13.11.2020

Boxycharm Project Update #2

Lupasin päivitystä Boxycharm-projektistani, kunhan olen saanut taas kaksi tuotetta loppumaan. Saavutin sen päämäärän viime kuun lopulla, joten hieman myöhässä tulee tämäkin päivitys. Tässä rolling-projektissa on siis kerralla mukana aina 10 Boxycharmista tullutta tuotetta ja projekti loppuu heti, kun olen saanut yhteensä 10 käytettyä. 

Edellisen päivityksen jälkeen jatkoin näillä tuotteilla:

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
(07/2017)
Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up (02/2019)
Butter London Trend Nail Lacquer - Yummy Mummy (09/2016)
Bodyography Lip Pencil - Barely There (12/2018
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)  
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck (08/2016)
Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose (02/2019)
Cover FX Blurring Primer (05/2018)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Cover FX Illuminating Setting Spray (11/2017
 
Viime päivityksen jälkeen näistä on nyt loppunut nämä kaksi tuotetta:
 
Shadow stixin odotinkin loppuvan, mutta Cover FX:n suihke tuli kieltämättä yllätyksenä. Siinä meni suihkutin rikki tai varmaan tukkeutui, mutta en saanut sitä mitenkään enää toimimaan, joten jouduin siirtämään tuotteen toiseen pulloon:
 
Jos sen olisin omasta pullostaan käyttänyt, se olisi kestänyt vielä pitkään, mutta tuossa uudessa oli hieman anteliaampi suihke, joten kului paljon nopeammin. Ei se mitään, hyvä näin, kasvoille en olisi ikimaailmassa tuota kovan kimaltelunsa takia suihkutellut, käsivarsilla näytti ihan nätiltä. En jää kaipaamaan tätä tuotetta kuitenkaan. 

Loppuneita tuotteita on nyt projektissa yhteensä neljä:
 

Shadow stixin tilalle otin ihan vastaavanlaisen tuotteen:
 
Dirty Little Secrets Eye Shadow Crayon - Illusion
(Boxycharm 10/2017)    

Alkutilanne näytti tältä eli tämä oli korkkaamaton:

Olen tätä jonkin verran jo käytellyt ja sävy on aivan ihana. Se on tuollainen pronssinen, metallinen, ruusukultainen... Olen todennut, että nämä tällaiset kynät ovat erittäin hyviä, helppoja ja nopeita eli olisi pitänyt vain tajuta ottaa nämä molemmat jo aikaisemmin käyttöön. 

Cover FX:n suihkeen tilalle otin saman merkin kultaiset glitter-tipat:

Cover FX Glitter Drops - Nova
(Boxycharm 11/2018)

Tarkoitus on käyttää tätä samaan asiaan kuin suihketta eli lähinnä käsivarsille tuomaan hohtoa. Testasin highlighterina, mutta oli aivan liikaa näin normipäiville ja ehkä liikaa jopa sinne juhlaankin. Mutta joo, siis tätä ainetta ei todellakaan voi laittaa käsivarsillekaan liian paljon, koska sitä glitteriä ja kimalletta on muuten ihan joka paikassa: vaatteissa, huonekaluissa, astioissa... Minimaalisen pieni määrä riittää, joten tämä pieni pullo tulee kestämään pitkään. Tuo pipetti ei toimi ollenkaan, joten sekin vielä. 

Kaikkia muitakin projektin tuotteita olen ehtinyt käyttämään:

Tämä on jäänyt ehkä vähimmälle käytölle kaikista projektin tuotteista, mutta olen silti käyttänyt muutamia kertoja eli sekin on enemmän, mitä viime kuukausien aikana yhteensä. Mietin, josko voisin raaputtaa nuo loput irtopuuterini sekaan, tulisiko siitä liian shimmeristä.. Ehkä teen sen jossain vaiheessa, en ihan vielä. 
 

Tähän korostussävyyn olen kyllä täysin ihastunut. Ensimmäisillä kerroilla, kun käytin, oli olevinaan niin tumma, mutta hieman hellemmällä otteella on täydellinen. Käyttänyt olen ja paljon, pannukin jo näkyy vaikka otin tämän projektiin mukaan vasta viime postauksessa. Olen tämän joutunut pressaamaan uudestaan, koska sain tämän hajonneena, joten senkin vuoksi on vähän puuterisempaa ja kuluu nopeammin.  

Huulituotteiden käyttö on hidastunut, joten senpä vuoksi tämä Tartekin täällä vielä kituuttaa. Pääsin sen kanssa niin hyvään rytmiin, jonka maskikuviot sekoittivat. 


Huultenrajauskynä on kyllä jonkin verran kuitenkin lyhentynyt, joten jotain käyttöä kuitenkin tullut. 


Näitä kahta on tullut käytettyä varmasti ihan joka kerta meikatessa. Pohjustaja menee tuossa taitekohdassa, mutta Beccan tilanteesta ei ole edelleen tietoakaan. Sitkeästi sieltä vaan tavaraa tulee, mutta voisin kuvitella tämän loppuvan ehkä jopa seuraavana.


Kynsilakka voi olla toinen loppuja, koska haluan tämän nyt ehdottomasti pois varastoistani, joten puserran tämän loppuun ihan väkisin. Olen kyllästynyt tähän sävyyn, joten joka kerta täytyy kikkailla ja piristää lakkausta muilla keinoilla. Lisäksi tämä alkaa ihan selvästi osoittamaan paksuuntumisen merkkejä.


Tätä huulipunaa olen käyttänyt huulilleni tasan kerran, muuten tämä on mennyt poskipunana ja on aivan ihana siinä. Tuote on erittäin tiivistä, joten kuluu erittäin hitaasti. Joka kerta olen tätäkin meikatessa laittanut.


Elikkä näillä kymmenellä tuotteella jatketaan ja olettaisin, että seuraavaksi loppuvat kynsilakka ja Beccan nestemäinen highlighter. Seuraavan päivityksen teen taas kahden loppuneen tuotteen jälkeen. Ihanaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti