6.9.2019

A to Z Project Pan Update #2

Nyt on taas se aika, että esittelen muutaman projektin tilannetta ja aloitetaan nyt vaikka tästä A to Z -projektistani. Heinäkuussa esittelin tilannetta viimeksi ja voin sanoa, että parissa kuukaudessa on tapahtunut jonkin verran. Tästä ylläriboxikasasta valitsin siis 26 tuotetta, jotka haluan saada joko käytettyä loppuun tai ainakin saada niille jonkinlaista käyttöä marraskuun loppuun mennessä:


En silloin projektin alussa laskenut, kuinka monta tuotetta tuossa kasassa on, mutta aivan järjetön määrä. Tarkoitus olisi sitten marraskuun lopussa ottaa vertailukuva. Silloin täytyy kyllä laskeakin nuo..

Nämä 26 tuotetta lähtivät projektiin mukaan, jokaiselle kirjaimelle (A-Z) jotakin:


Olen viimeisen kahden kuukauden aikana käyttänyt jokaista jäljellä olevaa tuotetta ihan omiin tottumuksiini verrattuna kiitettävästi, joten edistystä on siis tapahtunut. Yliviivatut tuotteet olen saanut käytettyä loppuun ja punaisella merkatut ovat loppuneet edellisen päivityksen jälkeen. Tarkemmin selostelen käytetyistä tuotteista loppuneiden postauksessa:


A - Acorelle Lotus Dream Relaxing Eau Fraiche
B - Bubble T Bath & Body Macaroon Lip Balm
C - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01
D - Dr. Brandt PoreDermabrasion

Tästä kuvasta ovat nyt kaikki tuotteet loppuneet ja kaikki neljä olivat aivan huippuja ja joita ilman yllärilaatikoita tuskin olisin edes ikinä päässyt kokeilemaan tai hoksannut kokeilla. No, Clarins oli tietenkin jo entuudeestaan tuttu tuote, koska tuli toistamiseen Bette boxista.



E - Erno Laszlo Exfoliate & Detox Sea Mud Deep Cleansing Bar
F - Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream
G - Manna Kadar Glo Illuminator
H - Herbina Kevyt Kasvovoide

Tästä koplasta on jäljellä enää pohjustaja, joka ei tule millään ilveellä loppumaan projektin aikana. Käyttelen muitakin primereita, mutta hyvä, kun saan tällekin kuitenkin jonkinlaista edistystä.



I - IsaDora Inliner Kajal - 56 Blonde
J - Joik Refreshing Facial Toner
K - Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark
L - Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1

Näistä taas ei ole mikään vielä loppunut. Joikin kasvovesi on erittäin lähellä, sitä on enää ehkä kuudesosa tuolla jäljellä. Kumpikin kynä taitaa löytyä laatikostani vielä vuonna 2025, mutta olen kyllä niitäkin yrittänyt aina silloin tällöin käyttää. Näitä ei ollut tarkoitus saada loppumaankaan projektin aikana. 

Lumenen puuterin taas luulisin loppuvan näiden muutaman kuukauden sisällä. Käyttelen sitä ihan pelkästään varjostuksiin. Tämä on vain liian tumma, joten en voi koko kasvoille käyttää. Muutaman kerran sisukkaasti kokeilin, mutta ei tule mitään.



M - Manna Kadar 3-In-1 Highlighter-Shadow-Blush - Uptown
N - Naturativ Rose Mist
O - Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
P - Philip Kingsley Maximizer

Tässä kuvassa on pari sellaista murheenkryyniä, joiden olisi ehkä olettanut olevan helppoja tuotteita, mutta kun ei vaan löydy tarvetta säännölliselle käytölle eli ne ovat tuo Naturativen Rose Mist ja Philip Kingsleyn hiustuote. Rose Mist on aivan ihanan piristävä, mutta kuumin kesä meni jo ja olen suihkutellut sitä helteillä kropalle ja joskus jopa kasvoille. Tuolle hiustuotteelle taas en vaan keksi muuta käyttöä kuin sen, mihin se on oikeastikin tarkoitettu ja kuivaan hiustenkuivaajalla liian harvoin. Loppuvat sitten aikanaan.



Manna Kadarin punapuoli on tässä sekuntia vailla loppu ja tuota toista puolta olen käyttänyt nyt vain luomivärinä, koska korostusvärinä se on itselleni liian tumma. Aika paljon on sitäkin tullut käytettyä. Alempana tästä lisää..



Q - Pür Lip Lure Lip Hydrating LacQuer
R - Rituals The Ritual Of Sakura Soothing Hand Balm
S - Sóley EyGLÓ Organic Pure Moisture
T - The BrowGal The Instatint Tinted Brow Gel - Brown Hair 02

Pür on enää tästä nelikosta jäljellä ja sitäkin olen innostunut käyttämään säännöllisemmin, ihan vain siis huulirasvan ominaisuudessa kotosalla. Sóley oli aivan loistava ja kulmatuote tuli kyllä ihan käytettyäkin loppuun, mutta se myös meni rikki, kun yritin vielä tsempata. Suti jäi sinne sisälle.



U - Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
V - Vintage By Jessica Liebeskind Smokey Eye Pencil - Jet Black
W - Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
X - ReXona Orchid Fresh Energising Body Wash 

Tästä kuvasta on myös kaksi ikuisuustuotetta jäljellä, mutta se oli selvä alusta asti ja näille toivoinkin juuri vain sitä käyttöä.



Uoga Uogassa on aivan selvä kuoppa, käyttelen tätä nyt aina meikatessani. Eikä haittaa, vaikka on ikuisuustuote, koska tämä on ihana ja täydellisen sävyinen.



Y - Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask
Z - Zuii Organic Flora Self Tanning Foam

Zuiin rusketusvaahtoakin olen käytellyt, mutta vaikea on arvioida, kuinka moneen kertaan tuosta pullosta riittää. Voisin kuitenkin kuvitella loppuvan projektin aikana.

Viimeisen parin kuukauden aikana loppui yhteensä seitsemän tuotetta, joten ihan mukava määrä. Ilman tätä projektia nämä kaikki olisivat varmasti vielä mietintävaiheessa, otanko käyttöön vaiko enkö ota:


Loppuneita on nyt yhteensä 14 eli yli puolet mukana olleista tuotteista:


Seuraavat tuotteet ovat vielä käytössä:


Mutta mutta.. sen jälkeen, kun olin hienosti ottanut kuvat ja alkanut kantamaan tavaroita takaisin paikoilleen, rähmäkäpälä, joka asuu meikäläisessä, astui taas esiin. Näin kävi Manna Kadarille:


Hajosi ihan täysin. Pääseehän näistä tuotteista toki näinkin eroon..



Sitä ei nyt ole sitten enää olemassa, joten yksi loppunut tuli sarjaan lisää. Jäljellä on projektissa nyt enää siis 11 tuotetta.

Tässä oli nyt tällainen vähän töks töks ja pelkkää faktaa -postaus, mutta tilanne kävi ainakin selväksi. Pian on tiedossa myös kahden muun projektini tilannekatsausta. Tästä projektista esittelen seuraavaksi suurella todennäköisyydellä finaalin. Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Manna Kadar päätti, että on antanut kaikkensa :D Hyvinhän tuota kuitenkin oli jo käytetty, että ei paljoa mennyt hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Se päätti, että eiköhän tämä nyt ollut tässä :D Oli onneksi käytetty suurin osa, joten ei kyllä harmittanut juuri ollenkaan ;)

      Poista
  2. Jäätävä määrä ihanuuksia! :D Nämä tuotteet on ihania mutta hankala päästä "eroon" XD Taas on se aika vuodesta ku ootan kieli pitkällä millon joulukalenterit tulee myyntiin, että saa lisää näitä ihanuuksia!! :D Kauneusboksejakin tipahtelee vielä joka kuukausi postilaatikosta, oi tätä kaunista turhuutta <3 Mullakin on nyt tehokäytössä mm tuo Naturativin Rose Mist (tuoksu on yök) ja Philip Kinsleyn Maximizer. Löysin hyvän hiustuuheuttajan (Bumble and Bumble Big treatment tai jotain), mutta en voi ostaa sitä ennenku oon käyttäny ton Kinsleyn pois ensin. Mä onnistuin saamaan tolla Zuiin rusketusvaahdolla aivan karseet raidat aikaseksi, joten roskiin joutu. Harmi meinaan tykkään Zuiista todella paljon, mm poskipunista ja primereistä. Näistä on kyllä kiva lukea, koska itellä on paljon samoja tuotteita ja voi taasen vertailla mielipiteitä :) Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin odottelen joulukalentereita todellakin kieli pitkällä ja olen yrittänyt suunnitella, minkä niistä (tai mitkä) tänä vuonna ostaisin. Enkä osaa päättää.. tiedän kyllä, mitä en halua :D
      Rose Mistissä on kyllä voimakas tuoksu, mutta siitähän minä tykkään.. ;) Ja joo, olen kyllä minäkin tainnut saada muutamat epämääräiset raidat tuosta Zuiista aikaiseksi, mutta harjoitus tekee mestarin ja eipä niitä nyt viime käyttökerroilla ole enää ilmestynyt.. :D Ajattelin tänään laittaa sitä, joten katsotaan millä päällä nyt ollaan.. ;)
      On niin kiva kuulla, että tykkäät lueskella näitä minun höpinöitä <3 On se vaan mukavaa, kun on samanhenkisiä ihmisiä olemassa! <3
      Kiitos paljon ja aurinkoista (toivottavasti) viikonloppua sinulle! :)

      Poista