8.12.2020

Muutama ostos

Katsoin, että viimeksi olen kirjoitellut ostoksista syyskuussa, joten nämä nyt esiteltävät ovat tapahtuneet ajanjaksolla syyskuu-marraskuu. 


Ensimmäisenä ESPAn boxi, jonka tilasin Lookfantasticilta. Tähän tuli joku aleilmoitus ja päätin kerrankin siihen. En ole näitä erikoisboxeja sieltä oikein tilaillut, kun tuntuu, että aina niissä on jokin tuote tai kaksi, joita en välttämättä haluaisi "riesakseni". Tämän kohdalla ajattelin, että kaikki tulisi kuitenkin käytettyä. 


Laatikossa oli kuusi tuotetta, joista ainoastaan yksi oli entuudestaan tuttu. 

Optimal Skin Pro-Cleanser
(100 ml)

Geeliputsari, jonka haluaisin ottaa käyttöön nyt ja heti, mutta myös näiden putsareiden kohdalla on nyt pidettävä välillä kuria ja käyteltävä niitä järkevyysjärjestyksessä. 

Pink Hair And Scalp Mud
(55 ml)

Tätä olen jo käytellyt useammankin kerran ja joka kerta olen jättänyt muhimaan sen yön yli. En nyt ole huomannut mitään maata mullistavaa ainakaan hiuspohjassani, mutta hiukset tuntuvat kyllä pehmeämmiltä tämän käytön jälkeen.

Overnight Hydration Therapy (55 ml)
 
Tämähän on sitten se vanha tuttu, joka oli sellaista jankkia, että huh. Tuli kuitenkin käytettyä silloin aikanaan, vaikka kauan siinä pienessäkin tuubissa kesti. Tässä tulee siis kestämään todella kauan, mutta käytettyä tulee.

24-Hour Replenishing Moisturiser
(30 ml)

Tämän kanssa sama juttu kuin putsarin, haluaisin jo korkata, mutta ei pysty. Jotenkin on sellainen kutina, että tämä voide on aivan loistava. 

Optimal Skin Pro-Serum
(10 ml)

Pienen pieni pullo seerumia, joka varmaan pääsee käyttöön melko piankin. Tässä on varmasti aivan taivaallinen tuoksu, jos on yhtään samaa laatua seuraavan tuotteen kanssa. 

Positivity Bath & Body Oil
(15 ml)

Tämän olen jo huidellut menemään ja ihan kokonaan kropalleni. En halunnut tuhlata tätä niin ihanan tuoksuista ainetta kylpyvedessäni. Tuoksu oli sellainen aromaattinen, joten fiilis oli kuin spaassa.


Olen kyllä tyytyväinen tähän boxiin eikä kaduta ollenkaan, että tilasin, vaikka noita tuotteita kyllä jonossa entuudestaan onkin melkoisesti.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil
(4,99 EUR)
Decleor Aroma Solutions Energising Gel Face & Body (3,99 EUR)
OGX Anti-Breakage + Keratin Oil Miraculous Recovery (1,99 EUR)
Neutrogena Hydro Boost Whipped Body Balm (0,99 EUR)
 
Nämä neljä tuotetta bongasin Rustan alelaarista, ei todellakaan ollut hinnalla pilattu mikään näistä. Varsinkin tuo Nuxen multi-öljy oli todella edulliseen hintaan, normihinta taisi ollut joku 25 EUR. Täytyisi käydä Rustassa vähän useammin, jos tällainen meininki siellä jatkuu. 
 
Lumene Natural Glow Fluid Foundation - Ultra Light
TonyMoly Panda's Dream Clear Pact - 01 Clear Vanilla
 
Nämä kaksi ovat ihan lähikaupasta (Citymarket), jossa Lumenet olivat 40% tarjouksessa ja TonyMolyn puuteri muuten vaan superhyvässä tarjouksessa.

Winter Apples Lip Balm
Winter Apples Hand Cream
Winter Apples Bath & Shower Gel

Anti-Tiredness Foot Soothing Iced Gel
The Express Eye Makeup Remover
Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel

Nämä kuusi tuotetta ostin YR:lta, kun sai sen yhden tuotteen kaupan päälle siinä Halloweenin aikoihin ja se yksi oli tuo niinkin hohdokas kuin silmämeikinpoistoaine. Uudelle pullolle on pikapuoliin tarvetta, joten yritin olla järkevä. Sinne oli jo tullut tuota Winter Apples -sarjaa eli sitähän oli pakko ostaa testiin ja onneksi ostin. Onhan siinä nyt aivan taivaallinen tuoksu, vihdoin ja viimein muutaman huonon vuoden jälkeen YR onnistui. Samaan syssyyn päätin pitkästä aikaa ostaa melkein voisin sanoa kaikkien aikojan parasta suihkaria ikinä eli Coffee Beansia. Ja sitten piti päästä hinnan kanssa johonkin tiettyyn pisteeseen välttääkseen postikulut, niin nappasin myös jalkavoiteen mukaan. 


Sitten Feeluniquen tilausta. Sielläkin taisi olla tarjouksia meneillään tuossa Halloweenin aikoihin, koska olen päätynyt tilaamaan. Tyttärille ostin muutaman joululahjan ja itselleni jäi käteen nämä. 

Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter

The Inkey List Retinol Serum
 

 
Sol De Janeiro Coco Cabana Hair And Body Fragrance Mist, Moisturizing Body Cream-Cleanser & Cream
 

Sol De Janeiro Brazilian Kiss Cupuacu Lip Butter & Brazilian Crush Hair And Body Fragrance Mist 


Nämä kolme tuli sitten vielä kaupanpäällisinä ja on jo kaikki käytetty. Eli joo, toinenkin Coco Cabana Cream. Siinä ei ole mielestäni niin hyvä tuoksu kuin Bum Bum -voiteessa, mutta tykkäsin kyllä.


Eikä lopu ostokset vieläkään. Viimeisenä vielä Sephoran tilaus, jonka tein tuossa Black Friday -tarjousten aikoihin, kun kaikesta sai sen 20% alennusta. Tähänkin tilaukseen oikeastaan lähdin joululahjojen merkeissä eli tyttärille tuli täältäkin haalittua molemmille yksi juttu, mutta jäihän sieltä toki itsellekin jotain käteen. Voi jestas, mikä taivas tässä Sephoran myötä nyt sitten aukesi ja tuonne Tukholmaan minulla oli jopa asiakaskortti valmiina. Kiitos tuhannesti sinulle, joka tästä minua vinkkasit!

Too Faced Hangover Pillow Cream
Sephora Watermelon Hand Balm
Too Faced Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer

Kaksi ensimmäistä kuvassa näkyvää tulivat kaupanpäällisinä ja tuota primeria olen aina halunnut testata. Pian onnistuu.

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder - Lavender
Milk Makeup Blur + Set Matte Loose Setting Powder - Translucent Light

Näistäkin olen haaveillut pitkään. Fenty Beautyn puuteri on matkakoossa ja olisin ostanut matkakoon Milkin omastakin, mutta ei ollut. Ihan vaan se täydellisen puuterin haku edelleen päällä. En ole kumpaakaan vielä testannut, mutta näiden korkkaamisen kanssa ei ole niin väliä, joten enköhän testaile pikapuoliin. 
 
Kieltämättä kun nämä ostokset tähän nyt listasi, niin paninpa merkille, että on tullut vähän shoppailtua viime aikoina. Joulukalenterit vielä tähän päälle. Alkuvuosi meni suhteellisen maltillisesti, mutta tässä sitä taas ollaan. Kaikkihan tuli kuitenkin ihan tarpeeseen. Kivaa keskiviikkoiltaa!

2 kommenttia:

  1. Ooh mitä ostoksia! Mie ostin Feeluniquelta tuon Neutrogenan voiteen ja en oikein tykkää siitä, vähän outo tuntuma jää käsiin sen myötä, jaloillekin levitettäessä tuntuu vähän semmoiselta muoviselta :D

    Sephoraltakin aika kivoja kaupanpäällisiä ja ihan reiluja kokoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, no tuleepahan sekin testattua. Ei sitten ihme, että myytiin noin halvalla pois :D
      Joo, Sephoran tilaus meni oikein nappiin, kiitokset vielä sinulle! <3 Aivan ihania juttuja ja tosiaan hyvät kaupanpäälliset. Kun tilasi kaksi Too Faced'n tuotetta, sai tuon voiteen siihen päälle.. Toinen ostamani Too Faced meni lahjaksi, joten sitä en tässä esitellyt. Koskahan lähtee seuraava tilaus... ;)

      Poista