15.3.2020

Glossybox joulukuu 2019 ja tammikuu 2020

Hieman on kertynyt backlogia näiden boxien esittelyiden kanssa. Nyt tulee tekstiä vielä kahdesta viimeisestä Glossyboxista, jotka itselleni tulivat eli joulu- ja tammikuun boxeista. Näiden jälkeen olen lopettanut tilaukseni ihan vain sen vuoksi, koska tuotteita alkaa olemaan vähän liikaa ja tuntuu siltä, että en ehdi kaikkea käyttämään.



Joulukuu 2019: 



Joulukuun laatikkoa jouduin odottelemaan kuun loppuun asti ja ehdin jo moneen kertaan täysin spoilaantua sen sisällöstä.



RealHer Ultimate Glow Getter Cheek Trio 
Ihana paletti! Tämä sisältää sekä aurinkopuuterin, poskipunan että korostusvärin. Vaikuttaa ihan lupaavalta ja varsinkin tuo poskipuna kiinnostaa. Se on melko vaalea, joten varmaan juuri sellainen, että ei tarvitse pelätä laittavansa liikaa. Myös nuo kaksi muuta nappia vaikuttavat kuitenkin ihan käyttökelpoisilta. RealHer merkkinä noin muuten on tullut tutuksi Boxycharmin kautta ja olen tykännyt heidän tuotteistaan. Tämä paletti oli todella kiva saada. 


Inuwet Peach Sugar Lip Scrub 
Miedosti persikalta tuoksuva vegaaninen huulikuorinta, jonka sanotaan kuorivan hellävaraisesti ja ravitsevan ihoa. Tämä on päässyt jo vakituiseen käyttöön ja löytyy suihkun hyllyltä. Olen käyttänyt jo siis useasti ja on kyllä hellävarainen, mutta tehokas. Tykkään tästä vaikka en yleensä huulikuorinnoille näe tarvetta. Tuoksu on tosiaan erittäin mieto.


Vitamasques Brightening & Firming Gold Eye Pads
Minä rakastan silmänympärysnaamioita, joten näitä on aina mahtava päästä testaamaan. Tuote sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä aitoa kultauutetta, joiden pitäisi sekä vaalentaa että kohottaa silmänalusihoa. Nämä sopivat myös silmien alueen virkistämiseen ja kirkastamiseen esimerkiksi juhlien jälkeisenä päivänä.


Batiste Original Dry Shampoo
Tämä onkin vanha tuttu tuote, varmasti kaikille muillekin. Batisten kuivashampoista tykkään eniten niistä tuuheuttavista versioista, mutta kyllä tämäkin käytettyä tuli eli on jo loppu. Muutenkin on ihan kiva saada nyt kuivashampoita boxeista, koska yritän itse olla jatkossa ostamatta niitä ja pärjätä ilman.


Steve Laurant Precision Tip Liner - Black
No tämä olisi voinut olla tulematta eli on boxin vähiten innostava tuote. Täytyy vissiin oikeasti alkaa opettelemaan päivittäistä eyelinerin käyttöä, että pääsisin siitä varastosta eroon. Niitäkin olen jaellut tyttärilleni ja muillekin jo pilvin pimein, mutta silti niitä riittää omaankin käyttöön aivan tarpeeksi. Tämän pitäisi olla pitkäkestoinen ja vedenkestävä tuote, joten siitä ainakin plussaa. 


Tykkäsin joulukuun boxista erittäin paljon ja varsinkin tuo paletti kruunasi kaiken. Tuotteita on laidasta laitaan ja neljä viidestä täysin käyttökelpoisia. Eyelineria ilman olisin kyllä pärjännyt, mutta eiköhän se jollekulle kelpaa, jos en itse sitä innostu käyttelemään.

Tammikuu 2020:  





Tammikuun boxi oli täysin yllätys, koska maltoin olla lukematta siitä muiden blogeista. Mitään en ole näistä vielä korkannut ja kaikki ovat uutuuksia, paitsi Carmexin huulivoide on tottakai vanha tuttu. Se on tullut muutamaan kertaan ennenkin yllätysboxista sekä kerran joulukalenterista ja se versio itseltäni vielä löytyykin.



Symbiosis London Prebiotics + Retinoids Revitalising & Redensifying Facial Serum 
Anti-age vaikutuksen omaava heleyttävä seerumi, jonka pitäisi antaa pehmeämpi ja sileämpi iho. Tuotteen pitäisi myös lisätä ihon kimmoisuutta, kosteuttaa sekä vähentää ryppyjen muodostumista. Uudet seerumit ovat aina enemmän kuin tervetulleita, joten odotan suurella innolla tämän testaamista. Niitä löytyy toki ennestäänkin, mutta kyllä niitä meneekin tasaiseen tahtiin.



Kandi Cosmetics Pre Glow Up Mist
Tätä suihketta voi käyttää sekä meikin pohjustusvoiteena että kiinnityssuihkeena tai ihan vain yksinään antamaan kasvoille hehkua. Suihketta voi tietenkin käyttää myös vartalolle. Testaan tämän kyllä jossain vaiheessa, mutta aina vähän arastelen tällaisia hehkua tai kuultoa tuovia tuotteita, koska tykkään varsinkin kasvojeni olevan joko mattaiset tai ei-niin-kiiltävät. Kaikenlainen extrakiilto on nounou. Mutta testaan ja käyttelen kropalle, mikäli kasvoille ei sovi. Tyylikkään näköinenhän tämä tuote on, joten kelpaa esitellä.



-417 Time Control Firming Radiant Mud Mask
2 in 1 -naamio, joka sekä kuorii että puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Lisäksi tämän pitäisi antaa iholle uutta hehkua. Tätäkin on kiva kokeilla, mutta menee pitkän jonon jatkoksi. Kaikenkarvaiset naamiot ovat melko hitaita käyttää ja niitä on näistä laatikoista ehtinyt kertyä melkoisen monta.



Carmex Moisturising Lip Balm
Näitä on tullut muutamia kappaleita käytettyä aikaisemminkin ja löytyypä siis laatikostani toinenkin tällainen. Todella hyvä huulivoide, jonka mentoli kivasti kihelmöi huulilla. Tässä kansi oli auki saadessani tämän, joten tämä kappale täytyy varmaan käyttää ennen kuin korkkaan sen vanhemman itseltäni löytyvän. Mielelläni kuitenkin vastaanotin tämän, koska on huipputuote.



Être Belle Golden Skin Roll-On Caviar Eye Gel
Tasoittava ja piristävä silmänympärysgeeli, jonka pitäisi viilentää, vähentää turvotusta ja kosteuttaa. Lisäksi tämän pitäisi tehdä silmien ympäristöä kiinteämmäksi sekä lisätä ihon kuulautta. Vaikuttaisi huipputuotteelta, mutta en tiedä uskallanko edes yrittää käyttää sy-iholleni ja viittaan nyt tähän Bambi and the city -blogin kirjoitukseen (kannattaa lukea kommentit). Ehkä käyttelen tämän kesähelteillä piristämään kroppaa, jalkoja ym.



Tammikuun laatikkokin oli huippu ja olisi ollut vielä huipumpi, mikäli tuo sy-geeli olisi ollut asiallinen tuote. Boxi on nyt siis sopivasti tuon polemiikin myötä peruttu ainakin joksikin aikaa. Yritän taas ottaa vähän aikalisää näistä yllärilaatikoista ja saada tuotteita käytettyä. Goodiebox on nyt ainoa, joka minulle tulee, mutta ehkä joskus myöhemmin voin taas sen rinnalle tilata jotain toistakin, kun alkaa näyttämään siltä, että kaipaisi vähän enemmän piristystä. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ei kummassakaan boksissa oikein mitään kovinkaan erikoisen hienoa. Itse en tykkää myöskään mistään shimmerisestä tuotteesta kasvoilla tai vartalon iholla, kynsillä kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä näistä, vaikka niitä hutejakin kyllä löytyy.. :) Tuo hehkua/shimmeriä antava glow mist kyllä vähän jännittää, toimiiko kasvoilla - en ole vieläkään kokeillut! Mutta kropalla minua ei se shimmeri haittaa.. yleensä.. Kynsillähän se on ihan aivan upeaa! :)

      Poista