26.4.2020

Loppuneet tuotteet helmikuu 2020

Esittelen seuraavaksi helmikuussa loppuneita tuotteita. Teki niin mieli laittaa tähän samaan syssyyn myös maaliskuiset, mutta luulenpa, että sen tekstin lukemisessa tarvittaisiin tulitikkuja.



Näitähän siis taas loppui jonkun verran, joten kivasti pääsi sitä mukaan myös korkkailemaan uusia juttuja. Onnistuin vuoden kolme ensimmäistä kuukautta olemaan ostamatta yhtikäs mitään. Nyt huhtikuussa tuli tehtyä vuoden ensimmäinen tilaus sekä ostettua muutamat käsi- ja jalkavoiteet. Toki niitä ylläriboxeja on tullut, mutta eihän niitä lasketa..



Fudge Smooth Shot Shampoo With Frizz Defying Ginger Extract And Abyssinian Oil
Ostospostaus - ostin tämän alesta lähinnä sen vuoksi, että sisältää inkivääriä ja tuoksuhan olikin ihan taivaallinen. Muuten tämä vaahtosi huonosti ja hiukset täytyi pestä aina kahteen kertaan. Tämä myös kuivatti hiuksia. Shampoo on sulfaaniton ja vaikuttaa siltä, että hiukseni eivät ole sellaiseen tottuneet, koska useimmat sulfaanittomat eivät todellakaan hiuksilleni sovi. (1/5)

Tigi Bed Head Resurrection Shampoo & Conditioner
Täydellinen pari, josta hiukseni tykkäävät edelleen - ja loppuivat ihan muutaman päivän välein, mitä tuskin ikinä ennen on tapahtunut. Uusi duo on jo ostettu, tosin ei vielä käytössä. Yritän käytellä nyt muita juttuja tässä välissä pois. (5/5)


Herbina Tuuheuttava Muotovaahto
Tämä oli ties kuinka mones pullo samaa tavaraa ja uusi on jo ostettu. Uusi onkin sitten uudistuneessa pakkauksessa. Tämä tuntuu sopivan erittäin hyvin hiuksilleni, antaa sopivaa tukea, ei tarvitse pelätä laittavansa liikaa, on helposti saatavissa ja on edullinen. (5/5)

Schwartzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Spray
Glossybox 11/2019 - ei tämä nyt niin järisyttävän hyvin pitänyt, enkä täysin tykästynyt.  Oli kuitenkin parempi kuin monet muut lakat. Pitäydyn kuitenkin Osiksessani. (3/5)

Batiste Clean & Classic Original Dry Shampoo
Glossybox 12/2019 - perushyvä kuivashampoo, mutta Batisten omista tykkään eniten niistä tuuheuttavista. (4/5)

Kevin.Murphy Young.Again Immortelle Infused Treatment Oil 
Bette Box 12/2019 - tykkäsin tästä erittäin paljon. Tätä vaikka lorahti liikaa niin ei lähmännyt hiuksia eikä tehnyt niistä rasvaisen näköisiä. Lisäksi tämä selvästi hoiti, antoi kiiltoa, pehmensi ja oli hyvä tuoksukin. (5/5)


Rituals The Ritual Of Namasté Hydrating Ampoule Booster 
Joulukalenterista - näitähän tuli kalenterista kaksi kappaletta ja toisen käyttelin jo joulukuussa. Sanon samat sanat kuin silloin: tämä ampulli todellakin kosteutti, mutta myös imeytyi salamannopeasti. Tykkäsin, kuinka tämä myös tuntui raikastavan olemusta. Täytyy kuitenkin sanoa, että en tykkää ampulleista, ovat vaarallisia. Tai sitten en osaa niitä vain katkaista oikein. Tosin tämän toisen kohdalla se katkaisu onnistui jo paljon paremmin. (4/5)

Eucerin Dermopurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment
Bette Box 01/2020 - kemiallinen yökuorinta, jonka olisi pitänyt vähentää epäpuhtauksia sekä poistaa kuolleita ihosoluja, mutta täytyy myöntää, että mitään ihmeellistä en huomannut tämän tekevän. Ei tämä kyllä iholle mitään pahaakaan tehnyt eli huonompaan suuntaan ei myöskään menty. Ehkä tämä oli liian pieni tuubi (5 ml), että olisi huomannut tuloksia. (2/5)

Estelle & Thild BioCalm Comforting Rescue Oil
Jolie Box 08/2019 - olin tästä tuotteesta niin innoissani, kun se Jolie boxista tuli, mutta oli kuitenkin jonkin sortin pettymys. Tai oikeastaan tämä ei säväyttänyt ollenkaan. No, tämä olikin ihanteellinen kuivalle iholle, joten ehkä ei ollut tarkoitettu sekaiholleni. Tuoksuton tämä oli, ei siinä mitään vikaa, mutta edes jonkinlainen pieni tuoksu olisi kompensoinut omalla kohdalla sitä, että tämä ei tehnyt iholleni mitään. Olisi ollut edes kivempi levitellä tätä. Käyttelin tämän öisin ja aamulla kasvot olivat ihan yhtä lähmäiset kuin illallakin eli ei imeytynyt. Ei siis rauhoittanut, kosteuttanut tai ravinnut ihoa. Onneksi tätä oli vain 20 ml, joten tuli käytettyä suhteellisen nopeasti, välillä vuorotellen toisten tuotteiden kanssa. (1/5)

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum
Ostospostaus - tämä taas ihan selvästi kosteutti ja piti ihoni kunnossa. Todella hyvä käytettäväksi näin talviaikaan. Tykkäsin valtavasti ja varmaan tulen ostamaan uudestaankin jossain vaiheessa. (5/5)



Talika Bio-Detox Bubble Mask
LF Beauty Box 10/2018 - jestas, että tämä vaahtosi ja kupli kasvoilla, aivan kutitti ihoa. Tämä oli musta naamio ja jotenkin ylellisen oloinen. Tämä oli helppo laittaa, pysyi hyvin, kosteutti ja oli hyvä, mutta mieto tuoksu. Tykkäsin paljonkin. (5/5)

Muru Muru Kasvovesi
Jolie Box 09/2019 - tämä oli niin herkullisen tuoksuinen kasvovesi, että olisi tehnyt mieli juoda. Tuoksui erittäin voimakkaasti karkilta. Tämä kuitenkin myös toimi hyvin eli putsasi ihon lopuista meikin jämistä, myös silmämeikin eikä kirvellyt ollenkaan. Tämä virkisti, eikä kuivattanut ollenkaan. Voisin ostaa uudestaankin. (5/5)

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Ostospostaus - tämä oli täydellinen puhdistusvoi. Meikki poistui niin vaivattomasti, tämä ihan sulatti sen pois pienellä määrällä tuotetta. Tätä tulen taatusti ostamaan uudelleen, kunhan saan suurimman osan putsareistani ensin käytettyä. (5/5)



Too Faced Better Than Sex Mascara
Boxycharm 02/2019 - tämä ajoi maskarajononi hänniltä kaikkien muiden ohitse, koska en olisi ikinä antanut itselleni anteeksi, jos tämä olisi kuivahtanut. Tämä on paras maskara, jota olen ikinä käyttänyt, joten tulen ostamaan uudestaankin. Tämä sekä pidentää että tuuheuttaa, mutta ei silti tee ripsistä kokkareisen oloisia. Niihin tulee jotain tiettyä sähäkkyyttä. Tämä ei myöskään leviä ympäriinsä. Aivan täydellinen. (5/5)

Benefit The Porefessional Pore Primer
Tukholman ostos - tämä myös oli loistava tuote. Häivytti ihan selvästi ihohuokosia ja piti ihon mattana pidempään. Teki sen, mitä sekaihoni pohjustajalta vaatiikiin. Tämä oli näytekoossa (7,5 ml), joten oli hyvä keino testata tätä. Voisin ostaa täysikokoisenakin. (5/5)



Le Petit Marseillais Nutrition Express Moisturizing Spray 
Kyproksen ostos - tämä oli siis suihke, joka yllättävää kyllä kosteutti oikein hyvin. Tämä onkin erittäin kuivalle iholle suunnattu tuote. Tuote imeytyi nopeasti, tuoksu oli sellainen voidemainen, mutta tykkäsin siitä. En nyt kuitenkaan tiedä, oliko ihan matkalaukussa rehaamisen arvoinen, mutta onpahan tullut tämäkin nyt testattua. (4/5)

Yves Rocher Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose
Ostospostaus - niin ihanan voimakkaan tuoksuinen suihkugeeli, johon kyllä ihastuin täysin. Normaalisti en näistä "itämaisista" tuoksuista välitä, mutta tämä oli luksusta. Jäi ihollekin vähäksi aikaa leijumaan. Ja koska Yves Rocheria, niin tottakai tuotteen koostumus oli täydellinen. (5/5) 

L'Occitane Moisturizing And Smoothing Milk Veil With Almond From Provence
Ostospostaus - kuinka voi jokin asia tuoksua näin hyvältä. Vihdoin raaskin käyttää tämän kaksikon eli vartalovoiteen ja suihkugeelin. Olen näitä varjellut, koska ei tietoa, tuleeko ostettua enää lisää. Tämä vartalovoide jättää iholle aivan ihanan tuoksun, se imeytyy nopeasti ja on niin helppo levittää. Täydellinen tuote. (5/5)

L'Occitane Cleansing And Softening Shower Oil With Almond Oil
Ostospostaus - kaksikon toinen puolisko eli suihkuöljy, joka on ihan yhtä luksusta kuin vartalovoidekin. Näitä oli aivan ihanaa käyttää yhdessä. (5/5)



Whamisa Organic Flowers Hand Cream
Jolie Box 09/2019 - todella kevyt, mutta silti erittäin hyvin kosteuttava käsivoide. Tuoksu oli raikas ja mieto, joten pystyin käyttelemään hyvin töissäkin. Imeytyikin nopeasti. Oli todella kiva päästä tutustumaan tähän Jolie boxin myötä. (5/5)

Trind Hand Repair
Glossybox 05/2019 - tässä taas oli todella voimakas tuoksu, vaikka ensi nuuhkaisulla luulin tämän olevan ihan peruskäsivoide, sellainen melko mitätön ja turvallinen. Tämä kosteutti hyvin ja oli kaikin puolin loistava, paitsi juuri tuoksultaan. Se oli aivan liian voimakas, että jopa minulla alkoi joskus ohimoissa jyskyttämään. En hankkisi lisää. (3/5)

Dermosil Carbamide Foot Cream
Ostospostaus - erittäin hyvä jalkavoide, joka piti jalkani kuosissa. Olen tätä aina silloin tällöin ostellut ja tulen ostamaan jatkossakin. (5/5)


L'Occitane Cherry Blossom Solid Perfume
Niin ihana tuoksu, joka ei vaikuta menneen miksikään, mutta tuote on erittäin vanha, joten joutaa roskikseen. Pinnalle oli ilmestynyt sellaisia kosteusjälkiä. Ehkä puolet olen tästä käyttänyt, mutta koen hankalaksi nämä tällaiset voidemaiset tuoksut, siitä miinuspiste. (4/5)

Rituals Tulip & Japanese Yuzu Hand Wash
Joulukalenterista - tätä olisi saanut olla vähän isompi pullo, oli nimittäin loistava tuote. Ihanan raikas tuoksu jämähti kivasti käsiin ja jopa siitä käsien pesusta tuli tämän vuoksi hetki, jota odottaa. Onneksi tätä samaa tuoksusarjaa on vielä samasta kalenterista tullut vartalosuihke jäljellä. (5/5)

Naturalium Peach Body Mist
Kreikan ostos - otin projektikseni käytellä tämän loppuun, koska pelkäsin menevän vanhaksi. Tässä oli ihanan raikas persikkainen tuoksu ja tätä sai melko huoletta suihkutella kropalle ilman, että hengitys olisi salpautunut. Pystyin käyttämään myös töissä. Tämän tuoksu ei pysynyt iholla koko päivää, mutta sen ajan kun pysyi, oli ihana. (5/5)

Ei yhtään näytettä, mutta eipä niitä juuri varastoistani montaa enää onneksi löydykään. Tarkoituksena oli ottaa vahinko maaliskuussa takaisin, käytellä niitä harvojakin pois, mutta voin sanoa, että en ihan onnistunut. Hyvää sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti