7.3.2021

Loppuneet tuotteet tammikuu 2021

Kivasti loppui tammikuun puolella tuotteita, melkoisen sekalainen seurakunta vähän sitä sun tätä, vanhaa ja uutta.
 

Aloitetaan taas perinteisesti hiuksista:
 
Tigi Bed Head Resurrection Shampoo & Conditioner
Tämä on kaksikko, jonka nimeen olen ennen vannonut mennen tullen. Olin jotenkin huomaavinani, että shampoo ei enää olekaan niin täydellinen kuin olin kuvitellut. Se ärsytti päänahkaa ja lisäksi hiuksistani tuli jotenkin raskaat näiden käytön jälkeen. Senkin täytyy johtua shampoosta, koska käyttelin hoitoaineen kanssa muitakin shampoita enkä huomannut niiden kanssa vastaavaa. Hoitoaine on edelleen loistava ja tekee hiuksista ihanan hoidetut ja pehmeät. Shampoota en enää tästä sarjasta osta, mutta hoitoainetta voisin edelleen harkita, kun taas joskus superhalvalla löytää. Nyt on liilat vastaavat Tigin omat jättiputilot käytössä. Shampoolle annan tästä nyt (3) ihan vain tuoksunsa ja pesevyytensä ansiosta ja hoitoaineelle (5)
 
Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss
LF Beauty Box 11/2020 - tämän käytön jäljiltä hiuksista tuli aivan ihanan pehmeät ja sileät ja lisäksi tämä antoi hiuksille myös hieman kiiltoa. Sähköisyyttäkään en huomannut, joten varmaan tämä sitäkin poisti. Tuoksukin tässä oli ihana ja pienellä määrällä pääsi pitkälle. (5/5)

Philip Kingsley Deep-Conditioning Treatment
Joulukalenterista 2020 - tätä käyttelin ehkä kerran viikossa ja annoin muhia hiuksissa ennen shampoopesua joskus kauemminkin kuin toivotun 20 minuuttia. Tämä selvästi teki tehojaan ja syvähoiti hiuksia tehden niistä todella pehmeät. Minulla on hiukset nyt jotenkin todella hyvässä kunnossa, mutta kaipa se lähinnä johtuu siitä, että en ole niitä lämpökäsitellyt kuin muutaman kerran vuoden sisällä. Joka tapauksessa, tykkäsin tästä tuotteesta todella paljon ja kiva oli kalenterin myötä päästä tähän tutustumaan. (5/5)
 
Vichy Liftactiv Collagen Specialist 
Bette Box 09/2018 - aivan ihana voide, jonka käyttelin meikin alla ja sopi siihen loistavasti. Teki ihosta jotenkin täyteläisemmän oloisen ja sileämmän näköisen. Lisäksi tämä imeytyi nopeasti. On vähän jäänyt muiden tuotteiden jalkoihin, mutta tulipahan viimein käytettyä ja voisin jopa hommata lisää. (5/5)

Ziaja Goat's Milk Energising & Smoothing Serum
Bette Box 07/2019 - tässä oli parasta ennen päiväys 11/2021, joten en ole sen vuoksi pitänyt minkäänlaista kiirettä tämän kanssa. Tuo on kyllä Ziajan tuotteissa suuri plussa, kun merkkaavat tuon pvm:n aina selkeästi tuotteisiinsa. Tässä kyseisessä seerumissa nyt kuitenkin oli se sama voimakas tuoksu, mikä tämän vuohenmaitosarjan muissakin tuotteissa on ja mistä en itse oikein välitä. Kyllähän tämän käytti, mutta vaati taas totuttelua. Seerumi oli melko paksua, joten en edes yrittänyt meikin alle vaan käytin kokonaan suosista yövoiteen alla. En huomannut tämän tekevän yhtään mitään ihmeellistä, mutta toivotaan, että teki. (1/5)  

L'Oréal Age Perfect Golden Age Eye Rosy Radian Care
Ostospostaus - tämän sy-voide vaikutti todella hoitavalta ja tuntui pitävän silmänalusihon kunnossa. Käyttelinkin tämän pelkästään yövoiteena, jolloin tykkään käytellä vähän tuhdimpia tuotteita. Ainoa huono puoli tässä oli tuo purkki, jonka takia annostelut välillä oli mitä oli ja lisäksi tuote piti myös kaapia tuolta reunojen alta ikävästi. Olisipa tätä tuubissa, ostaisin salamana lisää, mutta voipi olla, että sorrun tähänkin versioon vielä uudestaan. Piste lähtee siis pelkästään purkista. (4/5)
 
Avant Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream

Glossybox 02/2019 - superkallis anti-aging yövoide, jonka vihdoin maltoin käyttää. Tuote sisältää hyaluronihappoa ja tätä olisi voinut käyttää sekä kasvoille että silmänympärysalueelle. Käyttelin kuitenkin pelkästään kasvoille ja tykkäsin valtavasti. Voide oli erittäin pehmeää, tuoksui taivaalliselta ja selvästi piristi ja uudisti ihoa yön aikana. Oli erittäin ylellisen oloinen yövoide, mutta harmi tuo hinta. Onneksi kuitenkin muita Avantin tuotteita on muutama muu varastossa.(5/5)
 
The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Ostospostaus - tämä tuoksui aivan kahvilta eli niin ihana naamio, että ei mitään rajaa. Tässä oli kuorivia partikkeleita, mutta ne olivat erittäin pehmeitä. Iho jäi tämän jäljiltä todella pehmeän ja hoidetun oloiseksi ja se tuoksu, en siis kestä kuinka taivaallinen se oli. Kun olen saanut käyteltyä suurimman osan naamioistani (ja niitähän riittää), ostan tätä ehdottomasti lisää. (5/5)

Biotherm Biocils Waterproof Eye Make-Up Remover
Joulukalenterista 2020 - erittäin hyvä silmämeikinpuhdistusaine, joka putsaa kaiken meikin eikä kirvele silmiä. Todella kiva käyttää. (5/5)

Kicks Vitamin C Ready, Set Glow! Peeling Pads
Ostospostaus - näihin olin hieman pettynyt. Toivoin, että olisin voinut käyttää lappusia aamuisin kirkastamaan ihoa ja sen päälle meikit, mutta ei. Nämä jättivät ihon niin lähmäisiksi, että kasvot oli pakko pestä näiden käytön jälkeen. Käyttelin näitä ehkä muutaman kerran viikossa ja tuntuivat kyllä puhdistavan ihon perusteellisesti, mutta ei kuitenkaan ihan toivotulla tavalla. Näitä nyt ei edes taida enää saadakaan, joten parempi ehkä, että en ihastunut. (3/5)

L'Occitane Petal Cleansing Oil With Peony Extract
Ostospostaus - tämän avasin jo viime talvena, mutta käytin nyt vasta loppuun. Tuote oli erittäin riittoisaa eli vähällä pääsi pitkälle. Teki sen, minkä pitikin eli puhdisti kasvot niin hyvin kuin öljyltä voi odottaa, mutta tämän tuoksuhan oli ihan omaa luokkaansa, todella ihanan kukkainen. Aivan täyttä luksusta koko tuote. (5/5)
 
Simple Micellar Cleansing Wipes

Glossybox 02/2019 - eipä ole pahemmin korona-aikana tullut kasvoliinoja käyteltyä, mutta onpahan kuitenkin sattunut, että aina silloin tällöin on täytynyt saada kasvot pikaisesti puhtaiksi. Nämä Simplen liinat ovat taattua tavaraa sillä saralla eli puhdistavat kasvot helposti, hyvin ja hellävaraisesti. (5/5)
 
Starskin Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves
LF Beauty Box 01/2021 - annoin käsien hautoa näissä sen neuvotun 15 minuuttia ja tehokkaasti tuntuivat kyllä hautuvan. Kädet olivat vähän epämukavassakin umpiossa. Kuitenkaan nämä eivät tehneet ihmeitä, vaan kädet tuntuivat näiden jälkeen siltä, kuin olisi laittanut peruskäsivoidetta. Odotin enemmän, mutta ehkä minulla oli liian suuret odotukset. (3/5) 
 
Starskin VIP The Gold Mask Eye Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Masks
Goodiebox 11/2020 - nämä olivat sähäkän väriset, kultaiset, mutta eivät nämäkään oikeastaan mitään ihmeellisiä olleet. Muistaakseni olivat melko kuivatkin. Ihan perussilmänalusnaamiot. (3/5)
 
Chella Beauty Tantalizing Taupe Eyebrow Cream
Boxycharm 07/2018 - tätä olen jostain syystä pantannut laatikossani vaikka jo heti alkuun huomasin tämän olevan aivan liian tumma. Testasin vielä kerran ja edelleen oli liian tumma, joten lähti eteenpäin. Tyttärellä on melko tummat kulmat, joten kelpasi hänelle, vaikka muutenkin tässä oli hieman vaikeakäyttöinen systeemi. Toisessa päässä oli sivellin, millä pitäisi kaivaa sitä tuotetta tuolta toisesta päästä. Helposti tulee varmasti liikaa. (0/5)
 
Comme Deux Lip Oil - Peach
Goodiebox 03/2020, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tämä antoi huulille kiiltoa, mutta ei minkäänlaista sävyä ja lisäksi tämä selvästi hoiti eli oli siinä mielessä huulirasvamainen. Vähän kyllä kuitenkin loppujen lopuksi oli liian tahmeaa, joten siitä vähän miinusta. (4/5)

Maybelline Baby Lips - Pomme D'Amour
Mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tässä oli pinkki sävy, joka oli hieman läpikuultava, joten aivan täydellinen omasta mielestäni. Lisäksi tässä oli jouluinen tuoksu, ehkä vähän joku kardemumma sieltä puski läpi, joten ajankohtakin tämän käytölle oli täydellinen. Eihän tämä niin hoitava ollut, mutta muut asiat kompensoivat eli tykkäsin todella paljon. Ja jeee, yksi Baby Lips vähemmän... (5/5) 

Cover FX Shimmer Veil - Amethyst
Boxycharm 02/2018 - sainpas käytettyä kunnialla loppuun tämän muutamassa projektissakin mukana olleen tuotteen. Tästä tuli kivasti kimalletta silmäluomille, ei varissut sieltä ollenkaan eli oli todella helppokäyttöinen. Otin stopperinkin pois ja tuolta on kaavittu kaikki irti, mitä sain. Lopuksi vähän ehkä kuivahti. Aivan ihana tuote. (5/5)

Milani Powder Blush - 04 Bella Rosa
Ostospostaus - tässä oli kieltämättä hieman hommaa, koska punaa oli tässä rasiassa 17 g. Sain tästä pannun näkyviin ja sitten menin pudottamaan meidän kivilaatalle eli rikki meni ja oli pressattava uudestaan. Sen myötä kulutukseenkin tuli hieman vauhtia, koska oli vähän puuterisempaa. Sävy oli ihanan hento roosa, jonka kanssa ei voinut tulla övereitä, joten oli niin helppokäyttöinen kuin olla ja voi. Tykkäsin tästä todella paljon ja ostaisin uuden, jos niitä poskipunia ei olisi valtava määrä laatikossa. (5/5)

Lumene Klassikko Kevyt & Raikas Käsivoide
Ostospostaus - tuoksuhan tässä käsivoiteessa oli niin kohdillaan kuin olla ja voi. Kertakaikkisen ihana ja raikas. Tehoiltaan voide oli kuitenkin melko olematon eikä hoitanut käsiäni tarpeeksi. Käyttelin yövoiteena, mutta kädet olivat aamulla jotenkin kuivahkot. Voide oli myös melko ohutta ja juoksevaa. Tämä olisi mennyt paremmin kesäaikana. Näitä oli minulla toinenkin eri tuoksussa, mutta annoin sen nyt eteenpäin, koska en halunnut tuhlata siihen aikaani enkä odotella sen kanssa kesää. (2/5)

Lumene Lähde Nordic Hydra Body Butter
Ostospostaus - tästä tykkäsin erittäin paljon. Ihanan pehmeä ja hyväntuoksuinen voide, joka imeytyikin hyvin ja nopeasti vaikka vartalovoi onkin. Selvästi kosteutti ihoa. Voisin ostaa lisää, joten pitääpä pitää mielessä ja silmät auki. (5/5)

Soap & Glory The Daily Smooth Amazingly-Effective Dry Skin Formula Body Butter
Ostospostaus - taas yksi tuote, jonka vihdoin raaskin käyttää. Mietin, että tämä on se talvi, kun tämä on käytettävä eikä taas odottaa seuraavaa, koska on ostettu vuonna 2019. Mitä tästä nyt voi muuta sanoa kuin että niin iki-ihana kuin vaan olla ja voi. Todella voimakas tuoksu, mistä tykkään ja itse voidekin oli aivan superhoitava. Voide oli erittäin paksua, mutta silti imeytyi hyvin. Mistähän näitä saisi tilattua..? (5/5)

Imperial Leather Cherry Bakewell Sweet Treats Shower Cream
Ostospostaus - tässä suihkuvoiteessa oli aivan ihanan voimakas selvän piirakan tuoksu, melkoisen imelä. Tämän kanssa olikin todella kiva peseytyä, sitä aivan odotti. Lisäksi tämä jätti mielestäni ihon hoidetun oloiseksi, mitä en tiedä, olenko ikinä minkään suihkutuotteen kanssa ennen edes näin selvästi kokenut. Iho ei ollut sellainen kiristävän puhdas, vaan kuin voidetta olisi laitettu. Mutta ei se iho tietenkään mitenkään rasvaiseksi jäänyt. Luulen, että tätäkin on ostettava lisää, kun äärelle pääsee. (5/5)


Vielä muutamat näytteet, jotka vaikuttivat kaikki kiinnostavilta. Näistä varsinkin ihastuin täysin tuohon Karl Lagerfeldin (Goodiebox 12/2020) tuoksunäytteeseen, joka tosin tuoksui niin tutulta, että on varmasti tullut joskus aikaisemminkin jostain boxista. Mukavaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Mie käytin pienen purkin tuota TBS:n kasvonaamiota ja se oli kyllä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä niin samaa mieltä! <3 Niin kertakaikkisen ihana! Katsotaan nyt, kuinka kauan malttaa olla ostamatta sitä lisää... ;)

      Poista