14.4.2020

Goodiebox helmi- ja maaliskuu 2020

Pitkästä aikaa taas täällä. Tilanne on mikä on, joten teen kotoa päin töitä eli olen sen vuoksi vähän vältellyt saman tietokonepöydän ääressä istumista sitten lopunkin päivää. Ajattelin kirjoitella nyt kuitenkin ensimmäisistä Goodieboxeista ennen kuin huhtikuinenkin jo saapuu. Ensimmäiset boxit ovat olleet aivan loistavia, joten ei tämä muutos Bettestä huono ollut.


Tykkään näistä laatikoistakin enkä millään raaskisi heitellä pois. Ihan kaikkea ei voi kuitenkaan aina säästää, joten ehkä heittelen jonkin muun yllätysboxin laatikoita nyt sitten vanhimmasta päästä.

Helmikuu:


Boxissa oli viisi tuotetta, jotka kaikki olivat täysikokoisia. Betteltä tuli usein sellaista pikkusälää, mitä ei aina osannut oikein arvostaa, mutta luulen, että niitä alkaa jossain vaiheessa tulemaan ikävä. Mikäli tämä siis näin jatkuu. 



Mudmasky Aftermask Vitamin Serum
Tuubihan on siis valkoinen, vaikka kuvassa näyttää vihreältä. Jos tällaista värivirhettä oikeasti yrittäisin, en todellakaan onnistuisi. Mutta siis tätä mm. merilevää ja muita luonnon vitamiineja sisältävää seerumia olisi tarkoitus käytellä erityisesti kasvonaamioiden jälkeen heleyttämään ja uudistamaan ihoa. Olen tätä muutamaan otteeseen laittanut kuorinnan jälkeen ja tämä tuntuu kyllä selvästi rauhoittavan ja on oikein miellyttävä. Kallishan tämä seerumi on kuin mikä (59€), joten jälleen pääsee kivasti testaamaan tuotetta, mitä muuten tuskin raaskisin ostaa. Mudmaskya olen kyllä aiemminkin testannut Ipsysta tulleen naamion muodossa, josta muistaakseni myös tykkäsin kovasti, joten merkki ei ole itselleni ihan uusi.


Goodiebox Essentials Face Mist - Cotton Cloud
Kasvosuihke, mikä sisältää mm. puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta. Mutta tässä oli nyt kyllä vähän liian raju tuo suihke, se kasteli kasvoja hieman liikaa, joten en tätä ainakaan meikin päälle halua suihkutella. Ehkä säilyttelen tätä kesällä jääkaapissa ja virkistän itseäni helteisillä ilmoilla. En huomaa tässä mitään tuoksua, mutta pullo on tyylikäs.


Naobay Protective Conditioner
Tätäkin olen jo testaillut useampaankin otteeseen ja tykkään. Olisin voinut kuvitella, että tässä ei ole tehoja tarpeeksi omiin hiuksiini, luonnonmukainen kuin on, mutta tämä olikin positiivinen yllätys. Tuote on myös melko ohkaista, mutta silti toimii. Tosin olen käytellyt tätä vain satunnaisesti, joten en tiedä, millainen vaikutus säännöllisellä käytöllä hiuksiini olisi. Tuoksu on tässä oikein miellyttävä.


Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff
Tämähän kuulostaa aika mielenkiintoiselta tuotteelta. Täytyi oikein katsella yksi esittelyvideo, joka oli vuodelta 2017, joten ei tämä ihan uuden uutukainen juttu kuitenkaan ole. Tämä on siis kuorinta ja tuossa pussukassa on sisällä sekä itse aine että sieni. Aineeseen lisätään hieman vettä, jonka jälkeen sitä hierotaan sienellä kasvoille ja jätetään vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi. Tästä paketista pitäisi riittää kolmeen käyttökertaan. Tämä tulee ihan varmasti testattua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.  


Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask
Tämä yönaamio onkin jo entuudestaan tuttu, koska on tuli toukokuun Glossyboxista. Siitä ei ole montaakaan viikkoa, kun sitä tuubia aloin käyttelemään ja vaikuttaa oikein miellyttävältä, joten kiva saada näitä toinen varastoon. Tämä ei ole yhtään liian paksua ja imeytyykin suhteellisen nopeasti ja hyvin, joten tämän kanssa on ainakin helppo nukkua, ei siis tahmaa tyynyliinaa.


Ensimmäisessä boxissa tuli siis viisi täysikokoista tuotetta ja arvokin oli n. 100 €, joten ensimmäinen laatikkohan oli aivan loistava. Tuotteitakin oli laidasta laitaan ja kaikki tulee ihan varmasti käytettyä. Suihkeesta olin ehkä vähiten innoissani ja seerumista eniten. Siitä olin kuitenkin erittäin tyytyväinen, että en saanut Bette Boxin vanhoja tuotteita. 

Maaliskuu:

Maaliskuisessa boxissa tuli kuusi tuotetta, joista muutama oli näytekoossa. Oikein lupaavalta näytti heti tämäkin.


Aurelia Revitalise & Glow Serum
Pikkaisen piti hieraista silmiään tämän hinnan kohdalla eli tämä 15 ml tuote on arvoltaan melkein 40€. Luulisi olevan tehokas. Tämän luonnonmukaisen ja addiktoivan seerumin pitäisi vähentää ikääntymisen merkkejä sekä tasoittaa ihon sävyä. Esitteessä puhutaan ikuisesta nuoruuden lähteestä. Voipi olla, että tämä pääsee käyttöön seuraavaksi, kunhan olen nuo pari korkattua seerumia ihan pikapuoliin saanut käytettyä, koska olen erittäin utelias ja toivon, että kehut pitävät paikkansa.

Ivy Aïa Micellar Cleansing Water
Toinen näytekokoinen tuote oli pieni 50 ml pullo misellivettä. Tämä on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, ei sisällä hajusteita, poistaa meikin sekä rauhoittaa ihoa. Jälleen uusi tuotemerkki, jota on kiva päästä kokeilemaan. Kasvo- ja misellivesiä minulla riittää jonoksi, mutta kyllä sitä kuluukin.


Comme Deux Lip Oil - Peach
Tästä huuliöljystä ei siis jää huulille mitään sävyä, mutta kiiltoa kylläkin. Tämä ei tahmaa, on kevyt ja ihan selvästi hoitaa huulia. Tämä on aivan ihana ja tulisi varmasti käytettyä nopeastikin pois, mikäli tilanne ei olisi, mikä olisi. Jotenkin haluaisin käytellä tämän mieluummin ihan työpaikalla ja ihmisten ilmoilla enkä tuhlata sitä vain täällä kotosalla. 


Niré Beauty Face Prep Tool
Kasvoharja, jonka erikokoiset ja pehmeät harjakset pesevät ja kuorivat kasvoja kevyesti puhdistaen sekä meikin että epäpuhtaudet. Niinhän tämä kyllä tekeekin, on tullut testattua ja tykkäsin ehdottomasti. Noin yleisesti en ole aina ollut niin innoissani tavaroista, mitä näistä boxeista tulee, mutta toivotaan, että tämä on poikkeus ja käyttö jatkuisi säännöllisesti.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask
Tämäkin oli erittäin tervetullut tuote. Unohdan aina käyttää näitä silmänympärysihon naamioita, mutta haluaisin todellakin muistaa käytellä useammin. 


Human+Kind Body Soufflé
Boxin viimeinen ja suurin tuote oli vegaaninen vartalovoide todella ihanalla tuoksulla. Tuubi siis on 200ml pakkaus eli ei lopu ihan äkkiä. Vartalovoidetta käytän päivittäin, joten sitä menee eli tämä tuote tuli täysin oikeaan osoitteeseen. Merkki on itselleni uusi, joten kiva päästä testaamaan.



Myös maaliskuun boxi oli aivan huippu ja noin 100€ arvoinen. Tuotteita tuli tässäkin todella monipuolisesti laidasta laitaan. Erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tulevat laatikot pitävät sisällään ja pianhan jo huhtikuisen pitäisi saapuakin. Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Tuo Human+Kind -vartalovoide oli todella kiva! Imeytyy salamannopeasti, itse ajattelin käyttää sen sekaan vähän voimakkaampia vartalovoiteita (esim. Rituals Happy Buddha), että tuoksu laimentuisi. Tuo Rituals jää vaatteisiin ja lakanoihinkin tuoksumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa oikein kivalta! Yritän varmaan kesällä sen sitten käytellä, jos imeytyykin hyvin ja säästellä niitä paksumpia kylmemmille keleille.
      Ja tuohan on aivan superhyvä idea sekoitella noita voimakkaampia voiteita miedompian kanssa!! Varsinkin juuri noissa Ritualseissa se tuoksu on joskus aika armoton... ;)

      Poista
  2. Heh, en yhtään muistanu tammikuun boksista tota Starskinin kuorintasienijutskaa :D Meinasin ettei mun boksissa ollu moista ja menin Insta-kuvista tarkistaa, mut olinhan mä sen saanut... En oo kyl nähny koko härpäkettä vähään aikaan, et missähän lie? :) Mä mahan olla vähemmistössä, mut mä kaipaan Betteä ja sitä pientä sälää ja markettituotteita! Ehkä se johtuu siitä kun monta vuotta tuli eri maan bokseja, jotka oli ihan erilaisia sisällöltään ku Bette, niin musta tä uus Goodiebox on sisällöltään ku ne eri maan boksit eli been there done that :D Kivaa tulevaa viikonloppua sekä pysytään terveinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, hahhah, toivottavasti olet löytänyt tuon Starskinin! :D Tässä on vissiin niin paljon muuta ajateltavaa, että ihan kaikkea ei voi muistaa. Itse en esim. muistanyt näitä kommentteja käydä viimeksi katsastamassa, että sen vuoksi myöhään tulevat vastaukset :(
      Ihan samaa olen ajatellut, tämä Goodiebox menee nyt enemmän tuohon samaan kategoriaan muiden maiden kanssa. Ne härpäkkeet olivat yleensä tuttuja ja turvallisia kotimaisia! :)
      Kiitos, oikein mukavaa vapun odotusta sinne ja pysyhän sinäkin terveenä!! <3

      Poista