10.12.2020

Loppuneet tuotteet lokakuu 2020

Tällä kertaa yritän muistella lokakuussa loppuneiden tuotteiden tuntemuksia.
 

Paljon kertyi taas eli ilman liikoja höpinöitä asiaan.

Delía Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect Silver Shampoo & Hair Mask
Ostospostaus - hopeashampoo oli yllättävän hyvä. Se ei ollut niin viimeisen päälle tehokas, että hiuksista olisi tullut liilat, jos aine unohtui liian kauaksi aikaa, mutta tuntui kyllä taittavan sitä keltaisuutta pois. Hoitoaine yksistään ei sitä kyllä mielestäni tehnyt, mutta silti oli erittäin hoitava ja hyvä. (4/5)
 
Garnier Fructis Strength & Shine 2in1 Strengthening Shampoo 
Jostain superalesta ostettu, mutta nämä Garnierin shampoot vaan tuoksuvat niin ihanilta ja oli kiva palata tällaiseen pitkästä aikaa. Pesutehotkin ovat täysin kohdillaan. Taatusti ostan tätä lisää jossain vaiheessa. (5/5)
 
Naobay Natural & Organic Protective Conditioner
Goodiebox 02/2020 - yllättävän hyvä oli tämä hoitoainekin ollakseen luontaistuote. Aine ole vähän litkuista, mutta silti tuntui antavan tarpeeksi hoitoa hiuksille shampoopesun jälkeen. Olin todellakin positiivisesti yllättynyt. Tuoksukin tässä oli aivan ihana! (4/5)
 
Schwarzkopf Osis+ Dust It Mattifying Volume Powder Light Control
Ostospostaus - tämä oli todella riittoisa tuote. Erittäin pienellä määrällä sai hiuksiin jo jonkinlaista volyymia, joten kesti pitkään. Hieman kallis tosin verrattuna tuotteeseen, joka on parasta aikaa käytössäni (taitaa olla Pirkan), joten voipi olla, että jos tätä ei kovasta alesta tule joskus vastaan, en kuitenkaan osta lisää. (5/5)

Batiste Coconut & Exotic Tropical Dry Shampoo
Ostospostaus - tässä oli kiva tuoksu ja raikasti hiuksia, mutta ei antanut yhtään volyymia. Se olisi omalla kohdalla ehdoton edellytys kuivashampoolta. (3/5)
 
Eucerin Hyaluron-Filler Anti-Age Day Cream Spf 15

Bette Box 12/2019 - muistaakseni tämä oli melko paksunoloista anti-age kasvovoidetta, jonka kuitenkin käyttelin aamuisin meikin alla tai ilmankin meikkiä. Tykkään yleensä aamulla hieman kevyemmistä voiteista. Kyllähän tämä hommansa hoiti, mutta ei tässä mitään ihmeellistä ollut, ihan perustavaraa. (3/5)
 
Symbiosis London Prebiotics + Retinoids Revitalising & Redensifying Facial Serum
Glossybox 01/2020 - täysin outo merkki, en ole kuullut puhuttavan ennen tätä, mutta mielestäni tämä oli ihan hyvä seerumi. Olin siis tästäkin oikein positiivisesti yllättynyt. Käyttelin meikin alla ja teki niitä pieniä ihmeitä, joita nyt olen oppinut alkaa odottamaankin seerumeilta. Oli antavinaan sitä pientä face liftiä eli tykkäsin kyllä. (4/5)  

Rituals The Ritual Of Namaste Purify Velvety Smooth Cleansing Foam Moringa & Holy Lotus
Joulukalenterista 2019 - miedosti tuoksuva ja oikein hellävarainen, mutta hyvä putsari. Vaahtosi hyvin ja oli kiva käyttää. (5/5)

Nivea Essentials Urban Skin Detox Night Gel Cream
Ostospostaus - tämä yövoide oli sellaista moussemaisen geelimäistä ja aivan ihanaa. Tuoksu oli taivaallinen ja tätä oli todella kiva levitellä kasvoille joka ilta. Oli vähän jopa viilentävää ja kosteutti hyvin. (5/5)

L'Oréal Paris Wrinkle Expert Anti-Wrinkle Firming Care 45+
Tämän voiteen ostin jostain supertarjouksesta ihan vain kaulani ihoa varten, kasvoille tätä ei ole siis mennyt kertaakaan. En osaa siis sanoa tehoista, mutta jos jossain sopivassa kohtaa taas tarjouksesta bongaan, niin ostan uudestaan. (3/5)
 
A'Pleu Icing Sweet Bar Watermelon Sheet Mask
Ostospostaus, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - todella märkä naamio, joka oli helppo asennella kasvoille. Tässä oli erittäin ihana ja selkeä melonin tuoksu. Tämä kosteutti hieman, mutta ei imeytynyt ihoon kunnolla. Jätin aineen yöksi iholleni yövoiteen tapaan ja vielä aamullakin iho oli tahmea ja lähmäinen. En ehkä välttämättä ostaisi uudestaan, vaikka olenkin nyt hoksannut, että näitä myydään paikallisessa Rustassa ja olisi helppo saada lisää, no katsotaan. (3/5)

MayBeauty The Incredible Peel Of Mud Mask
Bettebox 12/2019 - jälleen tuli yksi näistä maskeista käytettyä, näitä tuli siis kyseisestä Bettestä kolme kappaletta ja kuvassa on viimeinen niistä käyttämättömistä, koska sen käytetyn paketti värjäytyi taas täysin mustaksi. Sanon tässä täsmälleen samat sanat kuin viimeksikin: Tämä on siis musta naamio, joka on niin samperin tehokas, että repii oikeasti ne karvatkin, jos sattuu sellaiseen osumaan tai sellaisia olemaan. Naamio siis kuivahtaa levittämisen jälkeen kasvoille ja se revitään sitten pois (lähtee itselläni ainakin melkein kokonaisena) jonkin ajan päästä. Vie kyllä mukanaan varmasti aika paljon mömmöjä, siltä ainakin vaikutti, koska iho oli super sileä ja heleä tämän jälkeen. Loistava naamio. (5/5)

Lumene Valo Nordic-C Bright Eyes Awakening Patches
Ostospostaus - tässä laatikossa oli 6 paria silmänalusnaamioita. Pidin näitä aina ennen käyttöä vähän aikaa jääkaapissa, jolloin olivat ihanan viilentävät iholla. Kyllähän nämä herättivät ja piristivät, joten kaipa sitten olivat tittelin mukaisia. Voisin kyllä ostaa uudestaankin. (4/5)
 
Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara Intense Black

Paljon kehuttu maskara, jonka tehoista olin alkuun vähän ihmeissäni. Ei meinannut lähteä ns. juna kulkemaan. Jotenkin tämä siitä kuitenkin heräsi ja osoittautuikin aivan loistavaksi tapaukseksi. Tämä todellakin antoi aivan superhyvin sitä volyymiä, mitä eniten maskaralta kaipaan. Tämä täytyy pitää mielessä, jos joskus tästä maskaraostoksille joudun. Niitä ei ole kyllä enää niin montaa jonossa, joten se saattaa tapahtua ennemmin kuin huomaankaan. (5/5) 

Revolution Skincare London Hyaluronic Hydrating Essence Spray
Ostospostaus, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tämän tuotteen paras anti oli sen tuoksu. Se oli niin raikastavan selkeä greippi, että siinä oli todellakin onnistuttu. Tämä pullo meni oikeastaan kokonaan aamuisin kasvoille, kun olin lähdössä koiran kanssa ulos lenkille. Piristi siis kivasti, mutta jätti ehkä pienen pienen kalvon kasvoille, josta en ihan välittänyt. Kun sitten pyyhkäisi kasvovedellä, vanulappu oli vähän pinkki, joten tästä tuli väriäkin. Oli kuitenkin ihanan raikastava tuote ja tykkäsin suihkutella. (4/5)

Cover FX Illuminating Setting Spray
Boxycharm 11/2017, mukana Boxycharm-projektissani - tätähän yritin alkuun tyrkyttää tyttärilleni, joista toinen sen ottikin, mutta ei tykästynyt vaan tuli palautuspostissa. Tästä tuli aivan liikaa kimelletta kasvoille, joten ei puhettakaan, että olisin itsekään sitä sinne käyttänyt. Suihkuttelin tämän siis käsivarsilleni, jotka kimaltelivat sitten kivasti varsinkin auringossa. Suutinkin meni tässä tukkoon eli täytyi tuo neste siirtää toiseen pulloon. Oli melkoisen turha tuote. (1/5)
 
Nivea Cherry Shine Caring Lip Balm

Ostospostaus - näin siinä vain kävi, että käyttelin tässä välissä ehkä yhden uusimmista huulivoiteistani pois, vaikka niitä paljon vanhempia olisi siellä vaikka millä mitalla. Innostuin vähän liikaa näistä Niveoista. Tämä antoi pientä sävyä huulille, oli selvästi hoitava, kosteutti ja oli erittäin miellytävä käyttää. Vähän se sävy kyllä välillä pyöri ympäri huulia, mutta pystyin elämään sen asian kanssa. (4/5)

The Body Shop Juicy Pear Hand Cream
Ostospostaus - tämä oli kauden 2019 joulutuotteita ja tässä oli niin taivaallisen hurmaava tuoksu, että aivan harmittaa, kun tämä loppui. Jotenkin se tuoksu oli yhtä aikaa sopivan mieto ja voimakas, vaikea selittää, mutta tykkäsin erittäin paljon. (5/5)

Hair Lust Hair Growth Formula 45 Pureskeltavaa Vitamiinia
Goodiebox 09/2020 - todella hyvänmakuisia pastilleja, joita olisi syönyt kerralla enemmänkin. Säännöllisesti otin ohjeiden mukaan näitä kolme päivässä ruokailun yhteydessä, mutta kyllä tämä yksi purkki oli liian vähän antaaksen buustia päänahalle tai hiuksille. Mukava oli kuitenkin kokeilla. (3/5)
 
Original Source Juicy Mango Shower Gel
Ostospostaus - mikä iki-ihana mangon tuoksu! Niin piristävä ja raikas! Original Source ei vaan ikinä petä. Tätä ostan ehdottomasti joskus lisää, kunhan vastaan tulee. (5/5)

Kora Organics Essential Body Wash
Jolie Box 08/2019 - tätä olin säästellyt ja säästellyt johonkin erikoiseen hetkeen, kunnes nyt syksyllä alkoi parasta ennen päiväykset kävelevän vastaan (10/2020), joten oli pakko korkata. Oletin tämän olevan jotain täyttä luksusta, mutta arghhh, mikä valtavan suuri pettymys! Siis aivan järkyttävän miehinen tuoksu ja ensimmäisillä käyttökerroilla tuli ihan pää kipeäksi. En tottunut tuoksuun, se oli ihan yhtä kamala alusta loppuun asti (tosin ei enää päänsärkyä). Itse tuotekin oli vähän niin ja näin, sellaista vetisen öljymäistä. Väkisin käytin loppuun ja hyvä, kun loppui. Tämä on niin kallistakin. No, varmaan jotkut tykkäävät. (0/5)

Human + Kind Skincare Body Soufflé
Goodiebox 03/2020 - tässä taas oli aivan taivaallinen ja ihana tuoksu, enkä pitänyt sitä yhtään liian voimakkaana, kuten olen lukenut joidenkin pitävän. Voidekin oli aivan superhyvää, imeytyi nopeasti ja kosteutti. (5/5)

The Body Shop Vanilla Marshmallow Softening Body Lotion
Ostospostaus - tämä oli siis vuoden 2018 kausituote ja tämän saman sarjan käsivoiteen myötä into tähän tuoksuun katosi täysin. Käsivoiteen tuoksusta meinasi lähteä taju. Sen takia tämä pullo on maannut varastoissani näin pitkään. Korkkasin tämän ja käyttelin nyt vihdoin pois eikä tämä onneksi ollut ihan niin voimakkaan tuoksuinen kuin se käsivoide aikanaan oli, oikeastaan tuoksu oli ihan ok. Koostumus ja tehothan tässä tuotteessa olivat täysin kohdillaan. (4/5)

ESPA Positivity Bath & Body Oil

Ostospostaus - aivan liian pieni pullo (15 ml) tällaista luksustavaraa, mutta sainpahan edes sen. Tässä oli todellakin sellainen spaamainen tuoksu, jota voisi tuoksutella päivät pitkät. Käyttelin tämän siis ihan suihkuöljynä, mutta tätä olisi voinut laittaa myös kylpyveteen. (5/5)
 
Aussie Bronze #Sun Optional Body Bronzer
Jolie Lux Box 06/2019 - tämä tuotehan olisi soveltunut myös kasvoille, mutta näytti niin hurjan tummalta, että käyttelin suosista vain säärilleni. Levittyi hieman viiruina, imeytyi salamannopeasti, mutta ei niitä viiruja siitä iholta enää ollenkaan huomannut. Ihan tasaisen kiva ja sopiva väri tästä jäi, ei siis ollenkaan edes liian tumma. Pieni määrä tuotetta riitti, joten tämä pieni tuubi oli yllättävän riittoisa. Oli siis helppokäyttöinen ollakseen tällainen rusketusvoide. (4/5)

Baïja French Pompon Body Scrub Rose Lychee
Glossybox 07/2020 - jotenkin pidin tuoksua alkuun mietona, mutta kyllä se sieltä alkoi loppujen lopuksi puskemaan läpi ja sehän oli aivan ihanan raikas. Tämä oli oikein tehokas kuorinta, pieni purkki, joten ei kestänyt pitkään. Muutenkin tuo purkki oli vähän hankala siellä suihkussa ja on suuri ihme, että se on säilynyt ehjänä. Meinasi livetä moneen otteeseen. Purkin kyllä silti säästän, on kätsyn kokoinen, joten voi tulla tarvetta. (4/5)


Muutama näyte tuli myös käytettyä heti niiden saavuttua, ettei vaan pääse kasaa kertymään. Tykkäsin molemmista eli sekä suihku- että vartalovoiteesta. Onpahan kuvaan eksynyt vuoden 2017 TBS:n joulukalenterista tulleen kasvojenpuhdistussienen pussukkakin. Sieni meni siis roskiin, sitä tuli aina silloin tällöin käytettyä. En kyllä näe sellaisille kuitenkaan tarvetta. Oikein ihanaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Sama mielipde miullakin tuosta TBS Vanilla Marshmallow -käsivoiteesta, sen tuoksu oli omalla iholla myös hieman miehinenkin. Human + Kind Skincare Body Soufflé oli miunkin mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se käsivoide oli kyllä aika hurjan tuoksuista :D Onneksi tuo vartalovoide ei ollut ihan yhtä voimakkaan aromista :)
      Juu, Human + Kind oli kyllä sitten taas aivan ihana! Sitä menisi enemmänkin ;)

      Poista