4.9.2020

Goodie- ja Glossybox elokuu 2020

Nyt palaan vielä elokuun boxeihin äkkiä ennen kuin syyskuiset ehtivät tulla. Tosin myöhäänhän ne ovat minulle järjestään tulleet, joten tuskin syyskuu on siinä mielessä poikkeus. 
 
Aloitetaan taas Goodieboxilla:
 

Boxi sisälsi ihan kivasti erinäköisiä juttuja vähän laidasta laitaan ja teemana oli 'I'm feeling myself'.
 
Ensimmäisenä ehkä boxin erikoisin tuote, jollaista ei olisi tullut ikinä mieleenkään itse hankkia:
 
Moshi Moshi Mind Mind Roller - Double Sided Jade Roller 
Aidosta jadekivestä valmistettu roller, jonka pitäisi kiinteyttää kasvojen lihaksia, silottaa ihon rakennetta ym. Tätä pitäisi hieroa päivittäin kasvoille 5-10 minuuttia joko voiteiden kanssa tai ilman. Vähän epäilyttää, mutta täytyyhän tämä ottaa vakkarikäyttöön jossain vaiheessa, jospa tämä oikeasti tehoaisi. En ole siis vielä rollaamista aloittanut. 
 
Masque Me Up Hemp Sheet Mask
Orgaaninen ja vegaaninen kangasnaamio, joka sisältää hampun siemenistä tehtyä seerumia. Naamion pitäisi kosteuttaa, virkistää, ravita ja rentouttaa. Nyt on itselläni sellainen tilanne, että joka ikinen kasvonaamio on tervetullut, koska ne ovat todella vähissä. Ovat kertaluonteisia, joten ne hupenevatkin nopeasti, kun oikein innostuu. Tämän kohdalla viitataan muuten myös edellä mainittuun Mind Rolleriin, jonka avulla ylijäänyt tuote olisi helppo hieroa ihoon. Hyvä vinkki. 

Evoluderm Smoothing Foot Scrub
Tämän jalkakuorintavoiteen pitäisi hoitaa kovettumia tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Tuote sisältää tulivuoren kallion hiukkasia sekä sheavoita, jotka sitten yhdessä tekevät jaloista virheettömät. Tällä hetkellä minulla ei ole erityisesti jaloille suunnattua kuorintaa (olen hoitanut sen normaalikuorinnoilla), joten mukavahan tämäkin oli saada. Pääsee kyllä ehdottomasti käyttöön. 
 
Dermosil Shower Cream
Ihoa pehmentävä suihkuvoide, joka esitteen mukaan tuoksuu kauralta ja hedelmäiseltä. Tämä on täysikokoinen tuote, joka vähän hämmästyttää pienuutensa (100 ml) vuoksi. Tätä olen käyttänyt jo muutamaankin otteeseen ja oli oikein miellyttävä kokemus. Tuotteen koostumus oli ehkä vähän paksumpaa ja voidemaisempaa sekä tuoksu oli hyvä, mutta erittäin mieto. Jätti ihon ehkä hieman enemmän hoidetumman ja kosteutetumman oloiseksi kuin normaali suihkarit jättäisivät.

Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter
Aivan ihanaa saada vartalovoi ja päästä kokeilemaan jotain uutta sillä saralla. Manna Kadarin vartalovoiteita ei ole aikaisemmin tullut testattua. Käyttelen ihovoiteita joka päivä ja syksyä kohden onkin aika siirtyä vähän tuhdimpiin tuotteisiin. Tämä sisältää Kuolleenmeren mineraaleja ja pitäisi luoda spaa-tunnelmaa, joten odotukset ovat kovat.

Aether Citrus Ester EdP

Viimeisenä tuotteena vielä unisex hajuvesi, jonka mausteinen tuoksu sisältää mm. eukalyptusta ja greippiä. Suihkuttelin vähän ja jotenkin tykkään tästä, vaikka yleensä en vähänkään miehisiin menevistä tuoksuista tykkää ollenkaan. On todella erikoinen tuoksu, jonka tulen käyttämään erittäin mielelläni. Iso plussa myös hieman suuremmasta koosta kuin laatikoista yleensä tulevat hajuvesinäytteet ovat.


Jälleen oli Goodieboxin tuotteet sellaisia, että käyttöön pääsee joka ikinen. Tykkäsin tästä todella paljon ja suurin osa tuotteista tulee varmasti vilahtelemaan loppuneiden esittelyissä jos ei nyt heti ensi kuussa, mutta ainakin tämän vuoden puolella. 
 
Glossybox:


Sitten Glossyboxin vuoro, joka tulikin erittäin myöhään itselleni elokuussa, varsinkin kun huomasin, että jotkut muut saivat sen oudosti jo heti kuukauden alussa.


Tämä oli 'Birthday Edition' -boxi, joten odotukset olivat tietenkin korkealla. Ajattelin ilman muuta, että tämä sisältäisi jotain todella erikoista ja upeaa.

Glossybox Skincare Eye Boost Cream
Ehkä se erikoisuus oli Glossyboxin mielestä tämä. Laatikosta löytyi nimittäin heidän uudesta ihonhoitosarjasta silmänympärysvoide. Sarja vaikuttaa kieltämättä ihan mielenkiintoiselta, joten ihan mukavaahan siitä oli boxin mukana jotain saada. Tämän sy-voiteen pitäisi olla nopeasti imeytyvä sekä vaikuttaa tummiin silmänalusiin ja vähentää turvotusta. Minulta on juuri loppunut kaksikin sy-voidetta, joten sikäli tuli hyvään saumaan. Tosin niitä on perinteisesti muutama myös jonossa, mutta tätä menee kuitenkin tasaisesti, joten tulee ehdottomasti käyttöön jossakin vaiheessa.
 
ModelCo Liquid Metal Eyeshadow
Nestemäinen, metallinhohtoinen luomiväri, jonka pitäisi antaa kaunista kullanhohdetta luomille. Valitettavasti tämä ei oikein iskenyt, joten annoin tämän eteenpäin.

Realher Matte Liquid Lipstick - Birthday Edition
Tämän huulipunan pitäisi antaa silkkinen mattamainen lopputulos kuivattamatta huulia. Testasin, mutta en muista koostumuksesta mitään. Totesin vain sävyn liian tummaksi, vaikka pullosta näyttääkin ihan sopivalta. Vähän harmittaa, koska onhan tuo korkkikin ihan upea, joten tätä olisi ollut kiva kuljettaa mukana. Tämä lähti siis jo myös eteenpäin. 

Brushworks HD Wonder Complexion Sponge
Lateksiton meikkisieni, jota voi käyttää sekä kuivana että kosteutettuna. Ensin ajattelin antaa tämänkin pois, koska näitä meikkisieniä on hieman kertynyt enkä käyttele näitä säännöllisesti. Taidan kuitenkin pitää tämän itselläni, koska tässä alkoi yhtäkkiä kiinnostamaan tuo kuivana käyttö, joka onnistuu toivottavasti myös meikkivoiteen kanssa. Täytyy kokeilla. Ja onhan tämä juuri sopivan muotoinen sekä ihanan heleän pinkki. 

Nailmedic Rejuvenator Nail & Cuticle Energizer
Joskus omistin kynsinauhavoiteen, mutta se oli niin epämääräinen eikä imeytynyt kunnolla, joten käyttelin loppujen lopuksi jalkavoiteena. Sen jälkeen en ole välittänyt kyseisiin tuotteisiin satsata. Tämä kuvassa näkyvä boxista tullut tapaus vaikuttaa kuitenkin täysin pätevältä. Tuote sisältää erilaisia öljyjä, uutteita ja vitamiineja, joiden avulla se kosteuttaa ja korjaa vaurioituneita kynsiä ja kynsinauhoja. Olen testaillut tätä kynsinauhoille ja aine imeytyy todella nopeasti ja tekee ihosta heti siloisemman näköisen. Tässä on myös erittäin hyvä tuoksu. Juu eli tämä olikin ihan mahtava juttu ja jää siis säännölliseen käyttöön. 


Vähän jäi vaisuksi tämä "Birthday Edition" omasta mielestäni. Jopa kaksi tuotetta lähtee kiertoon ja kolmaskin oli hilkulla, mutta tuli viime hetken pakitus. Olenkin nyt peruuttanut tämän boxin, mutta taitaa olla niin, että syyskuinen vielä itselleni tulee. Pidetään nyt vähän paussia taas ja katsellaan sopivaa kohtaa tilata uudestaan. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Nuo rollerit taitaa olla nyt suosiossa, mitä olen muualta lukenut. Joillekin tulossa parhaimillaan (tai pahimmillaan) jopa kolme ja kaikki eri bokseista :D

    Dermosilin suihkugeeliä olen muutaman tuubit käyttänyt ja yksi on tulossa käyttöön, muta suihkugeeliprojekti pitää ylimäääräiset pois käytöstä, että muissa tulee edistystä ja jopa saisi loppumaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, rollereita taitaa nyt boxeista tosiaan löytyä. Huomasin, että taitaa itsellenikin olla vielä toinen tulossa... Olen tätä yhtä nyt käytellyt ja onhan se ihan terapeuttista, mutta niitä tuloksia odotellessa :D

      Nuo suihkarit ovat kyllä sellaisia, että niitä kertyy huomaamatta pikku hiljaa, jos ei pistä peliä raakasti poikki ;) Olen itsekin yrittänyt noudattaa sääntöä, että korkeintaa 2-3 kerralla auki, niin loppuvatkin joskus :) Tsemppiä projektiin!! <3

      Poista