16.6.2021

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2021

Olen viimeksi esitellyt helmikuussa loppuneet tuotteet, joten vähän jäljessä menen näidenkin kanssa. Näitä postauksia tulee nyt sitten liuta, ei nyt ehkä ihan putkeen, mutta melkein, että pääsen roskista eroon.


Maaliskuussa loppui ihan kiva määrä tuotteita jälleen kerran. Näiden joukossa loppui useampikin meikkituote ja jopa kolme kynsilakkaa. Nämä menivät nyt vähän hassuun järjestykseen. Yleensä olen aloittanut hiuksista alaspäin, mutta nyt meikit ovat melkein alimpana.
 
Garnier Fructis Plumping Watermelon Hair Food Shampoo & Conditioner
Näistä tykkäsin, molemmista. Jopa hoitoaine tehosi loistavasti, mistä olin yllättynyt, koska yleensä näiden perusmarkettihoitoaineiden (eikä tarvitse välttämättä olla edes marketti) kanssa hiukseni ei tule toimeen. Tuoksukin tässä kaksikossa oli aivan ihana, ehkä vähän keinotekoinen, mutta ei haitannut. Voisin ostaa uudestaankin, mutta tarjouksesta, nämä ovat normihinnoilla vähän turhan kalliita. (5/5)
 
ESPA Pink Hair & Sculp Mud
Ostospostaus - tätä käyttelin korkeintaan kerran viikossa, joskus siis unohtui. Laitoin aina yöksi muhimaan sekä päänahkaan että hiuksiin ja aamulla hiuksia pestessäni ne olivat hieman pehmeämmän oloiset. Päänahassa minulla ei ole ongelmia, joten en huomannut siinä muutosta mihinkään suuntaan. Pienellä määrällä pärjäsi pitkälle, joten tuote kesti pitkään. Tuoksu oli ihanan spaamaisen savinen eli kuin kylpylässä olisi ollut. En kuitenkaan maksaisi tästä normaalihintaa missään nimessä, niin hyvä tuote tämä ei ollut. (4/5) 

Herbina Hoitava Muotoiluvoide 3In1
Goodiebox 05/2020, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämä hiustenhoitovoide oli melkoinen pettymys. Olisin halunnut ihastua tähän, koska tätä olisi ollut helppo ostaa lisää. Otin tämän projektiin mukaan ihan sen vuoksi, että tulisi kuitenkin käytettyä. Säästyy samalla muut hiustuotteet ja hiuksetkin olivat vielä maaliskuussa lähinnä pipon sisällä, jos kotoa johonkin lähti. Tämä vaan ei tehnyt mitään, ei hoitanut, ei silottanut, mutta ei kyllä lähmännytkään. Käyttelin ehkä vähän ronskein ottein, että loppuisi nopeammin. Tuoksu oli ihan kiva, mieto, mutta raikas. (1/5)  

L'Oréal Paris The Sleek Serum
Ostospostaus - levittelin tätä aina kosteisiin hiuksiin eikä tämä tehnyt hiuksista ollenkaan lähmäisen oloisia vaikka olisi joskus lorahtanut liikaakin. Tämä selvitti hiuksia ja teki niistä sileämmän oloiset ja ehkä ne pienet luonnonkiharanikin sieltä hieman suoristuivat. Tämä poisti myös sähköisyyttä ja tuoksu oli hyvä. Tuotehan siis kesti tooodella pitkään, koska pienellä määrällä pärjäsi jälleen pitkälle. Siinä mielessä tässä tuotteessa on hinta kohdillaan, mutta voisin kokeilla ehkä jotain muuta versiota tästä samasta sarjasta seuraavaksi. (4/5)

Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo Gentle Lightening Formula - 11 Kirkkaanvaalea
Edelleen tämä on se, mihin tulee aina ostosreissulla tartuttua. Tämä toimii, antaa luonnollisen sävyn, kestää hiuksissa yllättävän pitkään, helppo jne. Ostan jatkossakin. (5/5)
 
Biotherm Blue Therapy Eye
Joulukalenterista 2020 - täyteläinen sy-voide, jonka käyttelin yöaikaan. Tämä piti sy-ihon todella hyvin kunnossa ja kosteutettuna. Pieni 5 ml purkki, joten loppui melko nopeasti valitettavasti. Voisin kuitenkin ostaa lisääkin, jos vastaan tulee. (5/5)

Biotherm Life Plankton Essence Fundamental Skin Treatment
Joulukalenterista 2020 - tämäkin oli pieni 14 ml purkki, joten tämänkään kanssa ei kauaa nokka tuhissut. En oikein pitänyt tämän tuoksusta, eikä nämä essenssit tunnu oikein tekevän mitään ylipäätänsäkään. Yritän olla ostamatta tällaisia jatkossa ainakaan itse. (2/5)

Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream
Glossybox 01/2019, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämän tuoksu oli todella outo eli joko oli jo muuttunut tai sitten ollut alunperinkin. Käyttelin kerran kasvoille, mutta ei ollut sisua tehdä sitä enää toista kertaa. Toimi kyllä erittäin hyvin sen kerran meikin alla. Loput voiteet menivät sitten jaloilleni ja piti jalkojen ihon hyvässä kunnossa. (3/5)
 
Carmex Moisturising Lip Balm

Joulukalenterista 2018 - tammikuussa loppui yksi tällainen ja käyttelin perään heti tämän toisen. Loistava huulivoide, jota ostaisin lisää, mikäli niitä voiteita ei olisi 20 tuolla odottamassa vuoroaan. (5/5)
 
The Body Shop Cool Cucumber Hand Cream
Ostospostaus - nyt ei oikein tuoksut kolahtaneet tämän tuotteen kohdalla. Tuoksu olisi saanut olla vähän miedompi, koska ei ollut kovin miellyttävä. Yleensä nämä TBS:n voiteet kestävät itselläni todella pitkään, koska kulkevat mukana laukussani eli kuluvat todella hitaasti. Tämän otin kuitenkin yövoiteeksi, että loppuisi nopeammin. Opin kyllä sietämään tuota tuoksua, mutta en ostaisi lisää. Itse voidehan oli toki superhyvää. Jonkinlaista cooling-efektiäkin olin huomaavinani ja mainitaanhan se näköjään tuossa nimessäkin. (3/5) 
 
Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel
Glossybox 02/2021 - tämä oli aivan taivaallisen tuoksuinen suihkugeeli, niin ihanan raikas. Käyttelin tämän todella hitaasti ja hartaasti, joten pieni 30 ml pullo kesti käytössä pikkasen pidempään. Toki en suihkareita näillä Molton Brownin hinnoilla ostaisi, mutta oli aivan mahtavaa saada pienen pieni tuulahdus tästä luksuksesta. (5/5) 
 
Dermosil Classic Red Orange Shower Gel
Ostospostaus - tässäkin suihkugeelissä oli aivan ihanan raikas tuoksu ja muutenkin kaikki perusasiat kohdillaan. Onneksi näitä on vielä kaksi kappaletta kaapissa odottamassa. (5/5) 

Minus 417 Serenity Legend Aromatic Refreshing Body Lotion
Glossybox 03/2021 - tämä oli vain 50 ml tuubi, mutta lisääkin olisi mennyt. Tykkäsin tuoksusta, joka ei ehkä ihan aromaattiseen kyllä vivahtanut. Omalla kohdalla se muistutti jotenkin lapsuudesta tai oli jostain muuten tuttu. Voide imeytyi nopeasti ja piti ihon kosteana. Käyttelin vain yläkroppaan, että sain kaiken ilon tästä irti ja kestämään pidempään. (5/5)

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
Joulukalenterista 2018 - en oikein meinannut keksiä tälle minkäänlaista käyttöä, mutta loppujen lopuksi tuli sitten käytettyä vaikka mihin. Olen käyttänyt kasvovoiteena, hiusten latvoissa, kropalla kuivissa kohdissa ja loput jämät käytin ihan vartalovoiteena. Hyvä perustuote. (4/5)
 
Dermosil Holly Jolly Pomegranate Body Lotion
Ostospostaus - tässä oli todella mieto, mutta hyvä tuoksu. Voide oli aika ohuen oloista ja vähän juoksevampaa, joten olisi sopinut paremmin kesällä käytettäväksi. Tuntui kuitenkin kosteuttavan tarpeeksi, enkä huomannut, että ihoni olisi mitenkään pahemmin kuivunut tai kiristellyt tämän käytön aikana. (3/5) 

The Body Shop Totally Tangled Ginger Softening Body Butter
Ostospostaus - jälleen loppui yksi TBS:n vartalovoi. Nämä ovat oikein voiteiden aatelia, koska näissä on tehot ja tuoksut kohdillaan. Varsinkin tähän ginger-tuoksuun olen aivan hulluna, joten saatanpa sortua tähän jatkossakin, jos myyntiin ilmestyy. (5/5)

Mio Clay Away Body Cleanser
Joulukalenterista 2020 - tästä riitti kahteen käyttökertaan. Levittelin tämän kummallakin kerralla kuivalle iholle muhimaan saunassa käynnin ajaksi. En tiedä, menikö kaikkien sääntökirjojen mukaan, mutta ei kuitenkaan tuntunut ihoa haittaavan, vaan siitä tuli ihanan pehmeä. Tämän tuoksussa on jotain samaa, mitä on nenäsuihkeissa - onko se sitten piparminttu, mutta kuitenkin ihanan virkistävä sekin. Koin kuitenkin, että on ehkä vähän vaivalloista tämän käyttö. Kiva tätä oli testata, mutta en kaipaa tällaista tuotetta. (4/5) 

Absolution Gentle Body Scrub
Jolie Box 06/2019 - vai että "gentle".. tämä oli mielestäni aika raju kuorinta, mikä ei kyllä itseäni haitannut ollenkaan. Tämän jäljiltä iho oli selvästi pehmeämpi ja jopa kuivat kyynärpääni tokenivat tämän jäljiltä. Kuorinta-aine oli pienen hiekan oloista. Tykkäsin tästä erittäin paljon, vaikka kuorintojen ystävä en muuten olekaan. Tuoksukin oli tässäkin sellainen spaamainen, joten melkoista luksusta. Tuote kestikin pitkään, oli iso pakkaus. (5/5)

Victoria's Secret Pink Fresh & Clean Body Mist
Mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tämän olen joskus ostanut Schipholin lentokentältä, kun näitä VS:n tuoksuja ei ollut niin vain saatavilla. Alkuun tykkäsin tämän tuoksusta, varsinkin iholla se muuttui juurikin sellaiseksi puhtaan tuoksuiseksi. Kyllästyin kuitenkin loppuvaiheessa, ehkä tuon Body Mist -tekstin kohdalla, joten loput aineet menivät sitten huonetuoksuna. (3/5)
 
Lactoline Pesuneste
Päätin nyt tämänkin tuotteen täällä kerrankin esitellä. Tällä saippualla pesen aina siveltimeni ja on aivan järkyttävän hyvä siinä hommassa. Kestää pitkään ja on halpaa, uusi on jo käytössä. (5/5) 
 
Illamasqua Hydra Veil Rehydrating Gel
LF Beauty Box 12/2018, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämä oli yllättävän hyvä pohjustaja. Minua on pelottanut tuossa tittelissä tuo 'rehydrating', koska ajattelen sellaisten tuotteiden aina lisäävän kasvojeni kiiltelyä. Tämä ei sitä kuitenkaan todellakaan tehnyt. Tämä pidensi selvästi meikin kestoa ja toimi vähän niin kuin tarrana siellä pohjalla. Pystyin käyttämään tätä myös nenälläni, joka on se kaikkein pahiten rasvoittuva paikka. Turhaan olin jemmannut tätä ikuisuuden laatikossani ja helmikuun LF boxista tuli toinen varmasti melkein vastaava, joten ehkä se tulee käytettyä nopeammin. (5/5)
 
IsaDora Volume Lash Styler - 30 Black
Ostospostaus - kirkkaasti yksi parhaista maskaroista, mitä lähikaupoista löytyy. Onneksi on tiedossa, että tällainenkin on olemassa ja näitähän on tullut muutamia käytettyä jo aikaisemminkin. Tämä tuuheuttaa, pidentää, ei varise, tekee ripset mustiksi, koostumus on sopiva (ei liian märkä) jne. Tekee kaiken, mitä maskaralta voi odottaa, joten uusi tulee varmasti jossain vaiheessa taas ostettua. (5/5) 

Stila One Step Correct Skin Tone Correcting & Brightening Serum
Ostospostaus - tämä on kestänyt käytössä ikuisuuden, ihanaa kun loppui. Tämän tuotteen pitäisi toimia pohjustajana, värinkorjaajana, kirkastajana sekä kosteuttajana. Tämä toimi itselläni ainoastaan siinä värin korjauksessa, missä todella pieni määrä tuotetta riitti, joten sen vuoksi tuote kesti pitkään. Jos käytin tätä koko kasvoille, ihoni alkoi kiiltelemään alta aikayksikön, joten en tykännyt yhtään. Siinä mielessä vähän pettymys. (2/5)

Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop
Boxycharm 10/2017, mukana Boxycharm-projektissani - tästä tuotteesta tykkäsin todella paljon ja hyvä, kun projektin myötä tuli taas rutiineihini mukaan. Talvella yritin saada Too Faced'n Peach Perfect -meikkivoiteen käytettyä loppuun, koska oli vähän paksuhkoa. Tämä Beccan Skin Perfector oli sen kanssa todella mahtava kombo. Tämä ohensi sitä sekä kirkasti lopputulosta, joten ei ollut liian matta. Tätä tuotetta tulee ikävä, mutta hyvä, kun tuli käytettyä, koska oli melko vanha. Beccan lopettamisen myötä ei tätä enää taida jatkossa saadakaan. (5/5)
 
Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up
Boxycharm 02/2019, mukana Boxycharm-projektissani - alkuun tämä vaikutti hieman liian tummalta, mutta totuin siihen ja loppujen lopuksi tykkäsin erittäin paljon. Maltillisesti kun laittoi, tuli todella nätti korostus. Tämä ehkä hieman korosti ihon tekstuuria, mitä jotkut highlighterit tekevät, mutta ei ollut kuitenkaan liian häiritsevää. Tämähän tuli aikoinaan hajonneena, jolloin pressasin sen uudestaan, joten sen vuoksi oli melko puuterista ja loppui aika nopeasti. Tämän ihanan koristeellisen rasian säästän, josko tähän tulisi joskus pressattua jotain. (4/5)

Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Tämä oli mukana viime vuoden 10 in 2020 -projektissani, missä en saanut tätä loppumaan. Tämä olisi ollut aivan loistava puuteri, mikäli sävy olisi ollut kohdillaan. Se oli kuitenkin liian tumma, joten käyttelin tämän varjostuksiin ja aurinkopuuterina. Aika huomaamatonhan tämä siinä hommassa kuitenkin oli, mutta jotain sävyä antoi kuitenkin. Säästän tämänkin rasian, mikäli törmään näihin täyttöpakkauksiin jossain ja tulen ostopäälle. Sitten täytyy kuitenkin luottaa itseensä sävyn kanssa eikä sokeasti vain myyjään. Myyjä oli aikoinaan ehdottomasti sitä mieltä, että tämä on minun sävyni ja silloin oli keskitalvi, jolloin olin todellakin vaaleimmillani. (4/5) 

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
Boxycharm 07/2017, mukana Boxycharm-projektissani - vasemmanpuoleinen mattapuuteri oli loistava. Piti kiiltelyt erittäin hyvin loitolla ja muistan sen hyvin, vaikka käyttelinkin tämän puolen melko pian paletin tultua taloon. Toisen puolen kanssa sitten hieman venähti. Käyttelin korostussävyn tavoin melko pitkään, jolloin sain jopa pannunkin tuosta näkyviin. Oli kuitenkin todella huomaamaton, joten kyllästyin lopulta. Boxycharm-projektin myötä keksin sitten jauhaa tämän jämät ja sekoittaa normaalipuuterin (RCMA) sekaan. Se oli aivan loistava yhdistelmä. Se sekoitus ei ollut maaliskuussa vielä ihan käytetty, mutta toukokuussa loppui. RCMA on ehkä hieman liian jauhomaista, joten tämä antoi sille kivaa kuultavuutta. (5/5) 

Depend 7 Day Hybrid Polish
Mukana kynsilakka-  sekä 50 Shades Of Pink -projekteissani - tämän lakan kanssa sisuunnuin ja käyttelin urakalla loppuun. Minua ei tällä hetkellä tällaiset pinkit oikein innosta, joten oli ihan kiva saada tämä käytettyä vaikka olisi ehkä kuulunut ennemminkin kesään. Ihan hyvän lakkauksen tällä sai aikaiseksi ja Dependin lakoissa on kyllä laatu kohdillaan. Olen muistaakseni ostanut tämän aikoinaan Gekås Ullaredista, mikä on siis Ruotsin vastaava kauppa Keskisille. Siellä kävimme ehkä vuonna 2015 tai 2016, joten olihan tällä lakalla ikääkin. Mutta silti ei siis todellakaan kuitenkaan vanhimmasta päästä lakkojani. (3/5)
 
Rimmel London 60 Seconds - 853 Pillow Talk
Livbox 06/2015, mukana kynsilakkaprojektissani - otin tämän toisenkin ikivanhan lakan projektiini mukaan, koska tällainen vaaleansininen tuntuu olevan ajankohtainen tällä hetkellä. Tämä näytti hyvältä ihan tällaisenaan, mutta myös mattana. Pariin otteeseen laitoin alla esiteltyä OPIn lakkaa tämän päälle, jolloin lakkauksesta tuli ihanan talvinen. Rimmelin lakat ovat hyviä, mutta tämä vähän paksuuntui loppua kohden. (5/5)
 
OPI Nail Lacquer - Int'l Crime Caper 
Tämä taas on vieläkin vanhempi lakka, ei mitään hajua ostovuodesta. Tätä olen käyttänyt juurikin melkein pelkästään päällyslakkana. Tällä sai kivaa vaihtelua lakkaan kuin lakkaan, jolloin se pohjaväri kuulsi sieltä kivasti läpi. Olen käytellyt tätä mm. kummankin edellä esitellyn kanssa. Tästä tykkäsin erittäin paljon, ja vaikka on myös supervanha tapaus, tämä piti juoksevuutensa loppuun asti. (5/5)
 
Vielä muutama näytekin tuli käytettyä. Näistä erityisesti pidin Nivean voiteesta, vaikka se olikin suunnattu kuivalle iholle. Täytyy pitää mielessä. Myös Dermosilit olivat kivoja, mitä nyt näytteistä tuntoja irti sai. Aivan ihanaa heittää nyt tämä kasa suurinpiirtein kokonaan roskiin, joitakin juttuja täytyy vielä säästää. Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. No johan oli loppuneita :D Nuo Garnierin vesimelonit odottaa miulla korkkaamista, taitaa löytyä se hiusnaamiokin vielä samasta sarjasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä hiusnaamiota olisi myös kiva päästä kokeilemaan, on varmasti ihana! <3 Oli niin ihanaiset tuoksut näissä!
      Onneksi näitä tuotteita loppuu, kun tuntuu, että kaikki paikat pursuavat. Vaikka oikeasti luulen, että minulla on melko maltilliset "varastot" :D

      Poista