6.6.2020

May Makeup Basket - how did it go?

Nyt tulee pitkähkö postaus. Toukokuulle valitsin muutamia Bette Boxista ja Boxycharmista tulleita meikkituotteita, joita (primeria ja kynsilakkoja lukuunottamatta) halusin käyttää vähintään 10 kertaa kuukauden aikana. Primerin halusin saada loppumaan ja lakkoja oli tarkoitus käytellä vain kaksi kertaa kumpaakin. Tässä olivat tuotteet:


Minulla on aivan liikaa todella kivoja meikkejä, jotka jäävät todella vähäiselle käytölle, jos saavat käyttöä ollenkaan, joten sen vuoksi lähdin tähän "projektiin". Tämänhän ei pitänyt alunperin olla edes projekti, mutta sellainen siitä kuitenkin tuli noiden tavoitteiden myötä. Ehkä ne tavoitteet olisi jääneet, jos maailmantilanne olisi ollut toinen. 

Tässä Bette Boxin tuotteet:


Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss - 1 Pale Honey (06/2019)
Affect Eyebrow Pomade - Medium (11/2019
Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream (04/2019)
Dermosil Lip & Cheek Colour - Sweet Pink (12/2017)
Mavala Nail Color Cream - 182 Fresh Melow (07/2019)
Manna Kadar Eyeshadow - Aphrodite (12/2019
Cougar 3 Shades Of Nude (01/2019)
Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017 (09/2018)
Manna Kadar Beauty - Paradise Blush (01/2017)
Lumene Invisible Illumination Instant Glow - Universal Shade (10/2017)
Tuotteita on yhteensä 10 kappaletta. Näistä Affectin tätä ennen testaamaton kulma-pomade lähti salamana kiertoon. Laitoin pikkuriikkisen tuota toiselle kulmalle eikä toivoakaan, että olisin voinut käyttää. Sävy oli aivan liian tumma, joten se löysi uuden kodin itsellensä.  

Manna Kadarien edistystä (lähtötilanne ja nyt):



Käyttelin kumpaakin tasan sen 10 kertaa, mikä kyllä selkeästi jo erottuu noista. Poskipunaan varsinkin tykästyin todella, sitä olin aikaisemmin ehkä testannut. Ei tuossa luomivärissäkään mitään vikaa ollut, ehkä vain vähän tylsä. Ei ollut kovin pigmenttinen, mistä plussaa. Ei myöskään varissut aivan hirveästi.  

Affect & Cougar (ennen ja jälkeen):  



Näitäkin käyttelin kumpaakin tasan sen 10 kertaa. Tykkäsin näistäkin ja varsinkin tuosta Affectin yksittäisestä napista. Sillä sai ihan yksistäänkin todella nätin aikaansaannoksen, joten olen nostanut sen esille, että muistaisin jatkossakin sitä käytellä. Näistäkään kumpikaan ei ole kovin pigmenttisiä eivätkä varise liikaa, joten täysin käyttökelpoisia tuotteita.


Tässä sitten loppu konkkaronkka. Pohjustajaa en harmikseni saanut loppumaan, vaikka siellä oli niin vähän tuotetta jäljellä. Toivottavasti loppuu nyt kesäkuussa. Dermosilia käyttelin ahkerasti poskipunan ominaisuudessa, 10 kerran jälkeen lakkasin merkkaamasta kertoja ylös. Sen jälkeen kun opin sitä käyttämään (pitää laittaa minimaalisen vähän), se näytti aivan ihanalta, joten käyttö on jatkunut.


Kynsilakkaa laitoin kaksi kertaa, mutta kummallakin kerralla oli pakko kikkailla, koska yksistään tästä sävystä en kynsillä tykännyt. Pohjavärinä meni ihan hyvin. Aika litkua, joten eipä tuo pinta tuosta paljoa laskenut. Lumenen huulikiiltoa käytin ahkeraan ja käyttö on jatkunut. On perushyvä tuote, joka antaa huulille tasan sen kiillon, en huomaa sävyä ollenkaan. Lumenen meikkivoidetta taas käytin vain tasan sen 10 kertaa ja viiva laski ylemmästä sinisestä tuohon alempaan. Jouduin kyllä joka kerta sekoittamaan tähän jotain muutakin saadakseni sävyä vähän vaaleammaksi. Muuten tämä on aivan loistava tuote, kunpa vaan olisi oikeassa sävyssä.  

Boxycharmin tuotteet:


RealHer Be Fearless, Be Limitless Blush Kit (12/2017)
Cover FX Perfector Face Palette - Light-Medium (03/2019)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Butter London Double Decker Lashes Mascara (03/2018)
MAC Cosmetics Eyebrow Pencil (09/2017
OFRA Highlighter - Rodeo Drive (04/2017)
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)
Adesse Organic Infused Gel Effect Nail Lacquer - Suzannemi (08/2017)
Pür The Complexion Authority 12-Piece Eyeshadow Palette (03/2018) 

OFRA:



Tätä käyttelin 13 kertaa. Highlighterin käyttö on itseltäni todella paljon vähentynyt, mutta toivottavasti tämä antoi nyt uutta ruutia niihin tottumuksiin. Tämähän oli aivan loistava tuote, joten ei mitään järkeä seisottaa käyttämättömänä.  

RealHer:



Tätä koko palettia käytin 10 kertaa ja ihastuin näistä kyllä jokaiseen sävyyn. Pitää vain laittaa maltillisesti, koska ovat melko pigmenttisiä. Useimmin käytin noita kahta vasemmanpuoleista, koska oikeanpuoleista olen aiemmin käytellyt vähän ahkerammin. Sekoittelin myös keskenään.

Cover FX:






Tämä paletti on lähes kaikilta osin niin mahtava, mutta silti käyttelin tuota contour-sävyä (joka ainoastaan oli mukana tässä projektissa) vain 10 kertaa, koska minulla on käytössä muitakin samankaltaisia tuotteita, jotka haluan saada kokonaan loppumaan. Tämä paletti todellakin ansaitsisi olla ihan päivittäisessä käytössä.

Pür:





Tätä sitten tuli käytettyä aika paljonkin (ainakin seitsemää eri sävyä näistä) ja tuosta vasemman yläkulman vaaleasta napista tuli pohjakin esille. Tämä paletti on myös loistava. Tämä ehkä varisee poskille enemmän kuin ylempänä mainitut Bette Boxista tulleet luomivärit ja pigmenttikin on jopa omiin mieltymyksiin nähden joissain napeissa liian vähäistä, mutta silti tykkään tästä. Tämän kanssa saa olla todella huoleton eli erittäin helppokäyttöinen minun ronskeille otteilleni.

Kynsilakkaa käytin tasan sen sovitun kaksi kertaa, sävy on aivan täydellisen punainen. Muita kuvassa näkyviä käyttelin ihan säännöllisesti eli kirkkaasti yli 10 kertaa. Macin kulmakynä sekä Butter Londonin ripsiväri ovatkin nyt päivittäisessä käytössä.



Tarten huulikiillon kanssa pääsin siniseen viivaan asti. Tämä näyttää melko pelottavalta (en yleensä käyttelisi tällaisia sävyjä) pullossa, mutta huulille tuo tulee melko läpikuultavana. Ihan kiva tuote, melko tahmea, mutta ei kuitenkaan liikaa.



Sellaiset olivat ne tuotteet ja olen tyytyväinen, että käytin niihin aikaa. Kaikille tuli käyttöä ja yhden epäsopivan sain laitettua eteenpäin. Muutamien kanssa näistä tarina nyt sitten vielä jatkuu ihan päivittäisessä käytössä tai uusien projektien merkeissä. Loput palaavat takaisin rivistöön. Meikkailin kunnolla toukokuun aikana vähän yli 20 kertaa, mutta ripsaria ja kulmakynää meni melkein joka päivä.

Kun nyt olen esitellyt niitä jäljellä olevia aikoinaan boxeista tulleita tuotteita jo aiemmissa postauksissa (Jolie Box ja Ipsy Bag & LF Beauty Box) niin päätin sitten laskea myös Bette Boxin ja Boxycharmin jäljellä olevat tuotteet:



Bette (ja Liv) Boxin tuotteita on minulla tällä hetkellä jäljellä 53 kappaletta (kuvasta puuttuu yksi kynsilakka). Onhan niitä, mutta tämä laatikko on tullut itselleni pienen ikuisuuden. Näistä laskin, että ainakin 8 tuotetta on melkein päivittäisessä käytössä, joten löytyvät loppuneista pikku hiljaa. Muutamia käyttelen harvemmin ja muutamat muut odottelevat vain kiltisti vuoroaan, kun ei viitsi kaikkea korkata kerralla. Tästä kasasta en ole vielä ainakaan huolissani.



Tästä taas olen. Boxycharmista tulleita löytyy yhteensä 80 kappaletta, vaikka se on tullut itselleni paljon vähemmän aikaa kuin Bette. Näistä taitaa melkein päivittäisessä käytössä olla vain ja ainoastaan kolme tuotetta. Toki on useampia, mitä käyttelen harvakseltaan, mutta tätä kasaa olisi pakko saada pienemmäksi. Palettien kohdallahan se on melkein mahdotonta pidemmälläkään ajanjaksolla, mutta muutamien muiden kohdalla olisi ihan mahdollista saada ne suhteellisen lyhyessä ajassa aktiivisella käytöllä käytettyä. Senpä vuoksi olen päättänyt aloittaa nyt näidenKIN kanssa projektin, josta sitten enemmän luultavimmin seuraavaksi. Hyvää viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Nämä projektit on kyllä mielenkiintoisia! Boxycharm kyllä takaa sen, että luomiväripaletit tai muut paletit, ei ihan heti lopu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Projektit ovat kyllä niin kivoja! :) Kiva seurata sinunkin omia aina ;)
      Ja se on niin totta, Boxycharmista niitä paletteja sateli. En edes tiedä, montako sieltä olen yhteensä niitä saanut, mutta vain tasan yhden olen saanut kokonaan käytettyä...! Huh ;)

      Poista