30.12.2020

10 in 2020 & 12 Pans of Christmas Project Pans - Finaalit

Nyt saatetaan sitten pari projektia finaaliin ja samalla tehdään tilaa uusille. Pari vanhaa projektia on näiden päättyvien lisäksi vielä meneillään, jotka jatkuvat ensi vuodenkin puolella eli 50 Shades Of Pink- sekä Boxycharm-projektit

Ensimmäisenä 10 in 2020 -projektin lopputulos ja tämänhän aloitin tammikuussa 2020. Tässä mukana oli 10 tuotetta, jotka oli kaikki itse ostettuja ja jotka olisin halunnut kaikki myös saada kokonaan loppumaan tänä vuonna. Näistä lähdin liikkeelle:
 
Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector - Light
(40 ml)
Nars Mini Lip Gloss - Orgasm (4 ml)
Revolution I Heart Makeup I Heart My Lips - Rising Pulse
NYX Pore Filler Primer (20 ml)
Christina Aquilera Woman EdP (30 ml)
Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist (120 ml)
Bourjois Paris Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille (9 g)
Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Essence Mosaic Blush - 10 Miss Floral Coral (4,5 g)
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony (9 g)

Loppuneita tuotteita oli viime postaukseen mennessä kertynyt yhteensä seitsemän:

Hajuvesi loppui maaliskuussa.
 

Puuteri loppui huhtikuussa.
 

Kesäkuussa loppuivat nämä kaikki kolme eli poskipuna, huulikiilto ja meikkivoide.
 

Primer loppui elokuussa ja bronzer syyskuussa.
 
Tähän asti kaikki sujui hyvin, mutta sitten alkoi tökkimään. Nämä olivat enää jäljellä viime postauksen jälkeen:


Mutta kuten arvelinkin, eihän näiden kanssa sinne loppuun asti päästy eli mikään näistä ei ole loppunut viimeisen kahden kuukauden aikana. 


Pisimmälle pääsin ehkä tämän Sensain puuterin kanssa, jota olen käyttänyt siis ihan bronzerina tai varjostuksiin, koska on sen verran tumma. Ihan hyvään vauhtiin tämän kanssa kuitenkin pääsin ja käyttelen tämän varmaan tässä samaan putkeen pois, koska on se vauhti edelleen päällä. 


Huulipunan kanssa innostuin sen verran myöhään, että sitä jäi jäljelle vielä melkoisen paljon. Katsotaan, mitä tämän kanssa teen: jatkanko käyttöä, meneekö säilöön vai meneekö jopa roskiin. Olen hieman kyllästynyt tähän. Tätä ei yksistään voi käyttää, on aivan liian vaalea sävy eli olen tämän kanssa käyttänyt yhdessä aina jotain muuta tuotetta. Kuva on taas pieni, koska tuo puna on järkyttävän näköinen.

Kat Von D:n
suihkeesta ei näe läpi millään, joten ei hajuakaan, missä sen kanssa menen. Olen sitä käyttänyt mielestäni paljon, mutta on edelleen painava, joten tuotetta täytyy olla jäljellä vaikka millä mitalla.
 
Mielestäni alkuperäisistä kymmenestä tuotteesta kuitenkin seitsemän loppunutta on jo melko hyvä saavutus, koska helppoa se ei ollut kuin oikeastaan tuon hajuveden kanssa. Näin meni tänä vuonna ja ensi vuonna onkin sitten tiedossa vastaava projekti, jossa on kuitenkin tuotteita mukana hieman runsaammalla kädellä.
 

Sitten seuraavan lyhytmuotoisemman projektin saavutuksista. Tämän aloitin n. marraskuun puolessa välissä, tämä loppui aattoon ja projektin nimikkeenä oli 12 Pans of Christmas. Siihen otin mukaan kuvan 12 tuotetta, joilla oli hieman erilaisia tavoitteita. Voin sanoa heti, että kaikkien kanssa pääsin tavoitteeseen eikä ollut edes haastetta sen kanssa. Tavoitteet olisivat siis saaneet olla hieman vaativammat. Osaa tuotteista innostuin käyttelemään paljon enemmänkin ja käyttelen edelleen eli tämä projekti olikin siihen todella hyvä buusti.
 
Yves Rocher At The Heart Of Pine Trees Nourishing Lip Balm
Yves Rocher Winter Apples Hand Cream
Yves Rocher Winter Apples Bath & Shower Gel 
 
Nämä YR:n tuotteet oli tarkoitus saada kaikki käytettyä loppuun ja niinhän siinä siis kävikin. Ensimmäisenä loppui käsivoide, toisena huulirasva ja kolmantena suihkugeeli. Olisin jotenkin kuvitellut suihkarin loppuvan ensin, mutta onhan tuo toki iso pullo. Aivan ihania tuotteita varsinkin nämä tämän kauden joulutuotteet, ihana tuoksu. 
 
Mayy Velvet Hydro Matte Lipstick - Tulip
Cover FX Shimmer Veil - Amethyst
Steve Laurant Precision Tip Liner - Black  

Näitä kolmea oli tarkoitus käytellä kaikkia 12 kertaa ja sekin siis onnistui helposti. Näistä on nyt hyllylle joutunut tuo huulipuna, jota siis käyttelin reilusti 12 kertaa, mutta jonka sävyyn en ole ihan täysin tyytyväinen. Se on liian tumma ihan jokapäiväiseen käyttöön. Toki ihan joka päivä ei ole punaa tullut edes laitettua, mutta tämän projektin aikana käyttelin aina, kun tuntui vähänkin järkevältä. Lisäksi tämä puna on mennyt poikki, kuten alemmasta kuvasta näkyy, se on vinossa. Cover FX Shimmer Veil varmaan loppuu pian ja Steve Laurantin kynää olen käyttänyt ahkeraan ja toivon, että saisin senkin käytettyä samaan putkeen pois, niin olisi yksi liner vähemmän. 

Mayyn
huulipuna on siis ihan juuresta poikki ja YR:n huulirasva täysin käytetty, jopa vähän skrapattu sisältä asti.

Pür Midnight Masquerade Face Palette
 
Tämä paletti kyllä yllätti itseni täysin, nuo luomivärit olivat aivan ihania. Ihastuin yli kaiken tuohon viininpunaiseen Disguise-sävyyn ja sieltä varmaan tulisi pannukin esille minä hetkenä hyvänsä. Toinen erittäin kiva sävy oli tuo vihreä Mask Off. Ylärivin vaaleansinistä ja ruskeaa en tainnut käyttää kertaakaan, mutta muita käyttelin kyllä useammin kuin kerran. Tarkoitus oli käytellä tätä myös sen 12 kertaa, mutta kyllähän niitä kertoja tuli paljon enemmän. Onneksi maskin takaa näkyy edes silmät, niihin on nyt kiva satsata.


E.l.f. Nail Polish - Golden Goddess
Kure Bazaar Nail Lacquer - Love
 
Näitä kynsilakkoja halusin käyttää kolme kertaa ja onnistuin siinäkin kevyesti. Tosin käyttelin tasan sen verran, mutta ei siis tullut kiire. Molemmat lakat ovat sopivia sävyjä varsinkin näin jouluaikaan ja kumpaakin oli helppo ja kiva käyttää.


Bath & Body Works PocketBac Cocoa Mint Anti-Bacterial Hand Gel
Steve Laurant Loose Powder Pigment - Rose Gold
Juicy Couture Hollywood Royal EdT 
 
Jälleen tuotteet, joita halusin sen 12 kertaa käytettävän ja varsinkin hajuveden kanssa pistelin menemään eli innostuin sen kanssa enemmänkin. Tosin nyt olen päättänyt laittaa sen tauolle, että tulisi vähän rotaatiota noiden hajusteiden kanssa. Käsigeeliä on mennyt myös paljon, mutta Steve Laurantin pigmentistä en oikein innostunut. Se ei toiminut ollenkaan korostussävynä, luomivärinä kyllä, mutta en halua käytellä irtoluomivärejä. Odottelen ja mietin, mitä teen tämän kanssa.
 
 
Melko paljon tuli hajuvettä kyllä käytettyä, tuotehan oli vain testattu ennen projektia.


Tämä oli ihan kiva piristys tähän loppuvuoteen, sain käyttöä monelle tuotteelle. Oli myös kiva, kun tämä projekti oli niin lyhyt, eikä tarvinnut koko vuotta näiden kanssa vehtailla. Mutta sellainenkin projekti on nyt siis pian alkamassa ja siitä sitten myöhemmin lisää. Tämä on varmasti tämän vuoden viimeinen postaus, joten oikein iloista Uutta Vuotta!

2 kommenttia:

  1. Mie juuri tuossa puolisolle totesin, että eipä ole koskaan aiempina vuosina joulukalentereista jäänyt näin montaa tuotetta itselle (tarkastelun kohteena Lyko ja The Body Shop Ultimate) :D Sellaisia tuotteita joita itse tulee käytettyä ja ne voi jopa saada käytettyäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuntuu, että valmistajat ottavat vuosi vuodelta opikseen ja sehän on vain meille hyvä! ;) Noiden mainitsemiesi kalentereiden sisällöthän olivatkin aivan huippuhyvät!! <3

      Poista