9.11.2020

Goodie- ja Lookfantastic Beauty Box lokakuu 2020

Heipä hei taas pitkästä aikaa. Tähän tuli tällainen huomaamaton, toivottavasti luova tauko. Nyt on korkea aika tulla kirjoittelemaan viime kuun muutamasta yllätyslaatikosta, koska ainakin marraskuinen LF Beauty Box jo ilmoitteli tulostaan. En ole sitä tosin vielä hakenut. Aloittelen nyt alkuun kuitenkin vanhalla tutulla Goodieboxilla:


Ja sinnehän oli tällä kertaa päässyt taas esittelykorttikin mukaan. Onkohan asiasta tullut sen verran moitteita, että on päädytty tällaiseen ratkaisuun. Itseä ei ole ollenkaan haitannut kortin poissaolo, mutta ihan kiva näinkin. Lokakuussa onnistuin onneksi pysymään tiukkana enkä käynyt vakoilemassa muiden blogeja, joten tuotteet tulivat kerrankin itselleni yllätyksenä, vaikka laatikko taas todella myöhään tulikin.

de_CURE N° EYE5 Revitalizing Eye Repair
Ensimmäisenä laatikosta löytyi turvotusta vähentävä silmänympärysvoide. Hinnaltaan (79 €/14 ml) tämä on ainakin superkallis, joten enemmän kuin mielelläni otan tämän käyttöön joku päivä. Merkki on itselleni ihan outo, en ole ikinä kuullutkaan, saati sitten kokeillut. 
 
La Rosée 3 In 1 Regenerating Mask Stick
Tällaista stikkimuodossa olevaa maskia olen kuikuillut ja haaveillut Milk-merkiltä, mutta koska niitä erilaisia naamioita laatikoissa riittää niin olen vielä jättänyt kauppaan. Onneksi, koska nyt saan testata sellaista tältä merkiltä. Ehkä savinaamion levitys tämän avulla oikeasti on vähän siistimpää hommaa. Muutenkin tämä on vain viiden minuutin maski, joten ei tarvitse kauaa odotella tuloksia. Erittäin mukava yllätys.
 
Sandstone Scandinavia Lipglace - Summer Fling
Tämän sävyä ensin tietenkin säikähdin, koska en mielelläni haluaisi varastoihini räikeitä huulituotteita kovin montaa. Onneksi tämä oli kuitenkin todella läpikuultava ja oikeastaan erittäin nätti huulilla. Tuntui myös miellyttävältä, joten todellakin jää omaan käyttöön.
 
Emité Make Up Nail Lacquer - Hone
Laatikosta löytyi myös kynsilakka. Sävy on ehkä hieman tylsähkö, mutta sopivan neutraali ihan joka päiväiseen käyttöön. Muutenkin kiva saada kynsilakka, koska useammat viime vuodet olen lähinnä keskittynyt niiden käyttämiseen enkä todellakaan ostamiseen. Uusien lakkojen saanti on siis lähinnä ollut näiden yllätyslaatikoiden armoilla. Tämän lakan pitäisi olla pitkäkestoinen sekä kuivua nopeasti, joten niistä tietenkin iso plussa, jos näin on.
 
Tony's Chocolonely - Milk Chocolate Caramel Sea Salt
Tätä suklaata olen nähnyt kaupassa, mutta en ole tullut ostaneeksi. Nythän tämä kappale on toki jo syöty ja oli kyllä hyvää, erikoinen maku, joten ostan varmasti jatkossakin. Todella kiva yllätys laatikkoon. 
 
Moshi Moshi Mind Mind Sponge Konjac Sponge With Collagen
Viimeisenä sitten se laatikon floppi, koska en vaan ole ikinä innostunut näistä konjac-sienistä. Tätä kyllä suositellaan käytettävän myös vartalolle, joten ehkäpä se meneekin siinä touhussa. 
 

Kaiken kaikkiaan aivan loistava laatikko. Kaikki kauneustuotteet tulevat käyttöön ja ovat järjestään muuten pitkäkestoisiakin, joten näistä ei loppuneiden tuotteiden esittelyissä ihan heti näy yhtään mikään. Konjac-sienestä en tykännyt, mutta laatikon muut tuotteet korvaavat sen mennen tullen.
 
Lookfantastic Beauty Box 10/2020:
 

Seuraavaksi sitten LF Beauty Box, jonka menin tilaamaan nyt ainakin puoleksi vuodeksi noin alkuun. Katsotaan, riittääkö intoa pidemmälle. Ainakin tämä ensimmäinen boxi oli loistava, joten mielialat ovat korkealla.  
 

Glov ...And Relax Soft Hair Wrap 
Ensimmäisenä laatikosta tietenkin pisti silmään tämä isoin paketti, joka osoittautui hiuksille suunnatuksi pyyhkeeksi. Tällaista en omistakaan ja ihan mukavahan tämä oli saada. Tämän avulla voisikin jättää noita hiusmaskeja yöksi päälle, joten joo, tulee käyttöön. Tulee varmaankin toki käytettyä ihan vaan hiusten kuivaamiseenkin. Tämän pyyhkeen valmistuksessa on käytetty erityistä mikrokuituteknologiaa, joten tämän pitäisi olla normaalia pyyhettä hellävaraisempi.

Ecooking Overnight Foot Cream
Mahtavaa saada Ecooking-merkiltä tuote, koska en ole ikinä aikaisemmin heiltä mitään testannut, merkistä siis olen kuullut. Heiltä tuli yön ajaksi laitettava jalkavoide, jonka pitäisi poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa. Tulosten maksimoimiseksi suositellaan sukkien laittoa yöksi päälle. Tuoksu tässä on ihana ja tämä lähtee ihan näinä päivinä käyttöön, koska edellinen jalkavoiteeni on melkein loppu. 

ByTerry Baume De Rose Flaconnette
Olipa mahtavaa saada tämänkin merkin tuote. Yhden puuterin heiltä omistan ja sehän on täyttä luksusta. Tätä en ole vielä malttanut korkata, joten onko tämä minikoossa oleva huulivoide samaa tasoa, jää vielä arvoitukseksi. Uskoisin näin.  
 
Starskin Eye Catcher Smooting Bio-Cellulose Eye Masks
Goodieboxissa tuli turvotusta vähentävä sy-voide ja tässä samaa asiaa hoitava maski. Toki tämän maskin pitäisi myös hoidella ryppyjä ja tummia silmänalusiakin. Ihan huippuyllätys laatikosta, tulevat ehdottomasti käytetyiksi.
 
Bubblet Earl Grey Bath Tea
Nämä myös tulevat ehdottomasti käyttöön ja ihme, etten ole jo käyttänyt. Meiltä kylpyamme löytyy ja jos jonkinmoista putiloa ja pommia (kiitos tyttärien) sinne laitettavaksi. Tämä on varmasti jonkinlaista kylpysuolan tyyppistä ja pitäisi helpottaa esimerkiksi kipuja kropassa ja rentouttaa. Jätänpä tämän nyt esille, että muistan käyttää.   
 
Balance Me Bakuchiol Smoothing Serum
Laatikon kruunaa sitten seerumi, jossa on käytetty kasvisperäistä retinolille vaihtoehtoista bakuchiolia. Tuotteen pitäisi siis tasoittaa ihoa, vähentää ryppyjä jne, joten on hyvä juuri vanhenevalle iholle. Ihan loistava lopetus tälle laatikolle, tämäkin tuote pääsee ehdottomasti käyttöön. 


Juu, oli siis aivan upea laatikko tämäkin, joten lokakuun yllätysboxien osalta meni paremmin kuin hyvin. Tänään käväisen hakemassa marraskuun LF boxin, josta kyllä suurinpiirtein tiedän jo, mitä on tulossa, mutta siellä on niitä vaihtoehtoisia tuotteita, joten satavarma en voi olla. Siitä kuitenkin myöhemmin. Taidan muutamat seuraavat postaukset keskittyä meneillä oleviin projekteihini, joiden päivitykset ovat hieman venähtäneet.. Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hei oomme näköjään yhtaikaa tilanneet LF:n Beauty Boxin uudelleen :D Mä tilasin reippaasti sen heti vuodeksi. Tykkäsin myös kovasti sisällöstä (kylpyrakeet lens kyl roskiin heti) ja uskon, että tulevatkin boksit on loistavia! Nyt kun lokakuun boksissa oli kylpyrakeita niin toivottavasti ne puuttuu joulukuun boksista, missä ne tavallisesti on ollu :D (tai kylpypommi) Mun boksiin oli livahtanut myös vahingossa kaks Ecookingin jalkarasvaa, olin aivan ekstaasista siitä :) Maksoin tänään myös LF:n joulukalenterin eli josko mä vihdoin ja viimein saisin sen. Ootko hommannut jo joulukalenterin? Mä käytän konjac-sientä ku putsaan maskin tai vastaavan kasvoilta, muuten en osaa niitä käyttää. Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva ylläri, että ollaan yhtäaikaa tilattu boxi uudelleen :D Varmaan täälläkin tilaus saattanee venähtää loppujen lopuksi vuodeksi.. ;) Noi kylpyjutut on niin tervetulleita, koska niitä menee... ja kiva kokeilla aina uusia juttuja. Oooo... kateellinen olen tuosta jalkarasvasta!! Kerrankin kävi onni. Yleensä jotain puuttuu, harvoin tulee ekstraa! :D
      Joo, siinä kalenterin tilaus hommissa tuli tosiaan tilattua tuo boxikin uudestaan ja olen sen kalenterin jo saanutkin! :) Jestas, että tekisi mieli mennä jo avaamaan ne luukut... Pian se varmaan sinullekin tulee :) Ja oli muuten hyvä vinkki tuo, miten käytät konjac sientä!!! Siis on joitain armottomia naamioita, joita on niin samperin vaikea saada iholta kokonaan pois eli nyt tulikin sienelle käyttöä!! Kiitos vinkistä! Ja oikein mukavaa viikonlopun odotusta sinne! <3

      Poista