9.1.2018

Project Polish 2017 Final Update + Nail Polish Collection

Olisi aika saada päätökseen myös vuoden 2017 kynsilakkaprojektini. Tällä viimeisellä kerralla lupasin myös esitellä lakkavarastoni, joten ne tulevat tuolla edempänä. Käyn heti asiaan, koska pitkä juttu tulossa, mutta lähinnä kuitenkin kuvien muodossa.

Joulukuussa sain loppumaan vielä yhden lakan: 



Dermosil Summer Glow Nail Polish (12 ml)  

Tämän esittelinkin jo joulukuun loppuneissa tuotteissani. Aivan loistava kynsilakka, mutta olen niin onnellinen, että tämä on nyt käytetty. 

Koska yksi lakka loppui, niin otin yhden sen tilalle:


Lumene Gel Effect - 11 Sunny Fields-Auringonkehrä (5 ml)

Tämä lakka lähtee mukaan Subscription Box Blitz -projektiani tukemaan, koska on tullut kesäkuun 2017 Bette Boxista. Todella kesäinen väri, mutta haluan silti välillä käytellä.

Joulukuun aikana käytin kaikkia projektissani jäljellä olevia lakkoja ainakin kerran, joten tässä niiden tämänhetkistä käyttöastetta:


Lumene Natural Code Nail Styler Mini Nail Polish - 17 Funky Flower (4,5 ml)
Sally Hansen Miracle Gel - 560 Spice Age (14,7 ml) (+ Top Coat) 
Butter London Nail Lacquer Vernis - Ruby Murray (11 ml)
Butter London Nail Lacquer Vernis -  Yummy Mummy (11 ml)
Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial (10 ml)  
 
Ainakin nyt alkuvuodesta aion muutaman kuukauden keskittyä ainoastaan seuraavaan neljään lakkaan, jotka ovat kaikki mukana Subscription Box Blitz -projektissani. Aion pitää siis taukoa tästä "virallisesta" kynsilakkaprojektistani ainakin jonkin aikaa:
 

Nämä kaksi palaavat nyt lakkakoriini talvilaitumelle, mutta saatan varsinkin tuota punaista välillä käytelläkin, koska sitä on noin vähän jäljellä: 


Ehkä käyttelen myös tuota toista varpaitteni kynsille, joten saattaapi olla, että eivät nämä nyt niin talvilaitumella pahemmin oleilekaan.
 
Koko vuotena sain käytettyä 11 lakkaa:
 


Minusta tuo on aivan huikea määrä, melkein yksi lakka kuukaudessa. Tässäkin huomaa, että jos vaan malttaa keskittyä muutamaan yhtä aikaa niin tulosta tulee. Näiden lisäksi heitin roskiin viisi lakkaa:
 

Viime postauksessa vielä kerroin myyneeni kuusi lakkaa. Koko vuoden aikana olen siis "päässyt eroon" yhteensä 22 lakasta. Uusia lakkoja on tullut yhteensä 11, joista olen itse ostanut muutaman ja muut ovat tulleet eri yllätysboxeista tai kaupanpäällisenä. Miinukselle jäätiin siis aivan huikeasti.    
 
Sitten niihin lakkavarastoihini. Laitan tähän pelkät kuvat ja täytyy vielä muistuttaa, että olen todellakin simppelien kynsien ystävä, joten mitään ihmeellistä näissä ei ole. Tavoitteena on myös aina ollut pitää joku kohtuus näiden lakkojen suhteen, mutta siinä tietenkään tätä paremmin onnistumatta:
 





















Uskoisin, että tässä on kaikki, joten lakkoja on yhteensä 84 kappaletta. Aivan liikaa yhdelle peruslakkaajalle, enkä ymmärrä, mikä siinä on, että pitää koko ajan olla hamstraamassa lisää. Varsinkin noita eri punaisen sävyjä on tullut haalittua vähän turhan paljon. Lakkoja on vain liian helppo ostella.

Jatkan siis noilla muutamilla lakoilla jonkin aikaa ja katson sen jälkeen, minkälainen fiilis on jatkon suhteen. Tuleeko jonkinlaista projektia vai alanko käyttelemään mitä sielu sietää. Projektien myötä saisin kuitenkin taatusti lakkoja loppumaan, mutta katsotaan. Ihanaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mie eilen kirjoitin myös Project Polish -postauksen, tulee toki vasta parin viikon päästä blogiin :D Ihan noin montaa lakkaa en saanut loppumaan, tällä hetkellä kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä katsastaa taas postauksesi, kun ilmestyy :) Yhdenkin lakan loppuminen on niin juhlan paikka, ja kaksi vielä suurempien pippaloiden! ;) Olin kyllä itsekin ihan äimän käkenä noista omista loppuneista. Vasta tätä kirjoittaessa laskin sen totaalin.. ja kieltämättä vielä useampaan olisi ollut selkeät mahdollisuudet, jos en olisi välillä laiskotellut.. :D

      Poista
  2. Onnea aivan huikeasta kynsilakkamiinuksesta! XD Mulla mahtaa luvut mennä juuri päinvastoin, tullut 22 ja lähtenyt- no ei yhtään :D Tuo Lumenen Auringonkehrä on kyllä niiiin kaunis väri, täydellinen päivettyneille sormille tai varpaille, tai nyt keskitalvella ihana väripiristys tän kaiken valkeuden keskellä <3 Oli myös hauskaa ja mielenkiintoista tutkia sun lakkakokoelmaa, koska sulla on paljon sellasia merkkejä mistä en oo kuullukkaa kuten Butter London (ihanat pullot) tai Kiko (saako edes Suomesta?). Mikä ihananuus tuo valkoinen Minni-lakka on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Itsekin olen kyllä yllättynyt tuosta määrästä, mikä tuli käytettyä. Siinä mielessä huvittaisi jatkaa projektia täydellä teholla, mutta liikaa kutkuttelee nuo kaikki muut lakkani, joten täytyy välillä käytellä enemmän randomisti.
      Kiva, kun tykkäsit lakkakokoelmasta! <3 Butter Londonit ovat molemmat tulleet vanhasta tutusta Boxycharmmista ;) Ihania lakkoja molemmat! Kikoa ei taida Suomesta vielä saada, tilaamalla onnistuu. Itse olen nuo ostanut Kikon myymälästä Kanarialta. Tuo valkoinen Minni Hiiri -lakka on Anna Suin ja siinä on pientä glitteriä seassa. Myös aivan iki-ihana! <3

      Poista