28.12.2020

Joulukalenterien loput luukut + pari uutta tuotetta

Vielä olisi viimeiset joulukalentereiden luukut esittelemättä ja sitten olisi tältä vuodelta niiden osalta ns. homma paketissa.
 

Tällä kertaa aloitan Biothermin kalenterista ihan vain sen vuoksi, että siinä oli yksi luukku vähemmän. 
 
Luukku 19: Blue Therapy Red Algae Uplift Visible Aging Repair Firming Rosy Cream (10 ml)
Luukku 20: Biosource Softening Foaming Cleanser (20 ml)
Luukku 21: Blue Therapy Red Algae Uplift Visible Aging Repair Firming Rosy Cream (10 ml)
 
Kaksi samanlaista anti-aging -voidetta ja melkein peräkkäisten päivien luukuista eli ei ehkä kovin paljoa mielikuvitusta ole tässä paikassa käytetty. Toisaalta ihan kiva, että nyt tätä voidetta on yhteensä 20 ml, joten enemmän tavaraa. Eivätkä nämä tosiaan ainoat tuplatuotteet kalenterista ole olleet. Myös luukun 20 putsari tulee tarpeeseen. Se on kuivalle iholle suunnattu, mikä itselläni siis ei tosiaankaan ole, joten talviaika voisi olla se paras ajankohta tälle.   


Luukku 22: Life Plankton Essence Fundamental Skin Treatment (14 ml)
Luukku 23: Blue Therapy Accelerated (15 ml)
Luukku 24: Aquasource Gel (15 ml)

Viimeisistä luukuista paljastui esanssi sekä kaksi kasvovoidetta. Kaikki kolme erittäin tervetulleita tuotteita ja varsinkin nämä kasvovoiteet ovat jotenkin niin luksusta, niin ihanissa lasipurkeissa. 


Lookfantasticin kalenterissa olikin sitten mukavat 25 luukkua, jonka hölmönä huomasin vasta melko myöhään. Tapana on kyllä ollut aina vielä tarkistaa, onko varmasti kaikki luukut nyt avattu (joskus on jäänyt joku välistä), joten ei se 25. luukkukaan olisi roskiin mennyt.
 

Luukku 2: Luxie 522 Tapered Highlighter Brush

Tässä vielä alkuun luukun 2 kadonnut lammas eli Luxien sivellin, jonka sain yllättävän nopeasti LF:lta. Luulisi olleen kuitenkin hieman jouluruuhkia. Tämä siis tuli jo ennen joulua. Ei kovin kiva yllätys kyllä ollut se tyhjä laatikko ja hieman ekstravaivaakin oli tämä hakea erikseen, mutta näköjään voi sattua ja tapahtua.


Luukku 19: Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara (5 ml)
Luukku 20: Mio Clay Away Body Cleanser 2-In-1 Wash & Mask (30 ml)
Luukku 21: Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream (15 ml)

Jestas, mitä tuotteita: ABH:n maskara ja Filorgan kasvovoide, aivan mahtavaa. Tämä on ensimmäinen tuotteeni ABH:lta, sillä olen jollain kumman ilveellä onnistunut pitämään pääni ja olla tilaamatta niitä aivan ihanan näköisiä highlighter- tai luomiväripaletteja tai esim. kuuluisaa kulmakynää. Innolla käytän tämän. Mion tuote kuulostaa myös mielenkiintoiselta, suihkugeeli ja -maski samassa, eipä ole ennen tullut vastaan. 

Luukku 22: Caudalíe Vinopure Purifying Gel Cleanser (30 ml)
Luukku 23: Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask (50 ml)
Luukku 24: Lord & Berry Perfect Brow Magic Pencil Definer - #1706 Brunette
Luukku 25: ESPA 24-Hour Balancing Moisturizer (55 ml)

Myös nämä viimeiset tuotteet olivat todella huippuyllätyksiä. Caudalíen putsari sekä kulmakynä ovat hyviä perustuotteita, jollaisille on aina käyttöä, mutta tuskin tulisi erikseen juuri näitä hankittua. Avantin naamio sekä ESPA:n voide taas ovat molemmat varmasti pelkkää luksusta, joita ei todellakaan tulisi ostettua huimien hintojensa vuoksi. 
 

Viimeisten luukkujen tuotteet olivat järjestään kaikki sellaisia, että ehdottomasti tulee käytettyä jossain vaiheessa, menee se sitten kuinka pitkälle tahansa. Yritän nyt kuitenkin ensi vuonna keskittyä taas enemmän siihen tuotteiden käyttämiseen kuin ostamiseen, vaikka lipsahduksia ihan varmasti sattuu useammankin kerran ja melko säännöllisesti. 
 

Tässä tämän joulukuun kalenterisaalis. Melkoinen pino tuotteita (tosin kuvasta puuttuu ainakin kaksi, mitkä hoksaan: Philip Kingsleyn hiushoito sekä Thisworksin vartalovoide - ovat käytössä ja unohdin hakea ne kuvaan), joten näistä on taas iloa todella pitkään. Kaiken kaikkiaan aivan loistavat kalenterit nämä molemmat, vain muutama hassu epävarma tuote ja hudin poikanen LF-kalenterissa. Biothermin tuotteet tulee kaikki varmasti käytettyä ja tosiaan ihan itse tänä vuonna, ei tullut mitään miehille. Ehkäpä ne miesten tuotteet on korvattu niillä tuplatuotteilla. Kummastakaan kalenterista ei tullut turhaa härpäkettä - LF:n itselleni turha härpäke eli unimaski meni tyttärelle, hän oli siitä erittäin innoissaan, joten käyttöön lähti sekin. Noin muutenhan toki LF:n kalenterin tuotteet olivat suurimmalta osin todella huippu merkeiltä ja sellaisia, joista voi vain haaveilla. Onneksi näiden kalentereiden myötä niihinkin saa tutustua. 
 

Lumene Valo Nordic-C Bright Eyes Awakening Patches
Garnier Respons Coconut Water & Aloe Vera Gel Hydrating Shampoo
Imperial Leather Moroccan Sunset & Argan Oil Indulgent Spa Bath Soak
TreacleMoon Brazilian Love Shower & Bath Gel With Guarana Extract

Sitten tähän loppuun vielä bonuksena muutama hassu juttu, jonka ostin Keskisiltä. Teimme sinne joulun alla sen perinteisen ostosreissun eikä tarkoituksena ollut satsata kosmetiikkaan, mutta ainahan sieltä jotain käteen jää. Lumenen silmänaluslappuset ovat tuttuja, ne ovat edullisia tuolla Tuurissa, joten ostin uuden pakkauksen. Shampoota tarvitsee aina ja päätin kokeilla Garnierilta jotain uutta. Kylpyvaahto ja suihkugeeli tuoksuvat molemmat taivaallisilta! En malta odottaa, että pääsen korkkaamaan. Suihkugeeli tuoksuu tietenkin aivan Sol De Janeiron Bum Bum -voiteelta. Tästä tulee varmasti uusi lemppari. Kivaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Meinas olla tänä aamuna hieman heikohko olo, kun ei ollut kalenterin kalenteria aukaistavana :D Muina aamuina joulun jälkeen ei tehnyt heikkoa, mutta kyllä tänään, kun oli paluu sorvin äärelle :D Oon hieman ällistynyt, että Biothermista tuli ilmeisesti kahdesta eri luukusta samat tuotteet ja kaksi kertaa. Josko miesten tuotteet ois sitten tosiaan syrjäytetty niillä?? Mä sain aikoinaan ko. kalenterista myös miesten tuotteita %) Jos sulta puuttui LF:n kalenterista sivellin niin mun syksyiseen LF:n Beauty Boxiin oli sujahtanut kaksi jalkarasvaa, eli ihmiset niitä ilmeisesti pakkaa :) Mä en oo myöskään käyttäny ABH:ltä muistaakseni mitään muuta kuin törkeän hyvän jankkisen värittömän kulmakarvageelin. Se on ollu paras pidoltaan mun tuuheahkoille kulmakarvoille. Siksikin mä en tee mitään esim kulmakynillä, kun omaan omasta takaa kunnolliset kulmakarvat ilman työstämistä :D Mä tein viime viikolla älyttömän löydön Tokmannilta eli nuo Lumenen silmänaluslaput 4.50 €:lla!!! :D Ne toi iloa moneksi päiväksi, oon halunnu kokeilla niitä pitkään, mut en oo raskinu ostaa niitä. Pitää olla taas vähän kateellinen, et oot päässy shoppaileen Keskiselle :D Kivaa viikon jatkoa ja pian vuosi vaihtuu toivottavasti parempaan vuoteen 2021 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kieltämättä hieman outoa taas, kun ei enää ollut luukkuja avattavana :D Vaatii aina vähän totuttelua :D Joo, siis tulikohan Biothermistä ainakin neljät tuplatuotteet?! Huulivoidekin tuli kahdesta luukusta vaikka olivat yrittäneet hämätä kahdella erilaisella tuubilla, mutta samaa tavaraahan se on. Mutta ajattelin, että eipähän ole niitä härpäkkeitä tai miesten tuotteita - saanpahan oikeasti pelkkää kosmetiikkaa ja käyttää itsekkäästi kaiken ihan itse :D
      Sinulla kävi kyllä hyvä tuuri tuon jalkavoiteen kanssa :) Luulen, että minulta on tähän mennessä aina vain puuttunut jotain, ikinä en ole saanut mitään ylimääräistä..
      Voi että olen kyllä kateellinen sinun kulmista!! Olisikin omasta takaa..! Nyt maskiaikanakin jos ei muuta, niin kulmat ja ripset on ihan pakko laittaa kauppaankin mennessä.. ei kukaan varmaan muuten edes tunnistaisi minua.. niin paljon se tekee omalla kohdalla :D Eli ripsaria menee, joten oli aivan mahtavaa saada tuo ABH:n oma! <3
      No oli kyllä halvalla nuo silmänaluslaput!! Tokmannilta tekee joskus aivan älyttömiä löytöjä! Toivottavasti eivät ole nyt lopettamassa niiden valmistusta.. No, ehkä tulee korvaavat, jos näin on. En nyt muista, mitä ne Keskisillä maksavat, mutta ei kyllä noin vähän.. Olisiko olleet jotain 8 euroa.. Sekin on mielestäni edullista, koska olen törmännyt jossain yli 20 eur hintaan..
      Kiitokset sinulle ja oikein ihanaa ja paljon parempaa vuotta 2021!! <3

      Poista
  2. Oi, tuo Imperial Leatherin kylpyvaahto! Merkki saisi nyt kyllä rantautua paremmin saataville laajalla valikoimalla, kun heillä on erikoisempia tuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisi kyllä ehdottomasti rantautua ja isommalla valikoimalla! :) Olen nyt muutamia heidän tuotteitaan päässyt kokeilemaan ja ovat aivan ihania! Juuri loppui yksi suihkari ja otin perään heti toisen heidän omansa, koska halusin jatkaa samaa rataa.. :D Sittenpähän täytyisi hommata lisää! Mutta onneksi on tuo kylpyvaahto vielä.. ;)

      Poista