14.12.2020

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2020

Tämä boxi se vaan tulee aina kivan ajoissa, Goodieboxia ei näy ei kuulu. Olen parit viime kerrat yhdistellyt nämä postaukset, mutta en jaksa nyt odotella sitä toista.


Tämä laatikko oli ulkonäöltääkin jo niin ihailtavan juhlallinen, joten odotukset sisällön suhteen olivat korkealla. Minulla ei ollut mitään aavistusta, mitä siellä olisi. En muistanut edes tuotetta, mikä esiteltiin jo viime kuun esitteessä. 


Percy & Reed Session Hold Hairspray
Ensimmäisenä laatikosta pisti silmään 50 ml kokoinen hiuskiinne merkiltä, jota luultavasti olen aikaisemminkin kyllä kokeillut. Jotenkin kuulostaa ja näyttää tutulta. Tätä hiuskiinnettä olen jo kokeillut ja vaikuttaa lupaavalta. Kuten esitteessä mainitaan, tämän pitäisi antaa joustavaa, mutta lujaa pitoa hiuksille ja sen tämä kyllä tekeekin. Lisäksi tuoksu on aivan ihana. Harmi, kun pullo vaan on noin pieni, tulee tässä joulun aikana käytettyä varmasti nopeasti, kun kuitenkin on kyläilyä ym. luvassa.
 
Brushworks Double Ended Eye Brush 
Kaksipäinen sivellin, jonka toinen pää sopii esimerkiksi häivytykseen ja toinen rajauksen tekoon. Tämä vaikuttaa tosi jämäkältä tapaukselta, joten käyttöä tulee ja kiva päästä kokeilemaan. 

The Balm Petal To The Metal Va Va Vroom Eyeshadow Shift Into Overdrive
Laatikosta tuli myös yksittäinen nappi The Balmin voidemaista luomiväriä - tai ainakin nimessä niin mainostetaan, en ole vielä testannut. Sävy, jonka nimeä en tiedä, vaikuttaa ainakin aivan ihanalta. Juuri sellainen, mikä tällä hetkellä erityisesti iskee ja kovaa. Tämän pitäisi olla todella pigmenttistä, mutta helposti häivytettävää, joten toivotaan näin. 

Jecca Blac Glow Drops - Champagne
Nämä samaiset Glow Dropsit tulivat myös heinäkuun Glossyboxista, mutta onneksi sentään eri sävyssä. En ole sitäkään tuubia vielä korkannut, mutta suunnitelmissa on ottaa se ensi vuoden projektiin mukaan. Luultavimmin sekoittelen sitä ja joskus tulevaisuudessa myös tätä ihan vain meikkivoiteeseeen, katsotaan. Minulla on muutama paksumpi meikkivoide ja nämä tällaiset tuotteet keventävät niitä sopivasti. Kiva on siis tätäkin päästä kokeilemaan.  

Medik8 Hydr8  B5 Liquid Rehydration Serum

Ihanaa saada jälleen uusi seerumi, näitä on aina niin kiva päästä yllärilaatikoiden myötä testailemaan. Tämä sisältää mm. hyaluronihappoa ja pitäisi kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Lisäksi tämä on cruelty-free ja vegaaninen. Pieni pullo, 10 ml, mutta tarkoitus ei olekaan käyttää kerralla kuin noin 6 tippaa, joten kestää varmasti pitkään. Tämän vaihtoehtoisena tuotteena oli Renin vartalovoide, joten paljon mieluummin otin seerumin eli nappiin meni.

Avant Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch
Tämä myös on 10 ml tuubi ja sisältää myös mm. hyaluronihappoa. Lupaukset ovat ne samat, mitä sy-voiteilla yleensäkin: kosteuttaa, auttaa tummiin silmänalusiin, pusseihin, ryppyihin jne. Voisin kuvitella, että tämä todellakin tehoaa ja vaikka näitä sy-voiteitakin on tullut nyt viime aikoina useampiakin näistä kaikista boxeista ja kalentereista, luultavimmin tämä kiilaa ainakin muutaman ohitse. Tämä oli ehkä loppujen lopuksi laatikon paras tuote.


Todellakin tykkäsin tästä joulukuun boxista, ei tainnut olla oikeastaan yhtään hutia. Tuotteitakin oli yhteensä kuusi, joten kyllä tässä nyt hemmoteltiin. Nyt vain odottelen innolla myös Goodieboxia ja yritän olla kurkkimatta muiden blogeja, että sekin säilyisi yllätyksenä. Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti