26.11.2020

Goodie- ja Lookfantastic Beauty Box marraskuu 2020

Tulin nyt esittelemään marraskuiset boxini, jotka todellakin tulivat piristämään harmaata ja pimeää arkea. Aloitetaan tällä kertaa LF Beauty Boxista, koska sen sainkin ensimmäisenä, monta päivää ennen Goodieboxia:


Boxista tuli yhteensä kuusi tuotetta. Nämähän olin jo bongannut joltain videolta, mutta tässä boxissa oli pari vaihtoehtoista tuotetta, joten vähän sai kuitenkin sisältöä jännittää.

Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss
Tämän hiustuotteen luvataan pehmentävän, antavan kiiltoa sekä tekevän hiuksista silkkiset. Tämä antaa hiuksille myös lämpösuojan. Kaikista Philip Kingsleyn tuotteista en ole aina tykännyt, mutta testaan tämän tietenkin erittäin mielelläni. Tämän vaihtoehtoisina tuotteina olivat shampoo ja hoitoaine, ja mieluummin otin kyllä tämän eli nappiin meni.  

Thisworks Perfect Legs Skin Miracle
Onneksi sain myös tämän tuotteen, enkä vaihtoehtoisena ollutta 'In Transit Camera Close-Up' pohjustajaa, koska sellainen minulta jo löytyy. Tämä kuulostaa kuitenkin vähän oudolta tuotteelta, mutta yksi tubettaja kehui tämän maasta taivaaseen, joten pakkohan häntä on uskoa. Tämä on siis kevyesti sävytetty seerumi, joka antaa iholle hehkua. Tätä käytetään siis kropalle ja ilmeisesti hieman peittää, mitä pieniä virheitä siellä nyt mahtaa sitten ollakaan.


Polaar Ice Pure Micellar Water With Arctic Cotton
Hajusteeton misellivesi pienessä 50 ml pullossa ja uusia misellivesiähän on aina kiva kokeilla. Tämän pitäisi poistaa meikki todella hyvin sekä kosteuttaa, mutta kuitenkaan yhtään kuivattamatta tai kiristämästä ihoa. Tämän käyttö kuitenkin saattaa mennä vähän pidemmälle, koska olen nyt vakaasti päättänyt käyttää vanhat, laatikosta löytyvät isot pönikät pois.

Naobay Detox Oxygen Light Dream
Boxista tuli myös reilun kokoinen (50 ml) kasvovoide. Tämän pitäisi olla tehokas kosteuttaja, joka ei kuitenkaan jätä ihoa rasvaisen oloiseksi. Tässä on mm. aloe veraa, vadelmaa sekä vihreää teetä ja sopii kaikille ihotyypeille. En ole ikinä (muistaakseni) testannut Naobayn tuotteita, joten aivan mahtavaa päästä kokeilemaan.

Nails.Inc Nail Polish - Portland Square
Taas kynsilakka, kivaa! (Viime kuussa tuli myös - Goodieboxista.) Itse kun olen yrittänyt olla niitä ostelematta, niin näitä on mahtavaa saada näistä boxeista. Tämä sävy on tuollainen vähän enemmän oranssiin menevä, joten tulee olemaan aivan upea kesällä. 
 

Lord & Berry Line/Shade Glam Eye Pencil - Bronze/Gold
Kumma kyllä, tämän silmänrajauskynän olen mennyt jo testaamaan. Ainoa näistä kaikista tuotteista. Olen ennenkin käyttänyt Lord & Berryn tuotteita ja vaikuttavat laadukkailta. Tässä on kiva sävy ja se näyttää erittäin hyvältä ja vähän erikoiselta vesirajassa. Olen joutunut jo jopa teroittamaan kynän kerran. Tämähän on omalla kohdalla erittäin edistyksellistä, koska en ole vaivautunut näihin kyniin tarttumaan kuin erikoistapauksissa eli ehkä kaksi kertaa vuodessa. Tätä tämä etätyö (luulisin) teettää. 


Olipa kiva boxi. Kaikki erikoisia tuotteita, joita ei varmasti tulisi itse hankittua. Kiva päästä näkemään, mitä joulukuun boxi pitää sitten sisällään.
 
Goodiebox:
 

You Got This -laatikko sisälsi myös kuusi tuotetta, jotka tulivat kaikki tässäkin kuussa itselleni täytenä yllätyksenä. On siinä vain jotain ekstrahavinaa, kun ei ole hajuakaan, mitä boxista on tulollaan.



Bare Necessities Phaze Zero Eyeshadow & Blush Palette
Boxista pisti tietenkin silmään heti ensimmäisenä ei enempää eikä vähempää kuin tämä paletti. Kuinka mahtavaa oikeasti pitkästä aikaa saada sellainen boxista. Nyt näitää osaa arvostaakin enemmän, kun ei tule ihan joka laatikosta (kuten Boxycharmista aikoinaan). Tykkäsin tämän paletin sisällöstä, miellytti heti silmää, mutta en ole vielä mitään näistä testannut. Voisin kuvitella, että tuo bronzer on vähän liian tumma itselleni, mutta varmasti siihenkin tulee silti tartuttua. Luomiväreissä on mattaa ja shimmeriä ja noita metallinsävyjä täytyykin varmaan testailla nyt heti joulukuussa. Merkki on täysin outo, mutta tämä oli oikein kiva yllätys. 

Nails.Inc 45 Second Top Coat 
Taas Nail.Inc, kuten siis yllä olevasta LF boxistakin tuli. Tästäkin yllätyksestä tykkäsin paljon, koska päällyslakkaa kuluu tasaiseen tahtiin, mutta näitä ei silti ole jonossa odottamassa ainoatakaan. Omistan ennestään vain käytössä parasta aikaa olevan. No joo, mutta tämän pitäisi olla todella nopeasti kuivattava lakka, jonka pitäisi antaa myös kiiltoa. Kaiken lisäksi tämä sisältää retinolia, mutta mitä sen pitäisi sitten tehdä - kovettaa...?
 
The Perfect Hair Oil Beaver
Pieni 30 ml purkki hiusöljyä, jota myös menee itselläni paljon, mutta niitä on toki myös muutama jonossa. Ei se mitään, näitä on aina kiva testata uusia. Tämän pitäisi auttaa hiusten sähköisyyteen sekä ravita ja lisätä hiusten kiiltoa. Todella ihanalta tämä ainakin tuoksuu.
 
Ivy Aïa Face Cream With Provitamin B5
Meni pitkään ettei näistä boxeista tullut ollenkaan kasvovoiteita, joten se jono on pikku hiljaa onneksi pienentynyt. Nyt olen pitkästä aikaa kasvovoiteista erittäin innoissani. Tämän voiteen pitäisi rauhoittaa, kosteuttaa ja ravita ihoa ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Tämä on myös kunnon kokoinen eli 50 ml. Tämä tulee siis ehdottomasti myös käytettyä jossain vaiheessa.
 

Starskin VIP The Gold Mask Eye Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Masks
Jestas, mikä nimihirviö. Tämä on siis silmänalusnaamio tutulta merkiltä, pussissa on yksi pari. Jälleen ravitseva tuote, jonka luvataan myös elävöittävän silmänalusia. Näitä yritän käytellä aina silloin tällöin, liian harvoin kylläkin, koska helppo unohtaa. Oli erittäin kiva saada tämäkin. 
 
Niré Beauty 210 Domed Blending Brush 
Viimeisenä aivan ihanan jouluinen sivellin. Tällaisilla on aina kiva meikata, jotenkin piristää. En muista, olenko Nirén siveltimiä aiemmin saanut, mutta ilmeisesti niitä on ennenkin boxista jaeltu..
 
Varmaan huomasi tekstistä, että olin todella tyytyväinen myös tähän marraskuiseen boxiin, aivan loistava. Vain yhtä tuotetta olin kaikista 12:sta testannut, mutta ehdottomasti joka ikinen näistä tulee jatkossa käyttöön. Yritän taas pitää vähän tiukemmin sitä linjaa, että en korkkaile tuotteita turhaan vaan pidän edes jonkinlaista järjestystä. Mukavaa viikonlopun odotusta!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti