6.9.2020

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2020

Jälleen tulisi loppuneiden tuotteiden esittelyä elikkäs heinäkuisten. Olisipa vielä heinäkuu. Tässä menen nyt vähän vuoronperään boxien ja loppuneiden kanssa, mutta seuraavassa postauksessa sitten tuleekin suurella todennäköisyydellä erään projektin päivitystä.


Heinäkuun loppuneet siis vuorossa. Jälleen loppui useita projektijuttuja, joiden ansiosta kosmetiikan käytössä on pysynyt edes joten kuten ns. momentum päällä. Aloitetaan hiustuotteista, joita kesäkuussa ei loppunut yhtä ainoata:


TRESemmé Moisture Rich Conditioner & Colour Revitalise Shampoo
Sekä hoitoaine että shampoo sopivat erittäin hyvin hiuksilleni ja ovat vielä hyvän tuoksuisiakin. Ostelen näitä aina silloin tällöin superalesta, kun saa tyyliin molemmat 900 ml pönikät yhteensä 5-6 eurolla. Ostan varmasti lisää seuraavan kerran, kun kyseinen tarjous tulee vastaan. (5/5)

Love Beauty And Planet Muru muru Butter & Rose Blooming Colour Shampoo
Bette Box 10/2019, mukana 50 Shades of Pink -projektissani - jälleen se sama ihana tuoksu, mikä näissä tämän merkin tuotteissa on ja tämä oli muutenkin todella ihana shampoo. Kiva, kun pääsi Bette Boxin myötä kokeilemaan. (5/5)


Schwarzkopf Gliss Total Repair Leave-In Balsamspray
Bette Box 11/2019 - tässäkin oli hyvä tuoksu, mutta ei mennyt top ykköseksi hiuksiin jätettävien hoitoaineiden listalla. Kyllä tämän käytti ja oli ihan perus-ok, mutta parempaakin on olemassa. Teki hiuksista vähän pehmeämmät, mutta ei silottanut niitä tarpeeksi. Ei myöskään antanut kiiltoa. Hätävarana voisin kyllä ostaa lisää, koska tätä on helppo saada lähikaupasta. (3/5) 

Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 11 Kirkkaanvaalea
Pitkästä aikaa värjäsin hiuksiani, mutta aloitin maltillisesti sävyteshampoolla. Tämä hoiti homman hyvin ja hiuksista tuli oikeastaan juuri sellaiset kuin halusinkin. Tämä täytyy pitää mielessä (ja olen varmaan ennenkin käyttänyt). (5/5)


Lumene Ajaton Pressed Serum
Bette Box 10/2018 - tämä oli aivan liian paksua pelkäksi seerumiksi, joten käyttelin tämän vihdoin ja viimein ihan yksistään yövoiteena pois. Piti kyllä ihon kosteustasapainon kunnossa. En olisi voinut kuvitella laittavani tätä meikin alle, koska ei imeytynyt kovin hyvin. Todella hyvän tuoksuinen, mutta en ostaisi lisää. Jälleen yksi Lumenen kasvovoide, joka ei itselleni sopinut ainakaan siihen hommaan, mihin on tarkoitettu. (3/5)

Glamblow Superserum 6-Acid Refining Treatment
Ostospostaus - tämä taas oli todella loistavaa tavaraa. Käyttelin meikin alla ja teki niitä samoja ihmeitä, mitä The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi. Tämä ei lisännyt ollenkaan ihoni rasvoittumista ja antoi myös jonkinlaista lisäytyä iholleni. Käyttelin tätä niin mielelläni ja nyt harmittaa, kun ei enempää löydy. Seerumi oli sinertävänharmaan väristä, mutta eihän se tietenkään iholla näkynyt. (5/5)

Nip + Fab Exfoliate Glycolic Scrub Fix 
Glossybox 02/2019 - jestas, että tässä aineessa oli hyvä tuoksu. Iho oli selvästi pehmeämpi ja kirkkaampi tämän käytön jälkeen, joten kyllä tämä jotain tekikin. Käyttelin ehkä kerran viikossa (välillä tosin erittäin pitkä paussi) tai harvemminkin ja voisin ihan hyvin ostaa lisää. (5/5)


Honey Shower Gel x 2
Nämä oli jälleen näitä Kreikan hotellin suihkarituliaisia, joista käytin nyt viimeiset pois. Aivan täydellinen hunajan tuoksu, johon toivottavasti törmään vielä jossain toisessakin suihkarissa. Ostaisin kyllä heti. (5/5)

Yves Rocher Monoï Gentle Hair & Body Wash
Ostospostaus - tämä lähes jokakesäinen tuote oli pakko käyttää kesäloman aikana ja voi niitä muistoja, mitä tämän ihanaakin ihanampi tuoksu aina tuo mieleen. Ihan täydellinen tuote kesään, mutta ostin vain yhden pullon ja varmasti odottelen sitä seuraavaa kesään ennenkuin ostan taas lisää. (5/5)

Delicious Donut Shop Body Treats Beauticology Frosted Sprinkles Shower Crème
Keskisten ostos, mukana 50 Shades of Pink -projektissani - tässä oli makea, karkkimainen tuoksu, josta tykkäsin. Itse aine oli kuitenkin melko juoksevaa, joten meni kerralla enemmän kuin laki sallisi. Olen tätä vähän jemmannut, koska oli 500 ml pönikkä, mutta projektin myötä tuli nyt käytettyä, ja vetisyytensä vuoksi melko nopeastikin. Mutta onhan tuo pullo todella herkullisen näköinen. (3/5)


Prinsess Lotion Kroppslotion Med Doft Av Jordgubb
Mukana 50 Shades of Pink -projektissani -  tyttäreltä pelastettua tavaraa taas kerran, mutta oli täysin pätevä kroppavoide. Tosin tuskin olisin ilman projektia tätä ihan heti ottanut käyttöön. Varsinkin heinäkuisilla keleillä oli tarpeeksi kevyt voide, joka imeytyi nopeasti mutta kosteutti selvästi. Todella ihana mansikan tuoksu. (4/5)

The Body Shop Rich Plum Body Yogurt
Ostospostaus - alkuun, kun tätä tuoksutteli purkista, olo oli vähän plääh. Ensimmäisen kerran, kun laitoin kropalle ihmettelin päivän aikana, että mikä on tuo aivan totaalisen mahtava tuoksu, joka välillä humpsahtaa nenään. Ihastuin ihan täysin tähän tuoksuun ja tottakai itse voidekin on aivan omaa tasoa. Näin kesällä ihanan viilentävä tuote, joka myös imeytyy kunnolla ihoon. Myös riittoisa pakkaus, pienellä määrällä pärjää pitkälle. (5/5)

Lanvin Modern Princess Blooming EdT
Goodiebox 05/2020 - tuoksuhan tässä oli aivan valloittava, ihanan raikas ja kukkainen, mutta se ei kyllä valitettavasti tuntunut kestävän ihollani kovin kauaa. (4/5) 

Victoria's Secret Bombshell Forever
Mukana 50 Shades of Pink -projektissani - tämä on ehkä viitisen vuotta sitten Tukholman VS-kaupasta ostettu 70% alennuksella. Ja kuvitella saattaa, että jäi sieltä hieman muitakin juttuja niissä superaleissa silloin käteen. Muistan, kun kantelin sellaista megapussukkaa ympäri kaupunkia.. Mutta siis tässä oli todella pirtsakka tuoksu, aivan ihastuttava, enemmän kuitenkin kesäinen. Tätä olen roudannut mukana monilla reissuilla, joten muistoja toi tämäkin tässä käytön loppurysäyksessä mieleen. (5/5)

Victoria's Secret Amber Romance Fragrance Mist
Tämä on ikivanha tuote, miehen tuoma tuliainen Brasilian reissulta, kun näitä ei vielä Suomesta saanut eikä varmaan edes koko Euroopasta kovin helpolla. Vannotin silloin aikoinaan miestäni tuomaan VS:n hajusteen ja hän oli päätynyt sitten tähän. Tässä on niin erikoinen tuoksu, josta välillä tykkäsin, välillä en. Nyt loppuaikoina oli se vaihe, että tykkäsin ja päätin käytellä samantien pois ikänsä vuoksi. Tuoksun hyvyyden huomaa sitten, kun tämä on saanut tasoittua iholla jonkin aikaa. Ja se jopa pysyi omalla ihollani. Näitä VS:n suihkeita taitaa olla itselläni vielä neljä jäljellä. (5/5)  


Essence Colour & Go Nail Polish - 177 Happy End
Mukana 50 Shades of Pink -projektissani - tämä loppui vähän yllättäen, koska tuosta pullosta ei näkynyt ei sitten millään läpi. Mutta ei se mitään, hyvä näin, koska näitä pinkkejä lakkoja on itselläni edelleen aivan liikaa. Nämä Essencen lakat ovat perushyviä ja -varmoja lakkoja ja nämä saa jopa loppumaan suhteellisen nopeasti. Tähän sävyyn hieman kyllästyin, koska käytin melkein vain ja ainoastaan tätä putkeen edellisen samassa projektissa olleen lakan loputtua. Tämän kanssa täytyi siis viritellä vähän kaikenlaista, että jaksaisin katsella tätä. (4/5) 

MAC Cosmetics Eye Brow Pencil - Lingering
Boxycharm 09/2017 - sävy tässä oli täydellinen ja tätä oli helppo käyttää. Aluksi en meinannut saada kynästä mitään irti, mutta lähtihän se lopulta toimimaan, joten ehkä siinä oli jokin kalvo tai jotain päällä. Ainoa vika tässä oli, että sitä "kynää" ei saanut rullattua takaisin alas, joten täytyi olla varovainen, ettei rullaa liikaa ylös. Lisäksi tämä loppui todella nopeasti, joten ei ole ehkä hintansa väärtti, mutta tykkäsin kyllä erittäin paljon. (5/5)

Purple Tree Promegranate Miracle Balm
Glossybox 09/2019, mukana 50 Shades of Pink -projektissani - tässä oli hyvä, hento tuoksu. Käyttelin tämän monitoimivoiteen melkein kokonaisuudessaan huulirasvan ominaisuudessa, mutta muutamia kertoja myös kuiville kantapäilleni. Ne tämä ihmevoide hoitikin nopeasti kuntoon. Myös huulet pysyivät virkeinä. Tätä näköjään saisi lisää (ainakin) Lindexistä, vaateostoksilla huomasin, mutta en ole kyllä ihan heti ostamassa. Tässä tuubissa oli tuotetta vain 25 ml, joten pienempikin pakkaus olisi ehkä riittänyt. (4/5)


The Body Shop Peppermint Candy Cane Fragranced Hand Cream
Ostospostaus - erittäin voimakkaasti piparmintulta tuoksuva voide, joka ei herkkänokkaisille taitaisi sopia. Minä taas voisin tuoksutella tätä päivät pitkät, niin ihana. Toivottavasti tämä tuoksu tulee vielä valikoimiin takaisin. Itse voide on loistava. (5/5)

Douglas Les Délices Cotton Candy Gentle Hand Cream
Ostospostaus, mukana 50 Shades of Pink -projektissani - ei niin hoitava käsivoide, mutta kesäaikaan riitti ihan hyvin. Hyvä, erikoinen tuoksu ja kivannäköinen tuubi. Näitä on itselläni vielä toinen, mutta mangon tuoksuinen, jonka otin myös juuri äskettäin käyttöön. (3/5)

N.A.E. Delicatezza Fragrance-Free hand Soap
Goodiebox 06/2020 - hellävarainen, perus-ok käsienpesuaine, joka oli vähän tylsä saada Goodieboxista. Onpahan nyt käytetty. Tyttäreni huomasivat tässä tuoksunkin, mutta omaan nenään oli hajusteeton. (3/5)
 
Vielä toivon mukaan jos saisin esiteltyä elokuunkin loppuneet tuotteet tässä kuussa, niin oltaisiin taas ajan tasalla. Mutta niistä ei ainakaan ihan heti seuraavana... Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Douglasin tuotteita olen Lykon sivuilta katsellut, kun ovat olleet poistoalessa, mutta en ole mihinkään vielä tarttunut :D

    The Body Shopin vartalojogurtteja en ole vielä testannut ollenkaan! Piti ihan katsoa onko heidän joulukalentereissa joulutuotteita, mutta ei ole yhtäkään (jos olisi ollut, niin olisi jo tiennyt ennakkoon mitä on tulossa :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin miettinyt uuden tilauksen tekemistä Lykolle, ja jos Douglasia vielä löytyy, tulee varmaan jotain napattua :) Sitä on Rustassakin! Ihan yksittäisiä juttuja, mutta se oli tosi kiva yllätys!

      Voin kyllä suositella testaamaan noita vartalojogurtteja, mutta tuote on sen verran viileää, että voisi kylmillä keleillä vähän kirpaista :D Mutta aivan ihania! Totta muuten... Todella kiva nähdä, mitä joulujuttuja TBS:lta tulee tänä vuonna! Eivät tosiaan olleet mokanneet ja laittaneet vielä kalentereihin ;) :D

      Poista
  2. Love Beauty And Planetin tuotteet on ihania ja tuo GlamGlown seerumi alkoi kiinnostamaan, tykkään sarjan tuotteista todella paljon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Love Beauty And Planetin tuotteet ovat järjestään olleet erittäin hyviä ja ihanan tuoksuisia! Sama tuoksu aina, mutta se on todella hyvä, joten ei haittaa ollenkaan :D

      GlamGlow'n seerumi oli tosiaan aivan superhyvä. Harmi, kun on niin kallis merkki, mutta aina silloin tällöin pitää vähän törsätä ;)

      Poista