19.6.2020

Boxycharm January-March 2019

Toukokuussa lupasin esitellä viimeisetkin kolme Boxycharmia, jotka ovat jääneet täällä aikoinaan esittelemättä eli tammi-maaliskuun omat viime vuodelta. Tarkoitus on samalla vähän katsastaa, onko näille tuotteille oikeasti ollut käyttöä. En jaarittele kuitenkaan pitkiä liirumlaarumeita, koska tässä on kolme boxia.

Tammikuu 2019:



Vuoden ensimmäisen laatikon teemana oli 'Boxy And Chill' ja tätä odottelin kuin kuuta nousevaa, koska piti jännittää, mikä Tarten paletti sieltä tulee.


Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray ($12.00)
Tämän näkyi jo maaliskuun loppuneiden tuotteiden esittelyssä, joten pääsi melkein heti saavuttuaan käyttöön. Tykkäsin tästä paljon ja tykkään muutenkin Briogeon tuotteista, joita Boxycharmista kivasti aina silloin tällöin tuli ja tulee varmaan vieläkin.


OFRA Long Lasting Liquid Lipstick - Havana Nights ($20.00)
Tämä on yksi niitä liian tummia huulituotteita, mikä lähti salamana eteenpäin. Harvemmin tällaisia sävyjä tulee käytettyä.

Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil ($18.00)
Tälle taas tulee ihan varmasti käyttöä jossain vaiheessa. Tämä on siis kulmakynä, jonka sävy on rusehtava, joten luulisin sopivan itselleni. Toisessa päässä on myös harja, mistä erittän iso plussa. En ole siis vielä edes testannut, mutta luultavimmin pääsee seuraavana käyttöön. En tosin osaa arvioida yhtään, kauanko nykyinen vielä kestää. Tämä oli kiva saada boxista.



Tarte LE Rainforest Of The Sea Highlighting Eyeshadow Palette Vol. III ($36.00)
Kuinka mahtavaa oli saada Tarten paletti. Aivan upeata, mutta mutta.. eipä tähän ole juuri tullut tartuttua, koska tässä on tasan yksi mattasävy ja muut ovat shimmerisiä. Aivan upeahan tämä on eli olisi otettava itseä nyt niskasta kiinni. Näitä paletteja taisi olla jaossa ainakin kolmea erilaista ja minulle oli kuitenkin loppujen lopuksi ihan sama, minkä niistä olisin saanut, joten olen tyytyväinen.


Tatcha Luminous Dewy skin Face Mask x 2 ($24.00)
Nämä on tullut jo molemmat käytettyä, tosin melko äskettäin vaista se toinen. Loistavia naamioita ja oli kiva tutustua näiden myötä myös Tatchaan, jota en ollut ikinä ennen kokeillut. Lisäksi mahtavaa, että näitä naamioita tuli heti kaksin kappalein.


Tämän laatikon ainoa pettymys oli tuo huulipuna, joten aika hyvä boxi. Kolme näistä on käytetty (Tatchan naamiot sekä Briogeo), kulmakynä tulee ihan varmasti käytettyä ja palettiakin silloin tällöin.

Helmikuu 2019:

Teemana helmikuussa oli 'After Glow' ja näköjään aikoinaan yhteiskuvaan on päässyt vain neljä tuotetta. No pian selviää, miksi.



Too Faced Better Than Sex Mascara ($24.00)
Tämän olen käyttänyt ja ihan ykköseksi menee maskarakategoriassa omalla listalla. Nämä on juuri niitä aarteita, joita näistä Boxycharmeista aina silloin tällöin tuli.





Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up ($32.00)
Tämä ei siis aikoinaan päässyt yhteiskuvaan pilaamaan tunnelmaa. Ja tämän kohdalla oikeasti jouduin miettimään, maksaako vaivaa korjata, mutta korjasin kuitenkin. Tämä siis tuli rikkinäisenä ja on nyt joten kuten fiksattu. Tämä on punertavuudessaan vähän liian tumma, joten täytyy käyttää hieman höllemmällä otteella. Olen siis testannut. Muistaakseni tämän vaihtoehtona oli saman merkin bronzer, jonka olisin kyllä mieluummin ottanut.


Touch In Sol No Poreblem Primer ($18.00)
Tätä en ole vieläkään korkannut, koska yritän käytellä jo avattuja, vanhempia tai pienempiä näytteitä alta ensin pois. Olen saanut tämän saman pohjustajan aikoinaan pienemmässä verisossa Ipsy Bagista ja tykkäsin valtavasti, joten tämä oli huippujuttu.  


Farmacy Clean Bee Ultra Gentle Facial Cleanser ($22.00)
Tämä löytyi viime marraskuun loppuneiden esittelystä ja oli aivan loistava tuote. Tuoksuu ihanasti hunajalta ja on hellävarainen. Meikit lähtivät pienellä määrällä täysin pois. Jotkut ovat tätä moittineet, juurikin sitä voimakasta tuoksua, mutta itse tykkäsin erittäin paljon. 


Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose ($25.00)
Tämän menin korkkaamaan ja testaamaan, vaikka näinhän minä nyt, että taas on liian tumma huulituote. Todennäköisesti tulen käyttämään tämän lähinnä huulirasvan ominaisuudessa kotosalla tai vaikkapa poskipunana, sitten joskus. Ei vaikuta, että tässä olisi edes kovin paljon tuotetta. Tuotteen toisessa päässä on primer, jota täytyy yrittää hyödyntää muiden tuotteiden kanssa, ja lisäksi tässä on magneettinen korkki, joten muuten olisi aivan ihana tuote. Harmi, kun sävy meni mönkään.



Tässä boxissa tuli siis kolme huipputuotetta, joista kaksi on käytetty (ripsari ja meikinpoistoaine). Pohjustaja tulee ihan varmasti käytettyä, huulikynä jossain muodossa, mutta highlighter jää kyllä laatikkoon roikkumaan vuosiksi. Kaiken kaikkiaan enemmän positiivista, joten hyvä boxi tämäkin.

Maaliskuu 2019:



Viimeisen saamani Boxycharmin teemana oli 'La Vie En Rose' ja joo, jonkin verran on vaaleanpunaiseenkin viittaavaa tuolla.  




Cover FX Perfector Face Palette - Light-Medium ($45.00)
Tätä olen noin muuten ainoastaan testaillut, mutta contour-sävy oli mukana toukokuun meikkipussukassani. Vaikuttaa loistopaletilta ja tämä oli mahtava saada. Oikeastaan tykkään kaikista muista sävyistä paitsi tuosta oikean yläkulman highlighterista, joka on liian tumma. Tuo Finishing Powder on ihan täydellinen, joten ei tule kauaa tuossa paletissa vanhenemaan, sitten kun sen kanssa vauhtiin pääsen.


Wander Beauty Lift Off Purifying And Brightening Peel Off Mask ($45.00)
En ole vielä korkannut, mutta tämä on ilmeisesti pinkin sävyinen naamio. Tämän otin mukaan 50 Shades Of Pink -projektiini, joten ei mene enää kauaa, kun pääsee vihdoin käyttöön. Ja kivahan tämän kanssa on päästä lotraamaan.




Moda Brushes Powder + Soft Glow Kit ($29.99)
Olin kauan odottanut, että Boxycharmista tulisi puuterisivellin, koska niitä muunlaisia siveltimiä sieltä tuli solkenaan. Vihdoin se tapahtui ja tältä erää viimeisestä saamastani boxista. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Tuo sivellin on täydellinen, sopivan jämäkkä ja pehmeä, varsi on hyvä ja tyylikäs. Sivellin on ollut erittäin ahkerassa käytössä, joten on sitä ahkeraan pestykin. Tuota toistakin olen käyttänyt, mutta en ihan niin usein, mutta hyvä sekin on. Mahtava paketti!


Appeal Cosmetics Liquid Eyeshadow - Rose Gold ($21.00)
Tämän tuotteen annoin aikoinaan heti eteenpäin tyttärelleni, koska olin varma, että en tule käyttäneeksi. Enkä ole kyllä kaivannutkaan, joten hyvä näin.

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick - Monaco ($20.00)
Taas OFRAn nestemäinen puna ja joka ronskisti käytettynä on aivan liian tumma. Jos taas laittaa huulille ihan pikkuriikkisen ja levittää sen tasaisesti, sävy on oikeastaan todella nätti. Ei ihan optimaalinen itselleni siinä mielessä, koska tykkään olla melko huoleton meikkien kanssa, mutta yritetään. Tässä on vähän metallinhohtoa seassa.



Tässä boxissa oli siis neljä tuotetta, joille tulee olemaan enemmänkin käyttöä (paletti, siveltimet ja naamio). Nestemäinen huulipuna on jäänyt todella vähäiselle käytölle, mutta ehkä senkin aika vielä tulee ja kultasävyisen luomivärin annoin pois. Kuitenkin tämäkin jäi enemmän plussan puolelle, vaikka käyttelemiset paletin ja naamionkin kanssa vielä odotuttavatkin itseään. Ei siis huono laatikko tämäkään.  

Nämä kaikki kolme viimeistä tilaamaani laatikkoa olivat siis melkoisen hyviä, mutta silti ei ole tilauksen peruminen kaduttanut kuin muutamien satunnaisten laatikoiden kohdalla. Varsinkin viime vuoden elokuun boxi on jostain syystä jäänyt upeudessaan mieleen, ainakin yksi versio niistä. Tietenkin melkein joka ikisessä laatikossa on ollut edes yksi tuote, jonka olisin halunnut, mutta useampia, joiden kohdalla mietin, että onneksi en saanut. Olisivat jämähtäneet laatikkoon, kuten suurin osa näistä aikaisemmistakin tuotteista on. En silti sano, ettenkö ikinä enää tätä tilaisi, mistä sitä tietää. Hauskaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Briogeo oli tammikuun helmi, itsekin sen korkkasin aika nopeasti käyttöön :D Tarten paletti tuli miulle ja senkin pistin eteenpäin, juuri sen vuoksi, kun oli liikaa shimmereitä.

    Helmikuun boksissa meillä oli (muistaakseni) aikalailla sama sisältö, tuo putsari oli todella kiva, mutta primer ei tehnyt omalle iholle oikein mitään (sen pistin eteenpäin, samoin tuon Trestiquen).

    Maaliskuun boksi katosi, joten sitä en saanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmin paikka tuota maaliskuun boxia! :( Onneksi noita katoamisia ei kuitenkaan niin usein tapahdu, mutta silti ottaa sen hetken aina kunnolla pattiin!
      Joo, on näissä paljon kivoja tuotteita, oikeita helmiä, mutta tosiaan valitettavan usein paljon myös eteenpäin laitettavaa. Sehän tietenkin on myös se pelin henki, ylläriboxia kun ovat :) Voi kun tuota Farmacyn putsaria olisi helposti ja pikkasen halvemmalla saatavilla...

      Poista