8.12.2021

10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektin finaali + kynsil proj päiv #4

Aloitin elokuun loppupuolella projektin, jossa halusin käyttää 10 avaamatonta tuotetta 10 viimeisimmän ostoksia-tunnisteen takaa. Nyt olisi vihdoin finaalin vuoro, koska kaikkien tuotteiden kanssa olen päässyt tavoitteiseen. Seuraavat tuotteet lähtivät projektiin mukaan:


Lumene Longwear Blur - 0 Light Ivory  
Yves Rocher Pur Arnica Moisturizing Hand Cream (75 ml)
Nspa Fruit Extracts Sweet And Tropical Mango Shower & Bath Gel (500 ml)
Nivea Strawberry Shine Caring Lip Balm (4,8 g/5,5 ml)
Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter (315 ml)
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Visible Aging Repair Firming Rosy Cream (10 ml)
Decleor Aroma Cleanse 3-In-1 Hydra Radiance Smoothing & Cleansing Mousse (50 ml) 
Narciso Rodriguez Musc Noir For Her EdP (4 ml)
Naobay Protective Hair Mask & Volume Conditioner (50 ml)
Natura Siberica Taiga Siberica Wild Icy Cranberry Natural Shower Gel (270 ml)  

Näistä viisi sain käytettyä syyskuun loppuun mennessä:


Lokakuun loppuun mennessä pääsin muidenkin kanssa tavoitteeseen: 


Kyllä eli postaus tulee erittäin myöhään. Käsivoiteesta lähtien tuotteet ovat tässäkin kuvassa loppumisjärjestyksessä eli suihkugeeli loppui viimeisenä. Projektissahan oli tosiaan kaksi suihkaria mukana, joten se selittää asiaa. Puuteria siis käyttelin vain koko projektin ajan, joten sitä ei ollut tarkoituskaan saada loppumaan:


Eipä tuosta nyt juuri käyttöä huomaa, vaikka pari kuukautta tulikin käyteltyä vain ja ainoastaan tätä. Kuvakulmakin on tosin huono, siinä on kyllä pienen pieni kuoppa keskellä. 

Se siitä projektista. Oli kiva korkata 10 täysin uutta tuotetta käyttöön melkein kerralla. Kaikki olivat ehkä vähän tavanomaisia ja senpä vuoksi varsinkin nuo vanhemmasta päästä olevat olivat jääneet vähän varastoihin roikkumaankin. Kyllä tämä projekti taas kuitenkin vähän piristi harmaata arkea. 

Sitten kynsilakkaprojektiin, jossa olen saanut vielä yhden lakan käytettyä tämän vuoden puolella. Viime postaushan loppui näihin tunnelmiin:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)

Kaikkia näistä olen käyttänyt viime postauksen jälkeen ja Essien oma on se, jonka sain loppumaan. 


Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Depend Nail Polish - 042 (5 ml)

Tykkäsin tuosta Essiestä todella paljon, siinä oli sellainen "mieto" kullan sävy. Tilalle otin kuitenkin lakan täysin toisesta ääripäästä. Dependin lakka on todella tumma sähkönsininen, mutta ajattelin nyt olevan sille hyvä ajankohta käytellä loppuun. Tuo on pieni pullo, joten luulisin onnistuvani. Juuri nyt on paljon intoa tuohon sävyyn ja käytänkin tuota heti seuraavaksi. Lakka on todella vanha ja haluan siis senkin vuoksi käytellä sen vielä hyvän sään aikana. 

Näihin lakkoihin yritän nyt keskittyä eli ovat projektissa tällä hetkellä:


Kaikkia muitakin olen käyttänyt viime postauksen jälkeen, mutta tuossa Kikon lakassa ei pinta alentunut ollenkaan. Kure Bazaarin omaakin olen käytellyt useasti, mutta on niin ohutta, että käyttö vaikuttaa ihan minimaaliselta. Essenceä olen laittanut muistaakseni vain kerran ja sen taas huomaa heti kunnolla kun käyttöasteita vertailee. Näillä nyt jatketaan kuitenkin vielä ainakin vähän aikaa ja päätin, että jatkan tätä projektiakin ensi vuodelle, mutta vähän eri kuviolla, koska ostin sen OPIn joulukalenterin ja haluan niitäkin lakkoja välillä tietenkin käytellä. Siitä kuitenkin seuraavalla kerralla, kun yksi lakka on jälleen loppunut. Kivaa viikon jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti