14.9.2016

Boxycharm August 2016  

 

Tästä laatikosta olen erityisen innoissani. Tämä on ensimmäinen malliaan, jonka tilasin ja sain laatikon käsiini vasta viime viikon perjantaina, koska tilasin tämän sen verran myöhään. 


Laatikossa oli yhteensä viisi tuotetta ja mainittakoon, että mitään näistä tuotteista en ole vielä testannut:


Aloitetaan tuotteesta, joka mielestäni oli laatikon paras eli Coastal Scentsin Blush + Bronzer Mini Palette ($13.95):


Muistaakseni en ole ikinä käyttänyt Coastal Scentsin tuotteita aikaisemmin. Tämä tulee ihan varmasti käyttöön. Varsinkin tuo oikean yläkulman poskipuna on juuri sellainen sävy, joista pidän, sopii arkeen ja juhlaan.  Tässä tuli kaupanpäällisenä tuollainen pieni sivellin ($6.00), joka voisi ehkä olla vähän jämäkämpi. Söpöhän se toki on.

Tässä sitten loput neljä tuotetta:


Beauty For Realin Shadow Stx -luomivärikynä on ainakin arvokas, nimittäin $19.00. Väri tässä on tosi neutraali ja tämän pitäisi olla parabeeniton ja eläinkokeeton, mistä tietenkin iso plussa. Minulla on yksi tämän tapainen ja ei nyt niin kovalla käytöllä. 

Doucce Cosmeticsiltä on boxissa Maxlash Volumizer Mascara ($22.00). Maskaraa tarvitsee aina ja odotan innolla näin kalliin maskaran korkkaamista. Volyymi on juuri sitä, mitä ripseni kaipaavatkin, ei niinkään pituus.

Dirty Little Secret Velvet Matte Liquid Lipstick ($10.00) on melko kirkkaanpunainen (vaikka kuvassa näyttää oranssilta) huulipuna, joka lähtee kiertoon. En vain ikinä ole osannut näin kirkkaita punia käyttää. 

Viimeisenä laatikossa tuli Aloetten Time Repair Serum ($48.00). No tässähän se hinta nyt pamahti kattoon. Ja kyllä, pitäisi estää ihon ikääntymistä, joten tuloksia odotellessa. Ihana tuote kertakaikkiaan!

Tykkäsin laatikosta kovasti ja vaikka yksi tuote lähtee kiertoon, niin ei haittaa ollenkaan. Laatikossa tuntuu olevan kuitenkin itselle niin uuden uutukaisia tuotteita, mihin täältä käsin on vaikea päästä tutustumaan. Boxycharmilta tuli jo ilmoitus, että myös syyskuun boxi on lähtenyt liikenteeseen, enkä malttaisi millään odotella, että saan sen käsiini. Seuraavalla kerralla yritän olla myös kurkistelemasta kenenkään toisen blogista laatikon sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti