15.11.2020

Loppuneet tuotteet elokuu 2020

Vihdoin pääsen esittelemään loppuneita tuotteita, olen jäänyt näissä postauksissa hieman jälkeen. Tätä elokuun tekstiä olen onneksi aloittanut kirjoittamaan jo, no varmaankin syyskuussa, joten ei onneksi tarvinnut yrittää ihan kaikista tuotteista muistella, mitä mieltä olin.
 

Ihan kivan määrän tuotteita sain käytettyä ja mukana on sekä uudempaa että vanhempaa. Mukana on myös aika kesäisiä juttuja ja tässähän ollaan jo pian joulua viettämässä...
 

Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules  
Boxycharm 12/2018, mukana Boxycharm-projektissani - ihanat kapselit, jotka silottivat hiuksia ja antoivat niille kertakaikkisen upeaa kiiltoa. Varovainen sai kuitenkin olla, että tätä ainetta ei laittanut liikaa eli yhdestä kapselista riitti ainakin kolmeen kertaan. Tyhjensin aina yhden kapselin kerrallaan pieneen purkkiin, mistä sitä sitten käyttelin. (5/5)
 
Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo
Goodie Box 04/2020, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - erittäin riittoisa tuote. Tämä teki hiuksista aivan liian kovat, mutta plussaa siitä että ei millään tavalla värjännyt hiuksia. Teki hiuksista kyllä puhtaamman oloiset ja antoi volyymia. En kuitenkaan tykännyt kovinkaan paljon eli onneksi on olemassa paljon halvempia ja parempia vaihtoehtoja. (2/5) 
 
Biozell Professional Silver Dry Shampoo
Ostospostaus - olen varmaan jo kaksi kertaa mainostanut, että käytin näistä viimeisen pois, mutta vaan taas löytyi alakaapista yksi, jonka käytinkin sitten hitaasti ja hartaudella. Tykkään tästä, mutta pidän nyt paussia ainakin jonkin aikaa ja käyttelen muita juttuja välillä. Tämä antaa erittäin hyvin rakennetta hiuksiin, mutta joskus sitä hopean sävyä jää harmittavasti näkyville eli se täytyy erittäin huolellisesti muistaa pöyhkiä hiuksiin. (5/5) 


Lumene Klassikko Advanced Angi-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide  
Bette Box 02/2019 - tämä oli ikääntymistä vastaan taisteleva sy-voide, josta jäi oikein positiiviset jälkitunnelmat. Voide oli koostumukseltaan hyvä ja vaikutti kosteuttavan. Tätä oli miellyttävä käyttää ja tätä menikin sekä päivä- että yökäytössä vähän fiiliksen mukaan. (4/5)

Novexpert Expert Anti-Aging Eye Contour 
Jolie Lux Box 06/2019 - tämä  taas meni tasan päiväkäytössä, koska kosteutustehot olivat aika mitättömät. Voide oli melkoisen ohutta ja juoksevaa. Tässä oli jonkinlaista pienen pientä shimmeriäkin olevinaan mukana, joten sillä olisi varmaan pitänyt tulla se kirkastava efekti, mutta en kyllä huomannut sellaista. Tämä ei tuntunut tekevän oikein mitään, joten oli melkoinen pettymys. (1/5)


Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask
Boxycharm 10/2018, mukana Boxycharm-projektissani - tässä pakkauksessa tuli mukana myös kaksi pitsistä kangasnaamiota, jonka avulla tuo kuorintanaamio revittiin kasvoilta pois. Ja sanon, että todellakin revittiin, koska tämä tarrasi melkoisen rajusti ihoon. Mutta onneksi minun kasvojeni iho kestää ja tykkää siitä rajusta toiminnasta. Oikeasti sen kankaan avulla sai suurimman osa naamiosta revittyä irti ja niistä oli paljon apua, joten säästinkin ne kankaat muita samankaltaisia naamioita varten. Myös tämä itse kasvonaamio oli loistava ja vei ihan varmasti mukanaan kaiken ylimääräisen, mitä iholta irti lähti. Tästä tuubista taisi riittää kuuteen kertaan ja ei voi kuin suositella. (5/5)    
 
Mádara Brightening AHA Peel Mask
Jolie Box 03/2019 - tarkoitushan oli käyttää tämä aikoinaan heti pois, mutta parasta ennen päiväys oli selkeästi merkitty 10/2020, joten en pitänyt kiirettä ja käyttelin vanhempia juttuja ensin. Tämä oli siis se kuuluisa hedelmähappokuorinta, jota oli aivan mahtava päästä vihdoin kokeilemaan. Ei tämä nyt mitään maata mullistavaa saanut aikaiseksi, mutta kyllä tämä jotenkin heleytti ihoa ja tätä oli kiva käyttää. Vähän outo tuoksu tässä oli, mutta voisin ostaa joskus uudestaan. (4/5)
 
Ziaja Natural Olive Micellar Water
Bette Box 03/2019 - tämä pieni pullo roikkui myös varastoissani kauan siitä syystä, että tähän oli selkeästi merkitty se parasta ennen päivämäärä eli 07/2021. Ei siis tarvinnut tämänkään kanssa pitää mitään kiirettä. Olisipa kaikissa tuotteissa tuo päivämäärä näin selkeästi. No nyt käyttelin vihdoin kuitenkin pois ja olihan tämä aivan loistava. Tämä puhdisti ihon hyvin ja hellävaraisesti eikä kuivattanut sitä ollenkaan. Mitään tuoksua en tässä huomannut. Loistava tapaus. (5/5)

Clarins Satin Finish Age-Defying Lipstick - 15 Nude Caramel
GloriaBox 2014, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - vihdoin tämä loppui. Tämä oli mukana myös 20 By Year 2020 -projektissani, mutta siinä en saanut tätä loppumaan, pieni nysä jäi jäljelle. Mutta jestas, että siinä nysässäkin oli tekemistä. Ihan viimeiset käyttökerrat käyttelin huulirasvan tavoin, jolloin kului tietenkin nopeammin. Tämähän oli vanha huulipunaksi, mutta ei todellakaan näyttänyt mitään vanhuuden merkkejä. Toimi loistavasti ja sävystäkin tykkäsin paljon. Puna myös pysyi huulilla, oli pehmeä ja ihana. Tuo pakkauskin on todella tyylikäs. Tämä oli todellakin erittäin laadukas tuote. (5/5)
 
Youthlab Daily Sunscreen Cream Spf 50 
Glossybox 05/2019 - tämän tuotteen korkkasin viime lokakuisella Kreikan reissulla ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Käyttelin tätä siellä kasvoilla ja kaulalla enkä palanut vaan sain jopa vähän rusketusta. Lisäksi vaikka auringossa oleilu venyi joskus huiman pitkäksi, iho tuntui pysyvän todella mattana. Sävykin oli täydellinen. Tänä kesänä jatkoin tämän käyttöä kotosalla ja edelleen olen sitä mieltä, että aivan loistava tapaus. Ainoa miinus tässä on tuoksu, se on todella paha, mutta siihenkin tottui. Käyttelin tätä siis ihan meikkivoiteen tavoin ja ostaisin lisää, jos vastaan tulisi. (5/5)
 
NYX Pore Filler
Keskisten ostos, mukana 10 in 2020 -projektissani - yksi parhaista pohjustajista, mitä olen ikinä käyttänyt. Tämä piti ihon mattana todella pitkään, häivytti huokosia sekä tasoitti ihoa. Tässä oli sellainen moussemainen koostumus, vähän rikkinäinen, todella jännä. Ostaisin heti uudestaan, jos näitä primereita ei olisi kymmentä odottamassa vuoroaan. (5/5) 
 
Rituals The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Nurturing Shower Oil
Goodiebox 07/2020 -  Kuten jo Goodieboxin esittelyssä mainitsin, otin tämän heti käyttöön ja alkuun tämä vaikutti ihan kivalta, mutta sitten valitettavasti kyllästyin tämän voimakkaaseen tuoksuun. Se ei ollut niin miehinen kuin aiemmin käyttämässäni suihkugeeliversiossa, mutta silti aivan liikaa. Loppujen lopuksi en tykännyt tämän koostumuksestakaan. Olen parempiakin suihkuöljyjä käytellyt. Oli siis aikamoinen huti. Tämä oli kuitenkin pieni pullo (75 ml), joten loppui suhteellisen nopeasti, vaikka kerralla menikin vähän tuotetta. Nyt kun taas tuoksuttelin tätä uudestaan tätä kirjoittaessani, ei tullut hyviä muistoja mieleen, en vaan tykkää tuoksusta. (1/5)

Fruisse Fresh Feeling Shower Gel With Green Tea & Lemon 
Ostospostaus - tämä oli niin kesäisen näköinen suihkari (itse geeli oli vihreää), joten otin tämän ostamisen jälkeen melkein heti käyttöön. Loppujen lopuksi tämä oli aivan ihanan pirteä ja raikas tapaus ja juuri sopiva kesäaikaan käytettäväksi. Perushyvä suihkugeeli, joka maksoi ehkä euron. (5/5)

Dermosil Limited Edition Energizing Shower Gel
Ostospostaus - sen Calming-version näistä suihkareista käyttelin jo kauan sitten, mutta tämä loppui vasta nyt. Tämä on ollut saunatiloissa, joten kului sen vuoksi hitaammin, kun siellä olevia juttuja tulee käytettyä korkeintaan kerran viikossa. Tykkäsin Calming-versiosta aivan valtavasti, mutta niin tykkäsin kyllä tästäkin, ihan yhtä paljon. Tässä oli uskomattoman hyvä tuoksu ja suihkarina tämä oli muutenkin loistava. Toivottavasti tätä tulisi lisää joskus Dermosilille. (5/5)


De Bruyère Aloha After Sun Aloe Vera Gel
Glossybox 06/2020 - tämä loppui melko nopeasti, koska kokoa oli vain 50 ml. Geeli viilensi ja raikasti kivasti ihoa auringossaolon jälkeen. Tuote oli melko ohutta, läpinäkyvää ja tuoksutonta sekä imeytyi erittäin nopeasti. Tämä ei oikeastaan mielestäni kosteuttanut, mutta rauhoitti selvästi ihoa. Oli kiva päästä kokeilemaan Glossyboxin myötä. (4/5)
 
Prinsess Lotion Kroppslotion Med Doft Av Jordgubb
Mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - sanon samat sanat kuin sen pienemmän version kohdalla, joka loppui heinäkuussa: tyttäreltä pelastettua tavaraa taas kerran, mutta oli täysin pätevä kroppavoide. Tosin tuskin olisin ilman projektia tätä ihan heti ottanut käyttöön. Varsinkin lämpimillä keleillä oli tarpeeksi kevyt voide, joka imeytyi nopeasti mutta kosteutti selvästi. Todella ihana mansikan tuoksu. (4/5)
 
Neal's Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish
Jolie Box 04/2019 - tämä oli omasta mielestä erittäin hellävarainen kuorinta, joka itselleni sopi oikein hyvin. Kropalla pitää olla hellävaraista, kasvoilla voi olla vähän rajumpaa. Tämä tuubi kesti erittäin kauan. Tuoksu tässä oli taas sellainen niilsjaardimainen eli omituisen hyvä. (4/5)
 
My Skin Leopard Face Sheet Mask
Ostospostaus, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tämä on näitä erittäin hauskoja naamioita, joita on kiva pitää ja erittäin helppo myös aina asetella kasvoille. Tuotteen kuvauksessa sanotaan, että "cleanses your pores and removes dirt & oil", mutta en huomannut mitään tuohon viittaavaa eli että olisi mitenkään puhdistanut huokosia tai kasvoja. Tämä kyllä kosteutti, joten siitä plussaa. Tuoksu oli vähän outo, joten olisiko jo ollut menossa vanhaksi. (4/5)


Masque Me Up Heel Mask 
Goodiebox 07/2020 -  En ole ikinä käyttänyt mitään jalkakuorintanaamioita (tai miksi niitä nyt sanotaan), puhumattakaan kantapäänaamioista, joten huippuahan tämä oli saada boxista ja päästä kokeilemaan. Tämän sanottiin kosteuttavan ja pehmentävän ihoa ja niin se ehdottomasti tekikin. Kantapäät ovat kovalla koetuksella ainakin itselläni kesäisin, joten kesä oli melkein omalla kohdalla se optimiajankohta tämä käyttää. Jätin naamiot yön yli ihan vain maksimoidakseni tuloksen ja aamulla olikin silkkisen sileät kantapäät. Valitettavasti vain tulos oli lyhytaikainen, koska olisi pitänyt jaksaa hoitaa sitä ihoa näiden käytön jälkeenkin, mutta olipahan ainakin pehmeät kantapäät sen yhden kokonaisen päivän. (4/5) 

Vitamasques Brightening & Firming Gold Eye Pads
Glossybox 12/2019 - vihdoin raaskin nämäkin käyttää, tapa mistä en varmaan ikinä pääse eroon - siis se, että säilyttelen tällaisia kivalta vaikuttavia juttuja ikuisuuden ja pahimmassa tapauksessa menevät huonoiksi. Nämä silmänaluslappuset olivat tyylikkäät, niissä oli kultaisia kuvioita. Mielestäni nämä myös virkistivät, kirkastivat ja tasoittivat silmänalusihoa. Nämähän sisälsivät hyaluronihappoa sekä kultauutetta, joiden ansiosta noita ihmeitä pitikin tapahtua. Tykkäsin ja paljon. (5/5)
 
Dermosilin näytteistä tykkäsin tuosta Hand & Nail seerumista, mutta Prep & Glow Primer jää kyllä omalla kohdalla ainakin hankkimatta. Teki kasvoista aivan liian kuultavan. 

Ted Baker Ted's Sweet Treats - Polly
Glossybox 08/2019, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tässä oli tyttömäinen ja karkkimainen tuoksu, joka oli ihan kiva. Lisäksi tuo pullo oli ihanan tyttömäinen myös, koska oli pinkki. Tämän tuoksu vain ei oikein pysynyt ihollani, joten pieni pullo loppui melko nopeasti. Lisäksi pullo oli hankala, koska ei ollut suihkutinta. Kiva oli päästä tätä kokeilemaan boxin myötä, mutta en tulisi ostamaan täysikokoisena. (3/5)
 
Trind Quick Dry
Tästä on käytetty ehkä puolet, joten ei ole loppunut. Olen ostanut tämän aikoja sitten ja nyt muistin jo silloin takunneeni tämän kanssa, kun nyt päätin pitkästä aikaa ottaa tämän taas käyttöön. Senpä takia tämä tauolle joutuikin. Tätä kun siveli tai tiputteli kynsilakan päälle, se pilasi lakan. Siihen tuli viiruja ja muita ihmeellisyyksiä, joten en enää edes yritä. Ehkä vähän nopeutti lakan kuivumista kuitenkin. (0/5) 

Holly Jolly Lingonberry Hand Cream 
Ostospostaus - tämän ostin ihan tuon pirteännäköisen pakkauksensa vuoksi ja tiesinhän kyllä ennestään tuoksunkin todella hyväksi. Tiesin myös sen, että tehot ei aina ole kohdillaan näissä Dermosilin käsivoiteissa, eikä ollut tässäkään, mutta meni ihan hyvin lämpimämmillä keleillä, kun kädet eivät tarvitse viimeisen päälle hoitoa. (3/5) 
 
Sellaisia loppui elokuun aikana ja paljon on juttuja loppunut tuon jälkeenkin.. Niistä sitten myöhemmin. Oikein mukavaa tulevaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Olipa taas kiva lukea loppuneista :) Kunnon sosiaalipornoa XD Oon katellu tota mun omaa Dermovian pitsi-Mask Peel Offia et millon jaksaisin käyttää pois sen. Se on vaikuttanut niin vaikealta käyttää, liikaa liikkuvia osia :D Ja varsinkin jos se tarttuu naamaan kiinni niin, et se pitää repiä irti!!! Onneks munkaan naama ei ole herkemmästä päästä. Mä taas tykästyin tohon Dermosilin primeriin, aattelin ostaa sen :) Kivaa alkavaa viikkoa, enää kaks viikkoa ja pääsee aukomaan joulukalenteria!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuneet (ja ostokset) on kyllä omallakin kohdalla niin lempparilukemista ;)
      Joo, siis just tuon takia itselläkin roikkui tuo naamio vaikka kuinka kauan käyttämättä, liian hankalaa. Mutta oli kyllä todella raju, että se pitsihommeli on oikeasti ihan hyvä apu sen pois repimisessä! ;)
      Dermosilin primer kyllä myös lunasti lupauksensa eli todellakin antoi hohtoa :)
      Kyllä täälläkin ollaan ihan tulisilla hiilillä noiden joulukalentereiden kanssa!! Kunpa saisi jo avata!! :D
      Kiitos ja oikein kivaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  2. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan :D
    Ted Bakerin pullo on kyllä niin söpö ja pieni! Olisipa kaikista hajuvesistä tuommoisia pieniä versioita, tosin itsekin haluaisiin sen suihkeosan siihen kuitenkin.

    Ritualsin suihkuöljy oli ainoa tuttu tuote tästä, tosin miulla on se Tsuru -versio odottelemassa käyttöönottoa.


    ps. Ruotsin Sephora toimittaa nyt Suomeen, jos kaipailee ulkomaille, niin nyt saisi Sephoran ostoksia kotiovelle/postiin about 5 € toimituskuluilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. What?!?! Eikä?!? Viime aikoina olen katsellut useampia videoita näistä VIP-myyntiostoksista ym. ja harmitellut, että MIKSI Suomeen ei tule Sephoraa!! Mutta tämähän on aivan yhtä hyvä. Kiitos tiedosta!!! <3 Ihan varmasti tulee tehtyä tilaus tässä jossain vaiheessa.. joulu tulossa ja kaikkea ;)
      Joo, olisi kiva, kun noita pieniä söpöyksiä saisi kaikista hajuvesistä. Olisi vähän enemmän vaihtelua näiden tuoksujen kanssa. Niitä isoja kun ei viitsi ostella pilvin pimein.
      Näissä loppuneissa oli taas paljon näitä Suomen boxien antia.. Olenkohan itse tuota Tsurua ikinä kokeillutkaan.. Nimi ainakin kuulostaa oudolta. Pitääpä sekin pistää korvan taakse :)

      Poista