18.6.2021

Boxycharm Project Update #4

Vielä yhden projektin päivitys on jäänyt tekemättä, joten täältä pesee. Periaatteessa tämän pitäisi olla jo finaali, koska olen jo päässyt alkuperäiseen tavoitteeseeni, mutta otin itseltäni haasteen vastaan ja jatkan vielä seuraavat kymmenen tuotetta. Alkuperäinen tavoitteeni tässä Boxycharm-projektissa oli siis saada kymmenen Boxycharmista tullutta tuotetta käytettyä ja sen olen onnistunut tekemään. 
 
Viime postauksen jälkeen käyttöön jäivät nämä:


Projekti oli rullaava eli otin aina yhden tuotteen tilalle uuden, joten projektissa oli koko ajan kymmenen tuotetta käytössä. Sanottakoon nyt, että näitä kuvia olen napsinut lähinnä huhtikuun puolessa välissä, joten tämäkin päivitys on hieman venähtänyt. 

Viime postauksen jälkeen loppuneita tuotteita oli kuusi ja sen jälkeen olen saanut käytettyä neljä lisää:

Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot
(12/2018)  
Cover FX Glitter Drops - Nova (11/2018
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up (02/2019)
 
Olen niin tyytyväinen, että jaksoin tsempata nämä tuotteet loppuun, koska kuten näkyy, niin vähintään kaksi vuotta vanhoja kaikki. Varsinkin nuo nestemäiset oli hyvä saada kunnialla laatikosta pois. 
 
Loppuneita tuotteita oli huhtikuun puolessa välissä siis yhteensä kymmenen:
 
Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up
(02/2019)
Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules (12/2018)   
Butter London Trend Nail Lacquer - Yummy Mummy (09/2016)
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)  
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck (08/2016
Cover FX Blurring Primer (05/2018)
Cover FX Glitter Drops - Nova (11/2018)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Cover FX Illuminating Setting Spray (11/2017
Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask (10/2018)

Projektin olisi siis alunperin ollut tarkoitus loppua tähän, mutta päätin jatkaa. Olen ottanut kaikkien neljän viimeisimmän loppuneen tilalle vielä uudet tuotteet ja jatkan tätä nyt niin kauan, että kaikki jäljellä olevat kymmenen tuotetta on tullut käytetyiksi. Projekti ei siis jatku enää rullaavana. Nämä tuotteet olen ottanut käyttöön loppuneiden tilalle:
 
Pretty Vulgar My Lips Are Sealed Lightweight Liquid Lipstick - Secret Sabotage
(12/2017)

Tarten huulikiillon tilalle otin tietenkin toisen huulituotteen, koska näitähän on aikoinaan tullut Boxycharmeista pilvin pimein. Suurin osa on lähtenyt eteenpäin, koska olivat liian tummia sävyiltään, mutta jäi niitä tietenkin jäljellekin. Tämä metallinhohtoinen on ihan ok ja pullohan on todella söpö. Tätä olen testannut ja tykkään, mutta pakkaus on iso (en saa selvää millilitroista, enkä löydä ihan heti verkosta), joten tämän kanssa tulee menemään pieni ikuisuus.

Artist Couture Diamond Glow Powder
(06/2017)

Cover FX:n dropsit menivät melkein täysin kroppavoiteeseen sekoitettuna käsivarsilleni, joten jatkan samaa linjaa myös tämän Artist Couturen Glow -puuterin kanssa. Tämä on irtopuuteria, mutta homma sujuu kuitenkin ihan hyvin. Tätä olin ennen projektia pelkästään testannut.

Tarte Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter - Exposed
(04/2018)

Beccan tilalle Tartea ja Beccaahan tuli sekoiteltua meikkivoiteeseen ja samaan tapaan olen nyt käytellyt tätä Tarten korostussävyä. Toimii melkein yhtä hyvin ja tykkään tästä. Tätäkin olin pelkästään testaillut ennen projektia. 

Wander Beauty Wanderess Dusk To Dawn Blush And Highlighter Palette
(12/2018)

Päätin ottaa vihdoin edes yhden paletin tähän mukaan ja yritin valita sen helpoimmasta päästä. Siis siinä mielessä, että voisin kuvitella käyttäväni sen loppuun. Paletti sisältää kaksi korostussävyä sekä yhden poskipunan. Tässä oli lähtökohta maaliskuun alkupuolella, kun tämä projektiin lähti:
 

Eli tätäkin olin vain testannut, mitä tuosta tuskin huomaa. Tämän kanssa tulee olemaan erittäin haastavaa myös, mutta tässä on tilannetta huhtikuun puolesta välistä:
 

Kaikissa näkyy jo käytön jälki ja tässä vielä tämän päivän eli kesäkuun puolivälin tilannetta, mistä näkyy, että tämähän etenee ihan mukavasti:
 

Kaikkia kolmea olen käytellyt ja toisen highlighterin pannu vaan suurenee, joten ei tämä ehkä kuitenkaan niin haastavaa ole kuin alunperin ajattelin. Tykkään todella paljon sekä tuosta poskipunasta, jota olen käyttänyt nyt aina meikatessani, mutta myös siis tuosta City Lights -highlighterista. Poskipunan kohdalla tuntuu, että pannu pumpsahtaa näkyviin ihan näinä päivinä. Tuscan Sunrise -sävy on melko tumma, mutta sitä raaputin toukokuussa RCMA-puuterin sekaan antaakseni sille hieman ytyä, joten siihen hupeni melkoisen paljon tuota ainesta. Raaputtelen varmaan vielä lisääkin. Toivon mukaan jaksan jatkaa tämän paletin kanssa niin niitä olisi yksi vähemmän. 

Tässä vielä muiden tuotteiden tilannetta:

Bodyography Lip Pencil - Barely There
(12/2018)  
Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose (02/2019)
Dirty Little Secrets Eye Shadow Crayon - Illusion (10/2017


Huultenrajauskynä kuluu hitaasti, mutta varmasti. On jo melko lyhyt, joten ei ole viimeisten loppuneiden joukossa. 

Trèstiquen
huulipunaa käyttelen edelleen melkein vain ja ainoastaan poskilla, huulille olen nyt muutamaan otteeseen kuitenkin tätäkin laittanut. Tämä on todella tiivistä tavaraa, joten kuluu todella hitaasti.

DLS:n
luomiväri meni juurestaan poikki jo aikaisessa vaiheessa, joten jälki on sen mukaista. Sitä on pieni nysä enää tuossa jäljellä, mutta ei ole vieläkään kuitenkaan loppunut. Kuva siis otettu huhtikuussa ja vieläkin käyttelen tätä. Tämä loppuu kuitenkin taatusti näistä kaikista tuotteista seuraavaksi, ehkäpä jo nyt kesäkuun puolella.
 

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
(07/2017)

BareMineralsin puuterit on molemmat loppuneet. Vasemmanpuoleisen käytin jo aikoja sitten ja oli aivan loistava, mutta oikeanpuoleisen hohtavamman puuterin jämät raavin normaali-irtopuuterin sekaan, kuten aikaisemmasta postauksesta käy ilmi. Huhtikuun puoleen väliin mennessä tämä ei ollut vielä oikeasti loppunut (eli sitä sekoitusta oli vielä jäljellä), mutta toukokuussa oli, joten tämä tuote on virallisesti 11. loppunut koko projektissa.


Artist Couture Diamond Glow Powder (06/2017)
Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) (08/2017)
Pretty Vulgar My Lips Are Sealed Lightweight Liquid Lipstick - Secret Sabotage (12/2017)
Tarte Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter - Exposed (04/2018)  
 Dr. Brandt Pores No More Luminizer Primer (01/2018)
 
Tässä viimeisessä kuvassa näkyy lähinnä kynsilakan tilanne, muita on vähän vaikea mitatakin. Onpahan kuvaan lipsahtaneet nuo muutamat jo edellä esitellyt tuotteetkin, mutta tämä on ollut aikamoista palapeliä, rollaava projekti kun oli.

Kynsilakka kuluu siis myös varmaan tahtiin. Kesällä tosin tämän käyttö voi vähän hiipua, koska on niitä kesäisempiäkin lakkoja, joita käyttää. Dr. Brandtin pohjustaja on ollut kiva yllätys. Olen karsastanut tämän käyttöönottoa, koska tittelissä lukee 'Luminizer', mutta tuntuu sopivan iholleni erittäin hyvin eikä anna liikaa kuultoa. Tähän olen tarttunut lähes joka kerta meikatessani.
 
Projektissa oli siis huhtikuun puolessa välissä, kun kuvat otin, jäljellä seuraavat tuotteet:
 

Näistä siis bareMinerals on jo käytetty, joten yhdeksän enää/vielä jäljellä. Tällä kertaa teen niin, että finaalin esittelen vasta, kun kaikki tuotteet ovat loppuneet. Siihen voi mennä pieni ikuisuus, mutta pysyypähän tähtäimessä. Finaalin jälkeen esittelen myös kaikki jäljellä olevat Boxycharm-tuotteeni. Niittä riittää vieläkin, vaikka tämän projektin rinnallakin on tullut tietenkin käyteltyä useampiakin pois ja muutaman annoin eteenpäinkin. Aurinkoista viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Eipä ole nyt Tarten huulituotteita Boxycharmista tullut, mihin lienee jääneet :D Muutenkin Tartea on tullut, ainakin miulle, todella vähän! Joskus sain yhden (tai kaksi) palettia ja itse ostin yhden kasvovoiteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä Tarten paletteja olenkin ihastellut, kun niitä boxeista tuli, niitä en itse ehtinyt ikinä saamaan :( Mielelläni olisin kyllä vastaanottanut! ;) Siellä varmaan muut merkit rynnii apajille.. :D

      Poista