20.12.2020

Goodiebox joulukuu 2020

Tulihan se Goodieboxikin sieltä ja millainen boxi! Nyt oli saatu kyllä koottua melkoinen paketti, jota kyllä kelpasi odotellakin. 
 

Wrap It Up -boxissa tuotteita oli yhteensä kuusi kappaletta, joista kaksi oli meikkejä ja sellaisia meikkejä, joita omalla kohdalla kuluu. Eivät siis jää vuosiksi pölyttymään. Muutkin tuotteet olivat huippuja.
 
Jorgobé Niacinamide Serum
Täysikokoinen tuubi (50 ml) seerumia, joka vaikuttaa tekstin perusteella aikamoiselta tehobuustilta. En ole tätä niacinamide-seerumia The Ordinarylta tullut ikinä hankkineeksi, joten todella mahtavaa päästä testailemaan nyt tältä merkiltä. Tämän seerumin pitäisi tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta, vähentää punoitusta ja pigmenttiläiskiä, kiinteyttää, pienentää ihohuokosia jne. Tuote on lisäksi vegaaninen ja hajusteeton. Vaikuttaa erittäin loistavalta. 
 
de_Cure N° Glow Aha + Bha Glow Cleanser      
Tämä kasvojen puhdistusaine on myös vegaaninen ja hajusteeton. Tämä kuorii hellävaraisesti glykoli- manteli- ja salisyylihapolla sekä tämän pitäisi avata ihohuokosia ja stimuloida solujen uusiutumista. Tuote sisältää superfood-konsentraattia sekä hyaluronihappoa, joiden pitäisi jättää iho kosteutetuksi ja ravituksi. Tämä levitetään kuivin käsin kuivalle iholle. Vaikuttaa aikamoiselta tehopakkaukselta myös ja tulee ehdottomasti käytettyä.
 
RealHer Eye AM Strong Definer Brow Pencil 
Micro-tip -kulmakynä, jonka toisessa päässä on harja ja jonka sävy onneksi vaikuttaa ihan sopivalta. Ihan niitä yksittäisiä karvojen kaltaisia viivoja en ole vielä innostunut kehittelemään, mutta ainakin olen alkanut tekemään kulmani näillä kynillä. Aiemmin käyttelin siihen puuterimaista tavaraa. Minulla on juuri yksi kynä loppumassa ja sen jälkeen muutama jonossa, mutta katsotaan nyt, kiilaako tämä jonkun ohitse. 

Mélusine Paris Mascara & Conditioner 3 In 1
Toisena meikkituotteena tuli maskara, joka ei olekaan ihan mikä tahansa maskara, vaan tämä yhdistää ripsien hoidon ja maskaran ominaisuudet yhdessä kaavassa. Tämän pitäisi vahvistaa ja elävöittää ripsiä samalla stimuloiden niiden kasvua. Tätäkin on kiva päästä kokeilemaan. 
 
HairLust Hair Growth & Protection Organic Certified Hair Mask
Seuraava tuote taas on ravitseva, kosteuttava ja korjaava hiusnaamio, joka auttaa hiuksia lepäämään. Tämä on siis suunnattu ennen kaikkea kuiville, vaurioituneille tai ohuille hiuksille. Tätä on tarkoitus käyttää shampoopesun ja hoitoaineen välissä, jossa tämän pitäisi ehtiä antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia. Kuulostaa vähän hankalalta, mutta ehkä saunan yhteydessä onnistuu. Hiukseni todellakin tarvitsee tehohoitoja, joten nappiin meni siinä mielessä tämäkin tuote ja näitä on aina niin kiva kokeilla uusia. 

Karl Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume EdP
Viimeisenä tuli vielä näyte Karl Lagerfeldin tuoksusta, jota täytyy varmaan jouluaattona sitten viimeistään testailla. Voisin kuvitella, että tämän tuoksu on hurmaava. En ole vielä tuoksutellut, säästän myöhemmälle. 


Boxi oli ei enemmän eikä vähemmän kuin "magnifique", kun nyt Karlin myötä päästiin Pariisiin. Tämä on varmasti parhaimpia kokonaisuuksia, mitä on ikinä tullut. Vaikka en ole näistä vielä mitään testannut, niin ainakin tähän asti vaikuttaa vain ja pelkästään lupaavalta. Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti