29.8.2020

Goodie- ja Glossybox heinäkuu 2020

Pitkästä aikaa täällä ja näköjään kuviot ovat bloggerissakin muuttuneet. Meni hieman aikaa saada tämä postaus kirjoitettua. Juu eli itselleni sattui ja tapahtui, joten sen vuoksi tähän tuli ehkä pisin paussi ikinä. Ensin kaaduin pyörällä, ajoin kuoppaan, mutta onneksi mitään ei murtunut tms. Kaaduin aika nätisti leuka edellä, joten se oli sitten jonkun aikaa sen näköinen ja huulikin siinä rytäkässä vähän paisui ym. Kun tästä oli suunnilleen toivuttu, jouduin ihan muista syistä sairaalaan muutamaksi päiväksi saamaan antibiootteja suoraan suoneen. Näiden lisäksi oli vihdoin ja viimein tyttären rippijuhlat, nehän tietenkin yleisen tilanteen vuoksi siirtyivät eteenpäin parilla kuukaudella. Onneksi kuitenkin edes järjestettiin.   


Täällä kuitenkin taas ja haluan kirjoitella heinäkuussa saamistani boxeista, vaikka eihän nämä enää yllätyksenä tule kenellekään. Ensimmäisenä Goodieboxin tuotteet, joista olen ehtinyt kivasti käytellä jo muutamia.

Lavish Care Rescue Me Leave-In Conditioner
Tämä oli boxin suurin tuote, 300 ml, ja olen niin onnellinen, että sain tämän. Tietääkseni myös suolasuihketta oli liikenteessä, mutta sitä minulla on, eikä sitä kulu läheskään niin paljon kuin näitä hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Minulla heinäkuussa loppuikin yksi vastaava, joten päätin testata tämän heti ja se jäikin sitten saman tien ihan vakkarikäyttöön. Tämän sanottiin pehmentävän ja selventävän hiuksia, antavan niille kiiltoa ja kosteuttavan. Tämä teki kaiken tuon, erityisesti antoi sitä kiiltoa, mutta lisäksi tässä on todella valloittavan raikas tuoksu. Tulee jokin Garnierin shampoo siitä mieleen.




Favora Kirkastava Kuorintavoide Kasvoille
Favoran tuote - enpä tiedä, onko ikinä ennen mistään boxista tullutkaan. Enkä muista, koska olisin viimeksi sarjan tuotteita edes käyttänyt, joten todella kiva tämä oli saada. Tämä on kaikille ihotyypeille suunnattu kuorintavoide, jonka pitäisi kirkastaa ja uudistaa ihoa. Näitähän itsellä kuluu tasaisesti rasvoittuvan ihoni vuoksi, joten käyttöä tulee olemaan.

Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser
Tämän pitäisi olla mieto kasvojen puhdistusaine, joka muuttaa muotoaan emulsiomaiseksi päästessään veden kanssa kosketuksiin. Tuoksua en huomaa tuubin suusta tuoksuteltuna, mutta ehkä tässä jonkinlainen ruusuinen tai marjainen tuoksu loppujen lopuksi sitten on. Tästä tuotemerkistä en ole ikinä kuullutkaan, joten mukava päästä kokeilemaan. Putsareita tarvitsee aina.




Kueshi 99% Aloe Vera Gel
Tällekin tulee ehdottomasti joskus käyttöä. Juuri tuli samaa laatua oleva kesäkuun Glossyboxista ja se on ollut ihanan rauhoittava ja virkistävä helteillä, mutta se tuli nyt elokuussa tiensä päähän. Katsotaan nyt, tuleeko tarvetta korkata tätä enää tämän vuoden puolella vai jääkö odottamaan ensi kesää. Minulla on nimittäin muutama muukin aloe vera geeli jemmassa.

Rituals The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Nurturing Shower Oil
Kuinka mahtavalta tuntui saada Ritualsin tuote - se oli ensireaktio. Tätä samaista tuoksua käyttelin alkuvuodesta (löytyy maaliskuun loppuneiden tuotteiden esittelystä) kahdenkin tuotteen verran, toisesta tykkäsin, toisesta en, joten piti vähän jännittää kumpaan kategoriaan tämä menee. Tämäkin tuoksui pullon suulta ensinuuhkaisulla aivan ihanalta, joten toiveet olivat korkealla. Otin tämän heti käyttöön ja alkuun tämä vaikutti suihkussakin ihan kivalta, mutta sitten valitettavasti kyllästyin tämän voimakkaaseen tuoksuun. Se ei ollut niin miehinen kuin siinä suihkugeeliversiossa, mutta silti aivan liikaa. Loppujen lopuksi en tykännyt tämän koostumuksestakaan. Olen parempiakin suihkuöljyjä käytellyt. Oli siis aikamoinen huti. Tämä oli kuitenkin pieni pullo (75 ml), joten loppui suhteellisen nopeasti, vaikka kerralla menikin vähän tuotetta.




Paese Silky Kiss Lipgloss
Huulikiillon sävyn nimestä ei ole hajuakaan, mutta testasin ja on todella nätti. Antaa vähän pinkkiä sävyä ja sopivasti kiiltoa. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön koska juuri tällaisista tykkään.

Masque Me Up Heel Mask
En ole ikinä käyttänyt mitään jalkakuorintanaamioita (tai miksi niitä nyt sanotaan), puhumattakaan kantapäänaamioista, joten huippuahan tämäkin oli saada. Tämän sanottiin kosteuttavan ja pehmentävän ihoa ja niin se ehdottomasti tekikin. Käytin tämän siis jo, koska kantapäät ovat kovalla koetuksella ainakin itselläni näin kesäisin, joten nyt oli melkein omalla kohdalla se optimiajankohta tämä käyttää. Jätin naamiot yön yli ihan vain maksimoidakseni tuloksen ja aamulla olikin silkkisen sileät kantapäät. Valitettavasti vain tulos oli lyhytaikainen, koska olisi pitänyt jaksaa hoitaa sitä ihoa näiden käytön jälkeenkin, mutta olipahan ainakin pehmeät kantapäät sen yhden kokonaisen päivän.

Lasiviila
Eipä ole lasiviilaakaan tullut ikinä testattua, en ole tullut edes ajatelleeksi. Viiloja ei voi olla ikinä liikaa, joten pääsee myös ehdottomasti käyttöön. Yleensähän en näistä lisukkeista näissä boxeissa tykkää, mutta tämä oli hyvä, jotain erilaista. Jos tykkään, niin voi hommata toistekin, jos en, niin onpahan testattu.

Heinäkuun boxissa oli paljon perustavaraa. Ehkä huulikiilto edusti sellaista pientä luksusta. Tykkäsin tästä boxista, koska juuri noille perustavaroille on aina käyttöä ja kiva saada kokeilla niistäkin uusia merkkejä ja tuotteita, vähän vaihtelua.
 
Seuraavaksi sitten Glossyboxin kimppuun, jonka tuotteista olen testannut kahta.
 






Teemana oli 'Aloha' ja pakkauskin oli niin kesäistä että. Todella piristävä tapaus.
 




Give Them Lala Beaut Aloha Bronzer - Ibiza
Tämän pakkaus on kivasti samaa designia kuin itse laatikkokin. Kevyesti hohtava aurinkopuuteri, jota osasinkin odottaa, koska olin käynyt laatikkoa jo kurkkimassa Glossyboxin sivuilta. Odotin tätä tuotetta kaikkein eniten. Tämä näytti livenä rasiassa kuitenkin vähän liian tummalta, mutta onneksi kasvoille kevyellä otteella laitettaessa on täysin käyttökelpoinen. Tosin olen nyt jonkin verran kasvoista ruskettunut, joten en tiedä, miten tämä talvi-iholleni sopii, mutta odottakoot sitten tulevia kesiä. Tämä oli ehdottomasti boxin paras tuote.



Jecca Blac. Glow Drops Highlighting Primer For Face - Rose Pearl
Valoa heijastava pohjustusvoide, jota voi levittää koko kasvoille joko yksinään tai meikkivoiteen alle. Tämän pitäisi paitsi antaa upeaa hehkua, mutta myös kosteuttaa, korjata ja raikastaa väsynyttä ihoa. Juuri tuli kesäkuussa Goodieboxista vastaavanlainen tuote, joten näitä nyt riittää. Testaan kyllä tämänkin mielelläni, mutta mikäli vähänkään epäröin tämän kanssa eli jos hehkua tulee aivan överisti, tuote lähtee eteenpäin.
 
Baïja French Pompon Body Scrub Rose Lychee
Vartalokuorinta, joka tuoksuu purkin suulta aivan ihanalta. Tuoksussa on esitteen mukaan ruusua sekä litchia. Minulla loppui juuri yksi kuorinta, joten otinkin tämän jo käyttöön heti seuraavaksi pienen kokonsa (50 g) vuoksi. Olen yrittänyt nyt kesäaikaan muistaa kuoria kroppaa kerran viikossa, koska talvella se ainaa jää, iho ei vaan tunnu sitä tarvitsevan. Mutta, tuo ihana tuoksu ei oikein siellä suihkussa enää erottunut, tosin eipä sillä nyt taida olla niin väliä, vaikka olisihan se kiva lisä. Itse tuote on todella tehokasta, pieniä partikkeleita, aika raastavaa, joten voisi todellakin olla aivan liian tujua itselleni talvella käytettäväksi. Itse purkki sitten on hieman epäkäytännöllinen, koska kantta ei saa helpolla märillä käsillä auki ja lisäksi pelkään, että tuo lasipurkki lipsahtaa, putoaa käsistä ja hajoaa tuhannen päreeksi. Ei olisi ensimmäinen kerta. Yritän olla varovainen.
 
Vitamasques Marine Gold Dust Plumping Sheet Mask
Minulla onkin naamiot käyneet aika vähiin, joten kiva saada sellainenkin pitkästä aikaa. Näin kesällä ei ole tullut edes niitä käytettyä, mutta syksyn tullen sitten lähtee homma varmasti käyntiin taas silläkin saralla. Tämä on ikääntymistä vastaan taisteleva kangasnaamio, jonka pitäisi tehdä ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän. Tämä sisältää mm. 24 karaatin kultahippusia..
 
Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm Multipurpose Soothing Balm 
Juuri sain vastaavanlaisen tuotteen käytettyä (Purple Tree Promegranate Miracle Balm/Glossybox 09/2019), joten siinä mielessä tämä monitoimivoide tuli ihan hyvään saumaan. Tosin tässä taitaa olla sävyä mukana, siinä edellisessä ei ollut. Tätä voi siis käyttää ihan, miten keksii: huulille, poskille, hiuksille, kynsinauhoille, kantapäille, hyönteisten pistoksiin... En ole vielä korkannut, mutta mielenkiintoista nähdä, sopiiko sävy itselleni, jos ihan huulirasvana suurimmaksi osaksi käyttelisin. Käytettyä tämä ehdottomasti kyllä tulee.



Mielestäni tämäkin heinäkuinen boxi oli aivan loistava, ja tulee olemaan vieläkin loistavampi, mikäli glow dropsit ja Dr. Pawpaw osoittautuvat hyviksi. Rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Miulla on tuosta Ritualsin -sarjasta käytössä kuivaöljy ja se tuoksuu ihan joululle! En tiedä onko tuoksumaailmassa esim. kanelia/neilikkaa, sillä muistuttaa piparkakkutaikinan tuoksua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa tuo suihkuöljykin olisi tuoksunut joululle! Olisi ollut täydellinen :) Alkoi ihan lupaavasti taas, mutta sitten tapahtui jotain. Monet Ritualsin tuoksut ovat alkaneet vähän ärsyttämään, mutta johtuu ehkä siitä joulukalenterista... tuli liika-annostus ;)

      Poista
  2. Oon tuota Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanseria käyttänyt ja tykännyt:) Kivat sisällöt kummassakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tekisi mieli jo myös kokeilla, mutta yritän käyttää muutamat vajaat putsarit ensin alta pois :)
      Näissä heinäkuisissa laatikoissa oli molemmissa kyllä todella kivat sisällöt! Kaikki ihan uusia juttuja! :)

      Poista