14.6.2021

Lookfantastic Beauty Box huhti-kesäkuu 2021

Olen jäänyt hieman jälkeen näiden yllätyslaatikoiden esittelyiden kanssa, joten aloitan nyt LF Beauty Boxista ja esittelen kolme kerralla.
 
Huhtikuu:
 
Laatikko oli ihanan pinkki ja nämä pakkauslaatikot ovat alkaneet järjestään olemaan sellaisia, etten millään haluaisi heittää niitä roskiin. Vain osa on uusiokäytössä, mutta kaapissa on vino pino tyhjinä odottamassa, mitä keksisin niissä säilyttää tai yleensäkään niille tehdä. Tässä boxissa tuli esittelylehtinenkin, joka ei ole enää mikään itsestäänselvyys.


Nails.Inc London Nail Polish - Mayfair Lane
Aloitetaan kynsilakasta ja tämä oli toinen vaihtoehtoisista tuotteista, mitä eri laatikkoversioista tuli. Se toinen olisi ollut Bellápierren shimmerinen luomiväri, mutta onneksi sain tämän kynsilakan. Näitä Nails.Incin lakkoja on tullut muutamia näistä yllätysboxeista ja ne ovat todella hyviä. Tämän sävy on tuollainen vaalean pinkki, melko luonnollinen, joten käyttöä tulee satavarmasti. 
 

Beauty Pro Rose Infused Sheet Mask
Seuraavana kangasnaamio ja mikäs sen mukavampaa. Tämä naamio sisältää superfoodeja ja tämän pitäisi vähentää ihon punaisuutta, on anti-ageing sekä hyvä juurikin rasvoittuvalle iholle. Olen kyllä perinteisesti kesäisin vähän huonompi käyttelemään tällaisia kasvonaamioita, mutta katsotaan, käytettyä tulee kuitenkin jossain vaiheessa. 


REN Evercalm Global Protection Day Cream
Aivan ihanaa saada RENin kasvovoide. Olen aina tullut todella hyvin toimeen tämän merkin kanssa. Kasvovoiteet alkoivat varastoista jossain vaiheessa uhkaavasti hupenemaan, mutta mm. joulukalentereista, yllätysboxeista ym. on niitä nyt jälleen kasaantunut. Siellä on kyllä kuitenkin aikamoisia aarteita eli ei haittaa ollenkaan. Tämä vaikuttaa ihan hyvältä perusvoiteelta, joka lupailee mm. ihon rauhoittumista, ravitsemista sekä ikääntymisen ehkäisyä. 


Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum
Vielä seerumi superkalliilta Avantiltakin! Tämä on yöksi laitettava seerumi, joka vahvistaa ihon elastisuutta ja hälventää pieniä juonteita ja ryppyjä. Tekisi mieli ottaa tämä käyttöön samantien, mutta pakko käyttää nuo muutamat korkatut ensin alta pois. Aivan mahtavaa saada tämä laatikosta!


Glov Scrubex Exfoliating Accessory For Soft And Kissable Lips
Tämä on siis huultenkuorintaliina. En kyllä näe tällä hetkellä tällaiselle mitään käyttöä, joten lähtee eteenpäin. 
 
Eylure London 3/4 Length - No.011 Light & Wispy
Irtoripset, jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta ja voisivat olla ihan luonnollisen oloisetkin, mutta en vaan jaksa säätää tällaisten kanssa. Myös nämä lähtee eteenpäin. 
 

Tältä tuo huultenkuorintasormikas näyttää eli aika näppärän oloinen ja olisi pitkäkestoinenkin, mutta tämä lähti nyt tyttärelle. Hän otti tämän vastaan erittäin mielellään. 
 

Tästä laatikosta omaan käyttöön jäi kuudesta tuotteesta neljä. Käyttöön jäävät olivat kuitenkin kaikki aivan huipputuotteita, joten tykkäsin boxista erittäin paljon.

Toukokuu:
 

Toukokuisessa laatikossakin oli kuusi tuotetta, joista viisi oli kosmetiikkaa ja yksi työväline.
 

Ecooking Peeling Mask
Happopohjainen kuorintanaamio, jonka pitäisi mm. vähentää ryppyjä ja juonteita sekä kirkastaa ihoa. Ihon punoitus on  tämän käytön jälkeen normaalia, kuten kannessakin mainitaan, joten älä turhaan panikoi. Se vain tarkoittaa, että tuote toimii. Käyttö pitäisi aloittaa lyhyemmällä vaikutusajalla ja pikku hiljaa, kun iho tottuu, pidentää sitä. Ennen auringolle altistumista tätä ei saisi käytellä, joten käytelläämpä sitten iltaisin, jossain vaiheessa. Tätä on todella kiva päästä kokeilemaan, mutta menee naamiopinoon, joka on omiin käyttötottumuksiin nähden kasvanut melkoisen isoksi. 
 
Dr Botanicals Kiwi Superfood Cooling Eye Serum
Viilentävä silmänympärysseerumi, joka sisältää mm. eri hedelmäuutteita ja C-vitamiinia ja jonka pitäisi mm. kosteuttaa ja kirkastaa katsetta. Laitoin tämän jääkaappiin ja otin heti satunnaiseen käyttöön, koska sopii kesään enkä todellakaan jaksa odotella ensi vuotta. Tämä on kyllä aivan ihanan viilentävä ja piristää kivasti aamuisin.
 

Comfort Zone Hydramemory Cream Gel 
Melkoisen hintavan oloinen geelivoide, jonka pitäisi pitää ihon kosteustasapaino kunnossa 24 tuntia. Tämä sisältää erilaisia hyaluronihapon tyyppejä ja koostumuksen pitäisi olla sorbettimainen. Lisäksi tämä soveltuu normaalille ja sekaiholle sekä kosteaan ja lämpimään ilmastoon. Noinkohan tämä nyt menisi kasvovoidejonon kärkeen ja käyttäisin jo tänä kesänä pois. Tämä on kuitenkin vain 15 ml tuubi, joten ei kestäisi kauaa. On kyllä kiva päästä testaamaan tätäkin.
 
Thisworks Stress Check Kind Hands
Vegaaninen käsivoide, joka mielestäni sinetinkin läpi tuoksuu aivan ihanalta. Pitäisi olla todella hyvä kuiville käsille. Näille on aina käyttöä ja Thisworksin tuotteet vaikuttavat järjestään huippulaadukkailta. Pillow spraysta en välitä, mutta muuten, mitä nyt on päässyt tutustumaan.


Burt's Bees Watermelon Moisturizing Lip Balm
Vaihtoehtoinen tuote tälle huulivoiteelle olisi ollut jonkinlainen monitoimisaippuasieni, mutta onneksi sain tämän. Näitä huulirasvojakin oli kolmessa eri maussa ja itselleni tuli vesimeloni, mikä kuulostaa niin herkulliselta. Nämä Burt's Beesin huulivoiteethan ovat hyviä ja erittäin riittoisia jopa omilla käyttötottumuksilla. Näitä on kulunut useampiakin aikojen saatossa ja tämäkin vuoro tulee ehdottomasti jossain vaiheessa.

The Vintage Cosmetic Company Silicone Exfoliating Pad
Tämän avulla voi puhdistusaineen kanssa kuoria ihon hellävaraisesti. Testasin tätä ja oli kyllä ihanan pehmeä ja todellakin hellävarainen. Parhaimmat tuloksethan tällä saisi aikaan säännöllisellä käytöllä. Kuivumaan tämän voi kivasti laittaa esimerkiksi kiinnittämällä seinälaattoihin imukupin avulla, joka tämän pidikkeestä löytyy. Yleensähän en tällaisista perusta, mutta kokeilin huvikseni ja saatanpa jatkossakin käytellä. Saatan käytellä myös apurina siveltimien puhdistukseen.
 

Tosi kiva ja monipuolinen oli tämä toukokuun laatikko ja kaikki tuotteet jäivät omaan käyttöön.

Kesäkuu:
 

Hieno laatikko säilytettäväksi jälleen kerran. Entäs sitten se sisältö..

L'Oréal Paris Hand Sanitiser Gel
Tämän käsidesin ainakin britit saivat jo toukokuun boxissa ja ihan kiva, että se lähetettiin nyt meillekin. Tämä on iso 125 ml pakkaus, joten tulee kestämään ikuisuuden. On meinaan käsidesiä muutenkin vähän kertynyt, mutta täytyy nyt alkaa kirimään näiden kanssa.

So Eco Gentle Facial Buffer
Tässäkin kuussa tuli tällainen ainakin nimensä mukaan hellävarainen kasvokuorintatyyny. En ole vielä testannut. Käyttötarkoitus on siis täsmälleen sama kuin aikaisemmin esitellyn toukokuisen version kanssa. Saa nähdä käyttelenkö kasvoille vai sopisiko tämä paremmin ihan vartalolle. 
 
Rituals The Ritual Of Jing Sacred Lotus & Jujube Mild Body Scrub 
Tässä on aivan käsittämättömän ihana tuoksu, koko laatikko tuoksui tältä. Minulla on parasta aikaa käytössä Ritualsin toisen sarjan vartalonkuorinta, joka on ihan pian loppu, joten tämä tuli hyvään saumaan. Pääsee heti seuraavaksi käyttöön. Vaikka en näistä kuorinnoista niin perusta, mutta tässä on kuitenkin niin ihana tuoksu, että käyttelen erittäin mielelläni.  

Balance Me Pre And Probiotic Cleansing Milk
Olen jotenkin tykästynyt tämän merkin tuotteisiin, joten onneksi niitä nyt näyttää tulevan näistä yllätysboxeista. Tämä on vain pieni 30 ml pullo, mutta tulee ehdottomasti käytettyä varmaan piankin pienuutensa vuoksi. Tällä pitäisi saada puhdistettua myös silmämeikki, joten täytyypä testata. 

ESPA 24 hour Replenishing Eye Moisturiser
Kuinka mahtavaa saada ESPAn kallistakin kalliimpi sy-voide. Tämän pitäisi syväkosteuttaa ja -hoitaa sy-ihoa ja tehdä niistä pehmeät, pirteämmän näköiset ja siloisemmat. Taitaapa tämäkin kiilata muutaman muun laatikossa olevan voiteen ohitse. 

Philip Kingsley Styling Finishing Touch Polishing Serum
Hiusseerumi, jonka pitäisi silottaa, pehmentää, vähentää sähköisyyttä, antaa kiiltoa, hoitaa, suojata jne. Tätä on tarkoitus käyttää hiusten pituuksiin ja latvoihin ja pienellä määrällä pitäisi pärjätä. Tämän ei pitäisi myöskään lähmätä hiuksia. Olen nyt kesäksi ottanut käyttöön auringolta suojaavia hiustuotteita (kaipa tämä senkin tekisi), joten odottelen tämän korkkaamista vielä jonkin aikaa. Mahtavaa tätä on päästä kokeilemaan ja kiva oli tämäkin saada boxista.
 
Dr. Lipp Superfood Red Radish Pigment Tint
Hieman oli arveluttavan punaista, kun tätä tuolta tuubista puristi, mutta on huulilla kuitenkin läpikuultava ja todella nätti. Ei oikeastaan punaisuudesta tietoakaan vaan kiva mieto sävy. Aika jankkia, kun tätä yritti puristaa, mutta vaikuttaa todella hoitavalta. Käyttöön jää siis tämäkin. 
 

Laatikossa oli yhteensä siis tällä kertaa seitsemän tuotetta ja mielestäni tämäkin boxi oli aivan loistava. Tästäkin jäävät kaikki tuotteet omaan käyttöön, tosin käsidesiä tulee varmaan koko perhe käyttelemään. Kaikki kolme tässä esiteltyä laatikkoa olivat todella kivoja sisällöiltään eli oli huippuhyvä kvartaali. Kivaa alkanutta viikkoa!    

2 kommenttia:

  1. Oho, nyt oli kyllä kaikissa bokseissa todella hyvät sisällöt! Tuo Lorealin käsidesi voisi kyllä olla eri muotoinen, sillä muistuttaa todella paljon heidän silmämeikinpoistoainetta (itse luulin sen juurikin olevan se tuote, kun boksien kuvia näin :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä, oli huippulaatikoita! Hahaa.. joo, nyt kun sanot niin näin on! Onneksi en omista sitä silmämeikinpoistoainetta - minun tuurilla laittaisin sitä käsille ja tätä silmille ;):D

      Poista