18.12.2020

Joulukalenterin luukut 13-18

Taas on kuusi aamua edetty eteenpäin, joten seuraavien joulukalenteriluukkujen tuotteiden esittelyä on luvassa. 


Aloitan taas Lookfantasticin kalenterista:


Luukku 13: Glov-unimaski
Luukku 14: Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream
Luukku 15: Ecooking Vitamin C serum

Unimaskisilmälaput (mikä näiden nimitys nyt sitten onkaan) lähtevät samantien tyttärelleni, joten niitä ei täällä nyt enää tulla näkemään. Hän on etsinyt hyviä tällaisia ja uskon, että näistä on siihen. Nämä kaksi muuta tuotetta sitten.. Elemiksen tulen käyttämään niin hitaasti ja hartaasti, pelkästään täyttä luksusta. Mutta enemmän kuin tyytyväinen olen myös seerumiin, huipputuote.


Luukku 16: Thisworks Deep Sleep Body cocoon 
Luukku 17: Omorovicza Silver Skin Saviour
Luukku 18: Sleek Hydrating Primer
 
Myös nämä kaikki kolme on sellaisia, että tulevat taatusti ainakin käytettyä. Thisworksin vartalovoidetta olen jo pariin otteeseen käyttänytkin ja tuoksu on ihanan rentouttava. Se tulvahtaa aamullakin nenään. Omarovicza taas, vaikka tältä merkiltä tulisi mitä, olisin ikionnellinen. Tämä naamio on ilmeisesti suunnattu enemmänkin ongelmalliselle iholle, mutta ehkäpä tätä minun mega-rasvaista T-alueen ihoa voi sellaisena myös pitää, vaikka niitä näppylöitä ei yleensä tulekaan. Sleekin primerikin tulee varmasti käytettyä, mutta jää varmasti ensi talveen. Tälle talvelle on muutama muu kosteuttava pohjustaja tiedossa.

Luukku 13: Blue Therapy Nutritive Repairing Cream-In-Oil
Luukku 14: Biocils Waterproof Eye Make-Up Remover
Luukku 15: Aquasource Night Spa Triple Spa Effect Night Balm

Myös nämä kaikki vaikuttavat niin ihanilta tuotteilta, että käyttöön pääsevät varmasti ennemmin kuin myöhemmin. Pieniä tuotteita kaikki, mutta silti riittoisia.
 

Luukku 16: Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment
Luukku 17: Life Plankton Elixir Fundamental Regenerating Treatment
Luukku 18: Beurre De Lèvres Replumping And Smoothing Lip Balm
 
Näistä kaksi tuli jo aikaisemmin eli luukuissa  17 ja 18 olevat tuotteet. Mutta kumpikin on sellaisia, että mielelläni otan vastaan isommankin millilitrallisen tavaraa. Myös käsivoidetta tarvitsee aina, joten mahtava saada.
 

Kuten tekstistä näkyy, nämä kuusi päivää ovat olleet pelkkää luksusta eli aivan ihania tuotteita eikä enempää uskaltaisi pyytää. Vielä onneksi kuusi päivää jäljellä tätä ihanuutta. Huomenna olisikin tiedossa perinteinen joulunalusreissu Keskisille, katsotaan, jääkö sieltä jotain kosmetiikkaa käteen vai alanko taas jarruttelemaan. Rentouttavaa viikonloppua!  

2 kommenttia:

  1. Voihan silmälaput! XD Täytyy myöntää, et katoin niitä hetken järkyttyneenä :) Mut uskon, et ne on taatusti ainoat tilpehööriä edustavat koko kalenterissa :D On tosiaan luksusta, et vielä on 5 luukkua avattavana. Hirveän nopeasti menny nämä 20 päivää. Aion avata 25. luukun jo 24.päivä, miten ite aiot toimia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä.. Voihan silmälaput :D ;) Onneksi tosiaan taitavat olla ne ainoat tilpehöörit ja onneksi tyttäreni on sellaisia kaivannut! Oli niillekin sitten käyttöä! :)
      Siis, EILEN tajusin, että tuossa kalenterissahan onkin 25 luukkua, olin täysin unohtanut... Ja jaa'a, nyt kun heitit ajatuksen ilmaan, niin taidanpa kuule avata itsekin sen 25. luukun jo huomenna :) Mitä sitä odottelemaan! Huomennahan meillä ne lahjat availlaan eikä meillä 25 luukkua ole meidän kalentereissa! :) Kivaa, huomenna siis avataan kaksi luukkua! :)
      Oikein Hyvää Joulua sinulle! <3

      Poista