11.11.2020

10 in 2020 -Project Pan Update #3 & 12 Pans of Christmas Project Pan Intro

10 in 2020 -projektini päivitys olisi pitänyt tulla jo kuukausi sitten, mutta tässä sitä ollaan. Kuvat olen ottanut jo niillä main, mutta eipä se tilanne ole paljon jäljellä olevien tuotteiden kohdalla kuukaudessa muuttunut. Tässä tammikuussa aloittamassani projektissa on ollut mukana 10 tuotetta, jotka ovat kaikki omia ostamiani eli näistä tuotteista lähdettiin liikkeelle:
 
Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector - Light
(40 ml)
Nars Mini Lip Gloss - Orgasm (4 ml)
Revolution I Heart Makeup I Heart My Lips - Rising Pulse
NYX Pore Filler Primer (20 ml)
Christina Aquilera Woman EdP (30 ml)
Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist (120 ml)
Bourjois Paris Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille (9 g)
Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Essence Mosaic Blush - 10 Miss Floral Coral (4,5 g)
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony (9 g)

Viime postaukseen mennessä olin saanut käytettyä näistä puolet:
 

Maaliskuussa loppui hajuvesi. 
 

Huhtikuussa loppui puuteri.  


Kesäkuussa loppuivat poskipuna, huulikiilto sekä meikkivoide. Nämä viisi olin siis jo esitellyt aikaisemmissa postauksissa. Näiden lisäksi olen saanut loppumaan kaksi tuotetta lisää:


Pohjustaja loppui elokuussa ja bronzer muistaakseni syyskuussa, koska sain ne samaan kuvaan. En ole esitellyt täällä vielä elo- tai syyskuun loppuneita tuotteita, joten ihan satavarma en ole. 

Nyxin
pohjustaja oli aivan nappituote, joka toimi viimeisen päälle. Minulla on erittäin rasvainen iho T-alueella ja tämä piti ihoni mattana selvästi pidempään. Tämä myös peitti hyvin huokosia. Jos primereita ei olisi jonossa, ostaisin tämän heti uudestaan.
 
L'Oréalin
bronzerin pressasin suurin piirtein tässä tilanteessa uudestaan, koska siitä tuo tummempi puoli alkoi uhkaavasti loppumaan. Rapsutin siihen vähän Pürin paletista (Boxycharm 05/2018) tuota erittäin tummaa sävyä, jota en voisi kasvoilleni ikimaailmassa käyttää (muuta kuin luomivärin ominaisuudessa). Tässä kuvassa se näyttää suhteellisen kivalta, mutta tuon linkin takaa löytyy se sävy hieman enemmän totuudenmukaisena:
 



Olipahan tästäkin paletista jotain hyötyä. Sekoituksesta tuli ihan passelin sävyinen:
 

Eikä siinä sitten kauaa mennyt, kun tämä loppui:
 
Bronzer oli oikein kiva ja toimi hyvin vaikka vanha olikin. Melko huolettomasti sai käytellä sekä ennen pressausta että pressauksen jälkeen. 
 
Jäljellä projektissa on nyt meikinkiinnityssuihke:
 

Käyttelen tätä tällä hetkellä melko harvoin, jossain vaiheessa käyttelin enemmän, mutta pullo ei tunnu kevenevän ollenkaan. Tätä en saa millään ilveellä tänä vuonna käytettyä. Ei se mitään, loistava tuote, joten jatkan toki käyttöä projektin jälkeenkin. 
 

Huulipunan kanssa pääsin tuossa jossain vaiheessa viime päivityksen jälkeen hyvään vauhtiin (sen on näköinenkin, joten pienempi kuva riittää), mutta sitten tuli nämä maskikuviot toden teolla, joten eipähän tässä ole juuri muita huulituotteita viime aikoina käytelty kuin huulirasvaa. Tätäkään en siis saa tänä vuonna loppumaan. 
 

Tämä Sensain puuteri on ehkä ainoa jäljellä olevista tuotteista, jonka kanssa minulla on edes pienen pientä toivoa saada se käytettyä vuoden loppuun mennessä. Epäilykset ovat kyllä suuret tämänkin kanssa, mutta yritetään.  
 

Kolme tuotetta on siis vielä jäljellä ja näistä kahta en saa taatusti loppumaan enää tämän 1,5 kuukauden aikana. Finaalin esittelen kuitenkin vielä, niin sittenpähän nähdään tuon Sensainkin kohtalo.
 
Jotta elämä ei kävisi tylsäksi, päätin aloittaa vielä yhden projektin tähän vuoden loppuun. Projekti on nimeltään 12 pans of Christmas Project Pan. Bongasin tämän joltain kanavalta, jossa mainittiin, että projektin on kehittänyt Jacquelyn Lovene, mutta olisiko kehittänyt sitten jo aikaisempina vuosina. Nimittäin hänen kanavallaan ei ole ollut tapahtumia muutamaan kuukauteen.  

Tähän projektiin olen ottanut mukaan 12 jouluista tuotetta, joiden kanssa yritän päästä jonkinlaiseen tavoitteeseen. Koska aika on lyhyt ja tilanne muutenkin on mikä on, eivät tavoitteet ole mitenkään päätä huimaavia. Tässä ovat tuotteet:

Pür Midnight Masquerade Face Palette
Steve Laurant Loose Powder Pigment - Rose Gold
Bath & Body Works PocketBac Cocoa Mint Anti-Bacterial Hand Gel
Mayy Velvet Hydro Matte Lipstick - Tulip
Yves Rocher At The Heart Of Pine Trees Nourishing Lip Balm
E.l.f. Nail Polish - Golden Goddess
Kure Bazaar Nail Lacquer - Love
Cover FX Shimmer Veil - Amethyst
Steve Laurant Precision Tip Liner - Black
Juicy Couture Hollywood Royal EdT
Yves Rocher Winter Apples Hand Cream
Yves Rocher Winter Apples Bath & Shower Gel


Ensiksi nämä aivan ihanan jouluiset Yves Rocherin tuotteet, jotka ovat kaikki korkkaamattomia. Yritän kuitenkin saada ne käytettyä jouluaattoon mennessä. Voi tehdä tiukkaa, mutta yritetään. Tämä ihan siksikin, että monena vuotena olen näitä joulutuotteita YR:lta ostellut ja ne tulee käytetyiksi suurin piirtein keväällä tai ainakin ihan muina aikoina kuin jouluna. Jospa se kerrankin onnistuisi.
 

Näitä kolmea haluan saada käytetyksi 12 kertaa jouluaattoon mennessä. Huulipunaa olen kerran testannut, shimmer veilistä olen ottanut stopperinkin jo pois ja Steve Laurantin rajauskynä on korkkaamaton. Nyt on siis sekin nähty, että otan rajauskynän projektiin mukaan, tämä on ensimmäinen kerta. Cover FX:n tuotteesta otin tosiaan stopperin pois, mutta sitä tuotetta on siellä vielä vaikka millä mitalla, vaikka ennen stopperia en saanut sieltä enää mitään ulos. Yritän saada tällä projektilla nyt puhtia siihen, että loppuisi ennen kuin menee vanhaksi. Jouluiset näistä tekee tietenkin nuo kultaiset pakkaukset sekä shimmer veilin ihana kimaltelu. 
 

Tässä vielä Mayyn huulipunan sekä Yves Rocherin huulirasvan aloitustilannetta.
 


Jonkin paletin halusin mukaan, niissä olisi riittänyt valinnan varaa, mutta päädyin lopulta tähän Pürin mielestäni ihanan taianomaiseen pakkaukseen. Tarkoituksena olisi saada käytettyä noita luomivärejä ainakin 12 kertaa ja nämähän ovat kaikki testaamattomia. Yritän saada käytettyä kaikkia, mutta jos nyt se 12 kertaa tulisi täyteen edes jollakin tavalla, olisin tyytyväinen. 
 

Näitä kahta kynsilakkaa haluaisin saada käytettyä vähintään kolme kertaa. Punaisen kohdalla voi sekin tehdä tiukkaa, koska minulla on Boxycharm-projektissa lakka, jonka haluaisin saada ehdottomasti käytettyä loppuun niin pian kuin mahdollista, koska se on niin syksyinen sävy. Nämä otin projektiin mukaan tietenkin sävyjensä vuoksi, kultaista glitteriä ja joulun punaista.
 

Lopuksi vielä nämä kolme randomia jouluisen näköistä tuotetta, joista sekä käsigeeli että Steve Laurantin monitoimituote ovat korkkaamattomia. Hajuvettä olen käytellyt vain muutamaan otteeseen. Jännä tämän ikivanhan käsigeelin kanssa. Nyt olisi sen kulta-aika, mutta niin vaan olen sitä pihdannut, kun tuli ostettua ihan tavallista tylsää käsidesiä iso pönikkä. Nyt pakotan itseni korkkaamaan tämän ja tarkoitus olisi tätäkin käyttää 12 kertaa. Samoin myös näitä kahta muuta tuotetta. 
 

Tulee niin jouluinen fiilis näiden tuotteiden kanssa, joten aivan ihanaa aloittaa vielä uusi projekti. Tämä tulee nyt vähän piristämään tätä pimeää aikaa. Projekti alkaa siis nyt ja loppuu jouluaattona. Teen tästä jatkossa vain enää finaalipostauksen, joka tulee sitten varmasti joskus joulun jälkeen. Ihanaa päivän jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Oi, mie korkkasin tuon Yvesin Winter Apples -sarjan käsisaippuan, ei ole ehkä niin omenainen kuin toivoisin, mutta kyllä siinä hitusen se tuoksuu vaahdottaessa, mutta käsiin ei tuoksua jää. Se punainen sarja vaikutti myös kivalta!

    Miulta loppui nyt sunnuntaina (8.päivä) miun suihkugeeliprojekti, joka oli instassa ja siinä olikin hyvää edistystä, kun vain yksi jäi käyttämättä loppuun. Taisin 8 kuukautta putkeen niitä suihkugeelejä käytellä, joten ihan hyvä saldo, kun yksi vaan jäi (joka oli mukana myös siinä ekassa erässä).

    Nyt saakin käytellä mitä haluaa :D Ajattelin ensi vuoden puolella taas aloittaa jonkun suihkugeeliprojektin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain omenaista noissa YR:n tuotteissa on. Tuoksu on ihana! Vähän sai kyllä jännitää, kun muutamana viime vuotena on mennyt vähän pieleen noiden tuoksujen kanssa. Kiva näin :) Ja punainen sarja näytti kyllä todella kivalta, mutta katsotaan, tuleeko tilattua..
      Hyvin meni suihkugeeliprojekti! Ne on juuri niitä tuotteita, joita on niin helppo ostella ja niitä kerääntyy ja kerääntyy. Ja tuo on niin kivaa, kun saa sitten projektin jälkeen käytellä just mitä haluaa! Kunnes alkaa taas seuraava ... ;) Innolla odottelen sinun uusia projekteja! :)

      Poista