21.9.2019

Bette Box syyskuu 2019 + varastoja

Syyskuun Bette box tuli jo monta päivää sitten, mutta minulla laahaa nämä postaukset melko pahasti jäljessä. Nykyään tämä oma aikaa tuntuu olevan todella tapetilla ja varsinkin arkisin. 


Pitkästä aikaa sain tämän boxin niin ajoissa, että en ehtinyt spoilaantua sen sisällöstä vaan se oli kerrankin täysi yllätys. 


Kivaltahan tuo sisältö näytti ja oli huima parannus viime laatikkoon. Esittelen tässä samalla taas myös vähän varastojani ja tällä kertaa päätin esitellä ne paljon puhutut ripsivärini sekä nestemäiset meikkivoiteeni. Menen Betten lapun mukaisessa järjestyksessä ja sattumalta siinä on nyt heti maskara ja meikkivoide ensimmäisinä.  


Dermosil Rise And Shine Mascara
Musta ripsiväri, jonka pitäisi tuoda ripsille kaarevuutta sekä tuuheutta. Lisäksi tätä pitäisi olla helppo lisätä kerroksittain eikä pitäisi varista. En ole aikaisemmin Dermosilin ripsivärejä testannut, joten kiva päästä tätä kokeilemaan, sitten joskus. 

Tässä on maskaravarastoni:






Varastoistani löytyy nyt Dermosilin myötä 12 ripsaria, joista kolme oikean puolimmaista on korkattu. Yhtä (Benefit Roller Lash) käyttelen yläripsille ja noita kahta muuta (Rimmel Scandaleyes Mascara By Kate Moss ja Eyeko Black Magic) satunnaisesti alaripsille. Benefit on lopuillaan ja seuraavaksi olen päättänyt ottaa käyttöön neljäntenä oikealta olevan Absolutionin maskaran. Aika moni näistä on tullut erilaisista yllätysboxeista ja minun mielestäni tässä on aivan liikaa. Aivan varmasti näistä joku kuivahtaa ennen kuin pääsee käyttöön asti, joten yritänkin nyt kierrättää vähän nopeammin. Normaalisti käyttelen nämäkin niin viimeiseen pisaraan kuin olla ja voi enkä todellakaan välitä mistään kolmen kuukauden rajoista.


Lumene Blur Foundation - 0 Light Ivory
Tämä tuote kruunasi tämän laatikon täysin. Olen tällaisen käyttänyt yhteen putkeen pois joskus muutama vuosi sitten, niin hyvä meikkivoide tämä oli. Ainakin se vanha versio oli tarpeeksi peittävä, mutta ei liian paksua voidetta ja se sävykin oli ihan nappiin. Onneksi sain laatikostakin tämän vaaleimman sävyn. Uudistettu ja paranneltu Blur lanseerattiin nyt elokuussa, joten toivottavasti tämä on vielä parempi kuin se aikaisempi.

Tässä meikkivoiteeni:


Muutama Lumene, johon tämä uusin Blur pääsi kavereidensa seuraksi:



Tässä muut "drugstore" voiteet:



Tässä vielä "high-end":


Näitä on 16 kappaletta ja ainoastaan uusin Lumenen Blur, Zuii ja pieni Lancomen näyte ovat korkkaamattomia. Jos yleensä en tuotteita korkkaile useampia kerralla, niin meikkivoiteiden kanssa on aivan päinvastoin. Näissä kaipaan vaihtelua ihan päivästä, lämpötilasta, mielentilasta tms. riippuen. Loppumaisillaan on tuo Covergirlin Ready Set Gorgeous, joka on aivan huippuluokan tuote ja jota jään kaipaamaan. Yritän parasta aikaa käytellä sen loppuun, koska on ostettu jo loppuvuonna 2015. Näissä on monta suosikkia, mutta eniten olen viime aikoina Covergirlin rinnalla käytellyt kuitenkin Lontoosta ostamaani CYOn voidetta, joka myös hipoo täydellisyyttä ja on niin helppokäyttöinen, joten sopii hyvin arkeen. Näiden lisäksi minulla on muutama puuterinen tuote sekä nelisen kappaletta nestemäisiä vanhempia meikkivoiteita, joita en voi enää kasvoilleni laittaa, mutta käyttelen niitä aina joskus vartalovoiteen seassa. 

Sitten boxin loput tuotteet:



BIO2YOU Natural Oil
Kolmas tuote syyskuun Bettessä oli all-in-one öljysekoitus, joka sopii sekä kasvoille, vartalolle että hiuksille. Tämä on kuulemma tuoksunsa takia yksi sarjan suosituimmista tuotteista, mutta en viitsinyt tätä korkata, koska en tiedä, mihin aion tämän käyttää. Varmaan testaan kuitenkin nuo kaikki kolme keinoa. Tuote sisältää argan-, jojoba-, manteli-, tyrni- ja oliiviöljyä ja tämän pitäisi imeytyä hetkessä. Kuulostaa ihanalta ja käyttelen mielelläni.



Yon-Ka Hydra N°1 Creme
Tämä arvokas (59 €/50 ml) kasvovoide on lähetetty pitkäaikaistilaajille. Voide sisältää mm. hyaluronihappoa, aloe veraa ja savanniruohoa. Onpa eksoottista. Tässä pitäisi olla sametinpehmeä koostumus ja tämä tekee ihosta miellyttävän tuntuisen ja pehmeän. Lisäksi tämän pitäisi imeytyä nopeasti ja sopia meikin alle. Toivottavasti tämä toimisi omalla kohdallani, koska kuulostaa hyvältä tuotteelta.  


Ziaja Antioxidation Acai Berry Day Cream
Laatikosta löytyi toinenkin kasvovoide eli Ziajan ilmansaasteita ja ikääntymisen ensimerkkejä vastaan taisteleva päivävoide. En kuitenkaan edes yritä tätä kasvoille, koska Ziajaa olen sinne monesti testannut eikä tule mitään. Käyttelen tämän mielelläni kuitenkin kaulalle, joten tarpeeseen tulee.

Kaikenlaista lisuketta tuli viitisen kappaletta:


Kenzo World Power EdP
Kenzolta pieni hajuvesinäyte ja mitä tuosta pullonsuusta tätä saa tuoksuteltua, niin ihanalta tuoksuu eli tulen mielelläni tämän käyttämään. 

Jordan Fresh Breath Toothpaste
Yleensä en näistä hammastahnoista boxeissa piittaa, mutta tämä tuli ihan hyvään aikaan. Olemme lähdössä lokakuussa reissuun aurinkoon, joten säästän tämän sinne. 

Formula 10.0.6 Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Strips
Tämän jo käytin ja voi kiesus, että voi lappu olla kovassa kiinni. On kyllä yksi parhaita tällaisia mustapääliuskoja, mitä olen ikinä testannut. Vei todellakin niitä mustapäitä mennessään. Jos näihin jossain törmään niin ostan ehdottomasti.


Eat Natural Protein Packed Fruit & Nut Bar
Ihanaa saada taas tällainen patukka. Kumma kyllä, en ole tätä vielä syönyt, mutta ei tämä kyllä montaa päivää enää vanhene.

Yogi Tea Organic Turmeric Chai
Teepussin tulin jo käyttäneeksi, mutta ei ollut ihan sitä ominta omaa, mutta tiedänpähän nyt senkin. Ihan hyvää oli, mutta tykkään muunlaisista teemauista.



Todella kiva boxi siis tällä kertaa ja paljon tuotteita. Ehdottomasti paras tuote oli Lumenen meikkivoide, mutta kaikki muutkin tuotteet tulevat käytettyä. Öljy oli ehkä toiseksi paras. Mahtavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Voitit miun ripsarit yhdellä, tosin miulla 11 jemmoissa ja kaksi käytössä eli siltä osin sie voitit :D Tuohon 11 sisältyy tosin kaksi avattua väriripsaria ja yksi ripsiprimer.

    Meikkivoiteita ei miulla olekaan kuin kolme + kaksi näytettä, jotka ovat liian tummia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samassa junassa ollaan ripsareiden kanssa ;) Aivan liikaahan niitä vaan on, mutta toisaalta eipä tarvitse olla ihan heti ostamassa uutta! Ja on valinnanvaraa! ;)
      Ooo... olen niin kateellinen tuosta meikkivoiteiden määrästä! Minä vaan en ole pystynyt vastustamaan niiden ostelua ja sekin kostautuu satavarmasti jossain vaiheessa! Kolme on ihan ideaali! :) En muuten edes hoksannut noita näytteitä käydä läpi...

      Poista