4.1.2018

Boxycharm November 2017

Tähän väliin voisin esitellä sen marraskuisen Boxycharmin, jota meinasin jo viimeksi alkaa esittelemään. Joulukuun laatikosta ei ole näkynyt vilaustakaan, joten toivon suuresti, että se tekee siellä jossain tuloaan.

Marraskuun Boxycharm oli valitettavasti mielestäni vähän plaah, ehkä huonoimpia tähän asti. Muutamat jutut lähtevät eteenpäin ja muutamat ovat jo tulleet käyttöön, mutta tuotteina ovat vain ihan ok. Esittelen nämä Sweater Weather -teemalapun mukaisessa järjestyksessä. 

Luxie Beauty Quad Eye Travel Set -siveltimet ($32.00) on laatikon kallein tuote. Tämä on matkapakkaus, jossa on neljä ihanaa söpöä pientä vaaleanpunaista sivellintä. Pakkauksessa lukee Boxycharm, joten oletettavasti heidän kanssaan yhteistyössä tehty. Olen näillä testaillut ja ovat kyllä vähän epämukavia kokonsa vuoksi. Matkalle voisi kyllä nimenomaan ottaa ja siellä käyttää sen muutaman päivän, mutta ihan alituisessa päivittäisessä käytössä en näitä jaksaisi lyhyen vartensa vuoksi. Erittäin laadukkailta ja napakoilta kuitenkin vaikuttavat. 

Cover FX Illuminating Setting Spray ($31.00) on ehkä se mielekkäin käyttöön jäävä tuote laatikosta, vaikka en tämänkään kohdalla mitenkään riemusta hypi. Tämä on siis meikin kiinnityssuihke, jonka pitäisi sopia kaikille ihotyypeille ja antaa kasvoille hohtoa. Tämän ei myöskään pitäisi kuivattaa ihoa. Tuote sisältää jonkinlaista shimmeriä ja eri kanavilla onkin ohjeistettu, että jos ravistaa pulloa oikein kunnolla, niin sitä shimmeriä ei tulisi kasvoille niin paljon. Vaikka kuinka ravistelisi, niin itse kuitenkin huomaan eron aivan selvästi ja naama kimaltelee omasta mielestäni pikkasen liikaa. Itse suihke on erittäin hieno, mutta kaipaisin kuitenkin vähän maltillisempaa lopputulosta. Tulen käyttelemään tätä kuitenkin varmasti silloin tällöin, koska tuntuu kyllä kiinnittävän sen meikin ja ehkä se pieni hohto välillä tekee ihan terää.

Winky Lux Kitten Palette ($25.00) olisi kirkkaasti boxin paras tuote, mutta näitä paletteja alkaa olla jo vähän liikaa ja suurin osa näistä sävyistä löytyy taatusti muista paleteistani. Luulen, että tämä lähtee jossain vaiheessa jommalle kummalle tyttäristäni. Varsinkin, koska tuo pakkaushan on aivan uskomattoman söpö, ihania kissan kuvia ja vaaleanpunainen, joten tytöt tykkäävät. Olen myös testaillut tätä ja pigmentti on aivan uskomattoman hyvä. Lisäksi tässä on mattaa, glitteriä ja yksi holograafinen väri eli tuo vasemmalla keskellä oleva. Itse paletti on siis aivan täydellinen, mutta tästä on niin paljon enemmän iloa toiselle tytöistäni. 

Laqa & Co Cloud Lips -huulipuna sävyssä Sunshower ($17.00) taas on niin räikeän värinen (en edes korkkaa), että lähtee ihan taatusti eteenpäin siihen alati kasvavaan arvontaboxiin, joka toteutuu kyllä jossain vaiheessa... Tässähän on tuo kotelo aivan upea, mutta kyllä tähän alkaisi kasvaa jotain epämääräistä ennen kuin pääsisin tämän käytön kanssa mihinkään. Punan pitäisi olla erittäin pigmenttinen, kevyt ja antavan pitkäkestoisen matan tuloksen.

KNC Beauty Collagen Lip Masks ($15.00) eli kolme huulinaamiota. Testasin näistä yhden ja annoin kaksi muuta tytöilleni. Naamiota pidettiin huulilla 20 minuuttia (järkyttävän pitkä aika tällaiselle) ja se aiheutti pientä kihelmöintiä, mutta siinäpä se. En huomannut naamion mitenkään erityisemmin kosteuttavan. Naamio ensin vähän repesi, kun asettelin sitä, mutta sen jälkeen tarrasi kyllä hyvin kiinni. Hauskaa ja huvittavannäköistähän se kokeilu oli, mutta en tulisi ikinä ainakaan juuri näitä ostamaan. 

Boxin hinta oli yhteensä $120.00, joten arvokas laatikko jälleen kerran. Sisältö ei vain tällä kertaa osunut omalla kohdallani oikein nappiin. Nyt vain saisi se joulukuun boxi tulla niin toisi vähän piristystä vuoden alkuun. Ihanaa illan jatkoa!  

4 kommenttia:

  1. Winky Luxin paletti on tosi kiva:) Mini-/matkakokoisista siveltimistä en tykkää yhtään;) Upea boxi jälleen kerran ja rahalle tulee vastinetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on mielettömän söpö ja laatu on kohdillaan! En vaan osaa arvostaa tuota niin paljon kuin toinen tytöistäni varmasti osaa - oletettavasti joudun arpomaan tämän heidän välillään, muuten syttyy sota ;)
      Nuo matkakokoiset siveltimet olivat kyllä hankalia. Enpä ole tuotakaan ennen tullut ajatelleeksi, mutta nyt testailun myötä alkoi kyllä vähän pännimään niillä taiteilu :D
      Tämä oli varmasti monille todella upea boxi, mutta nyt ei tällä kertaa omalla kohdalla valitettavasti kolahtanut. Onneksi uusia on tulossa :)
      Hyvää illan jatkoa!

      Poista
  2. Hyvää alkanutta vuotta ja toivon mukaan oot saanu jo joulukuun boksin, koska mäkin oon saanu sen jo tänne peräpohjolaan!! Mulle tä joulukuun boksi oli ehkä tähän mennessä eniten bläääh. En oikeen tiedä mikä siitä sen tekee, mut siitä pohdintoja lisää sitten jos teet postauksen siitä :D Mä oon vielä hurmautunut näistä luomiväripaleteista, mut toki oon ehtiny jo hieman miettiä, et jotain muutakin väriä välillä ku ruskeeta... tai tosiaan jotain spesiaalimpaa, koska nuo sävyt tosiaan löytyvät jo eri paleteista:) Been there, done that :D Mä oon aika sanaton noista huulijutuista, mut totta kai ne pitää testata %) Mä en oo vielä korkannu tota Cover FX:n sprayta, mut luuletko et sitä vois suihkutella kesällä vaikka raajoihin? Antaisko se elävyyttä vaikka rusketuksen päälle? Mä en myöskään haluis olla naamasta mikään discopallo... :) Tammikuun boxin laskutus meni jo tililtä eli nyt sitten odotellaan tämän vuoden ekaa lootaa :) Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! :) No onneksi se joulukuun boxi vihdoin ja viimein tuli! Kirjoitin tämän to ja ilmoitus boxista tuli pe, joten on jo kätösissä eikä tarvitse enää jännittää ;)
      Paletit on kyllä joka kerta niin huippuja tuossa lootassa. Täytyy vähän kuitenkin pitää jonkinlaista rotia niidenkin suhteen. Tämä Winky lähti nyt eteenpäin..
      Ja voi hempskuta, että annoit hyvän vihjeen taas! Kiitos!! <3 Tottakai tulen tuota Cover FXää kesällä suihkuttelemaan rusketuksen (joka oikeasti on olematon, mutta siihenkin on onneksi aineita) päälle. Pelkästään kasvoille suihkuttelemalla menisi muutenkin ikuisuus! Mahtava vinkki! :)
      Olenkin jo yrittänyt kurkistella sitä tammikuunkin boxia... Taas jotain mitä odottaa :)
      Kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista