23.3.2021

Glossybox helmi- ja maaliskuu 2021

Tulin tilanneeksi taas vaihteeksi Glossyboxin, kun oli sellainen fiilis, että jollain se Goodiebox nyt vaan on korvattava. Kaksi laatikkoa niitä on ehtinyt jo saapua ja sisällöt ovat olleet ihan loistavat.
 
Helmikuu:
 

Helmikuun laatikko oli niin sähäkkä ja retro, että tämä pakkaus on ehdottomasti säilytettävä. Mikä tässä laatikossa oli myös mahtavaa oli se, että kaupanpäällisenä tuli ei enempää eikä vähempää kuin iki-ihana Sol De Janeiron vartalovoide:
 
Sol De Janeiro Bum Bum Cream 
 
Tämä on toki minikoossa, mutta minulla on näitä vielä se edellinenkin varastossa, joten saan nauttia tästä tuoksusta hieman pidempään. Tuoksuhan tässä on niin valloittava, että mitään muuta hajustetta ei sitten enää tarvitakaan. Tuoksu myös pysyy iholla, joten se tulvahtelee nenään koko päivän. Tykkään tästä ihan voiteenakin, joten täyttä luksusta. 



Sophia + Mabelle Satin Powder Blush - Retro
Laatikosta pisti tietenkin heti silmään myös tämä poskipuna, jonka ulkoasu olikin samaa sarjaa laatikon kanssa eli aivan upea. Tätä en ole vielä testannut, mutta on juurikin sellaista värimaailmaa, jonka voisin kuvitella sopivan itselleni erittäin hyvin. Oli kyllä todella kiva saada pitkästä aikaa uusi poskipuna.   

Karl Lagerfeld + ModelCo Lip Liner - Rosewood
Mukava oli myös saada uusi huultenrajauskynä. Tässä on kivan neutraali sävy ja kynä on vahamainen, joten vaatii ehkä hieman totuttelua. Entuudestaan olen pelkästään aina omistanut niitä "lyijykynämäisiä", enkä todellakaan ole ikinä ollut mikään huultenrajauskynähamsteri. Käyttelen kuitenkin mielelläni, jos sellaisia varastoistani löytyy. 

Bang Beauty Blush Brush
Laatikosta löytyi myös todella pehmeän oloinen, lyhytvartinen sivellin. Vielä en ole testannut, mutta eiköhän tällekin aina välillä käyttöä löydy. Olen nyt jämähtänyt pitkäksi aikaa samoihin luottosiveltimiin, joita aina välillä vain pesaisen ja sitten taas eikun käyttöön. Ehkä pitäisi alkaa vähän enemmän kierrättämään. 

Molton Brown London Orange & Bergamot Bath & Shower Gel
Boxista tuli lisäksi pienen pieni 30 ml pullo ihanan tuoksuista suihkugeeliä Molton Brownilta. Tämän käytin jo, ja täytyy sanoa, että tämä on varmasti parhaimman tuoksuinen Molton Brownin suihkari, jota olen testannut. Todella raikas ja sitrusmainen, aivan ihana. Olisi ollut mahtavaa saada hieman isompi pullo, mutta kyllä tästäkin säästeliäällä tyylillä useampaan suihkukertaan riitti. 


Ciaté London Extraordinary Loose Translucent Setting Powder
Viimeisenä laatikon kruunasi minikokoinen (7g) Ciaté Londonin irtopuuteri. Tämä on esitteen mukaan rikastettu bambu-uutteella, jonka pitäisi imeä ylimääräinen öljy iholta samalla, kun hyaluronihappo auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Kuulostaa loistavalta ja tämä tulee ehdottomasti käytettyä. Olisi myös pienen kokonsa vuoksi kätevä reissuun, kunhan nyt sinne asti vaan joskus päästäisiin. 
 

Mielestäni tämä oli todella monipuolinen boxi täynnä toinen toistaan loistavampia ja laadukkaampia tuotteita. Sophia + Mabelle oli kyllä itselleni uusi merkki, mutta luotto on kova ja kiva tutustua siihenkin. Muut merkit olivatkin sitten tuttuja ja turvallisia. 

Maaliskuu:


Maaliskuisessa boxissa taas esittelykortti oli niin herkullisen näköinen, että laatikon sisällön vain oli oltava jotain makean upeaa. Tästä laatikosta en edes spoilaantunut ollenkaan, joten sisältö oli aivan ihana yllätys.

Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub
Huultenkuorintaa megakalliilta Avantilta, mikäs siinä, onhan tätäkin kiva kokeilla, mutta toivottavasti en ihastu liikaa. Tämän pitäisi olla ylellinen kuorinta, joka on rikastettu ruusulla, pioneilla ja mantelilla. Minulla on edellinen kuorinta silausta vailla loppu, joten tämä pääsee ihan muutamien viikkojen sisällä käyttöön. 

Minus 417 Serenity Legend Aromatic Refreshing Body Lotion
Tämän vartalovoiteen otin jo käyttöön, koska alkoi kiinnostamaan tuo aromaattisuus. Onhan tässä nyt todella valloittava tuoksu, joka ei ole liian voimakas, mutta kuitenkin tarpeeksi, että sen huomaa. Voide tosiaan myös imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Ihana tuote!
 
Juicy Couture Viva La Juicy EdP

Mukana oli pieni näyte Juicy Couturen hajuvettä, jonka tuoksu on juurikin enemmän makeinen ja hedelmäinen kuin raikas. Vanilja sieltä puskee selvästi läpi. Jotenkin tulvahti tästä muistot mieleen ja mietin pitkään, että mitä tämä muistuttaa. Tajusin, että joskus nuorempana käyttelin Boucheronia, joka oli ihan luottohajusteeni jossain vaiheessa ja tämä kyllä muistuttaa selvästikin sitä. 

The Beauty Crop Stuck On You Eyeshadow Primer
Tämä on siis silmämeikinpohjustaja, jonka pitäisi paitsi pitää luomien iho pehmeänä ja kosteutettuna, mutta lisäksi myös auttaa pitämään luomivärit paikallaan pidempään ja antamaan intensiteettiä luomivärin sävylle. Nyt täytyy myöntää, että on pohjustajat jääneet viime aikoina vähemmälle, vaikka luomiväriä olenkin käyttänyt enemmän kuin aikoihin. Täytyy ottaa itseään nyt niskasta kiinni.


Lottie London Power Foil Metallic Eyeshadow - Unphased
Tämä irtoluomiväri on todella pigmenttistä, mutta ai että niin sopivassa sävyssä. Todella minimaalisen pienellä pisaralla sai aivan ihanaa hohdetta jo aikaiseksi. Yllättäen pidän tämän todellakin itselläni - ensisilmäyksellä siis jo jopa tarjosinkin tätä tyttärelleni, joka ei tätä huolinut. Tarjouksen jälkeen testasin ja tulin ihan toisiin aatoksiin. Tätä tulee ehdottomasti käytettyä, ei ehkä usein, mutta tulee kuitenkin. 
 

Huippuboxi oli siis maaliskuinenkin, joten ei vielä ainakaan kaduta ollenkaan, että tulin tämän taas tilanneeksi. Tässäkin boxissa oli tuotteita laidasta laitaan ja yksi superkalliskin (Avantin ovh 65 €). Mielenkiinnolla jään nyt näitä molempien laatikoiden tuotteita testailemaan ja lisäksi myös odottelemaan tulevia boxeja. Mukavaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti