4.12.2021

Loppuneet tuotteet elokuu 2021

Sitten perään heti elokuun kasa. Kiva, että kiertoa näyttää olleen silloinkin, koska näihin aikoihin tuli tehtyä myös muutama tilaus...
 
Hiustuotteet taas ensimmäisenä:
 

Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter Caring Shampoo 
Ihanan tuoksuinen shampoo, mutta pesutehoissa oli kyllä toivomisen varaa. Hyvillä shampoilla en normaalisti vaahdota kahdesti, mutta tämän kanssa se täytyi tehdä joka kerta. (3/5)
 
TRESemmé Moisture Rich Luxurious Moisture Conditioner
Todella hyvä hoitoaine, johon palaan aina säännöllisin väliajoin. Nyt ei ole tällaista varastossa odottamassa, mutta ostan heti, kun näen hyvässä tarjouksessa. (5/5) 

Schwarzkopf Poly Color Gentle Lightening Forumla Sävyteshampoo - 11 Kirkkaanvaalea 
Jälleen kerran käyttelin tällaisen ja itse asiassa nyt on hetki, että pitäisi ostaa uusi. En muista, että olisin tässä välillä käyttänyt, joten kyllä tämä sävyte vaan pitkään kestää hiuksissa: elokuusta joulukuulle. (5/5)

Christophe Robin Regenerating Mask
LF Beauty Box 03/2021 - huippulaatua oleva hiusmaski, joka tekee juuri sen, mitä tällaisilta tuotteilta voisi toivoakin. Hiuksista tulee tämän käytön jäljiltä aivan uskomattoman pehmeät ja sileät. Lisäksi tässä on aivan hurmaava tuoksu ja on riittoisaa, pieni purkki riitti pitkään. Ostaisin lisää, jos ei olisi niin kallista. (5/5)
 

Ecooking Vitamin C Serum
LF Joulukalenterista 2020 - enpä huomaa näiden C-vitamiiniseerumeiden tekevän mitään erityistä iholleni, mutta onhan näitä kiva käyttää. Laitoin tätä iltaisin, imeytyi nopeasti, mutta tässä oli omituinen tuoksu, mikä vähän himmensi sitä käytön iloa. Toisen tällaisen käyttelin heti perään, ja näkyy sitten syyskuun loppuneissa. (3/5)
 
The Inkey List Retinol
Ostospostaus - tässä toinen, minkä en huomannut tekevän mitään, toivottavasti kuitenkin jotain taas edes piilevästi. Ei ärsyttänyt ihoa millään tavoin, mutta aloitin silti rauhallisesti ja käyttelin alkuun vain muutamien päivien välein. Tämäkin meni ilta-aikaan, imeytyi hyvin ja tuoksua ei oikeastaan ollut. En nyt ihan heti ainakaan innostunut tällaisesta retinol-tuotteesta, mutta katsotaan, josko jatkossa kokeilisi jotain muuta merkkiä. (3/5)  

Comfort Zone Hydramemory Cream Gel
LF Beauty Box 05/2021 - tämän piti olla ideaali käyttää kesäaikaan, mutta en oikein tykännyt. Käytin meikin alla, mutta ei ottanut imeytyäkseen, joten tuntui, että on paksu kerros pakkelia kasvoilla. Lisäksi iho alkoi kiiltelemään nopeasti. Onneksi tässä oli vain 15 ml. Ehkä tämä sopii paremmin kuivaihoisille. (2/5)


The Body Shop Drops Of Youth Youthbouncy Sleeping Mask
Ostospostaus - tämä valtava pakkaus kesti todella pitkään. Niin pitkään, että meinasi oikeasti kärsivällisyys alkaa loppumaan. Olihan tämä hyvä tuote, ei siinä mitään. Tätä olisi voinut käyttää joka iltakin, mutta käyttelin vain noin kerran viikossa, jos silloinkaan. Tämä ei ihan täysin imeytynyt ihoon, mikä oli hieman ärsyttävää, mutta aamulla iho oli kuitenkin ihanan hoidetun oloinen. Tuoksukin oli ihana, mutta tämä tuote on nyt ainakin vähäksi aikaa nähty ja siirryn seuraavaan yömaskiin. (4/5)
 
Patyka Pure Detox Charcoal Mask
Jolie Box 05/2019, mukana 22 By Year 22 -projektissani - aivan ihana musta naamio, joka teki ihosta niin pehmeän ja sileän oloisen. En huomannut, että olisi tehnyt ihohuokosille paljoakaan, mutta muuten ihan täydellinen. Tästä tuli vähän mieleen Glam Glow'n yksi putsari, jonka käyttelin aikoinaan, tuoksu oli sama. (5/5) 
 

Cougar 5-In-1 Foundation - Natural Light
Bettebox 07/2019 , mukana 22 By Year 22 -projektissani - tämähän oli monitoimituote, jota olisi voinut käyttää peitevoiteena, sävyn korjaajana, bronzerina ja meikkipohjana ja tuote on jopa aurinkosuojalla varustettu. Kerran kokeilin meikkipohjana, mutta oli aivan liian tumma, joten bronzerina käytin sitten loppuun asti. Siinä tämä oli melkeinpä täydellinen. Sävy ei ollut siinä hommassa liian tumma ja se sulautui ihoon todella hyvin. Tämä oli pieni 4 g purkki, mutta kerralla meni niin vähän tuotetta, että kesti siis melkein tammikuusta elokuun loppuun, että sain käytettyä. Tosin käyttelin yhtäaikaa erästä toistakin ikuisuusaurinkopuuteria, mutta silti. (5/5)
 
Lumene Kaunis Instant Glow Beauty Serum - Medium
Bette Box 10/2017, mukana 22 By Year 22 -projektissani - todella ihana meikkivoide, mutta tämä sävy oli aivan liian tumma. Jouduin sekoittelemaan tätä vaaleamman meikkivoiteen kanssa joka kerta, mutta onneksi kombo ja toimivuus oli sen kanssa täydellistä. Se oli sopivan ohut kesään, levittyi ja pysyi hyvin sekä peitti sopivasti. (5/5)

Rimmel Scandaleyes Precision Micro Eyeliner - 001 Black/Noir
Ikivanha eyeliner, josta ei ole pienintäkään muistikuvaa, mistä on ilmestynyt. Jos jostain boxista, niin tämä ei ole ikinä ollut missään luvuissa mukana. Tämähän siis toimi yllättävän hyvin, mutta hyytyi kyllä myös varmasti nopeammin kuin olisi uudempana hyytynyt. Todella helppokäyttöinen, kärki oli juuri sopivan ohut, sillä sai tarkan rajauksen ja sävy oli pikimusta. (5/5)


Tan-Luxe Super Glow Self-Tan Serum
LF Joulukalenteri 2020 - todella hyvä tuote, enpä olisi uskonut. Muutamalla tipalla sai kauniin ja tasaisen päivettyneen näköisen ihon, joka pysyikin jonkin aikaa. Käyttelin tätä aina silloin tällöin ihan sen saamisesta asti, joten kesti pitkään. Tosin en halua mitään ihan ruskettunutta ihoa vaan juuri sellaisen hieman päivettyneen oloisen ja sen tämä kyllä antoi. Loistava tuote. (5/5)

Blush Serum Lip & Cheek Cream Color
Glossybox 03/2019 - meinasin ottaa tämä käyttöön pitkän ajan jälkeen, mutta oli kuivahtanut liimamaiseksi jankiksi, roskiin siis. Käyttelin tätä kyllä aikoinaan onneksi paljonkin, joten en usko, että tuotetta meni paljoa roskiin. Sävy oli vähän liian pinkki ja annostelun kanssa täytyi olla varovainen. Kesällä oli hyvä, kun iholla on sitä edellä mainitsemaani päivetystä, jolloin sulautui ihonsävyyn paremmin. (3/5)

Lumene Gel Effect Nail Polish - 20 Ahomansikka/Wild Strawberry
Ostospostaus, mukana kynsilakkaprojektissani - ihanan kesäinen sävy ja Lumenen Gel Effect -lakat vaan ovat täydellisiä. Mahtavaa saada kuitenkin yksi lakka taas käytettyä loppuun. (5/5)
 

Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser
Joulukalenterista 2020 - tämän puhdistusaineen jäljiltä iho oli aivan narisevan puhdas. Ei kuivattanut ihoa (ainakaan kesällä), mutta silti sen narisevuuden oikein tunsi. Tämä oli voidemaista, mutta vaahtosi päästessään veden kanssa kosketuksiin. Tykkäsin todellakin tämän tehoista ja pieni määrä riitti koko kasvoille. Lisäksi purkki todellakin kannatti leikata kahtia, koska sinne jäi tyhjäksi puristamisen jälkeen ehkä neljän päivän aineet vielä jäljelle. Tämä kirveli silmiä, joten siitä vähän miinusta. (4/5) 
 
Caudalíe Vinopure Purifying Gel Cleanser
LF Joulukalenterista 2020 - tämä puhdisti hyvin, mutta kirveli myös silmiä enkä kasvimaisesta tuoksustakaan oikein välittänyt. Geelimäinen tuote oli kuitenkin hyvä ja raikas käyttää kesäaikaan. Ja nyt kun katson tekstiä, niin silmänympärysaluetta olisi pitänyt osata välttää. No kyllähän sen ymmärsi itsekin muutaman kokeilun jälkeen. (3/5)
 
Nivea MicellAIR Skin Breathe Micellar Cleansing Water 3-In-1 Make-Up-Remover 
Ostospostaus - tämä oli hyvä, puhdisti kasvo- ja silmämeikin jämät perusteellisesti ja hellävaraisesti. Ihmettelin sitäkin jossain välissä, kuinka tämä jättää ihon ihanan kosteutetun oloiseksi, kunnes huomasin, että tuote olikin suunnattu kuivalle iholle. Joten toimii selvästi silläkin saralla. Nivean tuotteet tuntuvat järjestään olevan loistavia, mikä on ollut mahtava huomata. (5/5)

Yves Rocher The Express Eye Makeup Remover
Ostospostaus - poisti silmämeikin erittäin hyvin ja kirvelemättä. Iso riittoista 200 ml pakkaus. Tykkäsin, joten ehkä ostan joskus lisää, jos on hyvässä tarjouksessa tai saa kaupan päälle. (5/5)
 

Vitamasques Niacinamide Blueberry Pore Purifying Sheet Mask
Glossybox 04/2021 - ihan perusmaski, joka kosteutti kivasti ja tuote imeytyikin ihoon hyvin. Tämän olisi pitänyt pienentää ihohuokosia sekä tasoittaa ihon sävyä, mutta en huomannut mitään sellaista. Käytin tätä kaksi kertaa, että saisin kaiken ilon irti, koska tuotetta oli jälleen valtavasti tuossa pussukassa. Laitoin yöksi jääkaappiin ja seuraavana päivänä uudestaan. Tykkään käyttää sheet maskeja, joten nämä ovat yleensä aina miellyttäviä kokemuksia. (4/5)
 
Skimono Radiance Recovery 4C Eye Mask
LF Beauty Box 08/2021 - tässähän oli nuo neljä C:tä: Plumping Collagen, Calming Chamomile, Refreshing Cucumber, Firming Vitamin C with Peptides. Tämä oli ovela maski, se ympäröi silmät täysin eli toinen reuna täytyi kääntää yläluomelle, jota se sitten valitettavasti hieman painoi, koska kangas oli pikkasen liian kova. Muuten tykkäsin paljonkin, koska nämä kosteuttivat selvästi, hoitivat ihoa, rauhoittivat, pysyivät hyvin ja ainetta oli paljon. Pidin nämäkin ennen käyttöä jääkaapissa, joten virkistivät myös. (5/5)  

Luvos Heilerde Clean-Peel-Maske
Glossybox Saksa - tämä oli ruskeankellertävää mömmöä, missä oli aika vähän kuorivia partikkeleita. Pidin maskia kasvoillani 15 minuuttia eikä onneksi kuivunut koppuraiseksi, kuten jotkut naamiot tekevät. Pyyhin pois pyyhkeellä ja ihosta tuli aivan järjettömän pehmeä, joten selvästi toimi. Naamio tuoksuikin hyvältä, vaikka väri olisi voinut antaa olettaa ihan jotain muuta. (5/5)

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Mask
Glossybox 01/2021 - heinäkuun loppuneissa juuri esittelin tämän myös ja aivan loistavia naamioita. (5/5)
 

Bubble T Rhubarb & Custard Bath Fizzer
LF Beauty Box 08/2021 - voi näitä, eivät tuo oikeastaan yhtään mitään ekstraa kylpyhetkiin. Enkä haluaisi käyttää sekä tällaista että kylpyvaahtoa, koska eihän tällä tuotteella olisi siinä enää mitään ideaa. Kyllähän tämä sinne liukeni ja kylpyvedestä tuli kivan pinkkiä, mutta siinä se. Rentoutunut olisin pelkästään lämpöisestä vedestäkin, no ehkä kuitenkin ne tunnelmavalot ja pinkki vesi oli pikkuriikkisen rentouttavampaa. (1/5)
 
Baïja Moana Body Scrub
Glossybox Saksa - jestas, että tämä tuoksui taivaalliselta. Itse kuorinta oli todella raastavaa, kuori perusteellisesti. Iho oli viimeisen päälle pehmeä tämän jäljiltä. Kyynärpäät ovat itselläni se kohta, missä näitä kuorintoja on helppo vertailla ja ne olivat todellakin vauvanihon pehmeät. (5/5)

Kueshi Aloe Vera Gel
Goodiebox 07/2020 - tätä käyttelin sekä saunassa käynnin jälkeen että pitkään auringossaolon jälkeen. Rauhoitti ja viilensi ihanasti ihoa ja voidekin oli kivan täyteläistä. Tykkäsin erittäin paljon. (5/5)

Treaclemoon Brazilian Love Shower And Bath Gel With Guarana Extract
Ostospostaus - tämän tuoksui aivan Bum Bum voiteelta, joten tuoksu oli ihan täydellinen. Olin jo kauan sitten päättänyt, että tämän korkkaan, kun kesäloma alkaa ja sen tein. Sopi kesään ja talvellakin toisi kesän varmasti ainakin niihin suihkuhetkiin. Ostan varmaan joskus vielä tätä lisääkin. (5/5) 
 

Oral-B sensitivity & Gum Calm Hammastahna
Glossybox 06/2021 - oli kyllä hellävarainen, mutta silti tuntui pesevän hampaat putipuhtaiksi, joten tykkäsin kyllä. Maistuikin hyvältä. (4/5)
 
The Body Shop Mango Hand Cream
Ihana tuoksu ja muutenkin täydellinen käsivoide - samat sanat kuin sata kertaa aikaisemminkin TBS:n käsivoiteiden kohdalla. Voi olla, että yhdessä on tuoksu joskus tökkinyt, mutta muuten näissä ei ole mitään moitittavaa. (5/5)  

Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment
Joulukalenterista 2020 - käyttelin tämän töiden ohessa ja piti ihon kunnossa. Voide ei ollut niin täyteläistä, mutta ainakin kesäaikaan toimi hyvin. Tuoksu oli todella voimakkaan parfyymimainen, mutta tykkäsin siitä paljon. Oikealla toimistolla ei sen takia ehkä käyttökelpoinen tuoksuherkkäisten vuoksi. (5/5)
 

Lopuksi vielä muutama näyte. Lumenen ja L'Oréalin omat olivat aivan ihastuttavia ja varsinkin Lumenen Oil-Cocktailia täytyisi muistaa pitää kaupoissa silmällä. By Terryn meikkivoidenäytteistä (ostospostaus) pystyin kolme käyttämään kasvoilleni. Yhden (200N) omana itsenään ja kahta muuta (200N ja 400N) sekoittelin vaaleampien meikkivoiteideni kanssa. Tummimman (600W) käytin voidemaisena bronzerina/varjostajana - toimi superhyvin siinä. Mutta tähän meikkivoiteena olin hieman pettynyt. Ihan ensimmäisellä kerralla tuntui loistavalta, oli kevyt, mutta peittävä, juuri sitä mitä haluan. Toisella kerralla kuitenkin (sama 200N) ei mielestäni enää levittynyt hyvin, alkoi kiiltelemään ja oli vähän epämukava. Kiva oli kuitenkin testata ja tiedänpähän, että näistä ei kannata haaveilla. 

Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. The Body Shopin kasvovoiteet on kyllä kaikki todella riittoisia, ainakin omalle rasvoittuvalle iholle ei paljoa tarvitse laitella :D Tuo naamio taisi tulla miullekin viime vuonna, mutta en jättänyt itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen hieman alkanut ymmärtämään noita TBS:n hintojakin, kun tuotteet ovat noin riittoisia. Jännä kuitenkin, että se alkoi varsinkin tämän maskin kohdalla ärsyttämään.. vaikka hyvä olikin :D Pitäisi osata olla vain tyytyväinen! Joku on nyt saanut sinulta kyllä hyvän naamion! :) Ostaisin kyllä lisää minäkin, mutta puolet pienemmässä pakkauksessa..

      Poista