6.12.2020

Joulukalenterin luukut 1-6

Hyvää Itsenäisyyspäivää! Ja aivan ihanissa merkeissä, koska pääsen kirjoittelemaan joulukalenterien sisällöstä. Joulukuun aamut ovat olleet niin piristäviä näiden kalentereiden ansiosta ja kyllähän tätä aikaa jo odotettiinkin. Tänä vuonna päädyin ostamaan kaksi kalenteria ihan vaan, että sitä piristystä tulisi tupla-annos.

Aloitan kuitenkin taas siitä, mitä on jäljellä viime vuosien kalentereista. Tuotteita on jäljellä vielä The BodyShopin (2017), Asoksen ja Lookfantasticin (2018) sekä Ritualsin (2019) kalentereista:


Näitä on jäljellä yhteensä 15 kappaletta, joista suurin osa on vuoden 2018 kalentereista. TBS:n vuoden 2017 kalenterista on jäljellä kaksi tuotetta ja viime vuotisesta Ritualsin enää yksi ja sekin loppuu varmasti seuraavalla käyttökerralla. Tässä vähän käyttöastetta joidenkin osalta:




Käyttöastetta sen vuoksi, että haluan jossain vaiheessa katsoa, ovatko ne edenneet ollenkaan. Olen nimittäin päättänyt, että nämä kaikki alapuolella olevassa kuvassa olevat tuotteet haluan saada käytettyä ensi vuonna pois ja kaikki näiden päälle on vain plussaa:


Näistä kulmakynä, Cicapair ja huulivoiteet ovat korkkaamattomia, mutta muita on käytetty enemmän tai vähemmän. Ritualsin kuorinta ja Rodial Dragon's Blood ovat melkein loppu. Nyt on tulossa uusia niin paljon tilalle, että täytyy yrittää vanhoja käytellä samalla alta pois. Kai tätäkin voisi sitten pienimuotoiseksi projektiksi kutsua. Jos muistan, niin kertoilen täällä, kun (jos) viimeinen näistä on käytetty.   


Mutta sitten tämän vuoden kalentereista, Lookfantasticin oman hankin ensimmäisenä ja menin sen viivana samantien varaamaan, kun näin sen sisällön. Olen kuitenkin onnellisesti unohtanut suurimman osan niistä tuotteista. Ensimmäisistä luukuista paljastuivat seuraavat tuotteet:
 
Luukku 1: Natasha Denona Blush Glow Duo Blush & Highlighting Powder
Luukku 3: Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel
Luukku 4: Rodial Dragon's Blood Cleansing Water
Luukku 5: Mina 532 The Cream Eyeshadow
Luukku 6: Philip Kingsley Deep-Conditioning Treatment
 
Elikkä aivan mahtavia tuotteita joka ikinen ja kaikki jäävät ehdottomasti omaan käyttöön. Kuten kuvasta näkyy, luukku 2 loistaa poissaolollaan eli se oli tyhjä. Lupasivat kuitenkin asiakaspalvelusta sen minulle lähettää, joten hyvä niin. 
 

Ensimmäisestä luukusta paljastui siis tämä pikku duo. Tämä onkin ensikosketukseni Natasha Denonan tuotteisiin ja meninkin jo testaamaan sekä korostussävyn sekä poskipunan. Molemmat olivat juuri sopivia omalle kalpealle iholleni eli kuitenkin melko maltillisia. Aivan mahtava avaus tälle kalenterille.
 

Halusin ihan välttämättä tänä vuonna toisenkin kalenterin ja halusin sen olevan ihonhoitoa. Tätä mietin melko pitkään ja mielessä oli useampikin vaihtoehto, mutta sitten bongasin tämän Biothermin melkoisessa tarjouksessa jossain verkkokaupassa, maksoi noin 50 € eli se oli siinä. Tietenkin katsoin tämänkin sisällön etukäteen ennen sitä tilausta ja vaikutti erittäin hyvältä.
 

Luukku 1: Eau Micellaire Biosource Total And Instant Cleanser + Make-Up Remover
Luukku 2: Beurre De Lèvres Smoothing Replumping Lip Balm
Luukku 3: Life Plankton Sensitive Emulsion Fundamental Hydrating Care Soothe & Reinforce
Luukku 4: Life Plankton Elixir Fundamental Regenerating Treatment
Luukku 5: Biosource 24h Hydrating & Tonifying Toner
Luukku 6: Blue Therapy Accelerated Repairing Serum Visible Signs Of Aging  
 
Näistäkin kaikki ovat aivan ihania juttuja, tuotteita laidasta laitaan. Osan jopa muistan sieltä vanhasta kalenterista ja kyllä nämä Biothermin tuotteet vaan ovat laadukkaita. Todella kiva päästä niitä tällä tavalla kalenterin kautta monipuolisesti käyttelemään. 

Tätä iloa jatkuu onneksi vielä jonkin aikaa, kolme neljäsosaa luukuista vielä jäljellä. Oikein rentouttavaa illan jatkoa!    

2 kommenttia:

  1. Vitsit on kiva lukea muiden mielipiteitä kalentereista :D Voi kattoo mitkä mielipiteet natsaa toisen kanssa. Erityisen kiva oli, et olit laittanu mitä sul on jäljel edellisien vuosien kalentereista :) Mä sain kans onneksi ajoissa mun LF:n kalenterin ja se on ollu täys huippu tähän asti! Vuodesta toiseen se on ollu yks parhaista jollei paras kalenteri :) Mä olin just ostanu syksyllä ton Denonan duon joten laitoin sen suoraan eteenpäin :) Mulla on myös Body Shopin se kallein kalenteri, Yves Rocherin (ostin koska halusin tutustua heidän tuotteisiinsa ja oli hyvä satsaus) ja Skincityn kalenteri. Täytyy sanoa, et Skincity on ihan omaa luokkaansa <3 Vielä pitää (saa) herätä arkisin parisen viikkoa varttia aikaisemmin, et saa nauttia rauhassa luukuista :D Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onpa sinulla huikeita kalentereita, kateeksi käy! Itse mietin tuota TBS pitkään, mutta kun minulla on vielä siitä edellisestäkin muutama käyttämättä niin odotan suosista nyt ensi vuotta.. :D Ja täytyy myöntää, että Skincityn olisin tilannut, mutta en ehtinyt!! Kyllä harmitti!! YR on varmasti myös loistava!
      Kyllä sitä vaan yllättävän vikkelään tällä hetkellä sieltä sängystä nousee :D Jos joskus siellä venyy ja vanuu, niin nyt ei tule kuuloonkaan ;)
      Kiitos paljon, oikein kivaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista