13.6.2020

Goodie- ja Glossybox toukokuu 2020

Nämä esittelyt venähtivät reippaasti kesäkuun puolelle, koska odottelin Glossyboxia pienen ikuisuuden. Sain sen vasta toissapäivänä. Tilasinkin sen kyllä melko myöhään toukokuussa, mutta silti kesti kauan. Halusin siis esitellä molemmat laatikot samassa postauksessa. Ensiksi Goodieboxista:



Boxin teemana oli 'The 'Boost' Box' eli tuotteiden tarkoituksena olisi ravistella viimeisetkin talviunen rippeet pois. 


Pixi By Petra Shea Butter Lip Balm - Natural Rose
Tämä värillinen huulivoide sisältää sheavoita sekä e-vitamiinia ja vaikuttaa oikein kosteuttavalta. Sävy näyttää aika hurjalta, mutta huulille se tulee kivan läpikuultavana ja oikeastaan näyttää aivan super-hyvältä. Pienenä miinuksena se, että voide lähtee vaeltelemaan myös vähän huulien ulkopuolelle, mutta täytyy olla vain varovainen. Tästä tuotteesta tykkäsin paljon, otin jo käyttöön. 


Huygens Verveine D'Huygens Organic Body Scrub
Kuorintavoide vartalolle, joka sisältää mm. minttua. Tämä tuoksuu mielestäni täysin marsipaanilta. Täytyy nyt kesän aikana vähän skarpata näiden kroppakuorintojen kanssa, että niitä tulisi käytettyä. Varsinkin talvella olen siinä erittäin huono. Vaikka tämä vaikuttaa aivan ihanalta ainakin tuoksunsa puolesta, olisin voinut olla ilmankin. En siis vartalokuorintoja yleensä käyttele.  



Bellápierre Cosmetics Mineral Blush - Amaretto
Tämän sävy vaikuttaa purkista katsottuna aivan täydelliseltä, ihanan hempeän vanhalta roosalta. Mutta olisi ollut niin paljon kivempi saada tämä kiinteässä muodossa, irtopuuterisena tämä on pikkasen liian hankala. Laitan tämän kuitenkin laatikkoon ja testailen jossain vaiheessa.  


Herbina Hoitava Muotoiluvoide 3in1
Tämän hoitavan hiustuotteen pitäisi sekä auttaa muotoilemaan hiuksia että hoitaa ja suojata niitä lämpökäsittelyiltä. Tämä ei sisällä hiuksia latistavia öljyjä tai silikoneja, joten tämän sopii kaikenlaisille hiuksille. Tätä on todella kiva päästä kokeilemaan ja toivottavasti meistä tulee hyvät kaverit, koska tätä olisi helppo ostaa lisää. Tällaisille tuotteille löytyy itsellä aina käyttöä.


Sui Ava Solvej Hair Clip & Niré Radiant Blush Brush - 305
Hiusklipsi oli vähän köppäisen oloinen, mutta tyttäreni ihastui siihen täysin, joten annoin jo hänelle. Sivellin vaikuttaa kuitenkin hyvältä. Tämä on valmistettu yksinomaan Goodieboxin tilaajille, joten eipä tätä sitten muualta saisi hankittuakaan. Tämä on virallisesti siis poskipunasivellin, mutta käyttelen varmaan myös bronzeriin tai miksi en jopa puuteriin. Tästä tykkäsin.


Lanvin Modern Princess Blooming EdT
Tässä ylellisessä hajuvedessä pitäisi tuoksua sitrus, greippi, vesimeloni ja mandariini. En ole tätä vielä malttanut testata, täytyy käyttää ensin yksi projektituoksu loppuun. Tämä oli kiva lisäke tähän boxiin.


Tämä ei ihan vetänyt vertoja tähänastisille Goodieboxeille eli menee sinne häntäpäähän. Hiustuote, huulivoide, sivellin ja hajuvesi olivat kivoja ja pääsevät käyttöön pikaisestikin, mutta kuorinnasta ja poskipunasta en niin välittänyt. Joku muu meidän taloudessa oli sentään onnellinen hiusklipsistä. Jotain tästä vaan jäi uupumaan, ehkä joku tietty ylellisyys.



Päätin siis toukokuisen Glossyboxin tilata muutaman euron halvemmalla, koska siitä löytyi Sol de Janeiron Bum Bum -voide. Pieni, mutta löytyi silti ja siihen vielä kaikki muut härpäkkeet päälle. Olipa sinne laitettu yksi extratuotekin.



Tuo 'Wild thing' -laatikkokin on niin sähäkkä, että jäänee säästöön. Tuotteita tuli siinä itselleni siis kuusi kappaletta, joista jopa neljä tuotetta ovat tuttuja ja testattuja. Sivellin sekä paletti ovat tutuilta merkeiltä nekin. Eihän tämä siis mikään uutuuksia pursuava laatikko ollut, mutta tilasin, kun halvalla sain.





Steve Laurant Wild Thing Eyeshadow Palette 
Yhdeksän eri maanläheistä sävyä sisältävä luomiväripaletti, joka oli aivan pirun vaikea saada auki. Taisi vähän kynnetkin kärsiä. Olin tästä kuitenkin ihan positiivisesti yllättynyt. Sävyt ovat sellaisia, joita voisin kuvitella käyttäväni ja tämä on todellakin sellainen paletti, jota voisi kuljettaa mukana reissussa. Eri asia vain sitten, tulisiko siellä oikeasti meikattua.. Tai tällä hetkellä myös saa jännittää, koska sitä edes pääsee seuraavan kerran reissun päälle. No kuitenkin toki näitä sävyjä itseltäni löytyy useammastakin paletista, mutta tämä on kokonsa puolesta hyvä reissupaletti, joten tykkään.



RealHer 'I Am One Of A Kind' Eyeshadow Brush
Vegaaninen sivellin, jota tulen käyttämään ihan satavarmasti. Tällaisia on jo tietenkin useampia, mutta kyllä näitä tarvitaankin. Vaikuttaa myös hyvältä.



Sol De Janeiro Bum Bum Cream
Tämä on syy, jonka vuoksi tämän boxin tilasin. Tämähän on aivan minimaalisessa koossa: 25 ml, joten yksi hurahdus vaan humps, niin on loppu, mutta on se vaan sen arvoista. Olen siis käytellyt ennenkin ja tiedän tämän ihan loistovoiteeksi sekä koostumuksen että tuoksun puolesta. Lisäksi se tuoksu oikeasti pysyy iholla pitkään, ei minkäänlaista tarvetta hajuvesille tms. Täyttä luksusta, jonka tulen joku kaunis päivä ostamaan myös täysikokoisena, vielä sitä ei ole tapahtunut.



Hawaiian Tropic Protective Dry Oil SPF15
Tämäkin on tuttu tuote, siis Hawaiian Dry Oil yleensäkin eli on voinut olla joku toinen versio. En muista tykänneeni huonoa. Aurinkovoiteitakin menee aina ja tämä oli oikeastaan Bum Bum Creamin jälkeen se toinen tuote, josta ajattelin, että mielelläni otan laatikosta vastaan, koska tulee ehdottomasti käytettyä.



Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder
Juu eli tämä löytyy itseltäni, tullut joskus LF Beauty Boxista ja kovasti yritän sitä tapausta saada käytettyä. Nyt on kyllä helteiden myötä käyttö hidastunut tai no, jos totta puhutaan, täysin stopannut. Ei tässä mitään vikaa ole, on vain yksi ylimääräinen steppi omalla kohdalla, koska voisin ihan hyvin käytellä tämän sijasta normipuuteriakin ja tätä en viitsi ihan koko kasvoille laittaa. Tulee kuitenkin tämäkin varmasti käytettyä, mutta voipi kestää.


Kandi Cosmetics Pre Glow Up Mist
Tämä on se kaupanpäällinen, mutta valitettavasti tämäkin löytyy jo itseltäni. Tämä tuli myös tammikuun 2020 boxista. Ei tässäkään mitään vikaa ole, mutta olisi ollut kiva saada jotain, mitä itseltäni ei vielä löydy, tietenkin. Olen tätä testannut ja vaikuttaa ihan kivalta eli ei anna kasvoille mitään överi-glow'ta, vaan ihan sopivasti. Ehkäpä käyttelen sekä kasvoille että kropalle, kun näitä nyt on oikein kaksi kappalein. Tai luovutan toisen pois.



Tykkäsin tästä laatikosta, kaikki ovat käyttökelpoisia tuotteita, vaikka sitten joku lähtisikin eteenpäin. Katsotaan nyt miten tilauksen kanssa jatkossa. Tämän ei siis ainakaan pitäisi omalla kohdalla olla jatkuva tilaus. Jotenkin halua olisi toiselle yllärilaatikolle Goodieboxin lisäksi, mutta vakoilen nyt rauhassa ainakin Glossya ja LF Beauty Boxia laatikko kerrallaan. Kummankaan kesäkuun boxit eivät valitettavasti oikein innosta, vaikka Glossyn saisikin nyt halvalla. Aurinkoista viikonloppua!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti