9.2.2020

Bette Box tammikuu 2020 + Lookfantastic-tilaus

Heipä hei pitkästä aikaa. Kaikenlaista häppeninkiä pukkaa sekä kotosalla että töissä, joten tänne kirjoittelu jää kakkoseksi. Päätin nyt vihdoin kuitenkin esitellä viimeisen Bette Boxin sekä samalla yhden tilauksen, jonka tein jo joulukuun puolella. 

Suurin osa näistä Bette Boxista tulleista tuotteista on testaamatta, koska olen ollut niin keskittynyt kaikkiin projektituotteisiini. Vaikka näistä ei nyt niille juuri kilpailua ollutkaan niin niihin olen jämähtänyt koko alkuvuodeksi enkä ole juuri muista jutuista ehtinyt edes välittää. 


Paese Eyeshadow - Diamond
Kauniin metallinhohtoinen luomiväri, jolle varmasti tulee käyttöä. En muista omistavani juuri tämän sävyistä entuudestaan. Tätä luomiväriä voi käyttää sekä kuivana että märkänä ja tämä sisältää luonnollisia pigmenttejä, joten on sopiva myös herkemmälle iholle. Tykkäsin tästä. 


Batiste Dry Shampoo & A Hint Of Colour For Blondes
Uudistunut Batisten kuivashampoo, joka antaa rakennetta ja saa hiukset tuntumaan runsaammilta. Tämä myös raikastaa ja sävyttää väliaikaisesti tyvikasvun. Tämän ei pitäisi jättää hiuksiin valkoisia jäämiä, mikä on hyvä. Jotkut Batisten kuivashampoot varistavat tuotetta olkapäille ja sen myötä tietenkin näyttää kuin niihin olisi varissut hilsettä, mitä minulla ei ole. En ole tätä tosin vielä testannut, että sortuuko samaan. Käyttelen tämän mielelläni. 


Eucerin Dermopurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment
Pieni 5 ml tuubi kevyttä kemiallista yökuorintaa, jonka pitäisi poistaa kuolleita ihosoluja ja vähentää epäpuhtauksia samalla ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntymistä. Tuote sopii hyvin sekaiholle, joka itselläni on, joten tätäkin on todella mielenkiintoista päästä testaamaan. Parasta ennen päiväys on näköjään jo 05/2020, joten täytyy testailla jo pikapuoliin. 

Ziaja Physioderm Eye Cream
Ziajan silmänympärysvoiteita en ole aiemmin testannutkaan, joten oikein kiva päästä kokeilemaan. Tämä on hajusteeton ja luo jonkinlaisen derma membrane -rakenteen iholle, joka imitoi ihon luonnollista suojaa. Lisäksi tämän pitäisi tehokosteuttaa, lieventää ihoärsytysten oireita sekä lisätä ihon sileyttä. Vaikuttaa siis erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta.



Fruit-tella Strawberry With Fruit Juice
Nämä on jo syöty ja olivat niiiin herkullisia, että taidanpa satsata uudemmankin kerran. Kiva extra laatikkoon.

Libresse V-Care Daily Intimate Wash Gel
Erityisesti intiimialueelle suunniteltu pesugeeli, joka on pH-tasapainotettu. Tämä ei sisällä saippuaa eikä väriaineita ja sopii päivittäiseen käyttöön. Olen tämän jo käyttänyt ihan koko kropalle, koska en ollut tästä niin innoissani ja pienen kokonsa vuoksi halusin tämän pois pyörimästä. Ei mitenkään ihmeellinen tuote.

Friggs C-Vitamiini Ravintolisä
Näitä samoja poretabletteja on tullut ennenkin aina silloin tällöin osteltua ja tämäkin putilo on jo syöty. Ihan mukava lisä nämä vitamiinit tällä kertaa laatikkoon, koska kerrankin tuli kunnon satsi. 


Niré Beauty - 101 Plush Powder Blush
Ja koska Bette Box tosiaan on vaihtumassa Goodieboxiksi, halusi Goodiebox muistaa betteläisiä lahjalla eli tällä siveltimellä. Tämä sivellinhän vaikuttaa aivan täydelliseltä ja on kertakaikkiaan upean näköinenkin, joten tällä on kiva päästä sutimaan.


Mielestäni tämä viimeinen boxi oli ihan kiva. Kaikki tuotteet jäävät käyttöön eli mikään ei ollut täysi turhake. Katsotaan, miten Goodieboxin kanssa lähtee sitten homma käyntiin. Olen seurannut sen laatikon availua muutamista blogeista ja sisältö on kyllä vaikuttanut ihan tasokkaalta. Jatkan siis ehdottomasti tilausta.

Sitten tilaukseeni, jonka tein joulukuussa Lookfantasticille. Vastaanotin tilauksen toki tammikuun puolella, mutta rahat menivät viime vuoden piikkiin. Tänä vuonna en ole tilaillut enkä ostanut vielä yhtään mitään (ylläriboxien lisäksi siis) ja vaikka en nyt suoranaisesti ostolakossa olekaan, niin himmatahan kovasti yritän. Tiukkaa on välillä tehnyt, mutta vielä olen pystynyt vastustamaan.



LF:lla oli alet meneillään ja mielestäni tein ihan hyviä löytöjä.


Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Intense Nourishing Mask
Tigi Bead Head Control Freak

Molemmat näistä ovat aivan järjettömän hyvän tuoksuisia. Oatmeal & Honey shampoota ja hoitoainetta käyttelin aikanaan useammankin pullollisen, ne olivat ihan täydellisiä. Ihanaa päästä taas tähän sarjaan käsiksi. Tosin se ei tule nyt ihan tällä sekunnilla tapahtumaan, koska hiusmaskeja on muutama jonossa. No voipi olla, että tämä jonkun niistä ohittaa. Control Freakia en ole aiemmin testannut.





First Aid Beauty Catch Your Glow -pakkaus, joka sisälsi:

Hello Fab Pores Be Gone Matte Primer With Fig Extract (9,6 g)
Facial Radiance Pads (28 pads) 

Radiance padeja olen aikanaan yhden pakkauksen käyttänyt ja ihastuin niihin silloin ihan totaalisesti. Kiva päästä pitkästä aikaa näitäkin taas käyttelemään. Tuota pohjustajaa en ole ennen kokeillut, mutta sitä on kehuttu useammassakin vlogissa maasta taivaaseen, joten testattavahan se on. 
 




Glamglow Clear Skin Goals Set, joka sisältää:

Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer (30 ml)
Superserum 6-Acid Refining Treatment (10 ml)
Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask
Supermud (50 g)

Tämä satsi maksoi muistaakseni joku 30 GBP, mutta arvo on noin kolme kertaa enemmän, joten päätin törsätä. Tuo Supermud on vieläpä täysikokoinen, joten melkoisen hyvä diili. Näistä on kaikki uusia tuttavuuksia eli ihan täydellinen ostos.







Benefit Cheeky Camper Bronze & Blush Palette, joka sisältää:

Hoola Lite  (4 g)
Dandelion (3,5 g)
Coralista (4 g)

Tästä paletista olen tilauksessani ehkä eniten innoissani. Kaikkia kolmea olen hipelöinyt vaikka kuinka monta kertaa ties missä, mutta aina ovat jääneet hyllyyn. Normaali Hoola on kalman kalpeille kasvoilleni ehkä vähän liian tumma, joten Hoola Lite'iin on tehnyt mieli satsata, mutta kun niitä bronzereita riittää. Lisäksi poskipunia on vaikka muille jakaa, joten en ole näihin aiemmin viitsinyt törsätä. Kuitenkin tässä paletissa on nyt kaikki kolme ja vähän pienempinä versioina, joten mikä sen mukavampaa. Normaalikokoiset kestäisivätkin ikuisuuden. En ole tätä palettia kuitenkaan edes vielä testannut, mutta kunhan olen muutaman projektituotteen kanssa edistynyt tarpeeksi pitkälle, niin tämä pääsee varmasti lähes päivittäiseen käyttöön.  


Tilaus maksoi yhteensä n. 74 GBP ja kaikki näistä oli siis jonkinlaisessa tarjouksessa. Lisäksi noista parista boxista sai vielä alehinnasta jonkin lisäalen. Odotan kyllä innolla jokaisen tuotteen käyttöä eli mielestäni oli onnistunut tilaus. Rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea pitkästä aikaa sun tekstiä :) Itselläkin on ollut jo pitkään pientä väsyä, mikä on näkynyt mm siinä ettei jaksa seurata somea niin aktiivisesti saatikka kommentoida. Mä olin ihan varma etten ota käyttöön tota Paesen luomiväriä, mut sepä on ollu ihan jokapäiväsessä käytössä silmien sisänurkissa kirkastamassa, ja on siinä hommassa aivan loistava :) Mulla on noi Benefitin jutskat omina kokonaisina tuotteinaan ja ei oo turhaan kehuttu Hoola Litea, se on aivan täydellinen bronzeri munki iholle <3 Hyvät ja ihanat tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkinlaista väsymystä tuntuu kyllä olevan vähän siellä sun täällä. Itselläni tähän touhuun tuli jälleen pienimuotoinen paussi, mutta olen päättänyt, että kirjoittelen, kun inspiraatio iskee :)
      Tuo olikin hyvä vinkki, miten käyttää tuota Paesea, koska se sävy on aivan ihana. Kokeilenpa heti ;)
      Ja tosiaan tuo Hoola Lite on aivan täydellinen, joten jää nyt normi-Hoola vähän paitsioon.. tai ehkä kesällä, kun on edes vähän väriä kasvoilla ;) Noita kahta poskipunaa en ole vieläkään testannut, mutta ovat varmasti loistavia nekin :) <3

      Poista