8.9.2020

Boxycharm Project Update #1

Kesäkuussa aloitin Boxycharm projektin, jonka tarkoituksena on käyttää loppuun kymmenen kyseisestä yllätyslaatikosta tullutta tuotetta. Aloituspostaus löytyy täältä. Tällä projektilla ei ole mitää aikarajaa, se loppuu, kun kymmenen tuotetta on käytetty. Syy miksi tähän projektiin lähdin on se, että niitä tuotteita on jäljellä kaapeissa pilvin pimein, vaikka viimeisin boxi tuli itselleni maaliskuussa 2019. 

Näistä kymmenestä tuotteesta lähdin liikkeelle:

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
(07/2017)
Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules (12/2018
Butter London Trend Nail Lacquer - Yummy Mummy (09/2016)
Bodyography Lip Pencil - Barely There (12/2018
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)  
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck (08/2016)
Cover FX Blurring Primer (05/2018)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Cover FX Illuminating Setting Spray (11/2017
Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask (10/2018
 
Ja koska päivitystä olen tekemässä, on selvää, että jotain edistystä on tapahtunut. Olen saanut kaksi tuotetta loppumaan ja kumpikin loppui elokuun puolella:
 
Nämä ovat juuri ne, joiden arvelinkin ensimmäisinä loppuvan, koska olivat ns. helppoja tapauksia. Sain kuitenkin yli kaksi kuukautta näidenkin kanssa kulumaan, mutta selostan enemmän loppuneiden tuotteiden postauksessa. Tilalle tulee nyt sitten kaksi uutta tuotetta, koska tämä on ns. rolling-projekti. 
 
Ensimmäisenä loppuneen Dermovian tilalle otin korostusvärin:
 
Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up
(02/2019)
 

Olisi ehkä ollut järkevämpää ottaa jokin voidemainen tuote, koska ne menevät nopeammin pilalle, mutta päätin ottaa suhteellisen aikaisessa vaiheessa projektia mukaan highlighterin, että sellaista tulisi myös käytettyä. Ilman minkäänlaista projektia tuskin vaivautuisin, ainakaan niin usein. 
 

Tässä on paljon työtä, joten ei tule ihan heti loppumaan. Mutta tämä tuli hajonneena ja pressasin uudestaan, joten on varmasti puuterisempaa kuin alkuperäisenä olisi ollut ja lisäksi osa tavarasta meni kankkulan kaivoon sen pressaamisen aikana. Onhan sitä tuossa ihan tarpeeksi vielä kuitenkin jäljellä. Tätä olen aikaisemmin vain testannut.

Marajón hiusseerumikapselit loppuivat elokuun viimeisten päivien aikana ja niiden tilalle otin Trèstiquen huulipunan:
 

Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose (02/2019)



Ei ollut tarkoituksellista, mutta sattumalta tullut näköjään samasta boxista tuon edellä esitellyn Pretty Vulgarin kanssa. Tämä huulipuna on liian tumma arkikäyttöön noin normaalisti huulille laitettuna, joten olen tätä nyt noin viikon verran käytellyt pelkästään poskipunana. Toimii erittäin hyvin siihen tarkoitukseen. Tässä on vain 1 gramma tuotetta, mutta tuntuu olevan melkoisen tiiviisti pakattua, joten ei varmasti ole kuitenkaan ihan heti loppumassa. Tuossa toisessa päässä on siis vielä huulipunanpohjustaja, joten sitäkin pitäisi muistaa käytellä, mutta sitä ihan siis siihen omaan tarkoitukseensa. Tätäkin tuotetta olen aiemmin vain testannut.

Kaikkia muitakin projektin tuotteita olen käytellyt, joitakin enemmän, joitakin vähemmän. 
 

Tämä BareMineralsin puuteriduo kuuluu siihen vähemmän käytettyyn. Tässä lähtö- sekä nykytilanteet:



Mattapuolelta skrapasin nuo jämät irtopuuterini sekaan, josta varmaan ovat tulleet jo käytetyiksi. Glow-puoleen olen koskenut ehkä kolme kertaa. Tämän kanssa täytyy yrittää tsempata. 

Huultenrajauskynää sekä shadow stixiä olen käytellyt ahkeraan ja luulen, että tuo shadow stix loppuu projektissa seuraavana:
 



Huultenrajauskynä on niin neutraali, että voi käytellä ihan mennen tullen. Shadow stix on myös aivan ihana ihan yksistäänkin luomilla tai sitten pohjustajana muille luomiväreille. Tämän kun olisin tajunnut aikaisemmin, tämä olisi tullut käytettyä jo aikoja sitten.


Myös Beccaa sekä Cover FX:n primeria on tullut käytettyä erittäin paljon. Primeria tosin olen tosissaan käytellyt vasta sen jälkeen, kun edellinen toisessa projektissa ollut Nyxin pohjustaja loppui elokuun alkupuolella. Beccasta en osaa yhtään sanoa, mitä siellä on jäljellä, joten kun se loppuu, se tulee totaalina yllätyksenä. Cover FX:n käyttöastetta en tuohon vielä merkannut, koska se menee vielä tuolla yläilmoissa, mutta ensi kerralla sitten. Raja on ehkä juuri tuon nimen yläpuolella. 

Myös näitä kolmea tuotetta olen käytellyt ahkerasti:


Tarten
huulikiillon kohdalla vedin viivan suurinpiirtein, koska se ei millään jaksanut tasoittua. Näytti menevän about tuossa, mutta voisin kuvitella, että olen käyttänyt tätä vieläkin enemmän. Luulen, että tämäkin loppuu aika pian. Kynsilakkaa olen käyttänyt ehkä neljä kertaa, joten auts.. varmaan yli kymmenen kertaa pitäisi vielä yrittää. Näin syksymmällä kyllä ihan hyvä sävy. Cover FX:n suihketta olen käyttänyt käsivarsilleni todella ahkerasti, mutta on todella riittoisaa. Jos tätä pelkästään kasvoille käyttäisi, menisi varmaan viisi vuotta. On meinaan melko glitteristäkin, joten kasvoille ei voisi laittaa näin huolettomasti, mutta käsivarsilla ei niin väliä. Se kimaltelu näkyykin kunnolla vasta auringossa eli sisätiloissa ei niin huomaa.


Siinä vähän tilannepäivitystä ja näillä kymmenellä tuotteella nyt siis jatketaan. Ajattelin tehdä päivityksen seuraavan kerran, kun olen taas saanut kaksi tuotetta käytettyä. Tuossa shadow stixissa ja Tartessa ei luulisi enää kovin kauaa menevän, joten ehkä se seuraava päivitys tulee melko piankin. Kivaa viikon jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti