8.6.2020

Boxycharm Project

Viime postauksessa kerroin aloittavani Boxycharmista tulleiden tuotteiden kanssa uuden projektin, koska niitä tuotteita on jäänyt roikkumaan aivan liikaa. Minulle on tullut Boxycharm ajanjaksolla 08/2016-03/2019 ja niistä jokaisesta tuli yleensä pelkästään täysikokoisia tuotteita ja varsinkin paletteja pilvin pimein, joten ei ihme, että tuotteita on kertynyt. Paljon olen saanut käytettyä, paljon olen laittanut eteenpäin, mutta silti niitä on jäljellä vielä yhteensä 80 kappaletta. Tähän lukuun ei siis sisälly siveltimet tai mitkään muutkaan härpäkkeet, mitä niistä on tullut, vaan ainoastaan meikkituotteet. Tässä sitä pinoa koko komeudessaan:











Täytyy myöntää, että tämä kasa hieman elää käyttämisien lisäksi. Olen aikoinaan lahjoittanut tyttärilleni juttuja, jotka he ovat sen jälkeen palauttaneet enkä ole jaksanut alkaa etsimään niille muuta kotia. Lisäksi nyt näistä 80:stäkin, kun tätä projektia pähkäilin, lähti taas ainakin kolme tuotetta toiselle heistä, joten katsotaan, palaavatko nekin joskus vai jäävätkö sille tielle.

Nyt aloitan kuitenkin projektin, jossa haluan saada 10 tuotetta kokonaan käytettyä. Haluan siis päästä pakkauksesta eroon, joten isompia paletteja en ainakaan tässä alkuvaiheessa ota mukaan, koska niiden käytössä menee ikuisuus. Projekti on rollaava eli kun yksi loppuu otan toisen tilalle. Tällä tavoin saan useammallekin tuotteelle kunnolla käyttöä. Ei väliä kuinka kauan tämä kestää, se loppuu vasta, kun 10 on tullut täyteen. Näillä tuotteilla päätin aloittaa:



BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo (07/2017)
Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules (12/2018
Butter London Trend Nail Lacquer - Yummy Mummy (09/2016)
Bodyography Lip Pencil - Barely There (12/2018
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)  
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck (08/2016)
Cover FX Blurring Primer (05/2018)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Cover FX Illuminating Setting Spray (11/2017
Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask (10/2018)

Tässä on nyt alkuun ainakin muutama helpompi, esimerkiksi tuo naamio ja hiusseerumi, että tulisi kiertoa ja pysyy vauhti päällä. Niin vain tosin nekin ovat jo noin 1,5 vuotta vanhoja eli onhan ne jo hyväkin käyttää. Muissa onkin sitten enemmän tekemistä. En ole ottanut tähän (ainakaan heti alussa) projektiin mukaan muutamaa päivittäisessä käytössä olevaa tuotetta, enkä niitä muutamaa, mitkä ovat 50 Shades Of Pink -projektissani



BareMineralsin paletista olen tuon mattapuuteripuolen jo käyttänyt (voisin kyllä nuo jämät tuosta vielä skrapata), mutta shimmerinen on jäänyt vaiheeseen ja todella pitkäksi aikaa. Sitä käyttelin aikoinaan ihan korostussävynä eli en koko kasvoille. Näyttää helpolta, mutta kyllä tämän kanssa tulee kestämään. 


Marajón hiusseerumikapsuloita on kahdeksan kappaletta jäljellä. Tämän saisin käytettyä nopeastikin, mutta en halua kuitenkaan lotrailla näiden kanssa, vaan käytellä edelleen säästeliäästi, koska ovat loistavia. Tämä tuote loppuu silti varmasti ensimmäisenä. 

Huultenrajauskynää täytyy opetella taas käyttämään, että saisin tähän jotain edistystä. Tätä olen aikoinaan jonkin verran käytellyt ja tykkään kyllä. Tulee kestämään pienen ikuisuuden. 

Beccan nestemäistä highlighteria on tuolla pullossa ehkä puolet jäljellä. Tämäkin on aivan huipputuote, jota aikoinaan sekoittelin (ja toukokuussa) meikkivoiteen sekaan. Laiskistuin kuitenkin sen homman suhteen, joten tuote on unohtunut. Jos jaksan vaan tätä säännöllisesti käyttää, saan kyllä loppumaan muutamien kuukausien sisällä, uskoisin. 


Tarten huulikiiltokin on tuote, missä ei kauaa nokka tuhisisi, jos käyttelisin säännöllisesti. Minulla vain on muissakin projekteissa nyt näitä huulituotteita niin paljon, että se vähän rajoittaa tämän käyttöä.  

Päättäväisesti otin kynsilakankin tähän mukaan, tätä on ehkä muutaman kerran käytetty, mutta tulee olemaan haastava saada loppumaan. Sävyhän on ennemminkin syksyinen, mutta tulen käyttämään nyt kesälläkin. Tulee olemaan sopivaa vaihtelua niiden pinkkien kanssa, mitkä ovat toisessa projektissani. 

Tämä Cover FX:n setting spray on yksi itselleni takaisin kulkeutunut tuote. Tämä ei tee kivaa jälkeä kasvoilleni, joten yritän käytellä tämän nyt kesällä käsivarsilleni antamaan hohtoa. Jos vain muistan suihkutella, voisin kuvitella loppuvan kesän aikana.


Shadow stixiä en ollut edes korkannut, mutta testasin nyt ja vaikuttaa kivalta. Tämä on vaaleasävyinen, joten toimii varmasti hyvänä pohjana luomivärille tai ihan vain yksistäänkin. Tätä voisi varmasti käyttää myös highlighterina, mutta tuskin teen sitä. Toivottavasti saisin tämän nyt loppumaan, koska alkaa olemaan vanha. Tämä on tullut ensimmäisestä saamastani Boxycharmista vuonna 2016. 

Cover FX:n primeria en ole vielä korkannut ollenkaan. Tätä on kehuttu paljon, mutta omalla kohdalla aina joku toinen pohjustaja, vanhempi tai pienempi tai talveen sopivampi tms. on ajanut ohitse. Nyt otan tämän käyttöön, vaikka 10 in 2020 -projektissani on toinen primer. Sitä olen kuitenkin käyttänyt jo todella paljon, joten voin ottaa tämän rinnalle. 

Naamiokin on siis korkkaamaton. Naamioita ja kuorintojakin olisi jonossa muutama käytettävänä loppuun, joten tämä pääsee käyttöön sopivassa kohdassa. Varmaan kun tämän kanssa pääsee vauhtiin, tulee käytettyä melko nopeasti. 


Tässä Beauty For Real Shadow Stxin lähtötilannetta.

Ja tässä naamiosetti eli tuon pussukan sisällä on kangas, jonka avulla naamio irrotetaan kasvoilta sekä 20 ml tuubi itse tuotetta, joten siitä riittää useampaankin kertaan.

Nyt olen taas innoissani uudesta projektista ja siitä, että pääsen näitä tuotteita käyttelemään oikein kunnolla. Tässä projektissa tulee menemään todella kauan, mutta ei haittaa ollenkaan. Pääasia, että näitä tuotteita tulisi käytettyä, koska Boxycharm tuli kaukaa enkä halua heittää hukkaan sitä tilaamisen vaivaa. Päivityksiä teen sitä mukaan, kun saan tuotteita käytettyä, en siis mitenkään säännöllisesti. Mukavaa viikon jatkoa!

7 kommenttia:

  1. Olipas paljon tuttuja tuotteita :D Mulla tuli Boxycharm vaan kaks vuotta, mut kattelin kuvasta et mul ois enää jäljellä toi pitsinen naamalakana :) Se näyttää kyllä siltä, et siinä on aivan liikaa työtä ennenku sen saa naamalle. Niin ihana ku Boxycharm varsinkin alussa oli, niin en enää mistään hinnasta tilais sitä. Siitä on vissiin erilaisia variaatioita olemassa ja oon menny niitten kanssa aivan sekasin ja nousiko se hintakin jossain vaiheessa ihmeellisesti... postikulut siis. Annoin myös hirveesti tuotteita eteenpäin, meinaan mulla ei oo enää edes yhtä luomiväripalettia itellä jäljellä :D Good luck käyttelyyn ja päivittele välillä paljonko on tuotteita kulunut :) Kivaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Todella hyvin olet saanut käytettyä/laitettua eteenpäin tuotteita! Siis aivan super hyvin! Minulla on näiden kanssa kyllä niin toivoton olo.. mutta jos nyt tällä projektilla saisi edes jonkinlaista vauhtia tähän touhuun. Yritän postailla heti, kun (ei jos vaan kun) jotain loppuu ;)
      En kyllä itsekään ole näillä näkymin tilaamassa tuota uudestaan. Niitä turhia juttuja tuli aivan liian paljon niiden ihanien lisäksi. Paljonhan minäkin olen laittanut juttuja eteenpäin, mutta silti kasa on tuollainen.. Ja joo, tuo naamio on vaikuttanut niin työläältä, että senpä vuoksi se on jäänyt täälläkin päässä. Nyt pakotan itseni sen käyttöön niin eiköhän se ole pian historiaa :D

      Poista
    2. Ja kiitos! Kivaa loppuviikkoa sinullekin! <3

      Poista
    3. Boxycharm nosti hintaansa 25 $. Toki jos maksaa kerralla esim. 6 kk tai 12 kk satsit, niin hinta on edullisempi. Shipito nosti aika roimasti postikuluja ja monet vaihtoi (mie mukaanlukien) Planet Expressille.

      Boxycharmissa on ainakin koko ajan mitä mie olen tilannut ollut eri variaatioita. Tuotekortti kertoi sen variaationumeron ja niitä on aika hurjasti liikkeellä, kun numerot saattaa olla yli 30 :D

      Poista
    4. Kiitos paljon vinkistä tuonne Planet Expressille!! <3 Täytyy pitää mielessä, jos vielä hurahdan noihin valtameren takaisiin boxeihin! :)

      Poista
  2. Onnea projektiin! Vaikka tuotteita on noin paljon, niin ei kyllä kovin montaa tuttua tuotetta siellä näkynyt. Tosin itsehän aloitin vasta viime vuoden tammikuussa Boxycharmia tilaamaan.

    Tarten paletteja on tullut ainakin yksi itselleni (jonka pistin eteenpäin), No Poreblem Primer oli myös, mutta ei tehnyt omille kasvoilleni mitään (sekin lähti siis eteenpäin) ja moni huulituote on saanut myös lähteä suoraan eteenpäin, kun niitäkin näistä kertyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Meille on tullut muutama paketti sitten samaan aikaan :) Mielenkiinnolla (ja kateellisena) kyllä aina seurailen noita boxien availuita vaikka itse en taida enää tulla Boxycharmia tilaamaan :(
      Nuo Tarten paletit ovat itselläni jääneet todella vähälle käytölle (kuten myös melkein kaikki muut palettini :D). Mutta JOS kuitenkin joskus innostuisi... Huulituotteita olen itsekin laitellut eteenpäin liukuhihnalta. Useimmiten niiden sävyt olivat mitä olivat... Mutta olen minä muutaman käyttänytkin! :) Jotain iloa ollut niistäkin ;) Ja joo, jos tietää, että ei itse käytä tuotteita, niin hyvä löytää sellainen koti, joissa niitä oikeasti käytellään. Siinä voittavat kaikki :)

      Poista