12.12.2020

Joulukalenterin luukut 7-12

Kuusi aamua on sopivasti vierähtänyt niin voisi taas tehdä tilannekatsausta, mitä niistä joulukalentereiden luukuista on putkahdellut. 
 
Ensimmäisenä Lookfantastic:
 
Luukku 7: Ren Ready Steady Glow Daily Aha Tonic
Luukku 8: Eve Lom Cleanser
Luukku 9: Diego dalla Palma Eye Pencil - 01
 
Reniä vastaava Pixin Glow Tonic on itselläni ja olen käytellytkin sitä jonkin verran. On erittäin riittoisaa, joten taitaa kestää hieman aikaa ennen kuin pääsen tähän Reniin käsiksi. Eve Lom on entuudestaan tuttu tuote ja tykkäsin siitä valtavasti. On vaan niin sampuran hintavaa, että eipä ole tullut ostettua. Mikäs sen mahtavampaa sitten kuin saada täältä uusi. Silmänrajauskynä pääsee varastoon lojumaan, ehkä tulee joskus käyttöä.
 

Luukku 10: The Ritual Of Sakura Celebrate Each Day Body Scrub
Luukku 11: Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum
Luukku 12: Illamasqua Loaded Lip Polish - Vogue
 
Nämä tulee varmasti kaikki käytettyä, mutta eivät ole ehkä kalenterin parhainta antia. Kroppakuorinnat ja itseruskettavat eivät ole tuotteita, mitä välttämättä itse ostaisin, mutta aina kaikki yllätysboxeista tulleet on kyllä käytetty. Illamasquan huulituotetta en ole korkannut, joten voihan se olla loistavakin, näyttää vain melko tummalta. 


Sitten Biothermin luukut:


Luukku 7: Blue Therapy Eye
Luukku 8: Cleansing Shower Milk With Citrus Essences
Luukku 9: Biosource Total Renew Oil

Nämä ovat kaikki aivan ihania. Suihkumaito pääsee varmasti ihan justiin käyttöön, mutta kaksi muuta menee kiltisti jonoon ainakin vähäksi aikaa. 


Luukku 10: Life Plankton Sensitive Emulsion Fundamental Hydrating Care Soothe & Reinforce
Luukku 11: Biosource Purifying Foaming Cleanser
Luukku 12: Anti-Drying Body Milk With Citrus Essences

Eli tuli toinen Sensitive Emulsion, samahan tuli jo luukusta kolme. Tiesin, että joitain tuotteita tulee tästä kalenterista tuplana, mutta ei haittaa ollenkaan. Myös nämä kaikki kolme ovat niin tervetulleita taloon ja vartalovoide on jo käytössä. Siinä on aivan ihana sitruksen tuoksu, melko mieto, mutta ihana.


Ihan tyytyväinen olen molempiin kalentereihin tähän asti, vaikka LF:n omasta nyt muutama ei niin välttämätön tuote tulikin. Vielä puolet luukuista jäljellä, kivaa! Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Oi tuota LF:n kalenteria <3 Mulla on tosiaan se töissä, ja taaaas unohdin ottaa lauantain ja sunnuntain sisällöt mukaan kotiin :D Onhan se kyllä sitten luksusta aukaista maanantaina töissä 3 luukkua! Yritän aina olla spoilaantumatta viikonlopun luukuista, mutta aina jotenkin silmät löytää ne sisällöt jostain jonkun instasta tai blogista ennen maanantaita! :D Mä sain nyt mun ekan Diego Palman whateverin tuotteen, ehkä eyeliner ei oo kuitenkaan paras tuote ekaan testaukseen. Mutta innolla otan kyllä käyttöön. Eve Lomin putsausbalmi on kyllä ihan luksusta meikinpoistossa, haju on vaan jotenkin outo. Mulla on itseasiassa juuri nyt käytössä tuo itseruskettava täydessä koossa, ja vaikka oon aika kalpea, niin pari kolme pisaraa voiteen joukkoon ei riitä mihinkään :) Mä lurautan melkein koko pipetillisen voiteen joukkoon pari kertaa viikossa. Silti tulos on hyvin luonnollinen, ei ruskettuneen näköinen. Vai onkohan mulle joku maanantaikappale sattunu? Hyvää viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo.. on kyllä luksusta! <3 Ihan melkein kuin yllätysboxin olisi saanut! :) Ja tuo ettei spoilaannu muiden blogeista tms. on kyllä niin vaikeaa...Joskus onnistuu, joskus ei vaan malta olla kurkkimatta ;)
      Ja tosi kiva oli kuulla tuosta itseruskettavasta kokemuksia - ehkäpä uskallan itsekin sitä sitten reippaasti vain kokeilla. Minäkin kun olen ainakin omasta mielestä kalmankalpea niin aina vähän pelottaa lopputulos, koska sitten kun sen itseruskettavan on laittanut, se ei yleensä niin vain lähde pois :D Siinä sitä sitten ollaan :D Taidanpa testailla!
      Kiitokset sinulle ja mukavaa viikkoa!! <3

      Poista