11.9.2020

Pienet ostokset

Tein pienen pienen tilauksen The Body Shopille äskettäin, koska huomasin sinne tulleen jälleen ihanaa Vanilla Pumpkin -sarjaa. Samalla ostin pari muutakin tuotetta:
 
Rich Plum Hand Cream
Vanilla Pumpkin Hand Cream
Cool Cucumber Hand Cream 

Minulla on varastoistani viimeinen TBS:n käsirasva käytössä, joten se oli hyvä tekosyy ostaa sitä lisää. Näitä kantelen yleensä laukussa, joten eivät kulu niin nopeasti kuin esimerkiksi yöpöydän laatikossa lojuvat. 
 
Cool Cucumber Body Butter
Vanilla Pumpkin Body Butter
Ginger Softening Body Butter

Nyt on siis myös vartalovoita ihan varmasti koko talveksi, koska on niitä entisiäkin. Tämä TBS:n vartalovoi ei edes imeydy niin hyvin ihooni, mutta mitä pienistä, en voi kuitenkaan vastustaa.
 

Siinä siis kaikki ja koko tilaus maksoi yhteensä 44,70 EUR ja kaikki tuotteet olivat edes jonkinlaisessa alennuksessa.
 
Minimaalisen pienet ostokset tuli tehtyä myös Veljekset Keskisille, johon teimme pikainen reissu jo toistamiseen tänä kesänä:
 
Eveline Cosmetics Lemon Fresh Lemon + Lime Shea Butter Protective Hand Balm 
Lumene Klassikko Heleyttävä & Vahvistava Käsi- Ja Kynsivoide

Kumpikaan näistä ei ollut hinnalla pilattu ja kun ne käsivoidevarastoni yhdessä vaiheessa lähestulkoon loppuivat niin on jäänyt paniikki päälle ja ostinpa taas lisää. Mutta luulen, että nyt täytyy jo vähän rajoittaa. Eveline taisi maksaa euron ja Lumene jokusen euron. Lumenen Kevyt & Raikas -käsivoiteeseen ihastuin täysin (ostin edellisellä Keskisten keikalla), ja senkin vuoksi halusin kokeilla toista saman sarjan voidetta.


Nivea Unicorn Moments
 
Tämä oli jotenkin vastustamaton paketti ja päätin samantien hommata vanhaa kunnon Nivean huulirasvaa. En edes muista, koska olen viimeksi näitä käyttänyt.
 
Strawberry Shine Caring Lip Balm
Mango Shine Caring Lip Balm
Cherry Shine Caring Lip Balm 

Paketissa oli siis kolme voidetta ja erityisesti tuo mango veti puoleensa. Cherryä olen jo käytellyt ja on aivan ihana. Tämä kolmen trio maksoi muistaakseni alle 5 EUR. Mutta luulen, että huulirasvatkin on nyt osteltu vähäksi aikaa..
 
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid - 4 Valo

 
Vielä pisteenä iin päälle Lumenen huulikiilto, joka oli aivan naurettavan halpa. Yhden tällaisen olen aikoinaan käytellyt, tuli muistaakseni Livboxista ja tykkäsin siitä. 

Lumenen
tuotteet alkavat olemaan tuolla Keskisillä niin vastustamattomia, koska niitä löytyy sieltä todella edullisesti. Olisihan siellä paljon muutakin ja ihme ja kumma, sain näppini pidettyä tällä kertaa erossa suihkareista. Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli joo vähän liian söpöt, näin ne meitä höynäyttelee ;)

      Poista
  2. Odotan The Body Shopin kausituotteita saapuvaksi, Instassa olenkin heidän Storyjen puolelta jo jotain nähnytkin. Ilmeisesti jotain marjaista tulossa!

    Tuosta luumusta en kyllä tykännyt tuoksunsa puolesta, se Glazed Apple oli kyllä mahtava! Sen jälkeen tullut Spiced Apple (vai mikäsenytoli?) ei sytyttänyt miun tuoksuhermoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Toivottavasti tulisi joitain iki-ihania tuoksuja :) Ja ne täytyykin sitten taas hankkia... Glazed applea en muuten tullut jostain syystä ikinä ostaneeksi, olikohan muka jonkinlaiset säästötalkoot meneillään..

      Odottelen vähän myös Yves Rocheria, toivottavasti menisi vähän paremmin putkeen kuin parina viime vuotena :)

      Poista