4.3.2021

Lookfantastic Beauty Box tammi- ja helmikuu 2021

Esittelyyn pääsevät vihdoin sekä tammi- että helmikuun LF Beauty Boxit. Helmikuun omaa sain odotella vaikka kuinka pitkään, jotain häikkää siellä oli, sain toimitusvaikeuksista viestinkin.
 
Tammikuu 2021:
 
Grow Gorgeous Balance Shine-Enhancing Overnight Mask
Kuiviin hiuksiin yöksi jätettävä naamio, joka on ainakin omalla kohdalla ihanteellinen tapaus, koska pesen hiukset yleensä aamuisin. Yöksi jätettävät hiusmaskit, jotka pitäisi laittaa kosteisiin hiuksiin, odottavat yleensä viikonlopun saunaa. Jos unohtaa, niin tehohoidon väli voi hieman venähtää. Yritin tätä tuoksutella, mutta en saa mitään irti tuon sinetin alta. Toivottavasti tässä ei ole sitä miehistä tuoksua ainakaan niin voimakkaana, joka joskus näissä tämän merkin tuotteissa on ollut. Silloin tämän käyttöön vaaditaan kyllä jo sisua. Luulisi sen kyllä puskevan tuolta läpi ja pahasti, jos olisi.

Verso Extra Nourish Eye Cream
Perussilmänympärysvoide, jonka pitäisi sekä kosteuttaa, ravita ja vahvistaa sy-ihoa. Verso ei ole mikään halpismerkki, joten mielenkiinnolla tulee tämä käytettyä ja sy-voidetta kuluu, hitaasti tosin, mutta varmasti.

SVR Hydraliane Légère Intense Moisturising Cream
Tämä on outo merkki, mutta vaikuttaa ihan apteekkituotteelta. Tämä voide on suunnattu normaalista sekaihoiselle ja itsehän kuulun tuohon sekaihoporukkaan. Tuotteen pitäisi kosteuttaa ja jättää iho mataksi. Lisäksi voiteen pitäisi toimia hyvin myös meikin alla, joten siitä suuri plussa. Kiva päästä testaamaan.


Starskin Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves
Nämä käyttelin suurella innolla heti boxin saatuani, mutta olivat pienoinen pettymys. Eivät tehneet käsistäni silkkisen pehmeitä, vaan olivat periaatteessa ihan peruskäsivoidetta.


Sleek MakeUp Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream - Roasted Almond
Menin tämän korkkaamaan eikä sävy ollut alkuun ollenkaan mieleinen. Kokeilin sitten kuitenkin vielä hellästi huulivoiteen päälle ja siinä meni kyllä oikein hyvin ja näytti ihan kivalta. Tätä täytyy siis käytellä minimaalisen pieni määrä kerrallaan.


Complexion Sponge
Tämä on jo päässyt käyttöön ja tykkään kyllä. Sieni on kivan pehmeä ja joustava sekä hoitaa hommansa ihan kuten tällaisen tuotteen odottaisikin hoitavan. Plussaa tietenkin myös tuosta ekologisuudesta.

Ihan käyttökelpoisia tuotteita kaikki, mutta ei kuitenkaan ehkä parhaimpia laatikoita, mitä LF:lta on tullut. Toki en ole vielä noita tuubeja testannut ja nehän voivat olla täyttä luksusta. Versolta ainakin odotan paljon.
 
Helmikuu 2021: 




Helmikuun boxia jouduin siis odottelemaan pienen ikuisuuden. Onneksi sentään tuli ja onneksi tuli myös tuo kirjanen, tammikuun boxissa sitä ei ollut. Jotenkin se vaan helpottaa aina näin aluksi sen sevittämisessä, että mihin tarkoitukseen nämä tuotteet nyt noin oikeasti ovat ja miten niitä tulisi käyttää. 
 
Mádara SOS Hydra Recharge Cream
Oikeastaan ihan kiva saada pitkästä aikaa Mádaran tuote. Uskoisin, että sellaisia ei itseltäni tällä hetkellä löydy. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote Elemiksen Papaya Enzyme Peelille, jota olen joskus jo kokeillut, joten ihan hyvä näin. Tämä on tehokkaasti kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä aamuin/illoin käytettävä voide, jonka pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. 
 
Balance Me AHA Glow Mask
Pienen pieni 10 ml tuubi kirkastavaa kolmitehoista kuorintavoidetta, joka sisältää hedelmähappoa. Naamio kirkastaa, puhdistaa sekä kohentaa ihoa. Tämäkin tuote sopii kaikille ihotyypeille. Käytin juuri äsken loppuun saman merkin seerumin ja se oli aivan ihana. Kiva päästä kokeilemaan lisää tuotteita tältä merkiltä vaikka pieni tuubi vain onkin.    

Bubble T Strawberry Macaron Hand & Body Butter
Nyt oli herkullisen näköinen pakkaus! Tuoksukin puskee tuolta läpi erittäin herkullisena, joten odotukset ovat korkealla. Tätä voisi käyttää siis käsille ja kropalle, mutta luultavimmin menee ihan vaan käsille, koska vartalovoiteet kuluvat itselläni aina hurjaa vauhtia. Haluan nauttia tästä pidempään. Toivottavasti tässä on myös tehot kohdillaan.

Eyeko Galactic Lid Gloss Cream Eyeshadow - Zodiac
Nestemäinen ja glitterinen luomiväri, jonka onneksi sain tässä kuparin värissä. Toinen vaihtoehto boxissa olisi ollut hopea, mutta harvoin tulee sellaisiin sävyihin tartuttua. Jos tämä vain toimii, niin varmasti tulee käytettyä. Näin muutamankin vloggaajan tätä testaavan ja vaikutti ihan lupaavalta, melkoisen kimaltelevaa tosin.

Illamasqua Beyond Veil Skin Glowing Gel
Aivan supermahtavaa saada tämä tuote testiin. Tämä on esitteen mukaan Illamasquan Hydra Veilin sekä Beyond Powderin yhdistelmä eli molempien tuotteiden edut pitäisi nyt löytyä tästä samasta paketista. Minulla on Hydra Veil parasta aikaa käytössä ja se on erittäin hyvä pohjustaja ja voisin jopa ajatella hankkivani sitä tulevaisuudessa lisää. Nyt saa sitten testata tämänkin, joten katsotaan kumpi vie voiton. Tämä tuote on siis sekä kosteuttava että kirkastava meikinpohjustaja.  

Magn!tone London Wipe Out Swipes - 2 Pack
Kaksi aivan ihanan pehmoista meikinpuhdistajatyynyä, joita voi esitteen mukaan käyttää jopa 1000 kertaa. Todella huippujuttu tämäkin. Näistä olen haaveillut, kun näitä joskus jonkun blogissa olen nähnyt, mutta tietenkin ovat jääneet hankkimatta. Näiden avulla voi siis puhdistaa meikin ihan lämpimällä vedellä ja sen pitäisi tehota vähän vaikeampaankin meikkiin. Nyt tulee säästöä vanulapuissa!


Mielestäni tämä helmikuun boxi oli aivan loistava. Mielenkiintoisia voiteita, ei-meikkituote eli puhdistustyynyt tulivat todella tarpeeseen ja tulipahan kaksi niitä meikkituotteitakin, joita on aina kiva saada, koska harvemmin tulee niitä itse osteltua tällä hetkellä. Kivaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti