15.6.2020

Ostoksia: Yves Rocher & Dermosil

Aika hyvin olen saanut pidettyä tilaukset kurissa tänä vuonna tähän asti, mutta nyt alkaa hieman itsehillintä rakoilemaan. Sen lisäksi, että tilasin toukokuisen Glossyboxin, tuli toukokuussa tehtyä pienimuotoiset tilaukset sekä Yves Rocherille että Dermoshoppiin.

Yves Rocher:


YR:llä oli kampanja, jossa sai ensimmäisen ostoskoriin laittamansa tuotteen ilmaiseksi, joten siihen tarjoukseen päätin tarttua taas pitkästä aikaa. Olen jättänyt nämä kampanjat väliin nyt aika monta kertaa. Sinne oli tullut niin herkullisen näköisiä juttuja, jotka myös vaikuttivat tilauksen tekemiseen ja lisäksi halusin jokakesäisen Monoïn suihkarin.



Garden Party EdP
Tämän tuotteen laitoin koriin ensimmäisenä, joten sain ilmaiseksi. Olen hurahtanut niin ruusun tuoksuun, joten päätin ottaa tämän kanssa riskin, koska enhän voinut ollenkaan tietää, onko tämä sinne ihanaan ruusuun päinkään. Niitäkin kun on ihan joka lähtöön. Mutta onhan tämä eli tuoksuu aivan taivaalliselta. Lisäksi tuoksu on melko voimakas ja pysyy iholla erittäin pitkään, joten huomaa, että on parfyymi. Tämä on aivan mahtava kesään.


Hello Printemps Perfumed Mist Body & Hair & Hello Printemps Perfumed Shower Gel
Nämä ovat tämän kesän LE-tuotteita ja aivan ihanan raikkaan tuoksuisia. Tuoksu sisältää raparperia ja mustaherukkaa. Tuota suihketta suihkuttelin jo kropalle ja hiuksiinkin, tuntui sekin tuoksu pysyvän hyvin. Yritän näitäkin ehtiä jo kesällä käytellä.


Pur Arnica Moisturizing Hand Cream
Käsirasvoja tulee nyt osteltua vähän joka paikasta, koska olen lähestulkoon kaikki vanhat käyttänyt loppuun. Jos tämä on yhtään samanlainen kuin se eräs YR:n oma, jota käyttelin aikanaan ihan liukuhihnalta, niin on tehokasta. Ehkä tässä on vain purkki vaihtunut.

Monoï Gentle Hair & Body Wash
Tämä on lähes jokakesäinen pakollinen ostos, joka vain on tehtävä. Ei kesää ilman Monoïta. Tämä menee aina 99,5 % kropalle, ehkä joku satunnainen kerta on tullut hiukset tällä pestyä. Varsinkin aikana, jolloin vielä reissattiin asuntoautolla. Tämän tuoksu on aivan taivaallinen ja tulen käyttämään tämän varmaan lomani aikana heinäkuussa. 


Lip Balm - Raspberry, Blackberry & Mango
Niin herkullisen näköisiä huulivoiteita, joita sai kolme kappaletta alennettuun hintaan, joten koriin lähti. Huulirasvoja minulla on paljon, mutta kyllä niitä meneekin. En kuitenkaan vielä näitä korkkaa eli pysyvät papereissa siihen asti. YR:n huulivoiteet ovat mielestäni erittäin hoitavia.


Elixir Volume Mascara - 01 Noir
Kaupanpäällisenä sai vielä tämän huippuhyvän maskaran, joita on tullut muutama aikaisemminkin käyteltyä. Tämä tekee juuri sen kaiken, mitä maskaralta odotan, joten hyvä lisä tämäkin tilaukseen.   

Dermosil:


Dermoshoppiin oli myös ilmestynyt samanlailla niitä herkullisen näköisiä juttuja, joita sai vielä alennuksella eli eihän siihen muuta tarvittu. Lisäksi postituskulut olivat ilmaiset - muistaakseni yli 20 € tilauksiin. 


Sparkling Lahjasetti
Tämä oli se sarja, jonka perään kuolasin ja tämän koko setin sai hintaan 19,90 €. Tässä on mukana siis after sun seerumi, vartalovoide, suihkugeeli ja puhdistusvaahto. Nuo pullot ja jopa niiden etiketit ovat niin laadukkaan oloiset, että kelpaa pitää esillä. Tuoksu on ihana, se sisältää mm. mansikka- ja viinirypäleuutetta, joten tekisi mieli ottaa käyttöön heti.   


Vitamin E Micellar Water Hyal x 4
Hyaluronihappoja sisältävää misellivettä on pakko päästä kokeilemaan. Tämä on saanut ainakin erittäin hyvät arvostelut heidän sivuillaan, joten eiköhän luoteta niihin. 

Holly Jolly Pomegranate Body Lotion
Tässäkin kuvaus kalskahtaa erittäin herkulliselta ja koska tämäkin oli tarjouksessa, koriin meni. Noin yleisestikin Dermosilin vartalovoiteet ovat olleet erittäin hyviä, joten eiköhän tämäkin ole.

Lip Gloss - Raspberry Sorbet
Tämän hinta oli vain 4,50 € ja sävy näytti niin kivalta, joten päätin ostaa vaikka en tarvitsisi yhtään uutta huulituotetta. En ole pitkiin aikoihin itse ostanutkaan huulikiiltoja, olen vain käytellyt eri yllätysboxeista tulleita. 

Holly Jolly Lingonberry Hand Cream 
Tässä oli niin pirtsakka pakkaus ja hinta vain 1,70 €, joten vastustuskyky oli taas puhdas nolla. Lingonberry tuoksuna on tuttu, mutta valitettavasti nämä Dermosilin pienet käsivoidetuubit eivät ole ainakaan aina olleet ihan parhaasta päästä, mutta tuo tuubi..



Classic Facial Peeling & Creamy Hand Wash
Nämä olivat sitten kaupanpäällisiä. Käsienpesuaineen otin pisteillä, koska sitä menee niin paljon ja tämäkin putilo on jo pian käytetty. Tässä on aivan ihana tuoksu.

Sellaisia ostoksia pitkästä aikaa. Pian alkaa kesän ensimmäinen lomapätkä ja haaveilen vähän perinteisestä Keskisten reissusta, eiköhän se toteudu, joten sieltä jää varmasti käteen taas jotain. Mielestäni olen saanut erittäin hyvin käyteltyä noita vanhempiakin tuotteita pois, joten ihan hyvällä omalla tunnolla välillä uuttakin. Aurinkoista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mie en uskalla kesäisin kovinkaan kukkaisia hajuvesiä käyttää pörriäisten vuoksi :D Tosin, nykyään pörriäisiäkin on aika vähän.

    Tuo Yvesin mustaherukka & raparperi kyllä kuulostaa hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että tuon ruusuisen tuoksun myötä ne pörriäiset alkaa kyllä kiertelemään..! On niin aidon oloinen tuoksu, että en ollenkaan ihmettelisi! ;)
      Tuo YR:n printemps on kyllä herkullinen oloinen tuoksu ja on kiva päästä näiden muutaman tuotteen kanssa läträilemään! ;)

      Poista