullo silti ehdottomasti tulee.


Lumene Arctic Hydra Care Rich Hand Cream
Aloin miettimään, että olenkohan ikinä käyttänyt Lumenen käsivoiteita, en muista, mutta olisi outoa, jos näin tosiaan olisi asian laita. Vartalovoiteita joo, mutta käsi.. Joka tapauksessa aivan mahtavaa saada sellainen ja veikkaanpa, että tämä on melko tehokas, koska mainostetaan tehokosteuttavaksi. Tämä menee varmasti yövoiteena tuossa pahimpien pakkasten aikaan.


Affect Eyebrow Pomade - Medium
Vedenkestävä kulmatuote, jolla pitäisi luoda nopeasti tyylikäs kulmameikki. En ihan siitä nopeudesta osaa sanoa, epäilen vahvasti, mutta on oikeasti kiva päästä tätä kokeilemaan. Toivottavasti onnistuu ja toivon mukaan myös innostun tästä. Sävy on medium, mutta ei kuitenkaan purkissa vaikuta niin tummalta, joten ehkä sopii. Onneksi tähän tarkoitukseen soveltuva sivellinkin on joskus aikanaan tullut Boxycharmista.


Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules Anti-Age
Ensin ajattelin, että tämä on se korvaava tuote viime boxista puuttuneelle Ziajan näytteelle, mikä luvattiin lähettää, mutta tuskin. Täytyy vissiin ottaa asiakaspalveluun yhteyttä. Tämän tuotteen pitäisi silottaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, joten ei muuta kuin käyttöön. Aivan mahtavaa päästä kokeilemaan. 


Silicea Beauty Shots
Näistä jo yhden pistelin menemään ja olipa jännän makuinen, ei todellakaan kuitenkaan mitenkään paha. Pitää nyt muistaa ottaa näitä viikko sitten putkeen, seitsemän näitä siis boxista tuli. Näiden pitäisi ylläpitää kynsien hyvinvointia, ihon terveyttä ja tehdä hyvää hiuksille, mutta enpä usko, että nämä seitsemän ainakaan sitä vielä tekevät. Nämä olisin voinut skipata.


Ted Baker Cu EdT For Men
Testailin ja ajattelin kirjoittaa, että ensisuihkaisulla jopa vähän miehinen tuoksu, mutta tämähän onkin miehille! Tulipahan testattua omaankin ranteeseen. Tykkään tästä kyllä, vähän erilainen, mutta lähtee nyt miehen käyttöön. 


Lisäksi laatikosta tuli vielä Floradix ravintolisä -näyte, jonka join jo myös, maistui hyvältä. Ja vielä Pandan Choco & Lakrits -karkkipussi, joka lähti muulle perheelle, koska ei ole gluteeniton.


Kuten mainitsin niin ihan mukiinmenevä, mutta joku tietty hohto jäi puuttumaan kuitenkin. Nyt saa sitten jännittää, koska se marraskuun Glossybox tekee tuloaan. Yleensä olen sen postista hakenut, mutta kun tilanne on mikä on. Ihanaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Miekään en ole tainnut Lumenen käsivoiteita koskaan käyttää, ei ole ainakaan jäänyt mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on muitakin! ;) Jännä juttu kyllä, koska Lumenea tulee joka tuutista ja on saatavilla joka kaupassa... Miten se on mahdollista?! :D

      Poista