22.6.2021

Glossybox tammi- & huhti-kesäkuu 2021

Nyt seuraa jälleen vino pino laatikoiden esittelyitä. Menin tilaamaan vielä ylimääräisiäkin Glossyboxeja eli parit tammikuun omat, mikä tarkoittaa siis, että tilasin kummankin version. Tammikuussahan en vielä ollut tätä boxia itselleni tilannut, joten en omistanut ennestään näitä tuotteita. Tilasin sitten vielä helmikuisetkin, mutta annoin ne tyttärilleni. Näistä sain kuitenkin vielä puuterin itselleni, koska toiselle ei puuteri kelvannut eli tämän:
 
Ciaté London Extraordinary Loose Translucent Setting Powder
 
Näitä on itselläni nyt sitten kaksin kappalein ja mikäs sen mukavampaa. Vaikuttaa ihan lupaavalta tuotteelta vaikka en niin tosissani ole tätä vielä käytellytkään. 
 
Tammikuiset boxit:
 
Laatikkoversio 1:
 
Manna Kadar Beauty Flutter Mascara - Jet Black
Naobay Protective hair Mask
Love Beauty And Planet Shea Butter & Sandalwood Oil Shea Velvet Body Lotion
Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks
Merci Handy New Wave Love & Hand Cleansing Gel 
Figs & Rouge Wonder Love Charm Glow Elixir
 
Laatikkoversio 2:
 
Manna Kadar Beauty Flutter Mascara - Jet Black
Naobay Protective hair Mask
Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose Delicious Glow Body Lotion
Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks
Merci Handy Into The Wild Hand Cleansing Gel
 
En nyt esittele näistä erikseen sen kummemmin noita tuotteita. Ensimmäisessä laatikossa oli kuusi tuotetta ja toisessa viisi. Hieman vaihtelua onneksi noissa vartalovoiteissa ja käsidesissä. Silmänalusnaamiossa, hiustuotteessa tai maskarassa nyt ei sitä vaihtelua oikeastaan kaipaakaan. Wander Beautyn silmänaamiot ovat entuudestaankin tutut ja hyväksi todetut. Syy, miksi kaksi laatikkoa itselleni samantien tilasin olivat lähinnä nuo vartalovoiteet sekä juuri silmä- ja hiusnaamiot. Loput ovat pelkkää plussaa ja sellaisia, että voisin kuvitella käyttäväni. Figs & Rougen Glow Elixir minulta löytyy jo entuudestaan, joten niitäkin on nyt sitten kaksin kappalein.
 
Huhtikuu:
 

Tässä boxissa oli kyllä muutama selvä huti, mutta tuotteet kelpasivat jälleen kerran lapsille, joten ainakin pääsivät käyttöön. 
 

Elikya Beauty Illuminateur Naturel - Rosé
Vegaani ja ekoystävällinen korostusväri, joka on rikastettu eteerisillä öljyillä hibiskuksesta. Tässä pitäisi olla kevyt koostumus ja tätä voi käyttää sekä valittuihin kohtiin kasvoissa että sekoittamalla muutama tippa joko kasvo- tai meikkivoiteeseen. Minulla on tällaisia tuotteita muutama jonossa ja sen lisäksi tämä vaikuttaa hieman liian tummalta, joten annoin tämän suosiolla testaamatta eteenpäin. Tämä oli siis toinen niistä hudeista.


Glow On 5th Beauty Rose Gua Sha Facial Massage Beauty Tool
Ja tässä niistä toinen. Tällä kun hieroo kasvoja päivittäin 4-6 minuutin ajan, kasvojen verenkierto herää ja kasvot saavat nuorekasta hehkua. Esitteessä puhutaan Gua Sha -kivestä, mutta vaikuttaisi ennemminkin muovilta, en tiedä. En tulisi ikinä tätä käyttämään, joten tämä kapistus lähti siis myös eteenpäin ja tytär oli tästä jopa innoissaan. Ehkä nämä tällaiset on joku trendi tällä hetkellä.
 

Dwtn Paris Micellar Gel
No nyt päästiin asiaan eli tästä tykkäsin, koska aina on kiva kokeilla uusia puhdistusaineita. Tämä tuntemattoman merkin putsari on vegaaninen ja pitäisi olla myös hellävarainen. Tuotetta levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein joko vanulapun avulla tai suoraan kasvoille. Tämä jää ehdottamasti omaan käyttöön.  


O'Keeffe's For Healthy Feet
Jalkavoide, joka ensiajatuksena vaikuttaa hieman tylsältä, mutta toisaalta tätä tavaraa menee ja tulee ehdottomasti myös käytettyä ja on itse asiassa jo käytössäkin. Olen tältä merkiltä jonkun käsivoiteen joskus käyttänyt ja oli muistaakseni tehokas. Tästä jalkarasvasta pitäisi olla taattu apu erittäin kuiville ja halkeileville jaloille. Voin sanoa, että toimii. En usko, että olisin tätä ikinä itse ostanut, koska halvempiakin hyviä jalkavoiteita on olemassa, joten todella kiva on päästä tätä testaamaan.


Vitamasques Niacinamide Blueberry Pore Purifying Sheet Mask
Naamio, joka sisältää sellaisia superainesosia kuten mustikkauutetta, niacinamidea, AHA, BHA ja PHA happoja. Naamion pitäisi puhdistaa ja pienentää ihohuokosia sekä parantaa ihon epäpuhtaisuuksia. Kuulostaa erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta, joten tulee ehdottomasti tämäkin käytettyä. 


Viidestä tuotteesta vain kolme jäi siis omaan käyttöön, joten siinä mielessä hieman pettymys tämä huhtikuinen laatikko. Tuo härpäke oli kyllä jonkinasteinen pohjanoteeraus vaikka tytär siitä innostuikin. Onneksi nuo loput kolme on ihan mielenkiintoisia tuotteita.
 
Toukokuu:
 

Toukokuun laatikko oli aivan ihanan aurinkoinen ja piristävä. Taas yksi säilytettävä boxi lisää.
 

Tuotteitakin oli jopa kuusi kappaletta, joten lupaavalta vaikutti. Tämä boxi tuli täysin yllätyksenä eli en ollut kurkkinut muita blogeja tai mitään muutakaan.
 

Mélusine Paris Hair Protection Elixir SPF 20
Tämä on hiuksia auringolta suojaava kuivaöljy. Tämän tuoksu on aivan hurmaava, monoi, ja olen tätä jonkin verran jo käytellyt. Valitettavasti lähmää hiuksia erittäin helposti eli annostelun kanssa täytyy olla todella varovainen. Jos annostelu osuu kohdalleen, tämä on hyvä.

Bubble T Cleansing Lemon/Citron Hand Gel
Tässä käsidesissä pitäisi olla raikas sitruunainen tuoksu ja tämän pitäisi imeytyä nopeasti ihoon. En vielä tätä korkannut, koska käsidesejä on hieman jonossa ja olen hidas näitä käyttelemään. Uskomatonta, mutta totta. Ihanan raikkaaltahan tämä näyttääkin tuossa pullossa, joten käytettyä tulee ehdottomasti.


Doucce Luscious Lip Stain - Passion Peach
Voidemainen, syväpigmenttinen huulipuna, joka antaa mattaisen lopputuloksen. Pidemmittä puheitta: tämän testasin, en tykännyt ollenkaan, joten lähti eteenpäin. 

OPI Infinite Shine 2 Long-Wear Lacquer - Suzi Nails New Orleans
Mahtavaa saada OPIn lakka yllätysboxista, en muista, että olisin aikaisemmin saanut. Tämän pitäisi antaa geelimäisen kiiltävä ja pitkäaikainen lopputulos, joka kestää jopa 11 päivää. Toki suositellaan käytettäväksi sekä alus- että päällyslakan kanssa. Tykkään tästä sävystäkin aivan valtavasti, joten tämä tuo kivaa piristystä lakkakokoelmaani, johon alkaan olemaan melko kyllästynyt. Itse ostelen lakkoja enää todella harvoin, mutta onneksi näistä yllätysboxeista tulee niitä aina silloin tällöin.


Skin&Co Roma Truffle Therapy Whipped Polishing Cleansing Cream
Tämän pitäisi olla tehokkaasti meikit ja epäpuhtaudet poistava italialainen syväpuhdistava geelivoide. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää hoitavaa mustaa talvitryffeliä. Kuulostaa eksoottiselta. Tämä tuoksuu ainakin taivaalliselta ja on vain 20 ml tuubi, joten uskoisin testaavani tämän pikapuoliin. 

Monuskin Illuminating Primer SPF 15
Ihonsävyä tasoittava meikinpohjustusvoide, jonka pitäisi antaa upeaa glow'ta ja hehkua kasvoille. Tuote sisältää siis aurinkosuojan ja tätä voi käyttää yksinäänkin. Olen yhden saman merkin kuultoa antavan pohjustajan joskus käyttänyt ja se, jos mikä, sitä kuultoa kyllä antoi. Vähän liikaakin, joten käyttelin sen lähes kokoinaisuudessaan jalkavoiteena. Toivottavasti tämä ei ole sen hehkun suhteen ihan yhtä tehokas.

Tykkäsin todella paljon tästä boxista, vaikka yksi tuote lähti eteenpäin ja pohjustaja on vähän epävarma. Erittäin innoissani olen kynsilakasta. Putsari, hiusöljy ja käsidesi tulevat ainakin ehdottomasti käytettyä. Toivottavasti primerikin.
 
Kesäkuu: 
 

Tämänkin laatikon sisältö tuli itselleni täytenä yllätyksenä, mikä on tietenkin aina kuin joululahja keskellä kesää.

Plum & Poppy Curl & Volume Mascara
Vedenkestävä ripsiväri aivan oudolta merkiltä, josta en ole ikinä kuullutkaan. Maskaran pitäisi antaa upean kaarevat ja tuuheat ripset. Kiva päästä testaamaan.

Kndr Beauty pH Colour Mood Changing Hydrating Lip Oil
"Sinun huulesi, mutta vain parempana versiona", sanoo esitelappunen. Tätä siis kun laittelee huulille, tämän väri sopeutuu omien huulien sävyyn antaen niille hentoa väriä. Minulta ei tällä hetkellä huuliöljyä löydy laatikostani, joten aivan mahtavaa saada tällainen. Testasinkin jo, ja sävy muuttui kivan pinkiksi. Ihana tämä kyllä oli ja hoitavan oloinen.
 
Saint Luxe Brow Gel - Clear
Tällaistakaan minulta ei tällä hetkellä toista löydy eli pääsi käyttöön heti. En oikeastaan ole tällaista edes kaivannut, mutta käytän ehdottomasti, kun kerran laatikosta tuli. Geeli on väritöntä, harjasosa on sopivan pieni ja aines pistää kulmakarvat paikoilleen. Tämä ei myöskään kuiva mitenkään ärsyttäväksi kalvoksi siihen päälle, joten hyvältä vaikuttaa.

Mine Tan Body Skin Replenishing Rapid Recovery Moisturizing After Sun Gel
Tätä tuotetta olisi hyvä levitellä iholle aurinkoisen päivän jälkeen. Tämä sisältää rauhoittavaa ja ihoa pehmentävää aloe veraa, joka myös parantaa auringon vaurioittamaa ihoa ja kosteuttaa hyvin. Minulla on parasta aikaa käytössä samantyyppinen ihogeeli, joten tämä pääsee käyttöön heti sen jälkeen. Nämä tällaiset kyllä selvästi rauhoittavat ihoa auringossa olon jälkeen, joten kiva oli saada tätä lisää. 

Oral-B Sensitivity & Gum Calm Original Hammastahna
No eipä ole aikoihin tullut hammastahnaa mistään boxista. Oi niitä aikoja. Mutta ei se mitään, tätä tarvitsee aina ja se on yleensä myös aina sitä samaa vakiotavaraa, mitä sieltä kaupasta tulee ostettua, joten mukava välillä testata jotain uutta. Tässä uutuudessa pitäisi olla mieto maku ja tämän pitäisi vähentää hampaiden vihlontaa ja rauhoittaa ärsyyntyneitä ikeniä. Lisäksi tämän pitäisi jättää suojaava kerros hampaille uniikin ActivCalm-teknologian avulla. Käytän tämän varmasti seuraavana.


Tämäkin oli aivan loistava laatikko. Huuliöljyä ja kulmageeliä en ennestään edes omistanut, joten pääsivät heti käyttöön. Muut kolme tuotetta tulee myös käytettyä ja ainoastaan maskaran kanssa saattaa vähän venähtää, koska yritän kovasti käytellä niitä nyt tulojärjestyksessä. Jotenkin on tullut niin kivoja juttuja näistä boxeista viime aikoina, että sinnikkäästi kyllä jatkan vielä tilausta. Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti