16.4.2020

10 in 2020 -Project Pan Update #1

Aloitin vuoden alussa uuden projektin nimeltään 10 in 2020, jossa haluaisin saada käytettyä 10 tuotetta loppuun tämän vuoden aikana. En halunnut tästä projektista tänä vuonna sen suurempitöisempää eli en valinnut 20 tuotetta, koska niihinhän se aika olisi sitten mennyt. Halusin tänä vuonna hieman enemmän vaihtelua tähän touhuun. Toki tarkoitus on myös tehdä tämän projektin rinnalla lyhyempiä projekteja, mutta ne eivät sitten välttämättä olekaan pelkästään meikkeihin suuntautuneita, kuten tämä. Tässä ovat tuotteet, jotka projektiin valitsin:


Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector - Light (40 ml)
Nars Mini Lip Gloss - Orgasm (4 ml)
Revolution I Heart Makeup I Heart My Lips - Rising Pulse
NYX Pore Filler Primer (20 ml)
Christina Aquilera Woman EdP (30 ml)
Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist (120 ml)
Bourjois Paris Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille (9 g)
Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Essence Mosaic Blush - 10 Miss Floral Coral (4,5 g)
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony (9 g)

Nämähän ovat kaikki itse ostamiani eli eivät ole tulleet mistään yllätyslaatikoista. Onhan tuolla seassa yksi hajuvesikin, joten ihan täysin meikkilinjalla ei kuitenkaan mennä. Aloitan tämän ensimmäisen tilannekatsauksen loppuneista tuotteista, niitä on tasan yksi ja se on juurikin se hajuvesi:


Tämä oli aika helppo saada loppumaan, tässä ei ollut kovin voimakas tuoksu eikä se pysynyt ihollani pitkään. Käyttelin tämän rinnalla muitakin hajusteita ja silti tämä loppui kolmen kuukauden sisällä. Ihanaa saada yksi vanha hajuvesi käytettyä kunnialla loppuun. Tänä vuonna päätin myös sen, että en alkaa näitä loppuneita tuotteita säästelemään, koska tarkoitus on vähentää turhaa roinaa noin muutenkin.  

Seuraavia tuotteita on tullut käytettyä erittäin paljon, mutta tavaraa tuntuu riittävän:


Nämä kaikki neljä tuotetta ovat aivan loistavia. Kasvomeikkejä käyttelen kuitenkin yleensä niin hentoisesti, että kestävät aina ikuisuuden. Näiden rinnallakin on tullut toki käyteltyä välillä muitakin saman kategorian juttuja, koska tänä vuonna päätin tosiaan ottaa vähän rennommin.

Myös näitä on tullut käytettyä ja paljon:


Näitä ehkä jopa orjallisemmin kuin ylempää neljää, enkä ole seikkaillut vieraissa kuin tuon poskipunan kohdalla, koska uusimmassa lyhyemmässä projektissani on myös Essencen puna. Aivan mahtavia tuotteita nämäkin kaikki.


Näistä on kaikist lähempääkin kuvaa, koska kulumista on vähän helpompi seurata. Tästä punasta tuli pannu näkyviin melko nopeasti, joten sen vuoksi "uskalsin" lähteä seikkailemaan. Tämä poskipuna on niin täydellinen, että harmittaa, kun loppuu. Luulisin kuitenkin, että varastoistani löytyy melkein vastaava, näita punia kun riittää. 


Tässä pannu laajenee myös huikeaa vauhtia. Sutaisen siveltimellä kyllä molempien puolten päältä, mutta näköjään paljon painavammalla otteella tuohon tummaan puoleen. Käyttelen ehkä vielä jonkin aikaa tätä näin ja sitten yritän pressata tämän uudestaan. Tuotehan vaalenee sitten aika roimasti, mutta toivotaan, että ei liikaa.




Tämän Bourjoisin puuterin menin jo pressaamaan uudestaan, ei kyllä mennyt kovin nätisti, mutta ei se käyttöä haittaa. Ensimmäisessä kuvassa on puuteri ennen pressausta, toisessa sen jälkeen ja kolmannessa tilanne tänä päivänä. Tämähän luultavimmin loppuu nyt huhtikuussa. Vaikka tämä on todella hyvä puuteri, niin odotan innolla sitä päivää, että saan alkaa käyttelemään niitä muitakin varastoistani löytyviä. Tämähän on erittäin vanha tapaus, joten kiva siinäkin mielessä, että tulee oikeasti vihdoin kokonaan käytettyä. 



Näihin kahteen tuotteeseen en ole juurikaan koskenut, vasemman puoleiseen punaan ehkä kolme kertaa, mutta puuteriin en kertaakaan. Ja kun juuri iloitsin siitä, että pian saa alkaa käyttelemään muitakin puutereita, niin tämähän on siis aivan liian tumma eli jos tätä kasvo- tai meikkipuuterin muodossa käytän, se tapahtuu ehkä heinä-elokuussa. Toki voin satunnaisesti muutenkin yrittää ehkä jonkin supervaalean meikkivoiteen kanssa. Noin muuten tämä menee varmasti ihan vain varjostuksiin.


Yhdeksän tuotetta vielä siis pyörii tässä projektissa ja aikaa on jäljellä 3/4 vuotta. Suurempaakin edistystä voisi olla, koska tottakai tämä maailman tilannekin on vaikuttanut tähän touhuun, sillä en ole läheskään joka päivä edes meikkaillut. Yritän kuitenkin pitää mahdollisimman monia rutiineja yllä, että helpompi sitten taas joskus palata normielämään. Kolmen kuukauden päästä kertoilen tästä projektista taas uudemman kerran. Mukavaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Minulla on myös puuterisissa tuotteissa sama kohta kuin sinulla, eli se tulee aina oikealle puolen :D
    Tosin olen huomannut luomiväreissä, että niissä tulee todella usein joko ylävasemmalle tai keskelle suurin kulutusaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on jännä aina nähdäkin näitä pannuja muiden blogeista, koska kaikilla on se oma juttunsa ;) En ymmärrä esimerkiksi, miten jotkut saavat pienen pienen reiän aikaiseksi johonkin, mihin kyllä taatusti käyttävät isoa sivellintä :D Taitolaji se on tämäkin! :)

      Poista
  2. Mulla ois ihan tuhoon tuomittu tä haaste, koska oon tän kuukauden mittaisen "kotiloman" aikana meikannu tasan 2 kertaa ku yleensä normiaikana meikkaisin kuukaudessa vähintään sen 20 kertaa!!! XD Toivottavasti tä painajainen loppuu pian, et pääsee taas läträän meikeil ja puteleil :D Mä tykkään myös Aguileran tuoksuista, mutta en ikinä jaksais ruveta pressaan tuotteita :) Sä oot kyllä tarkan markan tyttö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään nyt peukkuja yllä, että tämä loppuisikin pian, tulisi se rokote... mutta onneksi on sentään kesä tulossa. Auta armias, jos nyt olisi syksy.. Meikkailtua tosiaan tulee todellakin paljon harvemmin, mutta kun on meikannut, on tullut kyllä kokeiltua enemmän sellaisia oudompia juttuja ja meikkejä.
      Juu, tarkan markan tyttö edelleen ;) :D Mihinkäs sitä tiikeri raidoistansa.... :D

      Poista
  3. Puuterit ja poskipunat on tosi hidasta saada kulumaan. Mulla tuo sama Essencen poskipuna ollut käytössä vaikka kuinka kauan eikä pannun pohja vielä lähelläkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se taitaa normaalisti mennäkin.. ;) Minä olen aika nopea näiden puuteristen tuotteiden kanssa, on aika ronskit otteet, vaikka ei sitä kasvoilta uskoisi - melko luonnollisen näköinen olen yleensä :) Toki, jos on jotain todella pigmenttistä tai tiukkaan pakattua, niin sitten on minullakin hidasta touhua ;)
      Tähän Essenceen tosiaan se pannu kuitenkin tuli todella nopeasti esille :)

      Poista